Пу-пу,да ти живо и здраво,сигурно си не на седмото,ами на 107 небе от щастие!
Наистина стават чудеса - и как иначе: всички, естествено начело с теб, толкова се радвахме на новината за твоята бременност! Пожелавам ти това да е единствената неприятност, която ще ви се случи въобще оттук нататък и вече само щастие и радост да съпътстват появата на новия член на вашето семейство! 
Аз на предните снимки си бях помислила, че е от шведа на морето, пък сега сигурно е от свеки, знам ли.... Аде сериозно ни светни как е лелчето! 

Баба й й обяснавя, че не може да е мама, а сигурно е тати и като отварят.... Дали го каза случайно не знам...обаче се зарадвах страшно много, че ме е усетила! 

Да се оправят! Днеска времето вече е по-добре и по прогнози утре ще става за плаж. А дано!
На мен не ми пука, ама свеки й забранява да крещи така и ме дразни
Онзи ден свеки се изказа неподготвена, че Дара нищо не говорела. Румен на нейната възраст не си затварял устата, цял разговор можело да се проведе с него като с възрастен. И Дара плямпа, даже доста, но къде се разбира, къде - не. Аз не се притеснявам, дори си мисля, че си говори добре за нейната възраст, ама нали трябва тема за разговор да си намираме ... 
Всички ме питат дали Дара е момче или момиче /ниня, ниньо/ щото видите ли нямала обици. Тука всички момиченца се надупчват още едва ли не в родилното. А и ги обличат в едни рокли все едно на сватба са тръгнали
А Дарата нали е хулиганка, все с някакви унисекс дрехи ... горката ... От няколко дни й връзвам кукуригца по главата, че ми писна да обяснявам 
Падам просто! 
Ама съм закупила нов тоалет за фитнес и съм много нетърпелива да се изфръцкам

мани мани.... егати късмета

и тук всички момиченца им дупчат ушите от родилното едва ли не
и Емката все още за непознатите е момченцето

обачееее действа безотказно

пу пу да на са ти уроки, всичко от тук нататък да е като по вода за теб бебо ,Габи и вашия тати!
просто в чудо съм се видяла.Когато я заведа на детската площадка ходи и обира всички боклуци ,намисалила съм да подам една молба да я назначат към БКС поне някой лев да изкара
Леко и безпроблемно да расте човечето оттук насетне ..
тези нашите доктори!
Много хубави площадки имат хората, не са като нашите. Пък за зоопарка - направо без коментар, то на резерват прилича, кеф за животни и за посетители. Нека ви е все така готино при свеки ... чакаме и плажните фотоси

но вече беше и на плаж и е доста трудно, той просто само до и във водата стои, хем се радвам, че е безстрашен, хем се притеснявам немалко...
Дори оняден една девойка добронамерено възкликна към приятелката си " Чу ли, детето ме нарече лайно!"
Та се наложи да обяснявам какво значи на майчиния й език 
.
, днес се прибрахме от болницата. Родих момченце , 3750 гр., 54 см., казва се Калоян. Роди се на 13,08 в 20,15. В момента не мога да пиша много, баткото иска своето:). Иначе родих нормално, без шевове, но отидох с болки на по 15 мин, и много малко разкритие само 2 см. Отвисях си в предродилна докато достигна 4 см разкритие, после ми сложиха окситоцин и за 2 часа бях родила. 
Да е жив и здрав, красив и добър като името си! /ох да си призная това име ми е от слабостите/ Трудничко ще ти е в началото, но като влезеш в ритъм, всичко ще си дойде по местата. Специални поздрави и на баткото, да го нагушкаш яко.
. Лека и безпроблемна бременност до края.