ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 509

• 25 775
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Уф! ММ все някаква работа тия два дни имаше на компа и аз си стоях като гладно цигане.
Да не говорим за обстановката у нас и по света, и постоянния телефонен натиск от децата и сестра ми, че се притесняват за мен със заболяванията ми. Двойно рискова се явявам и душата ще ми извадят да съм си стояла у нас. Предложенията им варират от това да изляза веднагически в неплатен отпуск, въпреки че са наясно, че шефовете не само няма да им хареса, ами могат да ми го направят безсрочен Wink, до това да заплаша личния доктор с хладно оръжие /щот нямам огнестрелно Mr. Green / да ме остави спешно в двуседмичен домашен болничен ... минимум. Отделно половинът ме изправя на нокти щото хигиенните му навици са кат на всеки българин. Мен повече ме е страх от неговото безхаберие и възможността да довлече нещо у нас, отколкото да съм в работата. Там поне съм сама в стая. Вкъщи съм подложена на всичките му излъчвания  Mr. Green  и ми омръзна да бърша дръжки, кранове и ел.ключове с някаква ракия, щото друг дезинфектант няма. Чукам в момента на клавиатурката, ама и тя, и мишката, така смърдят на една грозданка, че мой се гътна от изпаренията. Joy
Да се посмеем малко, че иначе си е таковало ....

Дуда се е умълчала кат риба. Хазал сте я отметнали. Нищо интересно при другите, само от Джан Яман има.
Бил е активен тия дни с подкрепа за Италия, има скрийнове в темата на Птичката.
С мениджъра си отбелязват с почерпка 5,9 млн последователи в Инстаграм.

И припомнят Италия, Рим, с екипа на Хелоу.

# 211
  • Варненска клюкарка
Имало още от новия бардак със старите курви - маниака от мъпета с епизодична роля и той, везир или какъвто там...
Скрит текст:

Колко е хубаво лицето му. Но толкова слабо определено е от минали сезони.

И моите близки са двойно и тройно рискови
Скрит текст:
майка ми с тежка астма и вече една изкарана пневмония, плюс болно сърце, диабет, макар и лек и операция с дълга анестезия преди няма и месец. Дядо ми който живее при нея е на 94 г.  и носи душа под наем, добре че поне все още може да се обслужва сам. Но ние с мъжът ми пазаруваме за две къщи, не е истина какви пари заминаха тези дни за попълване на запасите с трайни продукти и санитарно-хигиенни и медицински неща. Аз ходя да помагам, защото майка ми все още е със силни болки в ръката, не толкова където се внажда изкуствената  раменна става, колкото в китката...
Днес чаках пред аптека, пред която имаше пейки и стояхме на по метър разстояние към 20 човека. Командировали сме синът ми при баба му, взе си компа и учебниците и се пренесе, за да може да помага  за дребни неща от типа донеси и отнеси това-онова..... Слава богу децата не излизат, комуникират си в мрежите. Днес така прокламираното онлайн преподаване не сработи, дори и да го пуснат някак, не вярвам системата да издържи хилядите потребители. А тази година той е първият набор, който ще има матура и в 10-ти клас- първа степен на завършване на следно образование- поредния малоумен експеримент с децата ни.

Проф, за дръжките на вратите може да използваш препарат за стъкло - съдържа спирт.

# 212
Бел ,Проф ,на всички пращам силна виртуална прегръдка Hug Дръжте се. Профи , както си го описала се засмях. Сами трябва да се пазим друг начин няма.
Виртуално няма опасност от зараза . Седиш ,блееш в компа и тв-то . Четеш някоя книга .Като стоим ядем ,пълнеем.
Баща ми като излиза му повтарям да не се застоява в магазина  стои на разстояние и като се прибере веднага си мие ръцете .
Моя предвиди за извънредно положение. Викам бе няма да стане бързо в нашата държава ,не познах. Преди да стане така и да има паника се запасихме с препарати.  Ходихме за продукти. Хората грабиха квото видат. Моя купи повечко олио. Мернах там едни бонбонки в пакет и си купих и ми харесаха.
Това е изпитание за човечеството .
Гадното е че никой не знае колко ще продължи може би месеци .Няма открито лечение за коронавируса .Сега слушам че ще разработват ваксина и проучват вируса .
Някой може ли да даде обяснение от къде дойде това и как ? От Китай  как са допуснали тази масова чума и зараза?
Доколкото знам по животните ходило и се пренесло .  
Хората цял живот ли ще стоим на метър разстояние  и ще се страхуваме за близките си ?Angry
Вируси и грип винаги е имало и ще има .
Самите ние трябва да сме отговорни.Не като онзи дето се юрнал в епицентъра на заразата и пътувал с влак. Пресния случай от Банско ,сега са блокирали курорта .
Вкъщи се притесняваме за вуйна и тя е рискова макар да е млада . Отложиха и операцията . Тя също е с диабет. Disappointed  Няма достатъчно маски и се спекулира със сцената.
За да има ефект трябва самоизолация .
Дори предавания да няма .
Ще е скука но щом трябва. Днес рекламират ще има капките .

Този от мъпета не го знам кой е от спойлера.Помня ,че някъв отвлече Мира .
Карахме я на снимки и чакахме да приключи да се прави на палячо.

Последна редакция: пн, 16 мар 2020, 20:07 от femmi2

# 213
  • Варненска клюкарка
Да същия, забравих му името и той от мъпета. Резултатите на третия Протектор били най-зле, правилно се оказва че новия бардак със старите курви не сработва. Айча продължоава да е с най-високия рейтинг сред турските актьори и актриси в международната база данни IMDb , според мен тя подхождаше и най много на Ча. Затова не ми е ясно защо я изметоха, вместо да махнат Хазар и да докарат напълно нов каст или да измислят там нещо и да продължат с двете.

Много обичам тази снимка
Heart Eyes Heart Eyes

В Турция един по един затварят сетовете на сериалите, но други въобще няма да им започват снимките - и там ще са в почивка за 2 седмици, а кой знае, може и да продължат, казват че нещата сега набират скорост. Всъщност още никой не знае как се държи вируса когато се затопля времето. В Италия времето е доста по-топло отколкото при нас, а навикът им да се целуват наляво и надясно за поздрав направи това, което се случва сега....Чакаме и дано оживеем ние и близките ни. Аз мога да си позволя да си остана вксъщи, но мъжът ми не може, преди 2 седмици приключи 3-седмичния му отпуск...
Онези хора в Китай винаги са яли плъхове и прилепи, хич не вярвам че в тях е причината. Затова пък Ухан е център на огромно производство. С 1 куршум 3 заека - двата най-големи икономически врагове на световния пъдар- Китай и Корея, както и един от най-големите политически врагове - Иран, само не знам как в тази картинка липсва най-големият Русия, или за нея са запазили нещо още по-страшно.

# 214
  • I Love You 3000
И аз да вляза да кажа нещо , да си поизкоментирам статуята на Чачо , че хич не ми харесва с тези мустаци, че Джан явно ще дрънка барабани. Ама хич не ми идва муза. И аз съм на самоизолация вкъщи, ММ ходи ден за ден и направо изтръпвам от ужас какво може да донесе. Аз попринцип си имам ОКР , а сега е на н-та степен. Чистя , бърша по пет пъти дръжки , копчета, под. Готвенето ми отнема поне час и половина от миене на ръце след всяко пипнато пакетче или картоф. Сутрин съм телефонистка докато проверя и предупредя близките да не излизат. Филми се опитвам да въртя, ама Протектора не ми се подхваща сега. А тези идиоти с гастролите да всемат да си ги глобят за безхаберието им и малоумността им. Цяла Италия обиколил, ама тука се качил на влак за по-евтино RageRageRage

# 215
Какво още  по -страшно от това са приготвили . Някой споменават Чернобил са преживели ,сега и короната.
Врагове ли кво ли но цял свят страда и опустява.
Сега и в капките Рачков се бъзикаше. Нагаждаш се и спазваш инструкцийте. Бутона на късмета го дезинфекцират. Балета е с маски ,няма публика. Дара победи с имитацията на Таркан.
Надеждата умира последна. Ще оцелеем.
Сега съм на вълна Джан и Демет ,по лейдито си зяпам ДеФом.
Анимации също. Все се каня да изгледам новата част на Ледената кралица .

Последна редакция: вт, 17 мар 2020, 12:05 от femmi2

# 216
  • Пришълец
И този в спойлера ли е от Прилива Там маниак ли е бил А по някаква случайност да не е отвлякъл Аман и Мира?!
Шегичка, но първата ми асоциация не знам защо беше с Халил в АФК. Иначе не го знам кой е и къде е играл.
Не мога още да се наканя да почна Протектора, може би защото Айча я няма. То и без това сценария издиша отвсякъде, поне партньорката в първите два сезона много ми харесваше до Ча. И като зрител нямаше да имам нищо против пак да съживят Лейля с кръвта на някой Безсмъртен

Моля? Едже Йоренч вярно ли се завръща? Подозирам пътищата им с Ча може и повече да не се пресекат, но да стои настрана и от Киво Със Сера ако е отворена за предложения биха се сработили

Мен напоследък телевизията и престоя в нета не ме разтоварват особено, но като е мокро и хладно навън за агрофитнес
Днес обаче все пак се наложи да се поразмърдам и да свърша разни други неща извън дома, та ми направи впечатление, че най-уязвимите са най-спокойни и оптимистично настроени

# 217
Марги ,ела да те гушнем виртуално Hug

Не го знам този от Прилива .
Карах я на картинки ,това нещо не се търпи.
Марги ,да Еджела се Завръща. Да не те подведа мернах нещо за нея и Нетфликс.
Има добри попадения, както повечето сценаристи се изчерпаха . Ще видим какво ново ще сътвори . Да стои далеч от нашия ,пък за който ще да пише . Със Особата ще се сработят аркадашките .
Американските сценарии издишат. Трети сезон на Протектора не съм изгледала всичко но ще го направя .
Турция е много гледан. Чужбина имаше цифри . За мен втори сезон е безумие . Трети бива .
Четвърти кво ще го разтягат .
Айча му отива на Чачо и е грешка да я трепат в сериала .

Атие с Берен ще снимат трети сезон .
Нетфликс предстои да пусне и 2 -ри сезон.
Сега разпускат актьорите и сериалите  в почивка заради вируса .Това спъва и новите продукции.
За съжаление  може да продължи дълго . Не вярвам продуцентите да се съгласят месеци и година без производство. Щом е за Здравето ще стоят .
Йозге Йозпиринджи ще снима за Нетфликса . Потвърдено е не е Измишльотина .Засега няма подробности за проекта . Йозге Йозпиринджи е добра актриса .Комедията с Буура Гюлсой ми харесват двамата . Бтв я излъчи със заглавие Любов от втори опит .

Последна редакция: вт, 17 мар 2020, 10:54 от femmi2

# 218
  • Пришълец
Феми

Ах, този Чачослав, повлече крак
За Еджела и Нетфликс може и правилно да си разбрала,  колко му е... А за Киво и Нетфликс потвърдено ли е

# 219
  • Варненска клюкарка
И този в спойлера ли е от Прилива Там маниак ли е бил А по някаква случайност да не е отвлякъл Аман и Мира?!
Шегичка, но първата ми асоциация не знам защо беше с Халил в АФК. Иначе не го знам кой е и къде е играл.
Ам чИ баш отвлечени и асоциацията ти не те лъже за Халилудко и тоя. И името му в сериала случайно било Тан, не знам като са разглеждали аналогичната сцена с Ча от първото дизи дали не са взаимствали и името от Уфук Тан Алтънкая, че при толкова имена които ми минават пред очите, съм забелязала че не се среща често и по-точно само тези 2 пъти hahaha Бива копи ама чак е прекалено Joy Разликата е че Халилудко му прасна едно ИлИксирчИ във вратлето, пък тоя на същото място и със същата хватка прасна Аман с по-модерни методи -  замота го с електрошок. После и навън имаше изпълнения на тримата и с един пистолет, подобно от сцената в първия сериал, само без да вдига Сера на ръце, че то сигурно и не е могъл....

Еджела ще работи за новия проект на АЯ, който ще е за Нетфликс, в главните роли Йозге Йозпиринчи, Бурак Ямантурк, тоя май беше половинката и в живота,  Биркан Сокулу, който беше много харесан в документалната историческа драма на Нетфликс, "Възходът на Османската империя". Еджела така ще осе*е всичко без извинение, ама е пощадена от рейтингите и ще мине....
Струва ми се че Йозге Йозпиринчи нещо се напрегна на Фатю, имаше дребни сигнали няколко пъти, последно не отиде на финалното парти, а сериалът като никога беше завършен смислено и с приличен рейтинг от 8 % и нещо  третия сезон,  ни в туй ни в онуй време. Можеха с тези цифри  по традиция да си го добутат до май-юни, но както казах подозирам че не всичко вървеше гладко накрая. Йозге направи някакво изказване че и било много тежко, много преживявала за героинята си, имала нещо като нервно изтощение, почти се разболяла и тя... Сериалът беше голяма драма, много тежък, вълнуващ, лягаш да спиш, а мислиш за героите. Умее ги Фатю тези социални драми, но май за сметка на здравето на актьорите.

Марги за Киво Ранини каза чуждестранна платформа, а единствената такава в Турция за момента е Нетфликс. Възможно е обаче посредникът изпълнител да не е ОЗ Медия, а АЯ, щом вече са снимали сериал и те за Нетфлрикс, ще снимат нов с Йозге Йозпиринчи, колко му е и с Киво- и без това той все с тях работи....

# 220
Нещо ... нищо не ми се коментира. Поне да сложа нещо, което изпълзя в нета.
"Тези малки крачета са малки колкото целувка, толкова те обичам скъпият ми племенник Фико 😇 Аллах Фикретали"
Отдолу има коментар на потребител, който ще ви го оставя без превод Laughing "Köfte ayak"

# 221

Много е хубав  в началото на екшъна  , после  изглеждаше по възрастен. Тук говореха с ането за Умут и Ча плака красиво ,тихо.

А, сега де Rolling Eyes  фотото е от времето на нашия сериал но е извън площадката.  
Heart Eyes
Съпоставка Хакан и Емир . Намерете разликите .

Пу, че красива Хазалка . Приказна Heart Eyes
Цитат
Известная журналистка Ранини подтвердила, что Хазал Кая готовится к работе над новым фильмом. Особенно ее радует тот факт, что Хазал не только исполнит главную роль, но и выступит в качестве одного из авторов сценария. Это очень важно, чтобы актеры принимали участие в разработке сценария.
Ча и Хазал вървят по един път . Пишат сценарии и ще играят главни роли.
 Предвид лошата ситуация с епидемията  няма да почнат скоро да снимат.  Сега са разпуснати много сериали. Правителството затвори обществени места и джамии . Като гледам какво става навсякъде заразените растът.
 На Чачо филма преди това се отложи незнайно защо . Оглеждаха терен за снимки
Цитат
Режиссер Умут Арал показывает как снимались сцены Стамбула на карантине в сериале Защитник и удивляется как же они угадали-то
Актуално как в Защитника са заснели кадрите с вируса
https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_1382164
При рускините прочетох част от превод. Хакан казва на Нисан съдадени сме един за друг ,вярвах ти . Къде па тази голема любов от една нощ .Нисан му врътна номер .

Последна редакция: вт, 17 мар 2020, 22:06 от femmi2

# 222
  • Варненска клюкарка
Снимката от времената на АФК е с аблата, но нея са я изрязали. Със същия фасон го има и с едно момиченце да пият със сламки от една чаша.
Хич не искам Хазал да се снима във филм, защото съм сигурна че нищо няма да излезе. Последните години филмопроизводството в Турция с няколко изключения е провал след провал. Съдейки по  нещата които е казвала Хазал че я вълнуват и че майка и почти насила я е накарала да подпише за Фериха и  заради това че Хазал  сама е харесала и избрала проекти като АШК и Марал, никак не вярвам че ще изкара читав сценарий.

Като гледам дворчето, дръвчетата и оградката на Бенсула, много ми прилича да живее на същото място като Ча и Хазал.

# 223
  • Пришълец
Видях го по-рано, но едва сега се сетих, че 18.11. е рождената дата на Фико. Heart Eyes

Феми, права си за снимката, Ча е с визията от времето на АФК. И за мен е нова, но май имаше една с Джейда Гьоненч облечен по същия начин... Объркала съм се, Бел казва, че е с Аблата.
И аз много го харесвам в началото на Ичерде, с къса коса и набола брада, без мустак, поддържан в тяло. Много ми прилича на Емко в ПЕ.

Хаканчо нещо бърка привличането с любов С Лейля си легна набързо, после се опознаваха и му стана скъпа.

Последна редакция: вт, 17 мар 2020, 20:45 от 'Маргарита

# 224
Не е с аблата, а е с момиченцето. Съжалявам, че не мога да ви изкарам оригинала, ама битти заедно с още 8-9 хиляди снимки когато компютърният абориген у нас съсипа всичко на стария комп. Момиченцето беше с някакви увреждания или рядка болест и срещата му с Ча беше специално организирана, и документирана, мисля за рождения ден на детето. Има поне десетина снимки с него.

Да си дойда на бюлетина. Grinning
Кака се е обозначила -

Илка се е присетила за скорошното им ходене до Монако с тайфа с Бурак Дениз. Няма да ви я слагам.

Джан Яман си оползотворява времето освен с учене на барабани и с учене на испански.

Освен това в туитър пита за предложения за италиански филми.
Бихте ли ми дали някои предложения за най-добрите италиански филми? тъй като имам много време, опитвам се да ги разгледам .. Отговорил е за някои от предлаганите му неща - ""Животът е хубав" на Бенини и със сигурност тези на Ферзан Озтетек, тях съм гледал почти всички" Веднага са се набутали испанки да му предлагат няколко техни, като в отговор Джан е написал, че единият "Contratiempo (Невидимият гост)👍🏻👍🏻👍🏻 Много добър". Една италианка го е питала "Какъв вид харесвате?" , на което Джан е отговорил "Винаги любов и комедия". А някаква направо му е предложила да изгледа Птичката. Joy

Толкоз от бюлетина, че не са много активни в мрежите в момента, освен Джан.  Peace

Последна редакция: ср, 18 мар 2020, 00:10 от profi_1

Общи условия

Активация на акаунт