Карти Таро тема 23

• 35 878
  • 720
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря Ви!
Но не ми стана ясно временна раздяла ли е това или окончателна както твърди той.Да,действително ще отиде отново в чужбина за около 3 месеца

# 166
Здравейте, дали някой от пишещите в темата би могъл и има желание да ми изтегли едни карти. От известно време съм доста объркана относно връзката ми с мъж, продължила повече от година и половина, която след три раздели по време на съвместното ни съжителство приключи окончателно  преди 4 месеца. При две астрологични консултации ми казаха, че щяло да има завръщане, т.е. че сме щели да се съберем отново. Това сякаш ме разколеба във взетото от мен решение да продължа живота си без него и вкарва в главата ми някакви други мисли. Бих искала да разбера дали има смисъл от това и какво бъдеще
бихме имали? Много Ви благодаря предварително.
Не, едно връщане назад само би ви объркало. Вашият път е напред, към нещо ново. Доверете се на вътрешното си чувство, то е най-правилно, не се разколебавайте.
Луната, Кралица меч, Паж пентакли

Здравейте!
Предварително се извинявам,че Ви безпокоя...Но се намирам в изключителна безизходица...Следя темите,свързани с картите Таро и се възхищавам на компетентните Ви мнения!
Историята ми накратко...Казвам се Цветелина и изживявах голямата си любов.Трудна,с още по-труден мъж,но и двамата усещахме ,че сме точно това от което  се нуждаем...Той беше в чужбина,върна се и малко след това ме изостави.Преди това ме представи на семейството си,изкарахме празниците заедно и бях много добре приета от тях...Някак си внезапно се случи.Сигурна съм,че няма друга жена в живота му....Блокира ме навсякъде и нямам никакъв контакт с него..Аз усещам ,че бавно потъвам в депресия,за него не знам...
Та вашите карти биха ли могли да отговорят какво го е провокирало? Има ли чувства и има ли смисъл да се надявам,че ще ме потърси отново? Това е втората раздяла между нас,първата продължи 5 месеца...След това ми сподели,че не е успял да ме забрави и за ден... Той се казва Юлиян.
Предварително благодаря и отново се извинявам!
Съжалявам, но това е окончателна раздяла.
На въпроса какво се е случило между вас картите са - 8 чаши, 2 пентакли, 5 чаши. Вижда се раздялата и съжалението, опита ви да балансирате и това, че се въртите в кръг. 8 чаши може да покаже човек в чужбина, далеч от вас.
Защо се е стигнало до това - Рицар чаши+6 чаши, 4 чаши, Асо жезли+Асо чаши - възможно е в живота му да се е върнал човек от миналото му, стара любов или много близък човек.
Как биха се развили отоношенията ви нататък - 3 меч, 10 жезли, Рицар меч - не се измъчвай да храниш надежди и да чакаш. Не се обвинявай и продължи живота си напред. Нямат бъдеще отношенията ви. Съжаляввам много.

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 21:21 от Silky_soft

# 167
Много благодаря!

# 168
Здравейте, дали някой от пишещите в темата би могъл и има желание да ми изтегли едни карти. От известно време съм доста объркана относно връзката ми с мъж, продължила повече от година и половина, която след три раздели по време на съвместното ни съжителство приключи окончателно  преди 4 месеца. При две астрологични консултации ми казаха, че щяло да има завръщане, т.е. че сме щели да се съберем отново. Това сякаш ме разколеба във взетото от мен решение да продължа живота си без него и вкарва в главата ми някакви други мисли. Бих искала да разбера дали има смисъл от това и какво бъдеще
Не, едно връщане назад само би ви объркало. Вашият път е напред, към нещо ново. Доверете се на вътрешното си чувство, то е най-правилно, не се разколебавайте.

Благодаря много. Проблемът е, че като че ли има една невидима нишка, която все ме дърпа назад към него. Мисля, премислям връзката ни и си казвам, че трябва да вървя напред, а все нещо ме връща обратно към него. Ще успея ли да го скъсам изобщо този конец някога и какво е това, което ме държи вързана за този човек? Дали картите биха го разкрили, както и това какво е новото, което ми предстои и при какви обстоятелства ще ми се разкрие? Благодаря предварително за помощта!

# 169
Привет момичета,
Чета следните карти
1 ред са за чувства на мъж Към жена
2 ред негови намерения
Мое мнение за 1 ред: определено има желание, емоции, може и любов с тези Любовници, мисля даже , че има искреност и споделеност.За нещо се двуоми човека, как да постъпи спрямо дамата, Асо жезли страст, желания
2 ред желае да даделюбов, но от какво се пази?
Каквоми казва 2 и трета карта 9 жедли и Кралица Меч
Много ще се радвам на странични мнения, така обогатявам моите знания 🌷☀️🧸

# 170
Здравейте, мили дами! Дали ще бъде удобно на някоя от вас да ми направи едно гледане? Имам конкретни въпроси и ще съм благодарна на малко съдействие. При нужда, ще заплатя съответно за услугата. Благодаря и бъдете здрави!

# 171

Благодаря много. Проблемът е, че като че ли има една невидима нишка, която все ме дърпа назад към него. Мисля, премислям връзката ни и си казвам, че трябва да вървя напред, а все нещо ме връща обратно към него. Ще успея ли да го скъсам изобщо този конец някога и какво е това, което ме държи вързана за този човек? Дали картите биха го разкрили, както и това какво е новото, което ми предстои и при какви обстоятелства ще ми се разкрие? Благодаря предварително за помощта!
От теб зависи. Все пак излезе Кралицац меч. Simple Smile

# 172
Здравейте момичета!
Преди време писах за един младеж, за който по картите излезе че ще избира между две жени и че май май не е сам. Щях да го питам, ама само щях. Защото ни замря комуникацията и то не нарочно от моя страна поне. И реших че въпроса си е дал сам отговор. Да но вчера имахме някакво инцидент писане, нищо особено.
Днес хвърлих едни карти.
Какво е отношението му към мен: страшния съд - императрицата - справедливостта. Мисля че отразяват мен или пък може би и него, взели сме решенията си. Аз поне за себе си мисля че съм.
Теглих карти и за това какви са намеренията му към мен, което е и интересното и се бие с първата комбинация според мен:
Паднаха се паж жезли - глупакът - кралица чаши.
Има някаква начална форма на емоция явно но като намерения нямам идея как да го разтълкувам това.
Ще ми помогнете ли Simple Smile

# 173
Здравейте! Какво означава картата седем диска или седем пентакли?

# 174
Здравейте! Какво означава картата седем диска или седем пентакли?
Зависи от контекста. http://sha-tarrot.blogspot.com/2011/02/discs-7.html?m=1

# 175
В интернет има всяка вечер гледане на таро във фейсбук на лайф. И там попитах дали ще се събера с бившия си приятел и ми се падна тази карта. Човекът, който гледа на таро каза да , ще се съберете, но ще мине време. И ми каза прочети още за значението на картата. Затова реших да питам тук.

Последна редакция: сб, 02 май 2020, 09:04 от Мануела Харбова 636458

# 176
В интернет има всяка вечер гледсне набтато във фейсбук на лайф. И там попитах дали ще се събера с бившия си приятел и ми се падна тази карта. Човекът, който гледа на таро каза да , ще се съберете, но ще мине време. И ми каза прочети още за значението на картата. Затова реших да питам тук.
Несериозно е да се гледа с една карта. Аз гледам с една карта като питам какъв ще ми е деня, когато искам отговор с да/не, и когато питам директно за срок (въпреки че третото така извадено от контекста на цяло гледане знам че не е много правилно).
Тарото е цяла наука и много интересна.
Аз тука в тоя форум започнах да се интересувам, покрай мои проблеми започнах да моля момичетата за помощ и после малко по малко започнах да се уча.
Вземи си твое тесте и започвай да си теглиш, в интернет има много инфо, а после можеш да идваш о да обсъждаш тук. Simple Smile

# 177
тази е картата от снощи

# 178
Текста отдолу го намерих в интернет, но ако може кажете нещо повече за тази карта?

# 179
Картите се тълкуват в подредби. Купи си Таро и изтегли 3 карти.

Общи условия

Активация на акаунт