Карти Таро тема 23

• 34 824
  • 720
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте
100% начинаещ съм в Тарото. Зададох въпрос свързан с работата ми. Как ще се развие ситуацията с предходната позиция, която заемах във фирмата. В момента това, което върша го правя просто за да съм на работа и с беглата надежда че може и да си получа старата работа. Паднаха се смъртта, 10 чаши и 6 мечове. Смъртта я разбирам като край на ситуация, събитие, освобождаване, изход, възстановяване;10 чаши е семейна карта, блаженство, успех;6 мечове е преодолени препятствия или бягство от конфликт. Как обаче да ги свържа в общото гадаене?

Комбинацията започва с една доста сериозна карта - Смъртта, което означава, че вече е настъпила промяна и няма оправяне, но пък също така показва неприемането и " тъгуването" от създалата се ситуация. Тъй като в комбинацията има насищане на емоции / Смъртта + 10 чаши / то вероятно ще се стои в това състояние без да се види изход / 6 меча/
Ако трябва да го напиша по друг начин, това, което си си направила сама, сега не само не можеш да понесеш, а и няма как да промениш. Засега ще има едно отлагане на " освобождаването " и " изхода", според мен ще си стоиш още известно време така. Пък и явно трябва да мислиш и за други хора, защото да напуснеш, в момента не е много благоприятно.

Последна редакция: пн, 08 юни 2020, 09:25 от a.nik

# 301
Попаднах случайно във една фейсбук група на едно младо момиче което гледа на Таро. Била е админ и създател на групата. Казвам била е защото от един от коментарите разбрах че е починала наскоро. Не познавам момичето и не съм имала шанса да си пишем в този живот. Пише че е била много добра в прогнозите си. Но ето вече я няма. Гледала е и безплатно и срещу заплащане.
Въпросът ми е сериозен. Може ли реденето на карти да те разболее или да те убие? И как да се пазим. Аз честно съм на периоди, редя карти за себе си, за приятели, за важни и тъпи въпроси. Само на Елфичка беше засягала тази тема но никога никой не разясни рисковете при използване на Таро за надникване в невидимото. Ще се радвам да споделите опит и познания.

# 302
Попаднах случайно във една фейсбук група на едно младо момиче което гледа на Таро. Била е админ и създател на групата. Казвам била е защото от един от коментарите разбрах че е починала наскоро. Не познавам момичето и не съм имала шанса да си пишем в този живот. Пише че е била много добра в прогнозите си. Но ето вече я няма. Гледала е и безплатно и срещу заплащане.
Въпросът ми е сериозен. Може ли реденето на карти да те разболее или да те убие? И как да се пазим. Аз честно съм на периоди, редя карти за себе си, за приятели, за важни и тъпи въпроси. Само на Елфичка беше засягала тази тема но никога никой не разясни рисковете при използване на Таро за надникване в невидимото. Ще се радвам да споделите опит и познания.
Аз се занимавам от седем години и не съм видяла промени в здравословното състояние. Даже някак се чувствам по-добре психически. Мисля, че някои сили и енергии могат да разболяват, според зависи какво използваш, за да достигнеш до отговора и разбира се да знаеш кога да спреш.
Иначе се опитвам да не чета по темата, за да не се уплаша Grinning

# 303
Здравейте! Имам два въпроса.
В гледанка за романтични отношения (дългосрочни партньори) излезе Асо пентакли и обърната Императрица. Тълкуваха ми го като намесен трети човек, сиреч изневяра или мисли за напускане на връзката и отдаване на друг. Четох, четох, та се отнесох. Вие как бихте го тълкували?
Вторият въпрос е свързан с покупка на таро карти. Има ли в България избор на интересни тестета, освен Райдър?

# 304
В гледанка за романтични отношения (дългосрочни партньори) излезе Асо пентакли и обърната Императрица. Тълкуваха ми го като намесен трети човек, сиреч изневяра или мисли за напускане на връзката и отдаване на друг. Четох, четох, та се отнесох. Вие как бихте го тълкували?
Вторият въпрос е свързан с покупка на таро карти. Има ли в България избор на интересни тестета, освен Райдър?

Според мен, няма намеса и друг човек в тези карти. Коя е третата? Мисля, че става въпрос за нещо съвсем друго тук, но все пак само две карти, не са достатъчно за отговор.

# 305

Според мен, няма намеса и друг човек в тези карти. Коя е третата? Мисля, че става въпрос за нещо съвсем друго тук, но все пак само две карти, не са достатъчно за отговор.

Асото не е пентакли, а чаши. Объркала съм се.

# 306
Само с две карти ли гледахте?

# 307
Само с две карти ли гледахте?

Попитах дали помни другите карти, защото беше онлайн и ми написа само какво тълкува и Асо купи (объркала съм се в предния пост, не са пентакли) и обърнатата Императрица. Чакам отговор.

# 308

Попитах дали помни другите карти, защото беше онлайн и ми написа само какво тълкува и Асо купи (объркала съм се в предния пост, не са пентакли) и обърнатата Императрица. Чакам отговор.

Добре де, защо е тази проверка? Гледали са Ви, казали са каквото мислят, дори не помните всички карти, то даже не става ясно изобщо колко карти са изтеглени, онлайн какво, онлайн карти или онлайн някой е теглил ..........кой пита, какво пита ............и " Чакам отговор" !?

# 309
Онлайн ми теглиха, по чат. Чакам отговор от момичето кои са другите карти, тъй като не ми каза тя. Само тези двете ми спомена. Проверката мисля, че е ясно защо е...

# 310
Онлайн ми теглиха, по чат. Чакам отговор от момичето кои са другите карти, тъй като не ми каза тя. Само тези двете ми спомена. Проверката мисля, че е ясно защо е...
Асо чаши Императрицата  обърната - също няма трети човек според мен.

# 311
Асо чаши Императрицата  обърната - също няма трети човек според мен.

Благодаря Ви!

# 312
Ще съм благодарна, ако някой даде мнение по следната подредба. Тук трябва да се избере между две кариерни възможности. Времето за решение е кратко. От ляво е сегашната длъжност, от която има голяма вероятност да ме освободят, от дясно е друга потенциална възможност, която не е сигурна обаче, и трябва до края на месеца да се вземе решение за нея или отпада напълно.
Въпросът е дали да остана, където съм (като така рискувам да загубя и двете) или да опитам на новото място?

# 313
Ще съм благодарна, ако някой даде мнение по следната подредба. Тук трябва да се избере между две кариерни възможности. Времето за решение е кратко. От ляво е сегашната длъжност, от която има голяма вероятност да ме освободят, от дясно е друга потенциална възможност, която не е сигурна обаче, и трябва до края на месеца да се вземе решение за нея или отпада напълно.
Въпросът е дали да остана, където съм (като така рискувам да загубя и двете) или да опитам на новото място?

Според мен, дълбоко в себе си вече си избрала новата длъжност /Колесницата + 8 пентакли/  и си приключила за себе си, емоционално със старата /Асо чаши +Светът/ . Не виждаш нито развитие нито по- добро заплащане нито переспектива на сегашната. Новата привлича и клониш определено към този избор. Трябва ти само един последен тласък за да решиш. Мисля, че до края на месеца, решението ще дойде от само себе си, дали с уточнение за условията или с разговор, но ще ти се предостави възможност да избереш. Клониш определено по тези карти за новата работа.

# 314

Според мен, дълбоко в себе си вече си избрала новата длъжност /Колесницата + 8 пентакли/  и си приключила за себе си, емоционално със старата /Асо чаши +Светът/ . Не виждаш нито развитие нито по- добро заплащане нито переспектива на сегашната. Новата привлича и клониш определено към този избор. Трябва ти само един последен тласък за да решиш. Мисля, че до края на месеца, решението ще дойде от само себе си, дали с уточнение за условията или с разговор, но ще ти се предостави възможност да избереш. Клониш определено по тези карти за новата работа.

Благодаря за отговора! И аз така изтълкувах лявата колона - по колесницата изглежда, че това ще е решението. За разговора целиш в десетката - утре ще се води доста сериозен такъв и ще се уточняват перспективите за новата възможност.

Общи условия

Активация на акаунт