Ето ми го Калоянче, дето спа първия си сън на дивана в кухнята
Много е сладък 

Ти си героинята на декемврийската тема! Как е баткото? Ревнува ли? Как се държи с бебето?
, имаше и такива оставени сами - милите душици плачеха безутешно - циганчета бяха, но ме болеше сърцето и за тях, днес ни изписаха защото дойдоха много нови деца - силно заразни а Вики леко се подобри и лекуващия прецени че има вероятност да го повтори - та ни изолира вкъщи, никакво мърдане 2 седмици, но ако пие рехидратиращ разтвор, а той не го иска - ако не го накарам да пие по литър на ден голям е шанса да го повтори та сега е ад у дома, всеки се мъчи да го накара да го пие. отделно е само на обикн бисквити, в резултат на което е свалил 5 кг за 7 дена, вкъщи крием всичкото ядене, яде се само когато Вики спи и така. този път кошмара е с невероятна сила при нас, а аз съм най-отчаяния човек на света, просто съм болна от мъка и безсилие вече. живота просто прекалява с лошотията си и едвам издържам, продаваме си колата, защото нямаме никакви пари, вкъщи всички са под напрежение и не знам, съжалявам че ви изписах толкова черни неща, защото и за Деси много се радвам и за Рая много се радвам, поне при повечето от вас се случват хубави неща - желая ви винаги да е така.това е за сега от мен, стискайте палци да не ни върнат в болница и ВИки бързо да се оправя, защото детето ми не заслужава да страда така

Не се притеснявай. Искам да направя малко подаръче за Вики и за теб - скромно, но от сърце.
Знам колко ти е трудно/на вси4ки ви/в такъв момент,знам какво е да останеш без пукната стотинка и да си принуден да продаваш нещата които имаш и за които си се трудил много.Вие бяхте тези,които ни помогнахте в такъв момент