Карти Таро тема 23

• 35 871
  • 720
  •   1
Отговори
# 240
Совичка, КК сочи конфликт - разногласия, които не могат да бъдат разрешени, а вместо това се налага да се оттеглиш или вътрешни брожения, които не можеш да изразиш явно.
Даам, определено изживяваш вътрешен конфликт. У себе си  носиш съжаление за нещо, аз предполагам, че това е свързано с мъж. Не си получила това, което си очаквала от него, но все още е до теб или по някакъв начин приъства в живота ти - било мъж, било шеф.
Доста "строга" атмосфера е имало около теб, стагнираща, ограничаваща, а на другия полюс е устрема към нещо ново, искрата да промениш живота си.
Сърцето ти е наранено, притеснено или в чисто материален план, изпитваш доста сериозни финансови затруднения.
В обкръжението ти има човек или хора, които с бездействието си те поставят и теб в задъдена улица и това те кара да си задаваш доста въпроси. Страхуваш се дали ще си достатъчно силна да се справиш, но бъди сигурна, че ще успееш.

# 241
Момичета, моля някоя от Вас да ми погледне нещо за работа.
Работя вече 4.5 години на едно място. Обожавам работата си, но шефката ми е ужасно опак човек. Постоянно съм в стрес и едвам издържам.Искам да си сменя работното място. Има ли такива изгледи и евентуално кога?
Името ми започва с Е .
Благодаря ако някой се отзове.

# 242
Работя вече 4.5 години на едно място. Обожавам работата си, но шефката ми е ужасно опак човек. Постоянно съм в стрес и едвам издържам.Искам да си сменя работното място. Има ли такива изгледи и евентуално кога?
Името ми започва с Е .

Зададох срок един месец с въпрос как ще се развие ситуацията в работата.

2 пентакли Влюбените 6 чаши

Все още не си взела за себе си окончателно решение да смениш работата. Няма как да си намериш друга в този случай. Има замесени и други хора в работата и те също ти влияят и те задържат.

# 243
Името ми започва с Е .

Зададох срок един месец с въпрос как ще се развие ситуацията в работата.

2 пентакли Влюбените 6 чаши

Все още не си взела за себе си окончателно решение да смениш работата. Няма как да си намериш друга в този случай. Има замесени и други хора в работата и те също ти влияят и те задържат.
Лелее много сте права! Наистина имам колебания и то по-скоро заради това, че ще е ново място, колектив ...Трудно рискувам. Въпреки че съм изтощена психически .....
Относно замесени други хора - отново е факт ! Знам, че съпругът ми е против, въпреки, че знае кошмарът, който изживявам почти ежедневно с тази жена. Аз съм много чувствителен и раним човек, такъв на честността и справедливостта, а шефката ми не зачита чуждо мнение, не изслушва и обвинява безпричинно за какво ли не. Та, това ме влудява.
Много, много Ви благодаря за отделеното време !

# 244
Здравейте,
Нямам си карти и съм в такъв ужасен период от живота си... То всъщност продължава вече втора година. Без работа съм, разделих се с партньора ми и стои една стара любов не изживяна, която все се връща. Чувствам го като сродна душа.. Много, много ще съм благодарна, ако някоя от вас мили дами сподели енергията на картите си, по въпроса ми какво изпитва М. Към мен (според мен моята сродна душа) и какво ще се случи с нас ?
По принцип в момента трябва повече да ме вълнува факта, че съм в изключително тежка финансова ситуация, но и емоционалната ми не е за подценяване и щом любовната мъка надделява над "глада" вярвам, че има какво да науча точно в този момент. За това се обръщам към вас. Ще съм Изключително благодарна, ако някой хвърли едни карти. Благодаря Ви !

# 245
Здравейте,
Нямам си карти и съм в такъв ужасен период от живота си... То всъщност продължава вече втора година. Без работа съм, разделих се с партньора ми и стои една стара любов не изживяна, която все се връща. Чувствам го като сродна душа.. Много, много ще съм благодарна, ако някоя от вас мили дами сподели енергията на картите си, по въпроса ми какво изпитва М. Към мен (според мен моята сродна душа) и какво ще се случи с нас ?
По принцип в момента трябва повече да ме вълнува факта, че съм в изключително тежка финансова ситуация, но и емоционалната ми не е за подценяване и щом любовната мъка надделява над "глада" вярвам, че има какво да науча точно в този момент. За това се обръщам към вас. Ще съм Изключително благодарна, ако някой хвърли едни карти. Благодаря Ви !

За мен и моето ниво на знания, картите НЕ  показват отговор на въпрос " Какво изпитва" някой към някого или " Какво мисли" ... Ще има ли любов мужду вас ...Сродни души ли сте ...  По скоро ще покажат твоята нагласа и състояние към този мъж.  Подчертавам, мое мнение.

# 246
Здравейте, момичета!
Ще се радвам, ако някоя от Вас, когато е свободна намери минути за мен и ми хвърли едни карти. Става въпрос по работа.
Интересува ме- ще си намеря ли скоро нова такава?  На тази в която съм в момента не ме устройва. Несериозността ми идва в повече.
Благодаря Ви предварително! ❤

# 247
  • на последния етаж
Днес изтеглих карти с въпроса "Какво ме очаква във фирмата, в която работя?". Докато размесвах картите изхвръкна 8 пентакли, а трите катри, които изтеглих бяха: 8 мечове, 6 жезли и Рицар пентакли.
Според моето тълкуване обставновката около мен е враждебна, клюкарска, всеки гледа собствения си интерес. Работата ми ще е монотонна и еднообразна, но постоянна и усърдна. Макар и късно, ще получа заслужено признание и удовлетворение. Аз лично не виждам заплаха да загубя работата си, не виждам и повишение във финансов план обаче. Вие какво мислите за изтеглените карти?

# 248
Днес изтеглих карти с въпроса "Какво ме очаква във фирмата, в която работя?". Докато размесвах картите изхвръкна 8 пентакли, а трите катри, които изтеглих бяха: 8 мечове, 6 жезли и Рицар пентакли.
Според моето тълкуване обставновката около мен е враждебна, клюкарска, всеки гледа собствения си интерес. Работата ми ще е монотонна и еднообразна, но постоянна и усърдна. Макар и късно, ще получа заслужено признание и удовлетворение. Аз лично не виждам заплаха да загубя работата си, не виждам и повишение във финансов план обаче. Вие какво мислите за изтеглените карти?

Това, което изпъква са двете 8 ци, една безкрайност, повторение на едно и също, т.е нищо ново и различно. Едно и също. Това по отношение на работата. А иначе, може да получиш новина, обаждане, нещо да ти заявят или предложат.

# 249
Дали е враждебна, клюкарска и гадна атмосферата - може такава да е, а може ти така да я възприемаш. Картите показват едно непрестанно очакване на отхвърляне и неразбиране.
За работата си права - влагаш опита си в това, което правиш, гледаш си съвестно работата, няма изненади, няма особено място за творчество. Но тягостното усещане ще отмине. Ще те забележат, ще изпъкнеш с изпълнението на някаква задача и бавно, но сигурно ще наложиш себе си.

# 250
  • на последния етаж
Благодаря ви! HugFlowers Hibiscus

# 251
Ще кажа само това че в тоя форум има страхотни жени които са положили усилие да изучат огромната наука Таро, отделили са страшно много време и са дали страшно много от себе си.
На мен тия жени много ми помогнаха както с карти така и с напътствия в един нелек за мен момент. Запалиха в мен и искрата на Таро.
Сега тези жени ги няма.

" Рибата се разваля от главата"

Ще споделя тълкуването на Илияна Смилянова за Силата:

" Можем да овладеем своята или чуждата животинска природа, да я използваме с градивна, а не с деструктивна цел, да (я) спечелим чрез деликатност и дипломатичност. Но можем и да се поддадем на животинските си инстинкти, да овластим "звяра" в нас и да му станем подвластни, да разрешим даден конфликт, прилагайки разрушителна сила, действайки нетактично и грубо"

Ето за това се отказаха много свестни момичета, които пишеха тук, с много опит в Таро, със задълбочени анализи, момичета от които можеше да се учим!

Последна редакция: вт, 19 май 2020, 08:42 от a.nik

# 252
Здравейте мили момичета!
Тая вечер ще ви занимая с пълна глупост но ще споделя с вас а даже и ще помоля за услуга който иска и може, не е важно но е интересно.
Два пъти тая и миналата седмица си тегля автоматично карти от един сайт evatarot.net, секция Latin Tarot. Има и любовно Таро но аз не тегля от него и ще обясня защо казвам това.
Двата пъти зададох въпрос как ще ми се развие живота през Юни 2020.
И в двата случая ми се падна следното:
През юни ще се променят или прекратят отношенията ми с мъж, който като зодия, описание на отношенията изключително много прилича на един човек с който отношенията ни са някакви никакви, пишем си чат пат, чуваме се чат пат. Интересното е че сме щели да разберем нещо изведнъж един за друг, което щяло да ни повлияе на отношенията един към друг. Положително или отрицателно.
Нататък гледането е ала бала портокала, това е единственото конкретно.
Не виждам да имаме прогрес с тоя човек, по скоро се отдалечаваме, аз поне така чувствам нещата. Аз мисля че не искам нищо и нямам чувства към него. За него не знам. Заради ситуацията не се и виждаме. Аз нямам и високо мнение за него на тоя етап...
Теглих карти паднаха се луната - рицар жезли - 4 пентакли на въпроса какво ще се случи между мен и този човек през юни. Не мисля че картите въобще съответстват на въпроса ми, мислила съм за друго.
Вие какво мислите за автоматичните карти и за изтеглените, в кои части съответстват. Моето мнение е, че само Луната донякъде говори за нещо скрито, за нещо което не е ясно и известно.

# 253
Слипи, нищо не очаквам да се случи между вас.
Той ми се струва леко неадекватен, малко лудичък, в най-добрия смисъл на думата, шемет Simple Smile И на теб не ти е ясно какво точно става, а той сякаш не се и вълнува от това. Всичко му е като на закачка и до там.

# 254
Здравейте,

Изтеглих за отношенията ви. Излиза ми, че не сте точно сродни души. Ти си твърде отчаяна и това е водещото от твоя страна, а той е емоционално неуравновесен и хаотичен. За чувства не мога да говоря. Бъдещата връзка изглежда доста трудна и едностранчива. Един ще дърпа сам каруцата, а другия ще чака да види какво ще се случи.
Картите са: ти - десет меча, той - луната, минало - шест меча, настояще - пет чаши, бъдеще - магьосника.

Общи условия

Активация на акаунт