Карти Таро тема 23

• 34 355
  • 720
  •   1
Отговори
# 510
  • на последния етаж
На въпрос "Как да подходя в определената ситуация и какви ще са последствията (става въпрос за семеен въпрос)?", картите, които изтеглих бяха: Висшата жрица, Асо жезли, Крал на чашите?
Бихте ли ми помогнали за тълкуването? Flowers HibiscusFlowers Bouquet

# 511
Нещотрябва да споделиш, някаква тайна ли ? Или го знаеш само ти, или ти си научила изненадващо нещо?
Може би трябва да внимаваш с емоциите, можеда се наложи да лавираш или "играеш", има и манипулация тук...
Това, което носи Асо Жезли, като новост е доста емоционално

# 512
  • на последния етаж
Става въпрос за мои чувства и отношение към постъпка на роднини, което не съм заявявала открито дълги години, а смятам, че повече не искам да мълча.

# 513
Става въпрос за мои чувства и отношение към постъпка на роднини, което не съм заявявала открито дълги години, а смятам, че повече не искам да мълча.
Еми да, затова ти се появява Жрица, понеже си мълчала
Обаче ще си кажеш, но ще има много емоции, възможно е да има наранени, обаче този Крал накрая може и да "играе", ако ме разбираш т.е. ще излее чувства и емоции, но може и да подходи по комбинативно, за да няма "рани"

# 514
По принцип само чета от време на време, не съм публикувала тук, но да попитам, някой може да знае - от известно време много често ми излиза картата на Любовниците/The Lovers,  основно като въпросът ми е "Какво ме очаква следващият месец/няколко месеца?".
Дали има нещо специфично там, или само си въобразявам Grinning

# 515
  • на последния етаж
обаче този Крал накрая може и да "играе", ако ме разбираш т.е. ще излее чувства и емоции, но може и да подходи по комбинативно, за да няма "рани"
Благодаря! Не разбрах за Краля накрая.

# 516
По принцип само чета от време на време, не съм публикувала тук, но да попитам, някой може да знае - от известно време много често ми излиза картата на Любовниците/The Lovers,  основно като въпросът ми е "Какво ме очаква следващият месец/няколко месеца?".
Дали има нещо специфично там, или само си въобразявам Grinning

Най - общо казано, Влюбените за мен и според това, което съм чела е, неувереност в решенията в избора и дори в чувствата. Влюбените е на границата с Дявола / 15  - 1+5  - 6 / от там идва и обсебването и вманиачването и невъзможността за реална преценка и трезво мислене и решение. Все пак става въпрос за Влюбените и в основата е нашата " свободна воля" както пише в един блог за Таро, дали сме способни да я изявим, дали можем да рискуваме!  В картата има и три фигури, затова на много места пише, че има влияние или намеса на трети човек. Намесата на трети човек всъщност е събирателен образ на обществото около нас, на другите, на обкръжението ни и тяхното мнение, което ни се натрапва и заради което ни е трудно да бъдем себе си, да отстояваме желанията си и намеренията си. Тук отново може да се направи препратка към  Дяволът, изкушението, което ни тегли да изберем и да послушаме най- скритото си желание, но като рискуваме да ни отхвърлят близките и приятелите или да се отрезвим и да послушаме съветите на другите, да живеем техния живот, с техните предпочитания и нагласи. Ако излиза често Влюбените, то прочетете всичко, което можете да намерите за тази карта, сигурна съм, че ще намерите отговора защо излиза и какво иска да каже.

hikahi
Скрит текст:
Эдравейте момичета,искам да попитам дали някой има наблюдения эащо при эададен един и същ въпрос при две колоди карти таро,в едната колада Телема ТАРО винаги иэлиэа почти негативна прогноэа,а при другата колода Романс ТАРО,прогноэата е по -раэлична ,положителна  и обнадеждаваща...

Твоята ситуация прилича малко на следното: Теглиш карти на някакъв въпрос, Таро отговаря, но на теб не ти харесва отговора и решаваш да изтеглиш на същия въпрос други карти, Таро съответно ти отговаря това, което искаш! Никакъв смисъл няма да питаш Таро за нещо, след като не си подготвена да чуеш отговора или не ти харесва. Колкото повече теглиш, толкова повече различни и неопределени комбинации ще получаваш от Таро. Това с различните колоди Таро не знам какъв смисъл има след като Таро е едно, наименованията на картите са само едни, дали ще имаш 10 различни тестета, ако не разбираш Таро е все тая, няма никакво значение. Пак казвам, нямам и не разбирам необходимостта от няколко различни колоди, при положение, че не можем и не искаме да чуем Таро и да приемем това, което ни казва!

# 517
На въпрос "Как да подходя в определената ситуация и какви ще са последствията (става въпрос за семеен въпрос)?", картите, които изтеглих бяха: Висшата жрица, Асо жезли, Крал на чашите?
Бихте ли ми помогнали за тълкуването? Flowers HibiscusFlowers Bouquet

Два отделни въпроса са. Мълчала си доста дълго и не си давала проявление на това,което криеш.Има някакви пориви да предприемеш нещо,но за съжаление засега си остава само порив,Асо жезли не виждам как може да доведе до някакъв резултат,особено ако след него стои карта като Крал чаши.Изключително променливо поведение на някой около теб,Допускам ,че е мъж,но може и картата въобще да не показва конкретна персона,а по-скоро променливостта на желанията и поведението .Днес мило ,лигаво и любезно,утре - пълно игнориране. Крал чаши е хлъзгава работа,неустойчивост и склонност към лавиране чрез неискреност.
Смятам,че някой ще се опита да ти замаже очите.

# 518
  • на последния етаж
Благодаря и на теб, много точно, за жени става въпрос.

# 519
Може би е добре да изтеглиш карти как ще се развие ситуацията за теб,ако предприемеш нещо.

# 520
  • на последния етаж
Може би е добре да изтеглиш карти как ще се развие ситуацията за теб,ако предприемеш нещо.
Изтеглих с точно този въпрос. Паднаха се 9 жезли, Паж на мечовете, 7 мечове...

# 521
Това,което се вижда на първо четене,е че ти се страхуваш от конфронтация ,обаче си на ръба,защото това не е отскоро.Доста шамари си изяла ,но си по-скоро в отбранителна позиция.Мисля,че картите ти показват необходимост да преосмислиш нещата,защото ще се въвлечеш в толкова много интриги и задкулисни действия,за които едва ли си подготвена...Много подмолност има в тези карти по Паж меч и 7 меча.
Има ли вероятност някой близо до теб да снася информация?
Остани страничен наблюдател и се информирай ,преосмисли стратегия и събери инфо,преди да действаш.Войната тук се води на тихия фронт.Нямате открит конфликт.
Помисли дали не те провокират да инициираш открита враждебност.
Аз това виждам по картите ти.

# 522
  • на последния етаж
Благодаря за помощта! Flowers Cherry Blossom

# 523
Здравейте, на въпрос "как ще се развият отношенията ми с мъжа, с когото се срещам в период от една година" излязоха :кралица на жезлите, паж на чашите и крал на жезлите. Може ли да ви помоля за помощ при тълкуването, за да съм по-сигурна? Благодаря предварително!

# 524
Привет,
Защо Г си махна часа на влизане, онлайн във Вайбър и уатс ап , пита М?
5 меч, Паж меч и Асо Чаши

Заради М. Ли го прави това
Тегля Магът

Аз мисля, че ими някаква ярост, нещо неизказано, враждебност, но от др страна наблюдение, шпионаж, игри, свързани с емоции и чувства
Маг , мисля, че дава отговор Да и вазможност за ново развиние на ситуация
Може  ЛИ мнение?🔮

Общи условия

Активация на акаунт