Обаче кърпата не е просто мокра, а обилно спиртосана. Освен това наблягам и на ключовете за лампите, аспиратора, тача на керамичния плот, дръжките на кухненските шкафове и хладилника + плоскостите на вратичките им, копчетата и бутоните на фурната и на тостера, клавиатура + мишка + монитор от всичките им страни, слушалките и микрофона, бюрото, подлакътниците и облегалката на стола пред него. Понеже ми писна да бърша дистанционните, просто си примъкнах комплекта от детската и сега аз си карам с мойте си дистанционни, а оня мърляк съм го оставила да си кара с основните.

Още повече , че СЕМ-а им не им е погнал социалките. Мечтите са безплатни 
https://scontent-sjc3-1.cdninstagram.com/v/t50.2886-16/93607789_ … 3afe17e38870791e9

И най-важното ....
Белл
, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Преди всичко бъди здрава, както и да са здрави всички покрай теб! Пращам ти едно вместо черноморско утро, такова с море от лалета.

П.П. Обърнете внимание на варианта на Али за Тайната вечеря от тазвечерната му анкета.

И вчера докато правех разни неща по някакви новини тв-то ми иприказва че днес е 17-ти - т.е. вчера. Чак се сепнах и ми пропаднаха плановете за мислената почерпка че някои неща изискваха повечко време....