ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 509

• 25 794
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
  • I Love You 3000
За примамване , примамваш ме Феми, ама то не знам какво да кажа. Джан щял да е много грешен в новия сериал , ама както зачена 3 от раз без да разберем как, тъй и тук не очаквам много.
Птичката толкова пискливи гласове, чии са? Как ги търпят близките им вкъщи по това време?
Много ми става изнервено положението вече. Ето ги нашите сънародници , пак тръгнали по пътищата на България. Че баш и от София , да изпозаразят всичко дето не е заразено. Нали декларации подписват само за работа. Какво пишат сега - "Отивам да ям и да пия както всяка година"? Защо ги пускаме? Целият свят гори , не е измама или спекулация. После и икономиката не можем да си оправим, заради това безразборно разхождане насам натам. Думи нямам!
По света всички звезди са по Инстаграма, кой онлайн , кой призовава да си стоим вкъщи и показват как си стоят вкъщи, номера правят , рецепти готвят. Чачо и карантината ли не го кара да се покаже? Излез кажи две думи бе, кажи им да си стоят вкъщи, кажи как се справяш, някоя тренировка пусни или как муцаш нещо (че това е по-вероятно). Толкова фенове ще натрупа, от цял свят в момента. Тя друго сега и без това не могат да работят, ама поне фенска маса да трупат.

# 541
  • Пришълец
И аз, нямам думи. Ще се мъкнат пак по софри сякаш не осъзнават сериозността на ситуацията

Кой го знае Ча на какво е заприличал, вместо фенска маса човека трупа кг Joy

# 542
Кака качила снимки ,ама нови или стари?
През телефона не мога да ги публикувам .
От двора на къщата вижда се зеленина.  Очила е по поносима и се накачулила.

Последна редакция: чт, 16 апр 2020, 23:12 от femmi2

# 543
  • Варненска клюкарка
Не знам защо Дуда публикува стари снимки, нещо ми се губи тука. Една от тези снимки пусна в сторито миналата година, русксините пишат дата 19.02.2019 г. Сега няколко вариации на стария кадър със същия фасон и под същото дърво. Сякаи не може да излезе навън и да се нащрака под дървото ... или наистина не може?

Ами казаха че ще глобяват пък не глобяват. Всичките ни мерки са недомерки.
Аз съм си вкъщи и сърцето ми се къса, губим пари, но нищо не мога да направя в момента, при други е по-зле. Усещам се че съм по рязка и ме дразнят неща които преди подминавах, но ако цената е да останем живи и да опазим близките си, така да е! Навън върлува нещо по-лошо от чума, за нея поне има лечение. Нашите богоизбрани се страхуват да априложат нужните мерки и вече кривата тръгна нагоре, сънародниците ни се оказаха по-католици от папата и ходиха с маски на църква и лапаха от една и съща лъжица... Какво да кажа повече, без думи съм.

Последна редакция: чт, 16 апр 2020, 21:53 от Беллора

# 544
Знаех си аз че съм ги виждала. Скучае Дуда и не само тя.  Що да не може да излезе на двора и да щракне нова снимка ? Или имате предвид извън къщата ,то не е забранено в района ,хората си излизат за храна ,за други неща.
Дуда или друга винаги ще му се коментират избора и гаджетата . Така е с любимците и минуса на славата.
Имаме израз Неродената мома за Чачослав .Joy Ще се роди ли нявгаж и ще доживеем ли ?

Ча с  четири и нещо милиона последователи .
Не е малко ,въпреки че не ползва мрежите .Има си красота и харизма. Арас Булут наброи 7 милиона ,но и филма успешния има принос затова . Чак и световен известен футболист да му направи впечатление .
Има нещо в тоя филм . Flushed

Последна редакция: чт, 16 апр 2020, 23:02 от femmi2

# 545
През тела не мога в спойлер .Сори за поредния пост.
Баба издъхна  . Много тъжно, беше неадекватна ,труп,едвам ядеше . Лека и пръст !:cry:
Сега си нямам баба и дядо . Тя се пада на баща ми майка .
По празниците се случи . Сега с тоя вирус ,но не може да я оставим така.
Ще намерим агенция ,която работи.

# 546
  • Пришълец
Феми, съболезнования, да почива в мир баба ти Disappointed Relieved Тежко е, ама живот...

Филма с Арас хем ми се гледа, ама ще видим кога.

# 547
Кръговрата на природата Марги . Няма безсмъртни хора ,само Хаканчо у фантастиката.

Марги ,какво стана пребори ли вируса и как ? Еми ме пита ,като правеше гифки.
Изпи нещо си елексир ли кво ли ,една червена течност . Ти нали го гледаш последователно ,аз го прецъквам ,та не отговорих на въпроса .  Нисан правеше  ваксина. На гифки зяпах образа на Харун как пронизва с камата Нисан . Връщане в друга епоха. Тя в бъдещето му отмъсти взимайки ключа от него след любовната нощ.

Последна редакция: пт, 17 апр 2020, 10:18 от femmi2

# 548
  • Пришълец
Феми, не можах да го изгледам до края Протектора и не ми стана ясно всичко,пуу тоя месец като никога си изразходих мегабайтите на максимална скорост преждевременно ...
Нисан беше затворена някъде, измъчвана и я измъкнаха Хаканчо и Зейнеп, за да им съдейства за ваксината. Май успя да разработи, понеже видимо спечели доверието им и най-вече това на Хакан. Всичко си изпя, че е Защитник и т.н., а Зейнеп му се чуди на акъла. Ама не разбрах самата Нисан ли е Везира или и нейното съзнание е под негово влияние. Тепърва ще стигна и до това с разчистването на сметки от миналото.
От Безсмъртните е Фейсал, на Рюя ѝ даде отвара на смъртта или нещо такова... С Везира обаче не са на една страна. Не знам какво не могат да поделят, влиянието си над Истанбул ли...
Моя грешка. Везира си е мъж, дадоха го още в началото как пада пронизан от стрела.

# 549
  • Варненска клюкарка
Фемо, да почива в мир баба ти, тъжно е... Тази година и празниците на са като празници. Била е много болна.
 Пазете се .

За горния пост, нямам предвид че Дуда я болят краката да излезе и да си нащрака нови снимки, а като че е забравила че от същата хм..."фотосесия" е пуснала миналата година все едно сега не живее с Ча, правят едно показно дават повод за приказки и после половин година и повече нищо. И като ми минат такива мисли пак започвам да го пращам у лЕво.

# 550
Пазим се Бел , говоря на нашите имат маски . За агенция ще ходят. Има и други близки дето са при нея . Мен не искат да ме занимават да не се плаша и да ми стане нещо.
 Блокираха София ,щото всичко се прай на тарикат . Нерде са тръгнали ,няма как всички да са по работа. Там кипи от заразени.

При нас на центъра са цъфнали цветенца и лаленца има и великденска украса.

Марги ,кой играе ролята на Везира? обърках се вече . Хаканчо е доверчив и влюбчив . За това му се чуди Зейнеп. Ся пък толкова да се вюбил в Нисан,оф тия сценаристи. Рускините бяха превели негови любовни думи .
Лейля в началото я ползваше да достигне до врага . Приложи в действие самочувствие и съблазън. Айчата добре се справи огън са в горещата сцена .

Последна редакция: пт, 17 апр 2020, 13:18 от femmi2

# 551
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Феми, да почива в мир баба ти!
Тъжно е, но поне си е отишла, както се казва, по реда си. Другото е по-страшно.

Ето я на Дуда снимката. Не знам от кога е, тя не я е публикувала като стара.

Ети, добре че драсваш нещо, да знаем, че си добре.
В този ред на мисли, как ли е Алекс в Италия?

# 552
  • Пришълец
Аз снимката на Дуда и да е стара не помня да съм я виждала.

Феми, Везира бил някакъв дето също участвал в Прилива, там бил психопат, наскоро коментирахме та съм запомнила.
Да, Хакан много влюбчив и доверчив, та чак наивен. Ще намери утеха при Нисан след забежката на Зейнеп с Бурак /Танер Йолмез/.

# 553
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Да сложа и Джан как в момента тренира, докато гледа Ранобудната птичка.
https://scontent-ssn1-1.cdninstagram.com/v/t50.12441-16/93832692 … 8df9800a71575520c

А Хазал с тъга е на вълна спомени.

# 554
  • Варненска клюкарка
Именно, снимката е пусната за нова, но е стара. Миналата година на 19.02.2019 ха огледална дата е било е пуснала почти същата -  дървото- февруарско, априлско, няма значение, все в една степен на разлистеност,, дрехи, очила, различава се само по усмивката. Сега я пуска като нова, но и от самолет се вижда че е от същата миналогодишна селфи  "фотосесия".
Сравнявайте

Общи условия

Активация на акаунт