КГБ = Клуб на Готините Баби - 200.

• 53 345
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
  • София
И аз съм чувала за заешка кожа, ама от къде да го намеря тоя заек, пък и да го одера. Пак ще отида до аптеката и ще потърся нещо от там. Не е много. ама не ми е комфортно. Пречи ми да танцувам. Simple Smile
Благодаря ви МЕРИ и МАРИНКА!

# 196
Фло ,първо ме уплаши , паднала жена е нещо сериозно.После ти пречи да танцуваш само, и то само некомфортно, ще се оправиш.Жалко ,но  е станало.Хляб ,напоен с вино също помагал викат.Филийки  и се превържи. Но аптеката също може да помогне. какво да те правим , пък и си сама, освен да съчувстваме.Ще се оправиш, само пази вируса далеч , че две бели става в повече.Хайде  и маргаритки за настроение...

# 197
Фло, п миналата година, ако си спомняш, половин час след като слезохме от самолета се изтресох с цялото си величие на централен булевард в София и само благодарение че щерката и внука бяха с мен , успях да се вдигна. Веднага отидохме в Пирогов и сллед като по ренген се убедиха че нямам нищо счупено , но затова жестоко натъртено в тъмно синьо тъмно мораво ми препоръчаха   URGO douleurs ARNICA.  Освен това се налагах с пресни зелеви листа . Опитай , по лесно е отколкото да намериш заешка кожа

# 198
Фло,  гушкам те!
Съжалявам, че ти се е случило и още повече съжалявам, че с нищо не мога да помогна.
Дано бързо да минава.
Мажи нещо, каквото имаш в къщи, ако не смогнеш да отидеш в аптека за по-подходящо лекарство.

П.П. Понамаля ли болката?

# 199
Фло, ти беше казвала за едно мазило Сeraza ли беше или нещо подобно .
Една жълта тубичка.
Вземала съм го да ММ и е доволен.
Дано те те боли!

# 200
Фло, от мен далечни прегръдки, дано намериш подходящото мазило и бързо да минава дискомфорта /и пак да затанцуваш/

ПП Чак сега прочетох форума, ама аз съм си много неорганизирана - започвам едно, оставям , друго започвам, все не довършвам до край

# 201
  • тук, на мястото си
Фло, и от мене прегръдка, дано е само натъртено, не че не боли, но ще бъде поне малкия дявол.
Аз не се притеснявам от карантината, защото и без това съм си в къщи, не съм хукнала по магазини. Трябва в сряда да си вземем лекарствата, а преди това трябва при Джипи-то и не знам как ще е, че той е толкова особен.

# 202
Фло, ти беше казвала за едно мазило Сeraza ли беше или нещо подобно .
Една жълта тубичка.
Вземала съм го да ММ и е доволен.
Дано те те боли!

# 203
  • София
Както писах в магистърската теза, на нашата възраст е много важно да имаме подкрепа от близки и приятели. Чувстваме, че има на кого да се оплачем, кой да ни обгрижи, макар и дистанционно. Ето това поражда усещане за щастие. Правени са изследвания по света. Така че мили мои дрЪжки, огромно благодаря! За маргаритките - също. Повишихте ми чувството за щастие, това от своя страна укрепи имунната ми система и вероятността да се справя с короната е 100%. Не се шегувам - благодаря ви!
При нас вали кротко и напоително. Екипирах се и отидох до аптеката. Жива душа не срещнах. Пред мен имаше едно момиче, което си купи четка за зъби. Ти да видиш! А казват, че само 30 % от българите си мият зъбите.
Потърсих Сераза, но се оказа, че няма. Предложиха ми нещо си ...Арника. Казаха, че ще мине.
Ох, при мен нещата се развиват много скоростно. Затворили са полета на гаджето за 17. Щерката му е взела билет за утре. Все още настоява да помислим за последно и дали аз да не се изнеса натам. Трябва да се реши буквално за час два. Аз мисля, че изпуснах момента. Тук ще си стоим и дано не заплатим за твърдоглавието си. Непосредствено до щерката преоборудват огромна административна сграда за болница с 800 легла. Правителството отпуска огромна сума за компенсация на дребния бизнес. Правят нещата предварително, а не пост фактум. От другата седмица изцяло Австрия се затваря по суша, вода и въздух. Щерката казва, че са много дисциплинирани.
Хайде да отивам и да се мажа. До после.

# 204
  • в малка спретната къщурка
По желание на Алфея, ще дам един линк тук:
https://privanya.blogspot.com/2015/07/blog-post_4.html?m=1&f … lniwSmFoP06HdrGPs
Днес гоня явно депресия- т.е- мързела и се вихря в кухнята. Фурийков се мръщи, защото е в период на ограничения.
Фло, как си? Ходи ли за илачи?

# 205
  • София
Фури,  много вкусен линк. Защо ли ми трябваше да го отварям докато пия топла вода? Тоест - чай без захар или мед. Tea
Фло, според мене седи си тук. Ако гаджето може да се върне ще е добре. Не съм сигурна, че ако там се разболеете ще ви обърнат внимание. Все пак сте чужденци, възрастни. Колкото и да са организирани дали ще харчат ресурс за вас или за техни жители.... 
Това е само мое мнение,  не знам дали ще съм права. Наблизо имате аптека, хран. магазин, бензиностанция и банка/в Кулите/ - може да си живеем кротко из квартала. За удареното съчувствам, горе са дали добри съвети. Да минава бързо насиненото, че гадже ще посрещаш. Cupid
Аз сега друго се замислих - какво става със зъболечението? Ако нещо ни заболи зъб, разклати се - какво правим? Че нали като фризьорите и козметиците и вие сте в пряк достъп до зарази.

# 206
  • София
АЙША, колегите ( поне моите познати) затвориха кабинетите. Те и пациентите не дават много зор за лечение. За сега и аз няма да работя. Имам една коронка да сложа на ИХА, та ще видим как ще стане. Коронка вече е мръсна дума. ха ха ха. По-скоро заразна дума. Wink
Преди час последно говорих с гаджето и сега само се моля, утре да кацне в София жив и здрав. Тук да сме си заедно. Нали казват, че у дома и стените помагат.
Аз пък друго си мисля. За половин година свалихме килограми по десетина. А сега като се кротнем вкъщи...не ми се мисли. То какво друго да правим, ако не е яденето? Сбогом изваяни фигури! Преди време вместо за удоволствието от секса, писах курсова работа за удоволствието от храната. Ами сега дойде време да приложим наученото в живота. Wink
Братовчед ми от Дядото специално ви праща поздрави. Те за сега готвят и разнасят по домовете, защото имат запас продукти, та да ги изразходват. Ей, всичко се насмете, но силно вярвам, че ще се оправи! Трябва да ви изпратя една курсова за оптимизма и продължителността на живота в късна зряла възраст! Бъдете оптимисти!!!

# 207
  • Кубрат/ Пишурка
Хайде и аз да се обадя!
Не съм писала, но ми изгоря пурата в банята и 3-4 дена карах с една подвижна лампа на батерии. Вчера се обадих на бившия ЛА на брат ми - добре че е той, че то мъж не се завърта у дома Laughing Дойде да ми сложи новата пура - не свети! Оказа се, че дроселът ( така ли беше?! ) е изгорял, а смяната му е много сложна, понеже таванът е окачен, а кабелът е под него. Днес преди обед дойде и сряза кабела над вратата и ми инсталира крушка. Та като си отиде най-после влязох да се изкъпя, че то как се къпи на тъмно!!! И сега - при вас да ви нагледам. Имаме си паднала жена...Фло, ако продължи да те боли върви на рентген - да не ти се е счупило някое ребро ( пу, пу, пу)!
И аз като Хули - няма разлика и без това си седя у дома.

# 208
И аз се въртя из нета та погледнах и тук. Yum
                        В момента гледам руски филми и на третия заспах...той ме гледа.Сега ще търся докъде се сещам за какво става дума и къде съм проспала.
                        Айша,аз си мисля,че австрийците няма да мислят дали си чужденец,а ще лекуват ,защото всеки болен е опасен за другите.Мисля си,че това е приоритет на нашего брата ... да делим хората и да правим кръчмарски сметки.Тази ситуация ни показа в цялата ни красота.Не,че до сега не съм го знаела ,но сега лъсна в пълния си блясък.
                      Фло,мажи каквото са ти дали и каквото имаш и...внимавай като излизаш.Давай го по-кротко,че като те знам каква фурия си сигурно си тичала по улицата.Определено с гаджето е по-добре в къщи,но.....доста дълго трябва да се гледаме по този начин та малко вече взе да ни писва.Само втори ден,а какво ще правим седмица или повече! Трудно ми е да си представя.Реших,че ще излизаме подред всеки ден.Като ни трябва нещо отива единия,след това другия.Сега ММ ходи до кварталния магазин да ми купи цигари и каза,че няма хора ,въвели са ред и има всичко.Лили пък е ходила и ми донесе мая и брашно 5 кг,че явно ще месим и ще творим в кухнята тези дни.Във Фантастико също има всичко и също няма хора.
                     Божеее,има и луди.....чувам от един час бучене на бормашина.Тоя ни съсед от два месеца ни тормози и сега ,като сме принудени да седим у дома ще ни побърка.Преди поне излизахме като ни писне,а сега...

# 209
С готвенето за днес приключих, и аз имам опасения за стоенето в къщи - ще помогне за разширяването.

Аз пък маски ще шия сега, защото нямаме купешки. Утре имам час за очен преглед, ако не са отменени часовете, ще ходя, и до магазина ще трябва да се отиде, за нетрайни неща, абе нормални покупки - яйца, мляко, моркови.....

Янче, освен паднала жена, днес имаме и къпана значи, ми честита баня Smile

Общи условия

Активация на акаунт