ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 509

• 25 759
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Joy Направо си я представих Кака как разчиства Чачовия инстаграм.

Белл, обърни внимание на снимката от Дуда с двете майки. Жената вляво е майка ѝ и Кака доста прилича на нея. Особено връхчето на носа, формата на челюстта, а и челосването май идва по тази линия. На баща си прилича в очите. Peace

Това пък малкото как не взе поне нещо от майка си?! Същински Мишо в умалено издание. И крачетата му верно като кюфтенца. Добре го гледа Хазалка. Идеален е за мачкане. Grinning

# 661
  • Варненска клюкарка
Стара ли е, нова ли, иди че разбери. Двойката в близкия план е ясна, в далечния са Дуда, за нея нямам съмнение, това чЕло няма как да го объркам, за този под ръката и предполагам е Ча. Оф тая Баша къде го е хванала, сакън някой да не си помисли че е случайно в мъжовата си кола, нейн си е, знаем.

Хазал с майка си като бебе.

Фико ми идва да го нащипя по крачетата, какъв е пухчо, прилича ми на херувимче от някоя ренесансова картина на велик майстор, сладурче е, а в лице е закачлив, може би има благ характер, свикнал е да е център на внимание  Laughing Но Хазал ми се вижда направо изтощена на тази снимка, дано да е само тук, по интервютата е добре. 
 Проф, много хора пишат че чертите са на Хазал - долната устна, нослето (Мишовият е като клюн, очите му са кръгли и изпъкнали, на Хазал са полегати и с бадемовидна форма )разстоянието чежду очите, но главното, формата на главата и прическата оформящи крайното впечатление че е същи мишо. Впрочем Джейда Дювенджи също пише че прилича на Хазал, а нейните впечатления са повече от нашите от 1 снимка.

Майка и син като бебета

# 662
Здравейте Hug
Времето е прекрасно ,разрешиха пътуванията ,и сега сме сред природата . Да подишаме въздух и заредим .

Сега да разредя поста ,щото пиявката демек Дуда е качила две нови снимки от Чачовото дворче .
Ако някой мине през темата да ги метне,щото съм през телефона.
Едната е селфи,доста сполучливо.
Има фигура и като не се зъби изглежда добре .
Другата Ча я снимал как разперила ръце и се радва на слънцето.

Последна редакция: вт, 12 май 2020, 15:00 от femmi2

# 663
  • Варненска клюкарка
Превели са на руски интервюто на Хазал в деня на майката за турския филиал на ООН в Турция

Скрит текст:
Фикрету Али уже 6 месяцев, как они прошли?

- Я стеснялась отвечать на вопросы о материнстве. Потому что есть группа женщин, которых я не хотела обидеть. Те, кто решили, что не хотят быть матерью, те, кто испытывает с этим трудности. Но я получила столько хороших отзывов, когда заговорила об этом, что сказала себе «Да, я должна поделиться своим опытом в этой теме».
Первые два месяца я пыталась растить его сама, без чьей либо помощи. Это было безумием! Помощь нужна обязательно. Ребёнок это не то, с чем можно справиться в одиночку. Это давление на женщин, что они должны суметь воспитать ребёнка сами - очень неправильное. Не делайте так как я, не пытайтесь ухаживать за ребёнком самостоятельно.

Почему ты никого не подпускала к ребёнку?

- Не знаю, это было инстинктивно. «Я справляюсь, не приближайтесь» говорила. Со второго месяца я начала получать помощь. И время, которое я проводила с ребёнком, стало более продуктивным. Сегодня я впервые опубликовала забавное фото с ним. Господин с кокетливым взглядом собственной персоной.

Когда становишься матерью, женские обязанности в доме удваиваются. Как у тебя прошёл этот процесс?

- В таком состоянии, когда ты хочешь участвовать во всём, что касается ребёнка. Спасибо Али, он очень мне помогает. Справляется с его газиками, усыпляет его. Передаю ему отсюда благодарность.

Как изменился твой образ жизни в связи с коронавирусом? На что ты обращаешь внимание?

- Я начала изучать всё о нём с начала эпидемии. Из-за вируса, вакцинации для моего сына были отложены. Для меня это стало серьёзным поводом для волнений. Моя мама перенесла химиотерапию два года назад и у неё есть хронические болезни. Поэтому я очень нервничала, поместила нас всех на карантин, включая маму. Но продолжала кормить грудью в маске.

Что ты хочешь сказать тем, кто хочет стать матерью?

- Сегодня я поделилась фотографией без макияжа. Потому что с самого начала чувствовала давление «Мне нужно скинуть килограммы, нужно очень хорошо выглядеть». Я так спешила, думая что быстро похудеть и нанести макияж - это успех. Но потом спросила себя, когда ещё я могу набрать килограммы? Не важно, насколько хорошо вы выглядите. Главное - как вы себя чувствуете. Не спешите, а наслаждайтесь этим моментом.

Вот уже 6 месяцев, как я стала матерью. Это очень приятно. Дать жизнь маленькому человечку, воспитывать его - очень прекрасные чувства. Проживите их полностью, никого не спрашивая.
Будьте свободны, будьте счастливы. Кроме любви и доверия им больше ничего не нужно.

Все мамы домашних питомцев, растений, многодетные матери, матери «особенных» детей, вы все великолепны. Нет такого понятия, как «великолепная мать». У всех у нас есть свои недостатки. Достаточно того, чтобы вы чувствовали себя счастливыми.

Насколько теория совпадает с практикой? Были моменты, когда ты говорила себе «Я этого совсем не ожидала»?

- Нужно признать, что это неконтролируемый процесс. Потому что перед вами тот, кого вы совсем не знаете и только пытаетесь узнать. Он тоже со временем растёт, начинает больше видеть и свои чувства ребенок выражает через плачь. В этот период мне очень помогли книги Алезы Солтер. У меня была установка, что я не позволю, чтобы мой ребёнок плакал. Просто не была уверена в том, что делать и чувствовать, когда столкнусь с этим. Сначала было чувство, что я делаю что-то неправильное. Но потом я поняла, что успокаиваюсь, когда он плачет.
На горната снимка в бялата кола не били Чачо и Дуда, а братът на Киво с жена си. Челото ме подведе  Laughing

Ето я от ИГ.

Колко е хубаво под дърветата, ако бях аз направо щях да се изнеса под тях, минимум с една маса с 2 стола, може и някой шезлонг  Laughing Преди време, на една от старите снимки от тази част на двора зад оградката в далечината се виждаше и стадо овце. Навремето когато с ММ  всяка седмица до втръсване  се влачехме по вили и села, нашите и на приятелите му, не знаех колко ще ми липсва такова спокойствие и природа, далеч от градския живот сега.
Красива снимка.

# 664
Да де, ама на тях дворчето не им стига. И както е постнала в сторито Кака файнъли аут, демек най-накрая му пуснахме края Mr. Green . Приложила ни е и доказателство, че са отпрашили, най-вероятно някъде където кълве. Joy

https://scontent-lhr8-1.cdninstagram.com/v/t50.12441-16/96517402 … 065865912e4d78e30

# 665
  • Варненска клюкарка
Проф, пишат че това е от днес, кака се е развяла по Нишанташъ. Като гледам камерите скоро значи ще има и репортаж от засечката, дано най-накрая научим нещо и за Ча, не че го вярвам, ама се надявам. Може пък видеото от сторито, на фона на Бони М да е било на път към Истанбул smile3506

# 666
Може Белл. Peace Може и да е от пътя между Зекериякьой и Нишанташъ. Хайде дано някоя камера и Чачо да е засякла!

# 667
Ердо разреши моловете. При нас йок .
Даже чух изказвания това ли е края на моловете ? Говори си за втора вълна на вируса ,та пак ще затворат всичко .
Тъкмо ще заработат нещата и хоп пак .
Дано не се стига до там.

Дуда се е развяла по Нишанташъ .
Аз си помислих че са на риболов Rolling Eyes Не знам Ердо разрешил ли е повече неща ,но лятото зове и всяка държава губи много от тоя вирус и няма туристи.
Гърция заради температурите хората са на плажа ,кой спазва правила ,кой не .

Дори и да има репортаж с нея не очаквам да каже нещо различно от щастливи сме,заедно сме. Ако я питат ашкъма напълнял ли е  да видим как ще отговори. Не е за сефте . На мен само да ми падне ,няма да го върнем . Фема са е размечтала нещо.  

Дуда спи и яде и гледа филми по Нетфликс.Като четох как ни осведомява се посмях. Да беше написала, че е литнала у космоса ,щеще да ми е по интересно Joy MaskСамо тя ли прави тия неща , все едно другите хора не спят и не ядът. То вярно че в карантината е повече от обикновено . Всеки си намира занимание. Книги ,филми ,чистене,ко не те мързи.
А ,дано го издебнат нашия някъде, малко вероятно . На него му е добре вкъщи на спокойствие. Карантината му пречи единствено за любимото му хоби .
Надеждата ми е че ако разрешат ще тръгне за риба и ще го видим . Дуда ще намекне с пейзаж.
Да се върна на другата си мисъл. Убедена съм че ще ни изнеда и избере правилния проект . Само тази гадост да свърши и да не се връща !
Филма само да е здрав ще си заснеме.
Много ми липсва на екран и не само на мен . Ча си умее да играе и гА му е кеф си личи . При него няма фалш !

Редактирам , като няма никой след мен.
Излезе репортажа с Дуда.
Важното е да се пази ,поне очилата да махне.
Вероятно и Ча има такава маска от добрите и скъпите.
Липсват и родителите , за сценария говори .
На въпрос за ашкъма е прихванала от него и точно в Чачов стил е казала , че това е лично.
Знаехме в темата , че нищо няма да мъцне или ще е стандартното.
ЧУ не мисли за верните си фенове.  Качи една снимка от двора как тича или яде , каквото и да е само да го видим Worried Лайкове да събере.

Тия рускини падам от смях с тях Joy
Коментирали ,че по -добре да ходи на стоматолог ,отколкото журналята да я щракнат на гинеколог .
Смях ,ама се ужасявам да не стане белята в изолацията и да се пръкне шаманче.Рано му е и не щем да е от Дуда.
Кой ли ни пита нас ,ама да си кажем .
Одобрена ша има ли някога .

Последна редакция: ср, 13 май 2020, 20:45 от femmi2

# 668
  • Варненска клюкарка
Ох и на мен ми стана смешно Joy Ама дишай спокойно, не вярвам да се случи подобно нещо. Него го е страх да я хване за ръка, все е разбрал от сценириите които чете че стават такива неща, голям човек е и сигурно предпазните мерки по тънката част са огромни.
Иначе това което се вижда на видеото, май кака се е пуснала без сутиен, направи ми впечатление че и камерата често се спира на въпросното място, даже по едно време студено ли и беше , ама и настръхна, та съвсем ги зарадва, тези дни и се любувахме на прелестите в черно бяло на двора, сега и в цвят в репортажа Joy

И сега новината, прилича ми да е истинска голяма новина, защото има обозначени и канали и продуценти и сценаристи, накратко изглежда че най-после имаме нещо истинско! Слагам на руски, защото не знам откъде е инфото.

Цитат
💣🔥 Утренняя бомба! Согласно официальной информации Чагатай Улусой возвращается на турецкие экраны с двумя проектами. Первый фильм компании OG Medya по сценарию Эрджана Мехмета Эрдема, который выйдет на цифровой платформе. Чагатай не только сыграет главную роль в проекте, но и станет его сопродюсером. Также Чагатай готовится к съемкам в новом сериале Барбарос, который готовит компания Es Film для телеканала TRT1. Это будет дорогостоящая постановка с ограниченным количеством серий, то есть актер будет занят только один сезон.

Ако това за Барбароса е това за което си мисля аз, ни чакат коси, бради, кораби, битки...А каналът е държавния, значи рейтинга няма да е от ключово значение за да се задържи на екран.

Намерих, инфото е от Ранини, проектът бил на ниво подписване на договор Party
Вече виждам как медиите всеки ден му лепят поредната бездарна старлетка.

Последна редакция: чт, 14 май 2020, 13:13 от Беллора

# 669
Бееел ,каква хубава и чакана новина си ни донесла GrinningHands Pray
Инфото е от Ранини . Тя е достоверна,няма лъжа и измама .
Така се радвам че се завръща на екран .
Рускините са в шок ,не могат да повярват че се завръща с роден продуцент по държавната тв.
Мен много ме изненада ,че ще бъде съпродуцент освен главен актьор във втория си проект за нет цифрова плтформа . Продуцент си иска средства,но щом го е планувал значи може.
Усещах и бях сигурна няма да се откаже от платформите ,които дават свобода.
Може пак да е Нетфликс.
Искам да покаже на какво е способен,хамелеон е и умее да играе.
Нямам си на идея за кво иде реч в Барбадос ? Звучи ми като пиратско, стил карипски пирати . Много го харесвам тоя филм ,прави уникална игра Джони Деп .
Само една убава можеща мацка му трябва на нашия красавец Heart Eyes
Ще почнат обичайните слухове за главната героиня. Не искам онази кривеста Йоку Караел и жабата Шекерджи . Пази Боже !
Или Фарах Зейнеп .

Озге Кая става хубавка е ,Пънар Дениз. Йозге Гюрел е заета с Джан Яман .
Четох ,че Ча е поканил отново Айча Туран да играе с него като ще е съпродуцент .
Хич не е лоша ,изненада ме в Протектора и си отиват с Ча .
Цитат
Режиссеры, с которыми собирается работать Чагатай, одни из лучших режиссеров на сегодняшний день братья Тайлан .
Сценарная группа сериала Джунейт Айсан, Озан Аксюнгюр и Огуз Аяз.
Ще работи с братя Тайлан ,като режисьори. Казват ,че били много добри в това
Сериала ще е високобюджетен и ще е един сезон.

Последна редакция: пт, 15 май 2020, 15:55 от femmi2

# 670
  • Варненска клюкарка
Все е събрал Чачун 3-4 милиона, ще стигнат да стане ортак с някой друг за филма, лошото е че напоследък почти никой турски филм не може да събере зрители и сега в кризата ми се вижда доста рисковано начинание.

Да, сериалът ще е пиратска история, тоя е вършал край италианските брегове, даже пишат че е нападал там заради жената на сърцето си, видна италианска аристократка. Други пишат че била гъркиня - Катерина, името става и за италианка и за гъркиня. И нали ви казах, вече се почна коя ще е дамата, то не че е трудно да се сети човек - никой Чачов проект не е минал без тези драми  hahaha Слава Богу не съм единствена, която го вижда  с Пънар Дениз, вече срещнах сравнения че ще си паснат като Антонио Бандерас и Катрин Зита Джоунс, значи не само аз виждам приликата на Пънар с нея.  Но дали ще стане, тя още е заета с тоя младежки сериал на Нетфликс. Навярно скоро ще започнат да се появяват разни имена в тази посока, защото каквото и да си говорим, нито един турски сериал не минава без любима, която да върти насам-натам главата на главния Joy Слава Богу Несла е заета, че аман от откачените фенове на тази и онази, по-добре тогава някоя съвършено непозната да е. Тези които са гледали Ертугрула, който беше от горе-долу същата епоха и по същата телевизия пишат че повече от целувка по челото едва ли ще има  hahaha
Между другото плюят я тая Инеса, ама тя за пореден път позна още преди 2 години в какво ще се снима Ча след Нетфликс - не веднъж каза Барбароса и то по държавния канал, само че посочи друг продуцент - Боздаг. Тези с които подписва сега ги чувам за пръв път, дано да е преценил добре нещата.

Ей го на, космат и ошкебен, надявам се Ча да бъде далеч от тоя образ и да покаже едно стегнато и атлетично тяло, пък макар и вълнясал. Все пак сигурно ще има морски сцени ще се налага да се топи във водата..... Е, надявам се, помня как една, забравих и името го описа преди 2 месеца как го видяла на излизане от фитнеса, че бил в отлична форма, а, дано newsm17

Често се споменава името и на Йозге Яъз, която след 3 години работа в сигурен проект, през януари е поискала да напусне. Миналата седмица изведоха героинята и от сериала по обичайния начин,  големи драми имаше от феновете на тамошната двойка. Няма връщанне там, пишат че и предстояло нещо голямо на есен и затова напуснала. Красива е, но е толкова дървена, от толкова стоене в къщи няколко пъти попадах на сериала и през деня, цупи там едни хиалуронови устни и разширява очи, в това се състои цялата и мимика. Дано да се е понаучила за тези 3 години, все пак у нас показват първите серии.

Последна редакция: чт, 14 май 2020, 18:54 от Беллора

# 671
Съгласна съм за Денизката.
Искаме Йозге Гюрел  ,но тя е заета с Джан Яман.
В коментарите на рускините срещам и името на Мелиса Памук. Има екзотична красота ,не типично турска. Мисля добре ще си паснат с Ча. Тя е заета с нов проект.
За Йозге Яъз я знам ,има едни опулени очи . Гледам я понякога в Клетва. Скована е . За устните не ми се струват хилуровани:rolling_eyes:
Напусна Клетва и сега трети сезон ще е с нова главна героиня.
Много го разточват ,без рейт пък трети сезон предстои. 
Някъв бозав сериал.
Главните са двойка в живота.
Но заради договорите си не могат да обяват връзката си. Но има много сигнали затова. Прекарват изолацията в дома на Демирджи .
Те в сериала се казват Емир и Рейхан. Дано не е тя за Барбадоса .
Няма тая мощ и талант за Ча.
Само да се пули и мълчи не става!

# 672
  • Варненска клюкарка
Името вече го знаем, ще играе ролята на Хайредин Барбароса, потомствен пират издигнал се до адмирал от Османската Империя. Всявал е страх и по земя и по море. Вчера от незнание писах че е по времето на създаването на империята, но май е по-късно, не съм сигурна, дали не е по времето на златния век на Сюлейман Великолепни, героят на Халит Ергенч от ВВ. Не че ми е важно такава подробност, щото ми се гади от турски исторически проекти, но заради Ча каквото излезе по въпроса го отразявам.

Хубава фигурка в гръб, само дето не я знам как се е покекнала с тази поличка на зъболекарския стол.

Фемо разточват го толкова време, защото е дневен сериал и там им е през... многоточието за рейтинга. Затова писах че работата и там беше сигурна, но още януари е подала молба за напускане, последното ми звучи странно що се отнася за сериал, но няма как да го кажа по друг начин, поискала е може би звучи по- на място в случая. Съобразили са се с желанието и  и постепенно са започнали извеждането на героинята и от историята, до миналата седмица когато излязоха снимки от сбогуването и с екипа. Сега я спрягат или за Чачовия сериал или за партньорството и с Толга Саръташ. Дано не е с нашия, че наистина само пули едни очи и цупи хиалуронови устни, каква полза от едната и красота като не може да играе  ooooh!
Пази боже от разни тип МелисИ, да си играе фръцла в съвременни постановки, моделската и визия никак не става за исторически. Вече и за Дилян ревнаха, но и тя още по моделска и несъвместима външност с исторически персонаж. Някак си мисля че може би ще заложат на по малко известно женско име, както е било винаги в Чачовите проекти след АФК. Ханде Субашъ, Гизем, Сера, Лидия, Бенсула, Айча - познати имена до момента на срещата им с Ча пред камера, но нищо специално. И този път май няма да е в петък, не разбрах защо но май програмата на държавния канал е такава и не излъчва сериали в петък.
В Ертугрула в главни женски роли играха Есра Билгич, която е много красива и Ханде Сорал, на Бенсула кака и. И двете не много популярни по времето когато са започнали работа за канала.  Да не говорим че май всеки сериал започващ по този канал получава личната благословия на Ердо. За него се прави специална премиера, среща се с актьорите, беше специален гост на сватбата на Есра Билгич и лично даде ръката и на вече бившия и съпруг. Та може би да се търси не някоя супер известна и скандална с болни фенове, а нещо нормално което да си гледа работата вместо да се пиари за сметка на главния.
Коментирам все още неизвестната колежка, защото едно е сигурно, без такава няма да минем, все пак това е турски сериал Joy Вчера Бирсен каза че може би режисьори на проекта ще са братя Тайлан които са правили ВВ и Моята Родина това си ти.

Последна редакция: пт, 15 май 2020, 14:23 от Беллора

# 673

По всичко личи наесен ще се потопим в карибска история и битки .
Да е хубав пират , не като на снимката в оригинал. Но да ви кажа няма да ни се разминат чалмите и разни исторически неща.Не си падам по това заради любимеца ще се жертваме .Няма да са много епизоди, ще е един сезон. Високобюджетен проект с добър екип. След два месеца почват подготовка .

Бел , не помна Инеса кога го е писала  от теб научавам , че е познала.  За някой неща си измисля   , но има големи попадения. Било е планирано сега е дошло времето да го осъществи Барбарос. За други актьори май има източници.

почнаха творчеството с чалми за ролята . Тук никак не е зле , отива му чалмата с такава брада и едно изваяно тяло без дълги коси е перфе , тамъм . Но ще видим как ще ни изненада. Затова ни държи интереса .  Надяваме се да е избрал добър проект и продуцент. Поне няма да се притесняваме нито Ча , нито ние за рейтинга по държавната тв.

Прясно инфо
Цитат
По предварительной информации, несмотря на то, что съемки сериала Барабаросса начнутся уже в июле на экраны сериал планируют выпустить только в начале следующего года. Это связано с большими батальными морскими сценами, которые потребуют значительного постпродакшна с применением цифровых технологий. Если у создателей проекта получится привлечь к работе американских коллег, то работа значительно ускорится, но пока ясности нет.
Сериала догодина ,  нещем да чакаме толкова време.  Но колко е вярно не се знае.

ново от Хазалка . Носът като издължен стои на селфито ,а тя има хубаво носле . Една от малкото актриси , които е хубава естествена без грим. Фериха има доста сцени без грим .

Хаканчо:heart_eyes:

началото на кариерата и първата роля на Емир

манекенски кадри

Последна редакция: сб, 16 май 2020, 11:54 от femmi2

# 674
  • Варненска клюкарка
Фемо, по-скоро ще е средиземноморски пират. Пишат че прозвището си Барбароса е получил заради рижавата си брада, начи и брада качествена ще има, тя и без това неговата си е такава на цвят.... Пишат че бил огромен, май в смисъл дебел, според мен това няма да му е никак сложно да го докара до пълно сходство с историческата личност, даже може да се поувлече и да мине желаните габарити Joy Не знам кое е по-зле, пехливанина Юсуф или това. Това го спрягат за нещо много грандиозно, но впечатленията ми от последните години са че всички  подобни много амбициозни и дълго събирани и обмисляни проекти се провалят:roll: В неговият случай сериалът ще бъде заснет предварително в по- голямата му част, така че ще се избегнат писани на крак неща, поне се надявам. До два месеца ще започне снимки навярно защото предстоят много батални сцени както пише в цитата по-горе, битки, ще кисне по цял ден във водата, в Юмрание вече се изграждал павилион с изкуствен басейн. Така като чета скъп проект ще е, може би най-скъпият в който е играл, дано да си заслужава.

Фемо Инеса много пъти през последните 2 години е свързвала Чачовото име с Барбароса и държавния канал, само за продуцента сгреши, настояваше че ще е Боздаг. Отнесе много подигравки в анти групите, но ето че позна, продуцента е просто една подробност..... Вчера даже метна някакви стари свои присания. Няколко неща е познавала с точност преди да се случат- първата премиера на Защитника, когато от него бяхме видели само 1-2 снимки от СП лятото тя написа 14 декември- така и стана. Когато цяла Турция медиите пишеха за Бурак и Несрин тя каза не, Дениз Деде, турците дойдоха на нейната половин година по-късно. имаше и няколко други по-незначителни неща... Естествено и много глупости пише, нужно е човек да чете внимателно и дза отсява плявата...

На другия ден след финал партито на мъпета

Общи условия

Активация на акаунт