Карти Таро тема 23

• 34 799
  • 720
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте аз също имам нужда от помощ отново. На въпрос ще имат ли 2ма души бъдеще заедно се паднаха кралица меч,асо меч обърнато и рицар чаши.Падна накрая силата. Опитах се да тълкувам картите,но ми е трудно да определя кой кой е по тези карти.Въпросът е зададен от жената.По принцип те нямат връзка.Ако тя е кралица меч а той рицар чаши,значи ли това че не могат дори да общуват нормално помежду си или да имат нещо различно от приятелство,платонична връзка.Или кралица меч се разглежда като друга жена,която има отношения с него или е имала преди и той не я е преживял.Също така силата накрая прочетох някъде,че за любовни въпроси винаги значи отговор да.Ще се радвам някой ако сподели своето мнение.

Peypy би ли написала картите кои са, не се вижда добре снимката!

Jaienvie На този етап, заради струпването на мечове, отношенията освен, че са от разстояние, може би дори само чрез чат и интернет, няма карти  за нещо стабилно. Рицар чаши е обърнат, съвета ми е, да се въздържаш малко от споделяне и " изливане" на това, което чувстваш.

# 391
Да, a.nik🌷
1 ви ред : Кулата Жрицата и Кралица Жезли
2 ред Отшелник 8 жезли и Любовниците

# 392
  • на последния етаж
На въпросът как да се справи с тежестта, която носи отношението на роднини: шестица чаши, шестица пентакли, Крал на чашите. Не успявам да ги разтълкувам.

# 393
Да, a.nik🌷
1 ви ред : Кулата Жрицата и Кралица Жезли
2 ред Отшелник 8 жезли и Любовниците

Правилно ти е усещането, играе двойна игра. Дали мисли за теб, може би мисли за теб, но мисли и за друго. И имай едно наум, какво къде говориш, защото някой предава думите ти.

# 394
  • София
Здравейте момичета,
Отново имам интересен момент, заради който да се допитам до картите. Не е любовен, хаха. Simple Smile

Първия въпрос е "Да продължавам ли общуването с този мъж?". Паднаха се: 5 Жезли, 9 Меча и Кралица на мечовете.... като изпадаха 8 меча и Рицар на пентаклите.

Втория въпрос е "Как това ще ми се отрази?". Картите са: Кулата, 9 жезли и Асо жезли, като тук изтеглих една допълнителна 7 пентакли.

Много ще се радвам да ви прочета, в интересна ситуация съм, поне така я усещам като енергия.
Благодаря ви предварително Simple Smile

# 395
Здравейте момичета,
Отново имам интересен момент, заради който да се допитам до картите. Не е любовен, хаха. Simple Smile

Първия въпрос е "Да продължавам ли общуването с този мъж?". Паднаха се: 5 Жезли, 9 Меча и Кралица на мечовете.... като изпадаха 8 меча и Рицар на пентаклите.

Втория въпрос е "Как това ще ми се отрази?". Картите са: Кулата, 9 жезли и Асо жезли, като тук изтеглих една допълнителна 7 пентакли.

Много ще се радвам да ви прочета, в интересна ситуация съм, поне така я усещам като енергия.
Да общуваш с някого, за да го дразниш, за да предизвикаш вниманието му и да се страхуваш от конкуренция едва ли е най-полезното общуване и не виждам за какво ти е.
Вторият ти въпрос е зададен твърде неопределено. Налага се да предположа, че питаш какво ще се случи, ако продължиш общуването, но е редно да питаш направо! Съвсем в една дума - чака те неудовлетвореност.

# 396
  • София
Скрит текст:
Здравейте момичета,

Да общуваш с някого, за да го дразниш, за да предизвикаш вниманието му и да се страхуваш от конкуренция едва ли е най-полезното общуване и не виждам за какво ти е.
Вторият ти въпрос е зададен твърде неопределено. Налага се да предположа, че питаш какво ще се случи, ако продължиш общуването, но е редно да питаш направо! Съвсем в една дума - чака те неудовлетвореност.
Странно... В общуването ни няма нищо, което е с отрицателен знак. Нямам желание да го дразня... нито пък мисля че го дразня. Нито досаждам. Интересно... Даже изобщо не желая да го дразня. Да, втория въпрос е точно както си го разбрала.

# 397
При такива карти това мога да кажа. Основната ти карта е картата на конфликта, но този - за спорта, съревнованието, сравняването и т.н.,  но ти вече и сама разбираш доста от Таро Simple Smile няма смисъл да се впускам в подробности.

# 398
  • София
Скрит текст:
При такива карти това мога да кажа. Основната ти карта е картата на конфликта, но този - за спорта, съревнованието, сравняването и т.н.,  но ти вече и сама разбираш доста от Таро Simple Smile няма смисъл да се впускам в подробности.

5 жезли Simple Smile Нищо не разбирам от Таро! Надявах се да не е толкова буквално. Simple Smile Защото той е в ситуация на конфликт, но не с мен.

# 399
5 жезли не е онзи сериозен конфликт като по 5 меч, а е по-скоро има съревнователен характер, като на игра, да предизвикаме някой да ни види, да ни забележи, да му докажем, че съществуваме и сме добри. В тази посока.

# 400
Здравейте, може ли да помоля за малко помощ.
Подадох си молбата за напускане  с още няколко колеги. Въпроса е ще приемат ли молбата или няма да се наложи да си търся нова работа, понеже положението ще се подобри. В момента нямам достъп до картите си, а нещо отвътре ме човърка и искам да имам някаква информация Simple Smile

# 401
Имам мн интересна комбинация:
Маг и Асо Пентакли
Пред тях са 5 жезли и 6 жезли
Мисля, че са мн силни карти
Може би силата на мага се уголемява и може да направи всичко
Как бихте ги тълкували?

# 402
Здравейте на всички в тази интересна тема.
Искам да задам въпроса си тук и, ако е удобно, някое момиче да ми изтегли карти. Бременна съм в почти 6 месец, но не знам защо имам чувството, че ще умра заради тази бременност и по-конкретно на раждането. Преди няколко дни ходих при жена, която реди карти Таро (келтски кръст) и на 9 и 10 позици излязоха съответно страшния съд и след него звездата. Жената уж каза, че всичко щяло да е наред, но аз не й вярвам много. Вече не се побирам в кожата си буквално и преносно, толкова ме е страх, че тъкмо ще изпълня мечтата си за дете и няма да мога да го гледам и да му се радвам. Та...въпросът ми е ще оживея ли след бременнистта и как ще завърши всичко. Раждането е ноември.
Приятен ден на всички.

# 403
Искам да задам въпроса си тук и, ако е удобно, някое момиче да ми изтегли карти. Бременна съм в почти 6 месец, но не знам защо имам чувството, че ще умра заради тази бременност и по-конкретно на раждането. Преди няколко дни ходих при жена, която реди карти Таро (келтски кръст) и на 9 и 10 позици излязоха съответно страшния съд и след него звездата. Жената уж каза, че всичко щяло да е наред, но аз не й вярвам много. Вече не се побирам в кожата си буквално и преносно, толкова ме е страх, че тъкмо ще изпълня мечтата си за дете и няма да мога да го гледам и да му се радвам. Та...въпросът ми е ще оживея ли след бременнистта и как ще завърши всичко. Раждането е ноември.
Приятен ден на всички.

Всичко ще бъде наред, имашна преден план нови, хубави събития, Звездата е хубава карта.
Не сестряскай от Страшния съд,всички притеснения ще си заминат и ще се роди, (в твоя случай бебче ) нещо ново, което ще промени живото ти🍀🌈

# 404
Приятен ден на всички.

Всичко ще бъде наред, имашна преден план нови, хубави събития, Звездата е хубава карта.
Не сестряскай от Страшния съд,всички притеснения ще си заминат и ще се роди, (в твоя случай бебче ) нещо ново, което ще промени живото ти🍀🌈

Благодаря ти за окуражителния отговор. 😊
Наистина се надявам да е така, защото тази бременност ме съсипа и емоционално и физически. Не знам дали някога ще бъда същия човек, който бях, ако накрая сме живи и здрави. Това е най-ужасният период в живота ми и всеки ден се питам как ще издържа, докато дойде време за разждане. Много ми е трудно, тежко и се чувствам съсипана. Затова търся помощ при вас. Да се хвана за някаква, дори и трансцендентна мисъл, ако щеш, защото иначе съм в много дълбока депресия.

Общи условия

Активация на акаунт