Карти Таро тема 23

• 34 803
  • 720
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте. Искам да ви попитам за комбинацията звезда,луна обърната и слънце.Въпроса беше свързан с бременност,а тези карти паднаха преди да изтегля останалите  -асо меч,императрица и глупак обърнат.Трябва ли да се обръща внимание на тези карти. Благодаря
Какво значи въпросът да е свързан с бременност? Какво точно сте питала? Няма как да гадаем какво имате предвид.
Да права сте, въпросът беше бременна ли съм

# 376
Здравейте. Искам да ви попитам за комбинацията звезда,луна обърната и слънце.Въпроса беше свързан с бременност,а тези карти паднаха преди да изтегля останалите  -асо меч,императрица и глупак обърнат.Трябва ли да се обръща внимание на тези карти. Благодаря
Какво значи въпросът да е свързан с бременност? Какво точно сте питала? Няма как да гадаем какво имате предвид.

Звездата, Луната, Слънцето обърната - по - добре помислете и обърнете внимание на психиката си и емоционалното си състояние в момента.

# 377

Звездата, Луната, Слънцето обърната - по - добре помислете и обърнете внимание на психиката си и емоционалното си състояние в момента.
Благодаря ви

# 378
Ще съм благодарна, ако някой даде мнение по следната подредба. Тук трябва да се избере между две кариерни възможности. Времето за решение е кратко. От ляво е сегашната длъжност, от която има голяма вероятност да ме освободят, от дясно е друга потенциална възможност, която не е сигурна обаче, и трябва до края на месеца да се вземе решение за нея или отпада напълно.
Въпросът е дали да остана, където съм (като така рискувам да загубя и двете) или да опитам на новото място?

Според мен, дълбоко в себе си вече си избрала новата длъжност /Колесницата + 8 пентакли/  и си приключила за себе си, емоционално със старата /Асо чаши +Светът/ . Не виждаш нито развитие нито по- добро заплащане нито переспектива на сегашната. Новата привлича и клониш определено към този избор. Трябва ти само един последен тласък за да решиш. Мисля, че до края на месеца, решението ще дойде от само себе си, дали с уточнение за условията или с разговор, но ще ти се предостави възможност да избереш. Клониш определено по тези карти за новата работа.
a.nik, давам ОВ. Сроковете изтекоха без реално да се възползвам. Когато започнаха разговорите за новото място започнаха и да ме убеждават, че ако остана ще се подобри средата за работа. Чаках до последно, даже виждах как новата възможност се отдалечава от мен. Все пак тук си изпълниха обещанието, получих желаните промени и оставам на сегашното място.
Иначе, да, бях решила да се местя, не виждах светлината в тунела.

# 379
На въпрос как ще се развият отношенията във връзката 10 пентакли, жрецът, асо пентакли..... Семейство, наследство, брак и парична изгода??? Някой да помага...

# 380
На въпрос как ще се развият отношенията във връзката 10 пентакли, жрецът, асо пентакли..... Семейство, наследство, брак и парична изгода??? Някой да помага...

Леле, къде е любовта в тази връзка?! Интереси, фалш.........сметки........съобразяване........Много хубаво е излязло Асо пентакли на трета, поне ще те предпази от всичко това!

# 381

Леле, къде е любовта в тази връзка?! Интереси, фалш.........сметки........съобразяване........Много хубаво е излязло Асо пентакли на трета, поне ще те предпази от всичко това!
А дано си права, за асото, че бая съм затънала 😃

# 382
Може ли да ми помогнете за тълкуване на картите смърт,рицар жезли и 10 жезли.Въпросът е как ще се справи сестра ми със ситуацията.Още ми е трудно да свързвам картите като комбинации и ще съм благодарна ,ако някой помогне

# 383
Може ли да ми помогнете за тълкуване на картите смърт,рицар жезли и 10 жезли.Въпросът е как ще се справи сестра ми със ситуацията.Още ми е трудно да свързвам картите като комбинации и ще съм благодарна ,ако някой помогне
Има товар , който и пречи и й тежи
Поела е мн . Ангажименти, може и хора да сана гърба си, буквално картатаси го казва
На 3 та позиция ще продължи да я товари, но имаи Смърт, нещо старо трябва да си отиде, тя знае какво, да се раздели с това хора, събитие, работа или среда,за да може да тръгне напред към успеха 🍀

# 384
Има товар , който и пречи и й тежи
Поела е мн . Ангажименти, може и хора да сана гърба си, буквално картатаси го казва
На 3 та позиция ще продължи да я товари, но имаи Смърт, нещо старо трябва да си отиде, тя знае какво, да се раздели с това хора, събитие, работа или среда,за да може да тръгне напред към успеха 🍀
много благодаря за отговора. Много точно сте описали ситуацията

# 385
При тези карти не може да има бременност. Може би има фиксация на тази тема, но реално не говорят за наличието ѝ.

# 386
При тези карти не може да има бременност. Може би има фиксация на тази тема, но реално не говорят за наличието ѝ.
Благодаря за отговора. Темата се превърна във фикс идея за мен и затова повечето въпроси към картите са по тази тема. Но нито разбирам картите, а ми се иска нито знам дали им задавам правилно въпросите си. Например въпросът кога ще се случи това нещо което искам,правилен ли е и може ли да се задават въпроси,които засягат толкова сериозни неща от човек като мен,който е много начинаещ в тълкуване на карти Таро. Ако на някой му се занимава,би ли изтеглил някакви карти за мен и би ли ги обяснил.Ще ви бъда много благодарна

# 387
Някой ще ми помогне ли да разтълкувам следните карти? Въпросът ми е дали ще имам по-интимни отношения с мъж, който определено проявява интерес, но досега съм го отблъсквала по една или друга причина, иначе ми е симпатичен като цяло. Картите са: Рицар Пентакли, Шест пентакли, Глупакът. На мен ми се струват хубави карти.

# 388
Здравей , моля за мнение по тези карти
1 ви ред флиртува ли с друга мъж
2 ред мисли ли за мен?

# 389
Здравейте аз също имам нужда от помощ отново. На въпрос ще имат ли 2ма души бъдеще заедно се паднаха кралица меч,асо меч обърнато и рицар чаши.Падна накрая силата. Опитах се да тълкувам картите,но ми е трудно да определя кой кой е по тези карти.Въпросът е зададен от жената.По принцип те нямат връзка.Ако тя е кралица меч а той рицар чаши,значи ли това че не могат дори да общуват нормално помежду си или да имат нещо различно от приятелство,платонична връзка.Или кралица меч се разглежда като друга жена,която има отношения с него или е имала преди и той не я е преживял.Също така силата накрая прочетох някъде,че за любовни въпроси винаги значи отговор да.Ще се радвам някой ако сподели своето мнение.

Общи условия

Активация на акаунт