100% начинаещ съм в Тарото. Зададох въпрос свързан с работата ми. Как ще се развие ситуацията с предходната позиция, която заемах във фирмата. В момента това, което върша го правя просто за да съм на работа и с беглата надежда че може и да си получа старата работа. Паднаха се смъртта, 10 чаши и 6 мечове. Смъртта я разбирам като край на ситуация, събитие, освобождаване, изход, възстановяване;10 чаши е семейна карта, блаженство, успех;6 мечове е преодолени препятствия или бягство от конфликт. Как обаче да ги свържа в общото гадаене?
Комбинацията започва с една доста сериозна карта - Смъртта, което означава, че вече е настъпила промяна и няма оправяне, но пък също така показва неприемането и " тъгуването" от създалата се ситуация. Тъй като в комбинацията има насищане на емоции / Смъртта + 10 чаши / то вероятно ще се стои в това състояние без да се види изход / 6 меча/
Ако трябва да го напиша по друг начин, това, което си си направила сама, сега не само не можеш да понесеш, а и няма как да промениш. Засега ще има едно отлагане на " освобождаването " и " изхода", според мен ще си стоиш още известно време така. Пък и явно трябва да мислиш и за други хора, защото да напуснеш, в момента не е много благоприятно.
Ще съм благодарна, ако някой даде мнение по следната подредба. Тук трябва да се избере между две кариерни възможности. Времето за решение е кратко. От ляво е сегашната длъжност, от която има голяма вероятност да ме освободят, от дясно е друга потенциална възможност, която не е сигурна обаче, и трябва до края на месеца да се вземе решение за нея или отпада напълно.