Карти Таро тема 23

• 35 870
  • 720
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте момичета!
Този път се обръщам към вас с молба за сериозен въпрос.
През последните 2 месеца работих върху нещо мое и като цяло знам че ще има успех (вече съм го проверила).
Въпроса е кога. Кога ще имам първия клиент който ще си купи от нещата които изработих?
Вложих сърце и душа и много емоция влагам в този проект и картите които тегля показват моето емоционално състояние.
Може ли да ви помоля да ми изтеглите карти за СРОК кога ще имам първата си и най мечтана продажба?

# 211
  • там, където ми харесва
Въпросът ми е за бъдеще за връзка или ще имат ли общо бъдеще К и А?Паднаха се:
Седмица жезли Дяволът Съдът
Тази комбинация на ГА малко ми е трудно да я разбера.Тълкувам така сякаш да се пазят и отбраняват от изкушение и материална би била връзката.В крайна сметка желанията ще се изпълнят.По нататък ми се губи комбинацията.

Здравейте момичета!
През последните 2 месеца работих върху нещо мое и като цяло знам че ще има успех (вече съм го проверила).
Въпроса е кога. Кога ще имам първия клиент който ще си купи от нещата които изработих?
Вложих сърце и душа и много емоция влагам в този проект и картите които тегля показват моето емоционално състояние.
Може ли да ви помоля да ми изтеглите карти за СРОК кога ще имам първата си и най мечтана продажба?

Зададох срок да 2-3 седмици
Кралица пентакли Жрецът Кралица жезли

# 212
Въпросът ми е за бъдеще за връзка или ще имат ли общо бъдеще К и А?Паднаха се:
Седмица жезли Дяволът Съдът
Тази комбинация на ГА малко ми е трудно да я разбера.Тълкувам така сякаш да се пазят и отбраняват от изкушение и материална би била връзката.В крайна сметка желанията ще се изпълнят.По нататък ми се губи комбинацията.

Здравейте момичета!

Картите които си ми изтеглила в комбинация грам не ги разбирам Grinning Но благодаря много че ми го изтегли.
По твоята комбинация имам мнение обаче.
Някои от тия двамата или и двамата полага кански усилия да стои настрана от другия човек защото знае той самия колко струва.
Ти ще кажеш ако се случи или не се случи.

# 213
  • там, където ми харесва
Аз ги тълкувам така ще реализираш продажба с помощта на друга жена и по традиционния начин. Като срок не съм ги изучавала отделните карти , какво им е значението , но имат срокове пентаклите, жезлите. Имам една книга обаче трябва да я търся къде, да видя там.

# 214
Здравейте момичета!
Изтеглих карти за Намерения на Жена към Мъж, които навремето имаха флирт, но само толкова.
Паднаха се звездата - кралица чаши - любовниците.
Моето тълкуване е че дамата таи надежда и е решена да се събере с Господина Simple Smile
Вие имате ли друг или пък допълнителен поглед върху тази комбинация? Нещо което да отчета?

# 215
Бихте ли ми помогнали с разчитане на следната комбинация?
Крал пентакли,крал чаши и смъртта
На въпрос - Какви мисли и чувства има Х към У към настоящия момент?
Тази смърт означава ли,че всичко е приключило?

# 216
Здравейте момичета!

По тези карти, твърде много се разчита на помощ от други хора по отношение на реклама и продажба / Папата + Кралица пентакли/, но дали наистина помагат?! Прекалено много усилия и енергия се хабят/ Кралица жезли/ без да има реална преценка / Папата + Кралица жезли / въпреки твърдението, че е проверено предварително! Съвета на картите е да се погледне по - реално като цяло / продукта, качество, необходимост и търсене на пазара ....., да се преосмисли рекламата,  и най- вече -  търпение.
 Има противоречие в картите, " искам" е в повече. Липсват мечовете при последните комбинации публикувани от теб:
Слънцето - 10 пентакли - 10 жезли.
звездата - кралица чаши - любовниците

# 217
А.Ник, много ти благодаря за коментара и отделеното време!
Да разчитам на реклама, но цялата изработка я направих и я правя аз. Изморих се а и не съм търговка. Не съм се отказала но не знам какво да направя аз, като аз за да постигна целта. Картите могат ли да отговарят на такъв тип въпроси - какво трябва да направя за да постигна еди какво си?
А и за останалото може би също си права. Тегля карти за моите близки хора и може би влагам лична емоция в това. За себе си спрях да тегля защото картите ми показват винаги мен а и вече няма за кого, реших както виждаш да се посветя на нещо което ми носи радост и вдъхновение вместо да се занимавам с хора които не знаят какво искат, но не искат мен.
Имам една лична молба - ако искаш и имаш възможност ще се радвам да ми изтеглиш карти за развитието на любовния ми живот през следващите 3 месеца. Мерките падат и има шанс да срещна някой...свестен (надявам се).

Последна редакция: пн, 11 май 2020, 09:49 от Sleepy B

# 218
Ще започна ли любовна връзка до няколко месеца?

Светът паж чаши 7пентакли, отдолу паж пентакли

Аз ги тълкувам като да, но след някакви изпитания, и светът и пентаклите са земя, тоест поставяне на някакво начало след положени усилия. Паж чаши отразява естеството на въпроса, вероятно, заедно с пентаклите като някаква новост в общуването. Въпреки разочарованието, което може да символизира 7 пентакли, то паж пентакли казва, че в крайна сметка ще си заслужава чакането.

Ще се радвам на мнението на a.nik Simple Smile

# 219

Sleepy B, какво да направиш за да успееш, ами пробвай, питай картите.
Скрит текст:
Извън Таро, в днешно време май маркетинга е най- важното за да се продава, лошото е, че почти всички творци не го разбират и умеят, съвсем логично е де, и това се опитах да подскажа.

An70ly Смъртта, тук означава, че не може да се " прежали" нещо, тъгуването, неприемането на случилото се....нещо се изплъзва и се е променило / Крал пентакли + Крал чаши/ но не може да се преодолее и да се приеме/Смъртта /

Kecharitomene

Светът паж чаши 7пентакли

По тези карти вероятно има внимание към някого / Паж чаши + 7  пентакли / , но не е достатъчно за да се случи " любовна връзка"  Целия свят/ Светът /  на някого не трябва да зависи от един флирт.

# 220

Sleepy B, какво да направиш за да успееш, ами пробвай, питай картите.
Скрит текст:
Извън Таро, в днешно време май маркетинга е най- важното за да се продава, лошото е, че почти всички творци не го разбират и умеят, съвсем логично е де, и това се опитах да подскажа.

An70ly Смъртта, тук означава, че не може да се " прежали" нещо, тъгуването, неприемането на случилото се....нещо се изплъзва и се е променило / Крал пентакли + Крал чаши/ но не може да се преодолее и да се приеме/Смъртта /

Kecharitomene

Светът паж чаши 7пентакли

По тези карти вероятно има внимание към някого / Паж чаши + 7  пентакли / , но не е достатъчно за да се случи " любовна връзка"  Целия свят/ Светът /  на някого не трябва да зависи от един флирт.

Много ти благодаря А.Ник. вътрешно в себе си го усещах. Имам още малко па и, които мога да вложа в реклама, още днес ще проуча как става. Аз наистина вярвам в създаденото от мен. Даде ми толкова много щастие това да му се посветя. Искам още да се занимавам с него, да го развивам, а за това обаче ми трябват пари, тоест продажби. Каквото имах вече го дадох, но ще намеря пари за реклама, ще се свия още, но ще успея!

# 221
Здравейте отново! Никой не ми отговори на въпроса от преди 3-4 дни, но аз пак ще питам Simple Smile От скоро си тегля карти за всеки ден. Постоянно са в позиция обърнати. След това преглеждам тестето - има и прави и обърнати. Трябва ли нещо да значи това, че постоянно тегля обърнати? Благодаря предварително!

# 222
A.nik много благодаря  и мисля ,че е точно така

# 223
Здравейте вчера бях при човек когот гледа на карти таро паднаха ми се - Глупакът , Императицата , Силата , Дяволът  Колелето на съдбата ,  Светът , Отшелника  . Гледача каза за в минало за сегашен момент и за в бъдеще . Какво можете да кажете за тези карти Simple Smile

# 224
Ще кажа само това че в тоя форум има страхотни жени които са положили усилие да изучат огромната наука Таро, отделили са страшно много време и са дали страшно много от себе си.
На мен тия жени много ми помогнаха както с карти така и с напътствия в един нелек за мен момент. Запалиха в мен и искрата на Таро.
Сега тези жени ги няма. Защото 100 ПЪТИ СЕ КАЗА ЧЕ ТОВА НЕ Е ГЛЕДАЧЕСКИ ФОРУМ!!! а място на което обичащите Таро да обменят опит и знания.
Въпреки всичко ще ти гледам и ще ти кажа какво виждам:
Виждам че вчера не си бил на гледач. Виждам че вчера си теглил карти онлайн. Виждам че си дошъл тук да използваш хората и виждам че никой тук няма да ти обърне внимание. Виждам че ще ме напсуваш на ум и след време пак ще се пробваш тук под друг псевдоним.
Успех!

Общи условия

Активация на акаунт