Карти Таро тема 23

• 34 832
  • 720
  •   1
Отговори
# 270
Zdraveite,

Moje li da mi preporachate dobar chovek, pri koito da otida da gleda na Taro Karti?

Blagodarq

# 271
Добър вечер момичета!
Ако някоя от вас има желание да изтегли карти по моя въпрос, че моите останаха далеч. Въпроса е дали ще е сполучлива покупката ми на кола от София от мъж с инициали С.т. и дали трябва да се притеснявам. Благодаря много!

6 пентакли Крал пентакли Кралица жезли

Според мен, цената е висока за тази кола и не Ви се дават толкова пари за това, което ще получите.  Няма да я смъкнат много и може и да се отажете заради това. Някак първоначалният ентусиазъм ще се поохлади.

# 272
Прави в десятката, благодаря! Точно така е положението и цената е това което ме притеснява, но щом не излиза друго, най вероятно ще я взема! Отново благодаря!

# 273
Добър вечер! Преди малко реших да си изтегля карти на въпроса каква изненада ме очаква през месец юни, понеже днес ми беше много готино цял ден и ми дойде да питам нещо такова.
Обаче картите ме хвърлиха в някакъв ступор и направо усетих такава силна енергия, каквато рядко изпитвам като работя с тях.
Исках 3, но с последната падна още една
Светът, Кулата, Смъртта и Глупакът. Първата ми мисъл беше без дори да се замислям, айде, ще пътувам някъде и ще стане нещо и направо си заминавам от тоя свят. Не ми се поясняваше даже. Реших само да изтегля една пояснителна за кулата - асо жезли обърнато.
Имате ли някакво мнение? Не ми се мре. 😁
Няма да мреш, но нещо важно за теб ще претърпи неуспех и съвсем нормално е да се почувстваш зле, да не кажа глупаво. Може да осъзнаеш, че това, което много искаш не е точното или че няма смисъл. А може сама да решиш да се откажеш. И след това ще си готова за нова посока.

# 274
Ще се върна ли в офиса през юни?
Кралица меча глупакът 3 пентакли

Според мен отговорът е не, но по кралица меча си личи огромното ми желание...  чак настояване, но вече започвам да полудявам от тази ситуация.
Страх ме е да питам за юли.... Някой ще даде ли мнение? Simple Smile

# 275
Ще се върна ли в офиса през юни?
Кралица меча глупакът 3 пентакли

Според мен отговорът е не, но по кралица меча си личи огромното ми желание...  чак настояване, но вече започвам да полудявам от тази ситуация.
Страх ме е да питам за юли.... Някой ще даде ли мнение? Simple Smile
За мен отговора е да, ще се върнеш.

# 276
Да бе! Сериозно? А може би показват огромното ми желание, чак започнах да мисля за нова работа, защаото не искам цял живот да работя отвкъщи.
Ако някой иска да изтегли и той карти, да ги сравним?

# 277
  • там, където ми харесва
Какво е мнението ви по тези карти? Въпросът е за бъдеще между мъж и жена?
Кулата Кралица мечове Крал жезли
Хвърлих уточняващи към Кулата - Петица пентакли и Смърта
Комбинацията Кулата със Смърта въобще не иска да я поглежда в Tarotico, буквално е смърт , не излечима болест.
Като комбинация Кула с петица пентакли е тежки времена в финансите, но тъй като не се пита за пари явно трябва да се интерпретира в любовната сфера.Тук Кралица мечове и Крал жезли могат ли да се интерпретират двамата (мъжа и жената) и тяхната връзка?
Въобще може ли да се тълкува голяма , неочаквана и бързо настъпваща трансформация и промяна?

# 278
Здравейте момичета!
Днес си изтеглих карти дали ще постигна нещо в личен план (не е любов или връзка, а лична моя мечта). Зададох срок от един месец, защото има изглед наистина да успея да го реализирам това мое желания.
Паднаха ми се кралица жезли, паж мечове, 9 чаши.
Аз го тълкувам така: решила съм да правя каквото искам, независимо от мнението на близките ми, че няма да се справя сама и т.н. но в крайна сметка ще сбъдна желанието си (по 9 чаши).
Правилно ли тълкувам картите - 9 чаши винаги е била карта която ме е обърквала.

# 279
  • София
Здравейте момичета,

За пореден път се убеждавам в силата на картите... и колкото повече се свързваш с тях, толкова повече започват и те да ти отговарят. Започнаха да ми отговарят. Simple Smile Поне така го усещам. Simple Smile До момента, от както пиша и чета тази групичка, всички въпроси, които съм задала и съм получила тълкуване на картите е било така. Бога ми.... може и в момента да ти се струва странно това тълкуване, дори и да не го проумяваш или да няма никакви такива индикации, в последствие разбираш всичко и навърваш нещата. Тук наистина има хора, които чувстват Таро и го разбират .... това е симбиоза, партньорство... не знам дали мога да намеря най-поджодящото обяснение, но ви свалям шапка!

В съществото да напиша всичко това е и последния ми въпрос и тълкуванията, които получих. Само да ви кажа, че всяко едно се оказва вярно и допълва друго. А аз сглобявам цялата картина. Не е истина, наистина!!! Simple Smile

След последния ми въпрос и КК, който си наредих, всичко това беше свързано с работата ми и мен самата като личност. Но ето, че този месец и половина, за който попитах "Какво ме очаква?", започна веднага след въпроса ми към картите и нещата започнаха да се случват.... Simple Smile

Сега обаче имам нужда отново от вашите гледни точки.

С две думи работната среда не е никак добра. Има жена, която се набърка и създаде много интриги.... не само на мен, на мен ми е било до гуша и без нея, но ситуацията е много неприятна. И никак не ми се иска да се изопачава истината. За да не става още по-дълъг поста съм готова за повече пояснения по темата.

Питах картите: Как ще се развият нещата във работата след намесата на тази жена? Изтеглих: Паж на пентаклите, Десет жезли, Крал на мечовете.
Скритото е: Слънцето.

И втория ми въпрос: Как ще се развият нещата за мен? Картите: Паж на жезлите, Кралица на пентаклите, Магьосникът. Скритото е Звездата.

Какво мислите момичета? Simple Smile

Последна редакция: пт, 29 май 2020, 00:27 от Совичката

# 280
Комбинацията Кулата със Смърта въобще не иска да я поглежда в Tarotico, буквално е смърт , не излечима болест.
Като комбинация Кула с петица пентакли е тежки времена в финансите, но тъй като не се пита за пари явно трябва да се интерпретира в любовната сфера.Тук Кралица мечове и Крал жезли могат ли да се интерпретират двамата (мъжа и жената) и тяхната връзка?
Въобще може ли да се тълкува голяма , неочаквана и бързо настъпваща трансформация и промяна?

С две  думи - трудни отношения. Странични фактори влияят и пречат.

# 281
  • София
Момичета моля ви, ще погледнете ли картите ми, за да не си ги тълкувам само сама, не съм толкова навътре още,  а ми е важно. Sad

# 282
Здравейте момичета!
Днес си изтеглих карти дали ще постигна нещо в личен план (не е любов или връзка, а лична моя мечта). Зададох срок от един месец, защото има изглед наистина да успея да го реализирам това мое желания.
Аз го тълкувам така: решила съм да правя каквото искам, независимо от мнението на близките ми, че няма да се справя сама и т.н. но в крайна сметка ще сбъдна желанието си (по 9 чаши).

9 чаши, тази карта и преди ти се падна, явно ще трябва наистина да я разбереш защо излиза.
За мен и това, което съм чела, във всички девятки има една самота, на всички карти е изобразен само един човек. Има един недостиг в девятките, те са след 8 ците, които са доста трудни за преживяване и преди 10 ките, т.е нещо липсва да се достигне да върха, до пълното щастие или до крайния резултат.
9 чаши - освен насищането на емоции и неудовлетворението, защото не е ясно пълни ли са чашите отзад, изпил ли ги е човека, напил ли се е или е жаден..........за още....има едно, като че ли последно желание, една надежда за още малко, за пълно щастие. Липса и желание да се набави тази липса е основното в 9 чаши. Правим какво ли не само и само да си " до пълним" " чашката" ..........
Дано съм ти била полезна Слипи!

Совичка, нещо не ми е ясно и във въпросите и в картите и затова не мога да ти помогна. Дано някой друг се включи.

# 283
Здравейте момичета!

9 чаши, тази карта и преди ти се падна, явно ще трябва наистина да я разбереш защо излиза.
За мен и това, което съм чела, във всички девятки има една самота, на всички карти е изобразен само един човек. Има един недостиг в девятките, те са след 8 ците, които са доста трудни за преживяване и преди 10 ките, т.е нещо липсва да се достигне да върха, до пълното щастие или до крайния резултат.
9 чаши - освен насищането на емоции и неудовлетворението, защото не е ясно пълни ли са чашите отзад, изпил ли ги е човека, напил ли се е или е жаден..........за още....има едно, като че ли последно желание, една надежда за още малко, за пълно щастие. Липса и желание да се набави тази липса е основното в 9 чаши. Правим какво ли не само и само да си " до пълним" " чашката" ..........

Совичка, нещо не ми е ясно и във въпросите и в картите и затова не мога да ти помогна. Дано някой друг се включи.
Благодаря А.Ник. Взеха ми първата опция днес точно под носа Sad Просто не можех да се явя по рано.

# 284
Скрит текст:
Здравейте момичета!

Благодаря А.Ник. Взеха ми първата опция днес точно под носа Sad Просто не можех да се явя по рано.
Здравей, Слипи Simple Smile
Взеха ти първата опция под носа по Паж меч, а не по 9 чаши. Тя показва, че имаш и други опции, имаш избор. Не се отчайвай. Simple Smile
Жена ли те изпревари?

Скрит текст:
lina, понякога тия пояснителни карти само объркват мислите в главата.
Не са добри картите като карти, но е възможно да не си била в кондиция като си ги хвърляла, затова да са се паднали такива. Ще ти напиша какво мисля по тях, ти прецени.
По Кулата, Смъртта и 5 пентакли бих казала, че наистина става въпрос за финансови проблеми и не само това, ами и е възможно двете страни да се обърнат една срещу друга в страшен конфликт.
Ако финанси въобще не са намесени и няма изгледи да бъдат в близко бъдеще, макар че те трудно се отделят от отношенията на хората, тогава с такава основа никакви отношения нямат бъдеще. Промяна ще има, вероятно ще е неочаквана, но не мисля, че ще е към добро. Ако беше само Кулата и Смъртта да, бих предположила, но с 5 пентакли - не.
Вариант е да са преживели нещо сериозно и да полагат усилия да са заедно, но и той, и тя са прекалено егоцентрични и контролиращи и едва ли ще им се получи.

Скрит текст:
Здравейте момичета,

За пореден път се убеждавам в силата на картите... и колкото повече се свързваш с тях, толкова повече започват и те да ти отговарят. Започнаха да ми отговарят. Simple Smile Поне така го усещам. Simple Smile До момента, от както пиша и чета тази групичка, всички въпроси, които съм задала и съм получила тълкуване на картите е било така. Бога ми.... може и в момента да ти се струва странно това тълкуване, дори и да не го проумяваш или да няма никакви такива индикации, в последствие разбираш всичко и навърваш нещата. Тук наистина има хора, които чувстват Таро и го разбират .... това е симбиоза, партньорство... не знам дали мога да намеря най-поджодящото обяснение, но ви свалям шапка!

В съществото да напиша всичко това е и последния ми въпрос и тълкуванията, които получих. Само да ви кажа, че всяко едно се оказва вярно и допълва друго. А аз сглобявам цялата картина. Не е истина, наистина!!! Simple Smile
След последния ми въпрос и КК, който си наредих, всичко това беше свързано с работата ми и мен самата като личност. Но ето, че този месец и половина, за който попитах "Какво ме очаква?", започна веднага след въпроса ми към картите и нещата започнаха да се случват.... Simple Smile

Сега обаче имам нужда отново от вашите гледни точки.

С две думи работната среда не е никак добра. Има жена, която се набърка и създаде много интриги.... не само на мен, на мен ми е било до гуша и без нея, но ситуацията е много неприятна. И никак не ми се иска да се изопачава истината. За да не става още по-дълъг поста съм готова за повече пояснения по темата.

Питах картите: Как ще се развият нещата във работата след намесата на тази жена? Изтеглих: Паж на пентаклите, Десет жезли, Крал на мечовете.
Скритото е: Слънцето.

И втория ми въпрос: Как ще се развият нещата за мен? Картите: Паж на жезлите, Кралица на пентаклите, Магьосникът. Скритото е Звездата.

Какво мислите момичета? Simple Smile
Здравей, Совичка Simple Smile
По първата комбинация очаквам да се появят проблеми с документи или да лъсне нечий непрофесионализъм. Доста напрежение са трупа. Ситуацията става тежка и неуправляема за някой, който си е поставил твърде високи цели, които са трудни са постигане и вероятно компенсира с неадекватно поведение. Тази колежка нова ли е или подобно нещо е случва за първи път в този колектив? В края на краищата ще бъде поставена на място категорично, възможно е от началник, ситуацията ще бъде решена от раз. Плановете й ще бъдат осуетени.

По втората комбинация бих казала захващане с нещо ново. Напълно е възможно да ти предложат нов проект и ти да приемеш, но след добро обмисляне и ако финансовите условия те удовлетворяват. Ще се изискват максимум усилия от теб и ти си напълно подготвена и в състояние да ги вложиш. Работиш ли с чужденци?

Последна редакция: сб, 30 май 2020, 15:39 от Silky_soft

Общи условия

Активация на акаунт