ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 509

• 25 785
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
...А какви салто морталета правя вкъщи с чистенето и готвенето, не е истина просто. Брави, кранчета, под, плотове се мият по 2 пъти минимум на ден. Всяка стока и торбичка се пребърсва с мокра кърпа, луда работа. Аз и преди си бях така, но сега ОКР-то ми е засилено на макс.
Това си е моя реплика! smile3516  
Обаче кърпата не е просто мокра, а обилно спиртосана. Освен това наблягам и на ключовете за лампите, аспиратора, тача на керамичния плот, дръжките на кухненските шкафове и хладилника + плоскостите на вратичките им, копчетата и бутоните на фурната и на тостера, клавиатура + мишка + монитор от всичките им страни, слушалките и микрофона, бюрото, подлакътниците и облегалката на стола пред него. Понеже ми писна да бърша дистанционните, просто си примъкнах комплекта от детската и сега аз си карам с мойте си дистанционни, а оня мърляк съм го оставила да си кара с основните.  Joy

Джанчо 100 % ако имаше приятелка и то такава напориста да се показва , щеше през ден да върти коали и да изтрепят нета Simple Smile Още повече , че СЕМ-а им не им е погнал социалките.  Мечтите са безплатни Simple Smile
Приятелка няма, но мама е на разположение за да ни покаже как върти тангото.
https://scontent-sjc3-1.cdninstagram.com/v/t50.2886-16/93607789_ … 3afe17e38870791e9

И най-важното ....
Белл  Hug , ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!  love001  
Преди всичко бъди здрава, както и да са здрави всички покрай теб! Пращам ти едно вместо черноморско утро,  такова с море от лалета. Grinning  hug  

П.П. Обърнете внимание на варианта на Али за Тайната вечеря от тазвечерната му анкета. Joy

Последна редакция: сб, 18 апр 2020, 02:40 от profi_1

# 571
  • Варненска клюкарка
Проф, благодаря Hug Ето една почерпка
Скрит текст:

С тангото Джани ли е?

Явно много се е затъжил народа за Меджезира, по време на излъчването снощи, на първо място в турския тренд и на трето в световния. БравоС. Ама така е то, като няма друго за гледане, сега ще вземе да покаже по-добри резултати от едно време Joy А и в първите серии Ча беше красив.

# 572
  • Пришълец

Честит рожден ден, Бел, да си жива и здрава!

Последна редакция: сб, 18 апр 2020, 09:59 от 'Маргарита

# 573
Белл  Hug , мерси, почерпих се. Grinning

Да, с тангото е Джан с майка си. Peace

Турския тренд нещо много съмнителен. Вторият, третият и осмият са с повече туитове.

Айде, чао ви, че отивам да боядисвам яйцата.

# 574
  • Варненска клюкарка
Марги благодаря Hug

Проф вярно, и то двойно повече newsm78
Това с Тайната внечеря по Мишовски много не го разбрах какво е точно, видях там и Хазал, не беше ли от ходенето им в Щатите?

Още се питат хората е ли, не е ли. Ех бе Енгине....  Тези двамата бива ли една снимка да не пуснат като хората да се види, да се знае... А то винаги гатанки- част от ръка, от рамо, гръб, крак, аман.

Аз вчера не точно че си забравих рд-то, а от седмица съм останала с впечатлението че се пада на втория ден от Великден, хем знам че Великден е на 19-ти Joy Логика умри Flushed И вчера докато правех разни неща по някакви новини тв-то ми иприказва че днес е 17-ти  - т.е. вчера. Чак се сепнах и ми пропаднаха плановете за мислената почерпка че някои неща изискваха повечко време....

Ети то ОКР сигурно се изостря от параноясването тези дни. Онзи ден скъсах нервите на ММ който ме чакаше в колата да ходим да пазаруваме - не знам колко пъти се връщах да видя дали съм изключила фурна, дали съм заключила къща, водата последно беше започнала да намалява, хайде и трети път се върнах да изключа бойлера.... Аз с чистенето вече се поуспокоих, пръскам повърхвостите с препарат за стъкло, съдържа спирт и миещи вещества. Ставащото навън най-накрая размърда ММ  да пусне прохосмукачката-робот да се разхожда из къщи, след като  от половин година си стои в кашончето в един шкаф...
А моите ме взеха за домашния им готвач и започнах да готвя неща които не съм правила от много време. Тези дни правих картофени кюфтета и пълнени патладжани...ммм. Дано не станем по 100 кила, докато се пазим от вируса.

# 575
Да си се филмират колкото искат феновете, но човекът не е Ча. Доста по дребен и определено по-възрастен е. Пищялът му е по-къс от височината на кучето, което не е от едрите, а е средно псе. Знам, защото Гинчо последно в сторито си предимно двете кучета пускаше. Освен това и ходилото на човека е доста малко за разлика от лопатите на Ча. Това също се вижда добре спрямо големината на кучешките лапи. Т.е. в тази снимка няма толкова значение, че е снимана малко отгоре, защото има съпоставим обект - кучето. Освен това човекът е със слаби бедра за разлика от Ча. Така че ... тц, не е Ча, а си е самият Енгин. В сторито му имаше и други снимки, които слагам без коментар.

# 576
Бел ,ЧРД! Здравето е най ценно ,всичко друго ще се нареди . Hug
Да си спокойна за теб и близките си .
Ти премина през изпитания и си силна жена.
Как сме се събрали с теб в един месец и зодия . Моя приятел също е през април.

Оф ... каква скукааа. Няма хабери . Нашия се заврял у вкъщи и не ще да качи нищо от ежадневието. Като гледам други напомнят за себе си кой готви , кой прай челни стойки. И тях не ги свърта ама ...
Лятото ако сме под карантина как ще я караме ?

Ммм ,картофени кюфтенца и патладжан .
Обичам ги ,но съм пробвала да правим не се получават нещо ,разпльокват се в тигана. Не е философия ,някъде бъркаме.
Ти как я правиш сместа ?
Огретен правим вкъщи често картофки, тиквички .

Последна редакция: нд, 19 апр 2020, 09:46 от femmi2

# 577
Кака е цялата у спомени. Laughing

Деметката праща нещо специално за Маргарелка чрез брат си. Wink

# 578
  • Варненска клюкарка
Христос Воскресе! Великден е.  Празнувайте, хапвайте, пийвайте, бъдете здрави и добри.

# 579
Белл  Hug , Воистина воскресе! Да бъдат светли дни за семействата и народа ни! Честит Великден!

Да пусна и кратко бюлетниче.
Илка и Гинчо, странно нали Mr. Green ,  са на една и съща вълна. Спомени точно от преди две години.
Скрит текст:

Пропуснах онзи ден да спомена, че излезе инфо за новия герой на Джан. Ще се казва Йозгюр и ще е собственик на бар-ресторант.
Скрит текст:

# 580
  • Варненска клюкарка
Проф, кака не беше ли снимала почти същите маргаритки, много познати ми изглеждат, но не защото са маргаритки, а както са снимани.
 Странно защо Дуда все стари снимки си спомня, не може ли просто да се нащрака да видим и нещо ново, пък ако има и бонус....  Вчера минавайки през общите групи попаднах на снимка на Ча от Защитника, а под него на снимка на навършилия онзи ден 40 г. Джанер Джиндорук, който напоследък гледам в "Жена". Имат известна прилика с Ча в скулестата форма на лицата, челата, цветът на очите, някак общо на вид... За мой ужас Джанер  изглеждаше по-млад, а е с 10 години по-.възрастен. Обратното, Ча подпухнал, направо отекъл и с някакъв тежък поглед който трябва може би да изразява твърдост,, снимката беше на Хакан.

А днес Мишо е рожденик, може би Хазал по-късно ще му прати купища сърца.

Фемо благодаря за пожеланията Hug Да се връщат на всички ви, да сте здрави, щастливи и нещата да ви се случват по-най добрият начин за вас  Hug

Картофени кюфтета, то каква рецепта, ако прочетеш скрития текст, ще видиш че повечето опира до техники и усет.
Скрит текст:
Правя ги от 15 годишна. Веднъж майка ми донесе от стола на службата си, много ми харесаха и понеже никой нямаше време да ми прави, те са си времеемки, се научих да си ги правя аз. Парадокса беше че още няколко години не умеех да правя нищо друго, само това и нашите си отядоха, чак взе да им писва, баща ми ги надушваше от вратата и питаше с едва прикрита досада "пак ли"  Joy
Последно повече от 2 години не бях правила, така че сложих 8 големи картофа, не прецених правилно количеството и излязоха много - 42 или 44. Аз купувам от по-скъпите т.н. мити каргофи, но те са и друг сорт, с по-малко нишесте, не стават на сухи трохи и вероятността да се пръскат е по-малка.
Картофите се сваряват предварително обелени, като се сварят водата се излива и докато са горещи се намачкват. Прибавят се подправки на вкус - тези които аз опитах за пръв път бяха с малко лук, черен пипер, чубрица и намачкано сирене, така взех да ги правя и аз. Количествата на подправките и сиренето са на вкус.  Никакви други пълнежи, сгъстители като брашна, яйца и прочие не слагам. Накратко сместта е от картофи и сирене с малко лук и подправки на вкус. Единствено в сместта може да добавя малко олио за да не лепне по ръцете ми, а и спойката става по-добра. Сирене слагам сухо и качествено, да не е мокро и мажещо се, ММ редовно се сърди че съм купувала някакъв тебешир, така го нарича Joy Никога не ми се разтичат. Започвам да ги правя докато сместта е много топла, не бива да изстива за да не стане тричава, колкото мога да търпя с ръцете си. Оформям ги предварително, не големи и не много сплескани, нареждам ги на плота оваляни в брашно. Потапят се в разбити яйца в които добавям сол, това ги предпазва да не се пръскат и ги пържа на газ, което позволява по-бързо регулиране на Т,  по-добре от всякакви индукциони и прочие техники. За обръщане и вадене ползвам лопатка, с вилица или щипци се пукат и става мазало. Пържа в тежък стоманен тиган с много дебело дъно, олиото е около 1 пръст добре загрято, но не прекалено. Правя рядко, като ме хванат добрините, защото си трябва време пък и аз не си падам много по стоенето в кухнята, да не говорим че независимо от абсорбатор и проветряване после си мирише цял ден на пържено.... Пробвала съм купени от витрина в хранителните маркети, но никой не ги яде в нас, така си ги и хвърлихме....

Хайде, че обядът е готов  Party

Последна редакция: нд, 19 апр 2020, 17:06 от Беллора

# 581
Христос Воскресе  ! Здраве и  благоденствие , да бъдем здрави и добри хора!

Бел ,  реванш за  РД  , бях през тела
Заповядай Hug

ново- старо непубликувано  Хазал Кая, Синем Озтюрк и Нур Феттахоглу -

ново - старо от Ичерде , определено не съм виждала снимката

много е шикарен , хубааав Heart

# 582
  • Варненска клюкарка
Фемо благодаря отново, погледни в скрития текст какво съм ти написала в отговор на твоя въпрос Peace

Най -горе в ляво на снимката с Хазал освен Синем и Нур има и още едно женско лице, общо четири дами са Peace

Вчерашното инфо е свързано с Хазал. Отчетоха се турски сайтове, които преписаха от арабски, в мрежите се коментира... Пишат че Хазал е била на кастинг в компания която снима за Нетфликс - OG Medya. Това OG Medya да не е новия прочит на  ОЗ Medya newsm78  Нейн продукт са Дар/Атийе и последния сериал на Демет Й. Отдавна се спряга един проект за филмиране - Момичето зад стъклото, който е психо трилър, авторката е истински клиничен психиатър, името и е Гюлсерен Будайджиолу. Книгата и била бестселър в Турция. Не знам, но по наблюдения Турците нещо не се справят с филмирането на съвременни бестселъри - помня КСШ на Киво, ФИ-то на Сера, за Защитника да почвам ли що за простотия е съдържанието.... Книгите са доста откровени, особено съвременните, има много секс и психология като второто са си някакви отввлечени разсъждения на авторите и една голяма част от подробностите няма как да бъдат филмирани. В мрежите от тези които са чели книгата се коментира още че историята в голям процент била взаимствана от американския игрален филм Момичето от влака, но доколкото знам в америкщанския случай момичето е серийната убийца в историята, а в турския вариант, момичето става свидетел на убийство докато наблюдава през прозореца и някак много извратено се влюбва в убиеца. Така... Другото интересно е че за главната мъжка роля в мрежите се спряга Киво, той вече е казвал че има договор с чужда стриймингова платформа, а Нетфликс е единствената на турския пазар, та е ясно за него, само за проекта нищо не се знае. Предвид и скорошните хвалби на Хазал за Киво, нарече го любим колега и че много била научила от него,  (до неотдавна любим колега и беше Ча) и каза неща за Ча които трябваше да задържи за себе си, на мен като цяло погледнато набързо като факти, нещата  ми изглеждат да имат връзка... Говори се за едни 8 серии.

Другото което е много съмнително, предвид че идвна от един голям сплетник, бивш  водещ на много жълто предавнане, сега водещ друго подобно е че в следващия си проект Ча ще си партнира с Демет Йоздемир. Аз съм за, тя е много химична, жива, играе добре, но не мисля че е вярно. Само отбелязах клюката.

# 583
Heart Eyes
 На 23-ти април Хазал ще бъде гост  в предаване на Тувана някоя си. Ще разказва за новия си проект и за Фико.
Дано няма пак за братя и сестри ,може някой братчед да изникне Joy Питат я и Хазал отговоря  на момента. Ча като брат с тази химична реакция и флуиди  ми е много смешно Joy
Надявам се наистина да даде светлина какво предстои. Не се съмнявам ,че ще се завърне. Нищо че е омъжена с дете търсена актриса е красива и можеща. Въпроса е да не се стиска с партньора като е омъжена.
Всеки прави избор ,а нашата Хазалджим няма да се откаже от актьорството. Възможно е наистина да ги съберат отново с Киво.  Ако ще е по тази книга ще е интересно . Те почти не спазват нищо сценаристите, като пишат по книга.Само взимат идеята . 
Само тоя гаден вирус дето съсипва света да си отиде и да позволи да се работи нормално без страх. Ако продължи дълго няма как да стане Smirk

Бел ,прочетох спойлера. Няма да слагам яйце ,даже и галета съм чела в рецепти. Черен пипер не обичам ,дразни ми стомаха ,ако сложа ще е съвсем малко.
Когато реша да пробвам ,ще пиша резултата .

Агент Сарп е тук с бронижелетка гони лошите . Пу ,как среля с два пистолета Hands Clap

Последна редакция: вт, 21 апр 2020, 01:44 от femmi2

# 584
Дуда ни е пуснала нощен изглед и пеене на щурчета от махалата.
https://scontent-frx5-1.cdninstagram.com/v/t50.12441-16/93582480 … dd25429f1725fb408

Скрит текст:

Хазал за Мишовия рожден ден е пуснала две снимки, придружени, както вече свикнахме, с любовните ѝ излияния към благоверния. Едната е от родилното. Другата е на Мишо и няма да я слагам, че се дразня и то двойно. Защото този егоцентрик я е лепнал в сторито си с все Хазалини излияния, да видят всички жена му как го обича.

Джан отново демонстрира как се поддържа във форма.
https://scontent-frx5-1.cdninstagram.com/v/t50.12441-16/93695469 … e4bb6779845ce755d
Скрит текст:
Освен това е направил две нови папки в инстаграма си, като едната е преименувана старата "Мадрид" на "Испания", а другата е "Карантина" и в нея е събрал всички клипчета пускани в сторито му от началото на карантината.

Общи условия

Активация на акаунт