Карти Таро тема 23

• 34 244
  • 720
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте,
На въпрос дали скоро ще успеем да купим дом (до Нова година) се паднаха Кралица чаши, Кралица жезли, 6 пентакли. Тези кралици точно в този въпрос са ми много странни. Какво мислите?

# 556
Привет ,
Как ще се развият отношенията между А и С . се падат * 8 пентакли* 9 жезли * 10 чаши

Какво да очаква А в любовен план през Октомври ?
Колелото на съдбата* 8 жезли * Светът
Може би запознанство с човек на път или човек от път, щастлива среща или някой от миналото с това колело ...
Моля за мнения Simple Smile

Здравейте,
На въпрос дали скоро ще успеем да купим дом (до Нова година) се паднаха Кралица чаши, Кралица жезли, 6 пентакли. Тези кралици точно в този въпрос са ми много странни. Какво мислите?
За такъв въпрос с отговор ДА или НЕ
6 пентакли на последна дава ДА, хубава положителна карта
тази Кралица може и да си ти  и тоето голямо желание за нов дом , тя е дейна, енергична, ще се справи със задачата или, ако не си ти трябва да "вземеш'' нейните характеристики , за да успееш
Картите са хубави с много позитивна енергия

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 15:43 от bubanka

# 557
Здравейте,

Мисля, че да. Освен това, и двете страни в сделката ще бъдат доволни.

# 558
Здравейте! Тук всички говорим за това какво ни вещаят картите Таро, но както знаем, малките аркани са само вратички, но не и сигурни изходи, тоест, просто възможности, които не е задължително да се случат. "Картите Таро не грешат. " - казват хората. Но питам вас, случвало ли ви се е ходът на събитията да се е променял, и всъщност първоначалните подредби за бъдещето да се оказват грешни в последствие?

# 559
Здравейте! Тук всички говорим за това какво ни вещаят картите Таро, но както знаем, малките аркани са само вратички, но не и сигурни изходи, тоест, просто възможности, които не е задължително да се случат. "Картите Таро не грешат. " - казват хората. Но питам вас, случвало ли ви се е ходът на събитията да се е променял, и всъщност първоначалните подредби за бъдещето да се оказват грешни в последствие?

Да, случвало се е, но само, когато хората са променяли хода на собствените си действия.

# 560
При мен не се е случвало. Освен ако не съм разчела картите правилно. Също така на въпрос с Да и Не, понякога виждам, че картите искат да ми разяснят нещо. Например наскоро си взех държавния изпит. На въпрос предната вечер дали ще го взема не помня първата карта, втората смъртта, третата 10 жезли. Разчетох го, че товар ще ми падне от плещите, така и беше, защото отдавна отлагах изпита. И ми тежеше.

# 561
Аз пък искам да споделя,че откакто си носех с мен картите навсякъде в чантата,започнах повече да ги разбирам. 🙄 Не че много ми се получава,ама така си го усещам аз.Особено когато са много буквални,даже свързани със самите изображения е много плашещо.Още незнам как картите показаха една операция,за която нямаше никакви индикации,и някакви такива още събития.Доста се стреснах.Не че не съм приемала картите на сериозно,или по скоро като хоби, но явно чак сега повярвах в силата им. Вие понякога не се ли плашите от картите?

# 562
Здравейте,

Очаквате ли помощ от някъде за тази покупка ?

# 563

Развитие в работната среда в следващите 3 месеца.... Полагане на усилия, резултатите от които не биха ме удовлетвори ли.... По Обесеният застиналост, неудовлетворение ..... Тоя Паж на чаши???? Как да го разбирам във въпрос за работа??? 10 пентакли е лукс, удовлетворение..... Как ги виждате и свързвате вие тези карти?

# 564
Привет ,
Как ще се развият отношенията между А и С . се падат * 8 пентакли* 9 жезли * 10 чаши

Може би запознанство с човек на път или човек от път, щастлива среща или някой от миналото с това колело ...

Струва ми се, че си в изходна позиция, ако ти си в тези отношения, разбира се. Комбинацията започва с 8 пентакли, с една дума повторение, правиш едно и също, повтаряш едни и същи действия, самата 8 като цифра, на за мен има нещо общо с безкрайността, не случайно описват тази карта и като карта на "чирака"  защото се правят повторения на едно и също нещо, има и лошо качество, но пък има и шанс да се научим на нещо. Та следващите две карти, са противоречиви като бои, огън и вода, които също говорят за една начална фаза и нищо сериозно или стабилно.

Да, съгласна съм, че Колелото на съдбата може да донесе движение, заедно със Светът дори пътуване, но тук отново имаш 8 ца / 8 жезли/ и заради повторението на двете осмици в двете комбинации, отново една безкрайност, от която вероятно не можеш да излезеш. Светът тук, аз виждам като неосъществен все още, нищо че е на трета позиция, желанието да започнеш нещо ново, желанието да приключиш старото и да се осъществи нещо съвсем ново, може би ще се отложи, първо трябва да излезеш от 8 цата.

# 565

Развитие в работната среда в следващите 3 месеца.... Полагане на усилия, резултатите от които не биха ме удовлетвори ли.... По Обесеният застиналост, неудовлетворение ..... Тоя Паж на чаши???? Как да го разбирам във въпрос за работа??? 10 пентакли е лукс, удовлетворение..... Как ги виждате и свързвате вие тези карти?

Преди време пак беше теглила карти : Звездата, 5 жезли и паж чаши

Мисля,че тези карти ти показват липса на цялостен поглед върху нещата. Направи ли ти впечатление,че Паж чаши отново е на трета позиция ?
Чувстваш се предадена и жертва на ситуацията,но това показва само ,че подхождаш някак прекалено емоционално и детински.
Ако не промениш нагласата си,има голяма вероятност да останеш наранена.Погледни от друга перспектива .

9 пентакли само потвърждава това.

# 566

Преди време пак беше теглила карти : Звездата, 5 жезли и паж чаши

Мисля,че тези карти ти показват липса на цялостен поглед върху нещата. Направи ли ти впечатление,че Паж чаши отново е на трета позиция ?
Чувстваш се предадена и жертва на ситуацията,но това показва само ,че подхождаш някак прекалено емоционално и детински.
Ако не промениш нагласата си,има голяма вероятност да останеш наранена.Погледни от друга перспектива .

9 пентакли само потвърждава това.
Благодаря ти за отговора. Нещата търпят развитие вече, което мен лично не ме устройва нито от финанси, нито от рб ангажираност.

# 567
Може ли някой да ми изтегли карти за развитие в работната среда в следващите 3 месеца?

# 568

Благодаря ти за отговора. Нещата търпят развитие вече, което мен лично не ме устройва нито от финанси, нито от рб ангажираност.

Не знам какво развитие могат да имат с Обесеният...Според мен - никакво.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 16:43 от bubanka

# 569
Здравейте,

Очаквате ли помощ от някъде за тази покупка ?

От банката 😂

Общи условия

Активация на акаунт