ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 509

• 25 763
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Не се знае според мен дали няма наистина да го заснемат филма с Хазал ,ако нещата се успокоят но за жалост вървят на зле навсякъде не само в Туркиш

Освен за филма ,сподели че за нея е много важно хората и зрителите да усетят образа и в роля . Ако ги е докснала си е свършила работата.
Така е актьорството не е лесно. Аз също искам като гледам нещо да ме завлвдее но рядко се случва.
 Сподели нещо и за раждането, не помна точно сързано с думите на Бионсе ,като родила.
Хазал го може ,както и Чаатай и още някой колеги ,които харесвам.
Протектора не ме завладя ,на моменти Ча не ми харесва ,но може би е от тъпия сценарии . Горещите сцени нема равен и как пие и пуши като е тъжен .Heart Eyes

Последна редакция: пн, 04 май 2020, 19:59 от femmi2

# 646
  • Варненска клюкарка
Някакви изказване на Бионсе че е голяма жена  ана 40 г. с едри бедра и толкоз, да слушат музиката и не да я гледат в.... Нещо в този смисъл беше изказването на дивата и Хазал направи доста неудачно сравнение със себе си, даже ми издръчна на твърде голямо самочувствие  - гледайте актрисата, играта образа а не килограмите ми. За Ранини преди 2 години подобно беше казала и за Дженифър Лопез сравнявайки със себе си. Според мен неудачни обекти е избрала за сравнение, поне на втората това и е структурата, латина е, има бедра, но има и талия и стегнат бюст, танцува прекрасно, през ум не би ми минало да я дялкам на тема фигура. Но Хазал да, защото съм я виждала слаба и не с бюст провиснал до кръста - ако иска да я работи тази работа трябва да е слаба колкото и да не и харесват подобни критики.

Ча го гледам защото веднъж ме е впечатлил, но ако първата роля не му беше първа, то съм почти сигурна че и втора нямаше да има или щеше да играе някъде в пълнежа и така сериал след сериал всяка година. В този бранш такъв шанс сойто беше му даден на него е много рядък, даже май неговият случай е един вид прецедент, не помня да съм срещала друго име което да тупнат направо в главна роля и да влезе веднага във висшата лига. Хареса ми в първия си сериал и го гледам във всеки следващ, защото ми е харесал веднъж,  стана ми нещо като любимец, но не бих загледала никой от следващите проекти ако не беше той, нито сюжетът на някой от следващите ми е по душа, нито вида и играта на Ча. Вече и не вярвам да направи нещо по-значимо нататък, видя лесното в лицето на фентъзито и че може да си ходи за риба и така ще е и нататък.... Вече ми се вижда малко по течението, отегчен и видимо никак не се старае да зарадва феновете си, много грешно решение за съвременната реалност, когато животът тече в социалните мрежи. Прилича на незаинтересованост, на игнор, а дори на най-верните фенове рано или късно ще им омръзне да го чакат.

# 647

гифка на  красив Истанбул Heart Eyes

колаж на Еми , като на кино лента Heart EyesSunglassesSunglasses

Ефахан с татко си , расте и прохожда. Слагам ги за нас двете с Марги , нали сме виртуални лели. Уре Ефехн пораства с една годинка:heart_eyes:

да сложим Емко как надига шота да пие бавно

нервен и ревнува Фера , нищо , че не са вече гаджета и женени ,огъня  на любовта ги изгаря

Heartpulse

Последна редакция: пн, 04 май 2020, 20:24 от femmi2

# 648
  • Варненска клюкарка
Емко с тез проби на алкохоли....Може и по глътчица, ама тук глътка, там втора... десета... Това го бях забравила.

Илка пуснала стара снимка. Колко е хубава Хазал, когато я снимат право фронтално, всичко е точно, но най-често тя се селфи повдигайки нависоко телефона и вероятно накланяйки го напред/надолу, така я снимат и по-високите от нея хора и носът и става дълъг и уродлив, а знаем от сериалите колко е фин. Личи кой се застоява повече пред огледалото и се селфи по-често, браво на Илка.

Изпълзя и кадър от Лондонската фотосесия, който май не сме виждали.

# 649
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Честит празник милички!

Нямам много достъп до компа, минавам набързо и ви оставям ново от Хазалинда и от Кака. Смилила се е да ни пусне върховете на дръвчетата около дворчето. Mr. Green

В темата на Птичката момичетата са споделили акцентираното в интервюто на Оя Доан с този Иззет Пинту върху популярността на Джан Яман извън Турция и високото котиране на Птичката, както изобщо интереса върху романтичните комедии и филми.

# 650
Честит празник и от мен и на именниците също . Наздраве ,ако сте на маса .
Ние приготвихме агнешкото и си хапваме.

Кака ,така се смилила ,нема що .Връхчета на дръвчетата . То бива изолиране. Ча е дал игнор и си играе с търпението на феновете . На мен ми омръзна да чакам !:imp:

Тази снимка от Лондонската фотосесия е нова -стара . Харесва ми ,добър кадър Heart Eyes
Така да се фотне по домашно и да качи фото и ще набере лайкове . Него това не го интеренсува . Дуда не смее без разрешение ,ще фърчи от къщата и скандал Joy Нема сила, която да го накара да демонстрира идилия . Макар да има такива снимки показвани.
Кой знае какъв орангутан е станал в тяло и  лице . Поддържа ли форма ?
Предусещам ,че докрая на седмицата ще ни изненада или следващата . Скоро, както казваме с Марги Joy

# 651
  • Варненска клюкарка
Снимката на Хазалинда е стара. Дуда тези върхове на дърветата сякаш ги е снимала през остъклението на гаража, как една нормална снимка не пуснаха бе ooooh!

Именици нямаме, но хапнахме агнешко,  много обичаме и няколко пъти годишно с повод и без повод печем.

Изолацията дава първи плодове- сем. Имирзълъолу очакват момиченце, дано всичко да е наред и да им се роди живо и здраво.

# 652
Да са живи и здрави, и от мен!
Знам, Белл, че не я долюбваш Синем Кобал, но аз в момента гледам "Сърдечви работи" с нея и Джан, и сериалчето много ми харесва. Heart Eyes

Хазалината снимка е стара, ама разговора в сторито е пресен.

А Кака може и да е снимала от гараж, колко му е. На такова прилича, или нещо сервизно. Peace

# 653
  • Варненска клюкарка
Откъде да го почна Rolling Eyes Виждала съм друга снимка от фотосесията, не че беше по-добре, там се виждаше копче което аха да отхвърчи, а на тази чак са му изскочили и са се обърнали джобовете. И равно, равно... Rolling Eyes

ПП Днес из града толкова народ, хората бъркат отпускането на мерките с подобряване на ситуацията, а такова няма, даже обратното. Не знам защо избързаха толкова - в други страни отчитането на оздравелите превъзхожда като брой тези които се отчитат като новозаболели, а при нас оздравяващите са над 4 пъти по-малко от ежедневната бройка новооткрити болни.

Последна редакция: чт, 07 май 2020, 17:31 от Беллора

# 654
Kiss Ааах, моят Джеймс Бонд   Revolving Hearts

Бон Апети !

Превод от Еми за  Мистър грешен с Джанчо и  Йозге Гюрел
Обявена е датата на излизане на телевизионния сериал  "Мистър Грешен"

Стана ясна датата на излизането на телевизионния сериал "Мистър Грешен" с участието на Can Yaman и Özge Gürel.
  07.05.2020 18:19

Екипът на сериала, който ще събере Can Yaman и Özge Gürel заедно, брои дните, за да се качи на снимачната площадка. Според новината на Birsen Altuntaş от Tv100; Ако няма ново развитие по отношение на огнището на коронавируса, екипът ще бъде на снимачната площадка на 28 май.

Сериалът ще бъде режисиран от Deniz Yorulmazer,  написан от Aslı и Banu Zengin. Третата част от поредицата ще бъде заснета в регионите Bodrum ve Köyceğiz.

Извън превода , каква ли ще е визията на Джан ? Интерес ще очаквам проекта , учи и танго , да видим има ли ритъм или е дръвце , като Ча

нов клип от фен - Хакан сезон 3

Последна редакция: чт, 07 май 2020, 20:33 от femmi2

# 655
  • Варненска клюкарка
Бре, испанците ще пускат  турски сериал не по малките местни канали както беше практиката досега, а в национален ефир Antena 3. Сериалът е "Жена" поне е качествен. Дано да успеят да изтърпят мудното начало и ретроспекциите, а после ще им се развали съня да преживяват с главната героиня и ще искат още и още. Постижение си е, браво на Аксой, все така както и преди си остава ненадминат в социалните драми, умее да подбира историите и актьорите.
Там ми направи впечатление една актриса Серай Кая, която имам чувството че доста добре би се сработила с Ча, а и външността и не от най- обичайните. Отрицателната роля и се отдава екстра, ама май тези къдрици не са истински.
Скрит текст:

# 656
Честит ни празник, драги ми европейки!
Каквото и да се случва, не трябва да забравяме за края на Втората световна война и за края на фашизма. Peace

Кака е благоволили да сподели какви са ѝ дневните задачки. Да папка, да спинка, да гледа Нетфликс, и да завтаря. Joy

Гинчо е споделил това в сторито си.

Попаднах днес на снимки от цветна София. Много лалета и други красоти има. Слагам линк към албума, защото тук мога да изсипя само една от всичките 89 снимки. Grinning
https://www.vesti.bg/galerii/foto/cvetna-sofiia-9746

П.П. Попадна ми филмът от преди 3 години на Гиземката и Капитана, преведен с български субтитри. Слагам линк, ако на някой му се гледа. Peace
https://www.youtube.com/watch?v=cFHKr_wbpKo

Последна редакция: сб, 09 май 2020, 23:16 от profi_1

# 657
Що не пишете бре! smile3512
Изтекло е времето за редакция и се налага да пусна нов пост.

Кака е напускала много неща.
Снимка от детството си с обръщение към майка ѝ "Памучето ми .. добре съм .. никога не пускай ръката ми, за да не се изгубя, независимо на колко години съм."

В сторито разни гушки и поздрави за рождения ден на баща ѝ, за който явно са се събрали. В т.ч. и с някаква друга, освен майка ѝ, дето май и друг път съм я виждала на снимки с Дуда. Две жени, две майки, дето да не ѝ пускали ръката и т.н.

И за да не забравяме къде все пак живее, отново от дворчето музичка с дървета .. и други подобни Wink Mr. Green
https://scontent-bru2-1.cdninstagram.com/v/t50.12441-16/95869959 … 356326a734c074753

Гинчо също е сложил в сторито майка си под надслов Кралица.
Скрит текст:

Явно им върви някакъв ден на майката защото е пълно с подобни постове в инстаграм и сторито на много от комшиите.

# 658
Що не пишете бре! smile3512
Изтекло е времето за редакция и се налага да пусна нов пост.

Кака е напускала много неща.
Снимка от детството си с обръщение към майка ѝ "Памучето ми .. добре съм .. никога не пускай ръката ми, за да не се изгубя, независимо на колко години съм."

В сторито разни гушки и поздрави за рождения ден на баща ѝ, за който явно са се събрали. В т.ч. и с някаква друга, освен майка ѝ, дето май и друг път съм я виждала на снимки с Дуда. Две жени, две майки, дето да не ѝ пускали ръката и т.н.

И за да не забравяме къде все пак живее, отново от дворчето музичка с дървета .. и други подобни Wink Mr. Green
https://scontent-bru2-1.cdninstagram.com/v/t50.12441-16/95869959 … 356326a734c074753

Гинчо също е сложил в сторито майка си под надслов Кралица.
Скрит текст:

Явно им върви някакъв ден на майката защото е пълно с подобни постове в инстаграм и сторито на много от комшиите.

Няма нищо ново за писане .  Всъщност Хазалка е активна има нови неща около нея . На Дуда физиономията не ми се гледа . Хубава музичка е пуснала от дворчето ,зеленина,слънце . Лятото зове .
Профи ,цитирам те да не иде поста зян и да фръкне .
Мерси за линка с филма на капитана и Гизем със субтитри. Капитана е като виното Heart Eyes
Някой знае ли нещо за жена му ,никога не съм я виждала ,любопитно ми е . Изглежда имат стабилен брак .

Днес е денят на майката в Турция и затова е пълно с такива снимки .

това фото ме усмихва и радва. Хазал е единствената от колежките му с която е близък . Хазал преди не говореше толкова , напоследък се отпуска и спомня за минали неща.

ето и новото от Хазал

Heart Eyes

Последна редакция: нд, 10 май 2020, 18:29 от femmi2

# 659
  • Варненска клюкарка
Какво сладурче Heart

Мен такъв мързел ме е хванал.... добре че не боли, че не знам.... Мислех си да коментирам разни неща но ми излетяха smile3537
Да, комшиите празнуват деня на майката и повечето постват снимки в този стил, само Чачун  пак нищо.
Ама таз Дуда грам не прилича на майка си значи Crossing Arms А тя е хубава жена. Е поне видяхме пак дърветата, като няма друго.

Във ВК коментират мрежите и по-специално арабските вълнения от последните дни и които напоследък имат попадения, та пишат че май ще има нещо с Хазал и Метин Акдюлер, може би помните, за мен той беше далеч по- интересния и автентичен образ в мъпета, та ако има нещо вярно, да заповяда, даже ще е много добре.

Тези дни четох че Бурак Дениз е катастрофирал, ударил е мисля че мотоциклетист, слава Богу и двамата са живи и здрави, но на него му е за втори път, по време на НИ помля една кола, сега пак, освен това е хванат и с 1,77 промила, и този път няма да му се размине толкова леко.
Другото което чета при рускините, но първо да кажа че се боря с ВК-шния жаргон, второ с мрежовата терминология, но от няколко дни коментират че Ча е измел хаштагове, видеа и разни лигавни които му пращат фенове на мъпета, че даже и е блокирал получаването на нови Joy Пък някои очакваха лайкове Joy Пишат че е измел повече от 700 неща, но като го знаем как обича да се занимава с инста си, по-скоро е дал паролата на Дуда да не и е скучно  hahaha

Илка се е сетила за това , датата днешната но  преди 2 години. Стана така че да отбелязваме годишнина от снимки Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 10 май 2020, 18:02 от Беллора

Общи условия

Активация на акаунт