Карти Таро тема 23

• 34 224
  • 720
  •   1
Отговори
# 570

Благодаря ти за отговора. Нещата търпят развитие вече, което мен лично не ме устройва нито от финанси, нито от рб ангажираност.

Не знам какво развитие могат да имат с Обесеният...Според мен - никакво.

И аз така мисля, заради Обесеният.

# 571

Благодаря ти за отговора. Нещата търпят развитие вече, което мен лично не ме устройва нито от финанси, нито от рб ангажираност.

Не знам какво развитие могат да имат с Обесеният...Според мен - никакво.

И аз така мисля, заради Обесеният.
Имат - бесило на врата 😆

# 572

Имат - бесило на врата 😆

Дълго време не ми беше ясна тази карта, то и сега може да не съм съвсем наясно, но в едно съм сигурна, бесилото на Обесеният не само сме си го " окачили" сами, ами и нямаме нищо против да си " висим на него. Обесеният за мен носи доста болка, едно страдание дълго време, може би и примирение, дори малко мързел, да помръднем, да направим нещо, да променим " висящата поза"  Картата показва  търпение към нещо, но за съжаление не показва изхода. Всъщност това ми беше най- трудно да усетя, че човека увиснал в Обесеният, всъщност не " вижда" " ясно" изхода, може би просто защото така му е станало вече " удобно" да виси. Но основното в картата за мен си остава " висенето.....Човек в Обесеният нито умее да рискува, нито има куража да махне сам " бесилото" защото не знае, че не другите са виновни, а само и единствено той самият.

# 573
За мен Обесеният показва време, в което нещата са в застой и нищо не може да се направи, освен човек да изчака да отмине този период. И да, донякъде липса инициативност, мързел, на човека му харесва тази ситуация. Също така липса на правилен поглед върху нещата, а понякога човек трябва да погледне от различен ъгъл, например с главата надолу, за да намери изход.

# 574
Обесеният може да указва и наличие на свръхего и желание за задоволяване на това его..... Може би е период, в който дадения човек трябва да надмогне егото си.....

# 575
Може ли някой да ми изтегли карти за развитие в работната среда в следващите 3 месеца?

Здравей, Ана! Реших и аз да попитам, ползвайки различна система. Ползвам таро Тот на Кроули. Картите са Мага, Шута и Принцеса на мечовете. За съжаление не можах да кача снимката. Според мен скоро до към месец ще работиш по нов проект или ще ти възложат нов проект /предполагам ще ти възложат, съдейки по картите/. Ще има много хъс за реализация, заявка за осъществяването му по възможно най-добрия начин. Влагане на максимален професионализъм, знания и умения, но за съжаление нещата няма да се развият гладко и в работата ще се появят търкания. Възможно са спорове в екипа или в теб самата да се появят безпокойства, съмнения за това дали се справяш достатъчно добре, дали ще те оценят достатъчно добре. Ако работиш в колежка в екип. Бъди внимателна, тъй като е възможно тя да създаде проблеми и трудности в работата от инат, амбициозност и желание да се "натегне". Успех!

# 576
Много благодаря, ще дам обратна връзка Simple Smile

# 577
Eто едни от най-точните цитати,които съм си записала за Обесеният :
Картата указва дълъг период (от година или повече дори). Обесеният неслучайно е сигнификатор на тая ситуация - той е инерцията, той е болестта
Обесеният е категорична карта - той е като мелачка, емоционални сривове, липса на яснота, самота, неудовлетворение.
Обесеният винаги е личен избор, от който няма мърдане, освен да очакваш външни събития да те събудят за презаспалата ти душа. (Кулата). Предателство.Невъзможност да се прекъсне някаква връзка в близко бъдеще,инерция.

Липса на цялостен поглед ,според мен ,е по 7 пентакли + Обесеният.
Инерцията е лично твоя и именно заради това чакането да отминат нещата просто ей така,е най-големият шамар ,който можеш да си набодеш.И ако инерцията продължава да те държи в заслепение,неминуемо ще дойдат външни събития,които да те върнат в реалността.Само че Кулата винаги е свързана и с чувство на личен провал.Винаги.

Моля да не се обиждаш,исках да обясня защо виждам картите така. Бих желала да са ти от помощ .

# 578
Бих добавила, че в Таро на Тот 7П +Обесения е хроничен проблем. Често от материален характер. В случай, че някой се интересува от системата.

# 579

Развитие в работната среда в следващите 3 месеца.... Полагане на усилия, резултатите от които не биха ме удовлетвори ли.... По Обесеният застиналост, неудовлетворение ..... Тоя Паж на чаши???? Как да го разбирам във въпрос за работа??? 10 пентакли е лукс, удовлетворение..... Как ги виждате и свързвате вие тези карти?
9 пентакли е това, което искаш да бъде, това, за което питаш, истинският ти въпрос.
Не си удовлетворена от работата си - дали като естество или като изпълнение, и двата варианта са валидни. При всички положения от теб се искат жертви, които те докарват до объркване. Нестабилна е ситуацията и то в психологически аспект. Ако имаш амбицията да постигнеш нещо на тази работа, ще трябва да приемеш, че безплатен обяд няма, но ми се струва, че това, което се очаква да вложиш, едва ли съответства на резултатите от влагането му.

# 580

Развитие в работната среда в следващите 3 месеца.... Полагане на усилия, резултатите от които не биха ме удовлетвори ли.... По Обесеният застиналост, неудовлетворение ..... Тоя Паж на чаши???? Как да го разбирам във въпрос за работа??? 10 пентакли е лукс, удовлетворение..... Как ги виждате и свързвате вие тези карти?
9 пентакли е това, което искаш да бъде, това, за което питаш, истинският ти въпрос.
Не си удовлетворена от работата си - дали като естество или като изпълнение, и двата варианта са валидни. При всички положения от теб се искат жертви, които те докарват до объркване. Нестабилна е ситуацията и то в психологически аспект. Ако имаш амбицията да постигнеш нещо на тази работа, ще трябва да приемеш, че безплатен обяд няма, но ми се струва, че това, което се очаква да вложиш, едва ли съответства на резултатите от влагането му.

Според мен си изтеглила слаби карти за работа. Не разбирам много позицията на 9П, предполагам, че това е картата на която си цепила. Може да показва отдръпнатост, дистанция, ако в момента работиш например онлайн, далеч от работната среда, а също така може да показва, че очакваш повече удовлетвореност в материалната сфера - като заплащане и комфорт. По отношение на основните карти 7 П си е "теч" в събитийната сфера и сферата на материалните ресурси. Няма движение, а зацикленост, очакваш повече като ресурс, но не го получаваш. По Обесеният едва ли ще има и развитие в това отношение. Той е доста пасивна карта, а паж чаши може да означава две неща - твой колега или твоето емоционално състояние, което ще е несигурност, усещане за слабост, все едно си във "въдовъртеж" и нищо не може да направиш по въпроса. Ако показва човек, то тогава е доста по-неприятна карта, защото е възможно в лицето на колега да срещнеш лицемерие, нещестност, говорене "зад гърба". С този Обесен обаче като комбинация по-скоро бих заложила, че Пажа ти е твоето емоционално състояние.

Бих помолила и аз за една подредба, тъй като съм много емоционално ангажирана с въпроса. В момента ми е много натоварено в работата, но ми се налага да прекарвам повече време вкъщи по семейни причини. Поисках да премина в режим на работа от разстояние. Въпросът е дали шефовете ми ще се съгласят да ме пуснат? Давам ОВ след като се изясни ситуацията. Simple Smile

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 11:15 от bubanka

# 581
Аз пък искам да споделя,че откакто си носех с мен картите навсякъде в чантата,започнах повече да ги разбирам. 🙄 Не че много ми се получава,ама така си го усещам аз.Особено когато са много буквални,даже свързани със самите изображения е много плашещо.Още незнам как картите показаха една операция,за която нямаше никакви индикации,и някакви такива още събития.Доста се стреснах.Не че не съм приемала картите на сериозно,или по скоро като хоби, но явно чак сега повярвах в силата им. Вие понякога не се ли плашите от картите?

Stellarium много хубав анализ! Темата имаше нужда от такива включвания!

За картите и тяхната енергия -  няколко години ги носих постоянно с мен, дори когато пътувам. Почти всеки ден цепех, теглех, пипах ги, разбърквах ги без конкретен въпрос, но в един момент ги оставих в шкафчето и досега си стоят там. Носят послания и то доста категорични, но проблема е, че доста често не ги разбираме. Иначе, да, може би съм имала моменти, в които да усетя малко страх от това, какво ще покажат, но в такива случаи ги оставям известно време без да ги пипам или просто ги нареждам по бои и номера на големите аркани.

# 582

Според мен си изтеглила слаби карти за работа. Не разбирам много позицията на 9П, предполагам, че това е картата на която си цепила. Може да показва отдръпнатост, дистанция, ако в момента работиш например онлайн, далеч от работната среда, а също така може да показва, че очакваш повече удовлетвореност в материалната сфера - като заплащане и комфорт. По отношение на основните карти 7 П си е "теч" в събитийната сфера и сферата на материалните ресурси. Няма движение, а зацикленост, очакваш повече като ресурс, но не го получаваш. По Обесеният едва ли ще има и развитие в това отношение. Той е доста пасивна карта, а паж чаши може да означава две неща - твой колега или твоето емоционално състояние, което ще е несигурност, усещане за слабост, все едно си във "въдовъртеж" и нищо не може да направиш по въпроса. Ако показва човек, то тогава е доста по-неприятна карта, защото е възможно в лицето на колега да срещнеш лицемерие, нещестност, говорене "зад гърба". С този Обесен обаче като комбинация по-скоро бих заложила, че Пажа ти е твоето емоционално състояние.
По скоро ПЧ е колега, доста хитър и подъл при това - винаги успява да си извърти събитията и да става на неговата без да е виновен. Евала, за това че е успешен манипулатор 🙂

# 583
Бих помолила и аз за една подредба, тъй като съм много емоционално ангажирана с въпроса. В момента ми е много натоварено в работата, но ми се налага да прекарвам повече време вкъщи по семейни причини. Поисках да премина в режим на работа от разстояние. Въпросът е дали шефовете ми ще се съгласят да ме пуснат? Давам ОВ след като се изясни ситуацията. Simple Smile

Паж чаши 10 меча Смъртта
Май нямаш друг изход по тези карти, освен категорично да поставиш проблема си. Притеснява ме Паж чаши, сякаш  нямаш достатъчно сериозно основание да поискаш да работиш дистанционно, или по - скоро доводите ти ще бъдат твърде слаби и ще изглеждат не толкова сериозни пред шефовете ти. Другото, което си мисля заради 10 меча + Смъртта, е че наближава краят на някакъв проблем при теб, но този край няма да го сложиш ти, други или друг ще го сложи. Според мен, изчакай няколко дни, преди да поставиш въпроса пред шефовете.

Ще се радвам и другите да си дадат мнението, може и те да итеглят карти, хубаво ще лъде да ги сравним.

# 584
  • Варна
Здравейте, помните ли като ми разчетохте една подредба преди месец и нещо? Тогава казахте доста вярни неща и ми помогнахте. Решихме след месец да изтегля нови карти за да видим какво ще стане. Картите, които изтеглих от новата ми любима колода са тези а въпросът е :Ще има ли развитие в отношенията ми с Х. през Октомври и какво?

Общи условия

Активация на акаунт