Карти Таро тема 23

• 34 832
  • 720
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Oх Силки, много ти благодаря. Тази колежка не е нова, беше си тръгнала, но се върна и е на нова позиция, но много интриги, много нещо... И сега ситуацията е изключително обтегната за всички. Даже мисля да си подавам молбата.  Чудя се и аз какво да правя... Sad То е някакъв ужас и не се търпи. Sad Не, не работя с чужденци.

# 286
Момичета, на помощ!
Писала съм ви за тоя човек - Й., който предаде доверието ми и се държа като задник. Преди 6 месеца. От тогава през месец ми се включва, пита как съм, аз отговарям с ок. През последните 48 часа има жестока атака към мен, иска да се видим на всяка цена, да говорим. Казах му че за мен това е приключило, че нямам чувства, че няма смисъл. Не казва какво иска да ми каже, колкото и да настоявам.
Двоумя се, защото не искам да го виждам, но от друга страна не искам да бъда задник като него и да се покрият, когато аз имах нужда да си изясня нещата.
Афектирана съм и не мога да тегля карти. Моля някоя от вас да ми тегли, без даже да ги тълкува, какво иска този човек от мен?
Просто усещам че е рисковано, а аз съм прекалено добра и ще се съглася да го видя в крайна сметка.
Ще ми помогнете ли моя ви.

# 287
  • на последния етаж
Попитах какво ще последва ако все пак отидем на почивка (работодателите на мъжа ми не са особено благосклонни след периода на работа от вкъщи). Изтеглих рицар жезли (обърнат), паж пентакли и асо пентакли.
Според мен това решение е импулсивно и лекомислено, по-добре да се изчака... Но няма за кога - имаме резервация... Вие какво смятате по тези карти?

# 288
Здравейте, момичета!
Мога ли да ви помоля, някоя от вас ако има възможност да ми изтегли карти за - „Какво ме блокира да си намеря работа и как мога да се освободя от блокажите?“
Много време си търся вече работа без успех. Сега покрай извънредното положение нещата още повече се влошиха-не са ме викали даже за интервю. В началото на годината ходих на интервюта на няколко места и аха да станат нещата, но на едното място избраха друг кандидат на последна фаза, а на другото място минах 3 интервюта и накрая даже не ми връщат обратна връзка вече 2 месеца...
Благодаря ви много предварително! ❤

# 289
Момичета, на помощ!
Писала съм ви за тоя човек - Й., който предаде доверието ми и се държа като задник. Преди 6 месеца. От тогава през месец ми се включва, пита как съм, аз отговарям с ок. През последните 48 часа има жестока атака към мен, иска да се видим на всяка цена, да говорим. Казах му че за мен това е приключило, че нямам чувства, че няма смисъл. Не казва какво иска да ми каже, колкото и да настоявам.
Двоумя се, защото не искам да го виждам, но от друга страна не искам да бъда задник като него и да се покрият, когато аз имах нужда да си изясня нещата.
Афектирана съм и не мога да тегля карти. Моля някоя от вас да ми тегли, без даже да ги тълкува, какво иска този човек от мен?
Просто усещам че е рисковано, а аз съм прекалено добра и ще се съглася да го видя в крайна сметка.
Да върна ОВ. Вместо да ви занимавам повече направих платена консултация по други въпроси, но попитах имам ли път с тоя човек. Отговорът бе не, всичко е приключило (и аз така го чувствам), човекът се чувствал самотен. Е не питах какво иска, важно е АЗ какво искам. Не искам да му давам времето си и вниманието си. Не защото нищо няма да се случи, а защото няма да се случи защото аз не искам.

# 290
Момичета, на помощ!
Да върна ОВ. Вместо да ви занимавам повече направих платена консултация по други въпроси, но попитах имам ли път с тоя човек. Отговорът бе не, всичко е приключило (и аз така го чувствам), човекът се чувствал самотен. Е не питах какво иска, важно е АЗ какво искам. Не искам да му давам времето си и вниманието си. Не защото нищо няма да се случи, а защото няма да се случи защото аз не искам.

Ако нямаш нищо против ще те помоля да споделиш подробности при кого направи платена консултация и доколко ти резонира на теб. Мисля, че ще бъде полезно за доста от хората, които пишат тук.

# 291
Попитах какво ще последва ако все пак отидем на почивка (работодателите на мъжа ми не са особено благосклонни след периода на работа от вкъщи). Изтеглих рицар жезли (обърнат), паж пентакли и асо пентакли.
Според мен това решение е импулсивно и лекомислено, по-добре да се изчака... Но няма за кога - имаме резервация... Вие какво смятате по тези карти?

Ще отидеш на почивка, просто да изчака удобен момент да поднесе новината, ще усети кога.  Това е съвета на картите според мен.

# 292
Момичета, на помощ!

Ако нямаш нищо против ще те помоля да споделиш подробности при кого направи платена консултация и доколко ти резонира на теб. Мисля, че ще бъде полезно за доста от хората, които пишат тук.
Направих консултацията инцидентно при една дама която открих във ФБ. Консултацията беше в MSN. Като разговор.
Не бях впечатлена, честно, но по скоро бях любопитна и нямах очаквания. Не разбрах метода по който тегли карти. Което мен лично ме учуди, най малкото щото аз също се занимавам с Таро, което аз не споменах
Иначе въпроса за тоя човек го зададох през свободните минути, защото ти си предплащаш за време, а аз наистина нямах за какво да питам.
Няма да посочвам име защото това е мое лично възприемане на нещата и може би аз не съм най яката клиентка, нямаше някак доверие в мен. Например в разговора ми с вас макар също да не се познаваме усещам една по различна енергия, даже начина по който отговаряте и тълкувате е далеч по увлекателен и подробен.

# 293
Ще се върна ли в офиса през юни?
Кралица меча глупакът 3 пентакли

Според мен отговорът е не, но по кралица меча си личи огромното ми желание...  чак настояване, но вече започвам да полудявам от тази ситуация.
Страх ме е да питам за юли.... Някой ще даде ли мнение? Simple Smile
За мен отговора е да, ще се върнеш.
Току що ни съобщиха, че до края на юни няма да ни върнат 🥺
Има ли шанс това да се обърне според картите, или наистина са отразили само моето желание ...

# 294
Може ли да ми помогнете, който има желание, със сигурност разбирате повече от мен. Бихте ли хвърлили едни карти по един въпрос?
-Ще срещна ли скоро човекът за мен?

# 295
Може ли да ми помогнете, който има желание, със сигурност разбирате повече от мен. Бихте ли хвърлили едни карти по един въпрос?
-Ще срещна ли скоро човекът за мен?
Напишете Таро във Facebook и там ще намерите много хора, които умеят да гледат на карти срещу заплащане. Хубав ден!

# 296
Здравейте
100% начинаещ съм в Тарото. Зададох въпрос свързан с работата ми. Как ще се развие ситуацията с предходната позиция, която заемах във фирмата. В момента това, което върша го правя просто за да съм на работа и с беглата надежда че може и да си получа старата работа. Паднаха се смъртта, 10 чаши и 6 мечове. Смъртта я разбирам като край на ситуация, събитие, освобождаване, изход, възстановяване;10 чаши е семейна карта, блаженство, успех;6 мечове е преодолени препятствия или бягство от конфликт. Как обаче да ги свържа в общото гадаене?

# 297
Здравейте
100% начинаещ съм в Тарото. Зададох въпрос свързан с работата ми. Как ще се развие ситуацията с предходната позиция, която заемах във фирмата. В момента това, което върша го правя просто за да съм на работа и с беглата надежда че може и да си получа старата работа. Паднаха се смъртта, 10 чаши и 6 мечове. Смъртта я разбирам като край на ситуация, събитие, освобождаване, изход, възстановяване;10 чаши е семейна карта, блаженство, успех;6 мечове е преодолени препятствия или бягство от конфликт. Как обаче да ги свържа в общото гадаене?
По-скоро аз го тълкувам, че ще напуснеш тази работа. Получил си максимума който може да ти даде. Но нека по-опитните да се включат ако искат.

# 298
Здравейте
По-скоро аз го тълкувам, че ще напуснеш тази работа. Получил си максимума който може да ти даде. Но нека по-опитните да се включат ако искат.
Значи ситуацията е следната февруари месец стана страхотен скандал и в яда си си подадох молбата за напускане. Април месец напуснах и началото на май шефовете ме изкрънкаха да се върна на по низша позиция уж временно, с идеята в последствие при увеличаване на заявките да работя на позицията, на която съм работила до април месец. Та съм в чуденка дали наистина ще си удържат на думата и да си заема позицита на която наистина бих им била полезна?

# 299
Здравейте
Значи ситуацията е следната февруари месец стана страхотен скандал и в яда си си подадох молбата за напускане. Април месец напуснах и началото на май шефовете ме изкрънкаха да се върна на по низша позиция уж временно, с идеята в последствие при увеличаване на заявките да работя на позицията, на която съм работила до април месец. Та съм в чуденка дали наистина ще си удържат на думата и да си заема позицита на която наистина бих им била полезна?
Ами тълкувах по твоите карти. 10 чаши не е винаги супер положителна карта, тя може и да означава достигане на максимума в определена ситуация, при което повече от това не може.
Нека и другите ако искат да се включат.
Помни че това е любителски форум и тълкуването не трябва да ти влияе на решенията особено на такива важни.

Общи условия

Активация на акаунт