ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 509

• 25 767
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аз се чудех защо Кака така се е умълчала, а тя била заета. Laughing

Джан вчера с поздрав за майка си по случай рождения ѝ ден.
https://scontent-bru2-1.cdninstagram.com/v/t50.12441-16/95838689 … 9672f302df9f2c6a6

Из мрежите върви официално инфо за каста и основния сюжет на Мистър Грешен. Трима от актьорите в Птичката влизат - играещите ролите на Джей Джей, Полен и фризьорката. От нашето сериалче влиза актьорът играещ Бюлент - брата на Капитана. Не знам какво толкова си го харесват в Турция, на мен не ми е дори симпатичен.
Героите на Джан и Йозге ще са съседи, като тя все е с неуспешни връзки. Отраканият герой на Джан ще почне да дава съвети на съседката и да определя тактиката ѝ в следващата/ите ѝ връзки. Докато естествено се влюбят.

Ето инфото от мениджъра на Джан.
Can Yaman ve Özge Gürel’i buluşturan yeni dizimiz #BayYanlış’ın kadrosu tamamlandı! 🙏🏼 Haberin detayları için hemen fox.com.tr’ye gel.‬

https://www.fox.com.tr/FOX-tan-Haberler/haber/2584/FOX-un-yeni-d … adrosu-tamamlandi

Последна редакция: сб, 02 май 2020, 12:46 от profi_1

# 631
  • Варненска клюкарка
И аз тъкмо идвах с пъзела на кака. Явно не и липсва търпение и нивото на сложност е доста високо. Коментират че прилича на "Горгона" на Караваджо, но не е тя, после може да потърся чий образ вае Дуда.
Последно при нея се забелязваха руси кичури и сега нова или стара снимка е... както винаги нищо не знаем.

Колко е слаб втория сезон. Краката му в дънките са колкото голите крака на Айча - е почти, но все пак тя е жена и е по-ниска от него, пропорциите и на двамата са нормални. Последно в третия ми се виждаше огромен.

Много лоша идея ми се вижда повтарянето на Джан с Йозге. Тя е сладка, но веднъж вече със същите продукти са бъркали манджа и то не много отдавна, втори път какво очакват да излезе не знам. И като темперамент е много далеч и от Джан и от Демет, хладна и монотонна ми е Йозге, красива но скучна.

# 632
Забраните и маските падат!  Маските и без това не ги носеха както трябва.
Народа му писна  от короната и лято се задава.

Кака реди пъзел . Много умна бе ,Ча такива ги избира ,нема лошо в това. Иронизирам малко .
Ча не ще да се появи и това си е .
Какво ще му стане ако качи поне едно фото да не го забрават хората . За кариерара му е добре ,сега всичко живо в нета комуникира .
В Турция не се разхлабени мерките все още . Надеждата ми е лятото на яхта или в караванката с любимото си хоби ,но зависи от епидемията .

По някаква случайност и ние измислихме сценарии за съседи преди да прочетем инфото за мистър грешен.
 Колебах се да го споделя ли в нашата тема , но си викам що пък не. Който иска да чете , който иска да подмине .
Измислихме го заради скуката от карантината. Предложих на дружките  да играем на игра и измислихме да си направим сериал с нашите любими актьори от екрана.
Ние ще сме главни герои , да тренираме за каста дето се шегуваме Joy
Имената са оставени на мъжете истинските. Така решихме , да се вдъхновим.

За орентир моята героиня се казва Мариса.
На Софи - Еда  на Емилия -  Емма

Да убием скуката

Червена Експлозия
Един отворен сценарий, с главни герои - нашите любимци!

Исках го сложа в друг цвят не мога се оправа с новата версия .

Първо започна Софи и след нея допълни  Еми
Епизод 1
Тази сутрин с мен се случи нещо странно..
Излизам от вкъщи и какво да видя - съседката  Мелек слиза от една лимузина... издокарана, с кожено палто, кожени ботушки, с нова прическа... Откъде ли идва... и какво ли носи в този куфар!?..
Ами този млад мъж до нея .. и как ме гледа само! Дали не и е племенник.. със сигурност е роднина - същият орлов нос и присвити устни... Хм, ами да гледа... и аз съм се издокарала, не само леля му..

Какъв красавец - огнен мъж! Слиза от колата наперен, целеустремен и продължава да ме гледа. Тези очи ме пронизват цялата, забравям къде съм тръгнала, усещам аромата на парфюма му и се питам ... ще остане ли при съседите, ще успея ли да го заговоря и да се запозная с него. Привлякох вниманието му, но това не е достатъчно!
Трябва да измисля нещо, трябва да посетя Мелек! Трябва .... този сексапилен ориенталец не е за изпускане! Каква походка, стил и елегантност!
Стоя като парализирана и го гледам как отключва съседната къща и търпеливо изчаква леля си пред входа! Как не съм го видяла досега, дали да не го заговоря... ако не го видя отново..
Престорих се, че се спъвам.. сега го видях по-отблизо - има прекрасни тъмни очи, изгорях в тях...край, влюбих се!  
  Съседката ме гледа злобно.. обаче това ми е шанса:
- Извинете, да не би да се местите до нашата къща,
видях куфара ви, затова питам..?
- На гости съм...за известно време!

Уфф, не е много разговорлив, но погледът му казва всичко! Трябва да поема инициативата аз. Имам опит - шефът ми е същия високомерен и ексцентричен красавец, но успях да му завъртя главата. А сега ми се отдава възможност и да го накарам да ревнува.
 Шефът ми - бях забравила, че съм тръгнала на работа. Трябва да побързам, избухливият характер на Козан е пословичен, а и как ще оправдая закъснението си?!
Ароматът на кафе и блестящата ми усмивка винаги са помагали.  Жалко, че в офиса отново са се дотътрили бившата му съпруга и "мама-свекърва". Да ги изпратя подобаващо, да прегледам пощата и да обърна внимание на своя любим и шеф . Новият съсед ... ще го оставя за довечера. Ще отида на гости ... не мога да чакам. Трябва да разбера всичко за непознатия сладур. И ... да го впечатля, разбира се!
Но Еда е твърде настъпателна:
- Значи, за известно време ще сме съседи.. Приятно ми е, Еда!
- Чаа.. -започна той - но съседката го прекъсна..
 Здравей, каква изненада, че се виждаме отново!
- Здравей! Не успяхме да се запознаем...Ъъъ- баба ти -ъъъ - започнах да пелтеча притеснено, а той протегна ръка усмихвайки се..
- Приятно ми е Чаатай, за приятелите - Чачо!!
- А това не беше баба ми, а леля ми.. Ще погостувам малко, а когато си намеря работа
ще остана и постоянно при нея..тя има нужда да съм до нея..

Съседа се запозна и с другата съседка Мариса в комлекса  .
От дума на дума един ден пиха кафе.
Тои и разказа за неговите хобита.

Има още,засега слагам  това от сценария.

Последна редакция: нд, 03 май 2020, 14:06 от femmi2

# 633
  • Пришълец
За Джан и Йозге не знам, не съм ги гледала и първия път, а към повтарянето на двойка съм предубедена, но да си кажа за Ча и Демет - почти съм сигурна, че ще им се получи ако ги съберат.

Сера отдавна сме спрели да я коментираме тук, но сега прочетох в нашенски сайт, че приела предложение за брак от Джем Йълмаз. Зачудих се обаче дали има доза истина, да знаете нещо по въпроса Joy

Феми, това в темата на Толгахан ли го пишете или си го разпространявате само помежду си? Да потърся и продължението, намерили сте си добро средство за убиване на скуката
Момичетата си падат по Ча с визията му в Ичерде ли? Да не би това да им  челния сблъсък с него?

# 634
Това за Джем и особата и аз го четох . Приела предложение за брак. Не вярвам на клюката.
И чичката се слави ,като женкар и не обича се обвързва. Но ако е станала хамиле може да се оженат .
И това го четох ,че Серка е хамиле .

Марги,пишем си в Толгахановата тема . Сценария е сложен на първа стр. в спойлер. И в истинските сериали има неточности . С нашия се забавляваме.
Значи ти харесва ,радвам се .
Е ,немаме против да си поиграем наистина с Ча ,ех мечти:mask:
Марги ,ако искаш давай идеи и пиши ,стига да имаш желание.

Последна редакция: сб, 02 май 2020, 22:17 от femmi2

# 635
  • Варненска клюкарка
Марги журналята вече така скучаят от липсата на новини че бълват все по-нагли измислици. Само преди дни пресрещнаха Сера и Джем и ги питаха вярно ли е че ще се женят, а Джем, нали е комик и типично в своя си стил игнорирайки репортера я попита "Серенай, ти знаеш ли нещо по въпроса" тя само поклати глава, бузата и беше издута, май имаше бонбон в устата си и въобще изглеждаха доста комично двамата Joy Нито тя, доколкото съм свикнала с изявите и, нито той биха си нарушили живота с брак, какво им пречи да си живеят така както са сега. Странно обаче че никога не питат такова нещо Ча, той не знам по каква причина е пощаден от този задължителен въпрос за всеки уважаващ себе си жълтур, а връзката му изкарва бая време . Общо взето всичко друго ги питат с Дуда, събрахте ли се, разделихте ли се, но не и любимия им въпрос, дори когато видимо имаше кадри в които са у роднини или по почивки, нещо което не се вижда често - веднъж на година и половина и просто си плаче за подобен коментар Joy

Аз Джан и Йозге не че съм ги гледала, но съм виждала сцени, тя е доста скована, и той не е нищо особено. Проф  newsm43 Както и друг път съм казвала, двигателят на последния му, всъщност единствен успех, за мен е Демет, както и при други негови колеги.  Деметката им повлия в правилната посока, а после мрак.... Искам я за Ча, жива е, емоционална и интересна, подозирам че и в живота е такава и с нея се общува лесно и приятно. Без да е някоя супер красавица (аман от позиращи самовлюбени модели) то и няма нужда, успява да изкара от колегите си най-доброто. И Йозге я искам с Ча, той е като мъжкия еквивалент на Демет, чувствен, емоционален и дръпнатото Йозге ще му дойде по-точно отколкото на Джан. Ще го кажа така за Джан и нея че днес и без това ми е на дневен ред в кухнята - с каргофи и кайма веднъж сготвиха мусака, втори път отново с картофи и кайма какво се очаква да сготвят? Ми същото  Rolling Eyes  И въобще всякакви повторения в Турция не струват, просто изпортват спомена ако е имало нещо прилично за гледане първия път.

# 636
  • Пришълец
Ама нашите все пак са преразказали сравнително точно онова, което се разнася из турските медии, че понякога и много си нагаждат Joy Почти се вързах, иначе също съм на мнение, че няма защо да си нарушават спокойствието и да се вричат във вярност, че после да си усложняват живота и с развод...
Бел, аз пък и без да го питат Ча подхождам с подозрение, всеки път гледам на Дуда пръстите да не се е появила халка Joy Не че го вярвам, ама погледа ми там се спира.Joy На днешната снимка на средния пръст се забелязва нещо. Хайде скрит смисъл няма да търся, че е себична и т.н. Joy

Не съм привърженик на повторенията, сравненията ще са неизбежни.
Поне да минат повече години. 10 например.Joy Преди време бях попаднала на колаж, от едната страна Бегюзар Корел и Халит Ергенч и в скоби годините, когато започват единия и другия им сериал (2006-2016). А от другата страна Ча и Хазал (2011-2021) Joy Малко оставало. Шегувам се Joy
Не се сещам за други от турските в момента освен Хазар Ергючлю и Танер Йолмез, те си партнират вече три пъти.

Феми, споко, в дизитата да не би Сичко да е ток и жица. Още не съм минала целия текст в спойлера, но вникнах в съдържанието Sweat Smile

# 637
Не съм спец по пъзелите, но с невъоръжено око виждам, че Кака реди мозайка, а не пъзел. Все си мисля, че на пъзелите формичките им са по-различни и елементите влизат един в друг. Нейното не е такова.

Пълнолунието съм го пропуснала засега и не знам там какви са Джан и Йозге. Ще съм необременена за новия им проект и няма да правя сравнения.

Някъде не излезе ли нещо от рекламираното участие на Хазал в онлайн предаването на Тувана Буюкчънар?

# 638

Хазалче скучае и си прави селфи . С бебе няма как да е скучно , но като всеки човек и липсва живота навън и да снима проект.

Какво мислите за разхлабените мерки ? Трябва се научим да живеем с вируса , щото ще продължи дълго. Отварят се кафенета ,сладкарници и парковете.Според мен е рано затова ,но народа издивя и иска въздух. Ще се следи за хигиена и струпване на хора.

Последна редакция: нд, 03 май 2020, 18:22 от femmi2

# 639
Нямам намерение да ходя нито по кафета, нито по сладкарници. И преди не се скъсвах да си губя времето в безцелно висене.
Скрит текст:
Откакто дойде вирусът изобщо не ми минава и през ум да консумирам каквото и да е по улици и градинки. Ям само храна, която аз съм си приготвила или фабрично опакована. Преди това, още с купуването, щателно съм дезинфекцирала опаковката, като обикновено изсипвам съдържанието в чиния, купа или чаша. Избягвам да ръфам държейки опаковката.
По паркове също не ходя, така че отварянето им не ме вълнува. Даже напротив, смятам че се избързва с цялото това разхлабване. Аз съм любител на простото ходене по улиците. Обичам да обикалям, а това и в карантината е възможно. Прецених, че кефът не е достатъчен за да покрие рисковете и съм си го позволила само два пъти за тези почти два месеца.

Джан отново ни показва дневната си тренировъчна програма. Не ми е позната терминологията в тази сфера и не мога да се ориентирам добре.
Специално за Ети слагам линк с видеото. Wink
https://scontent-cdt1-1.cdninstagram.com/v/t50.12441-16/96236895 … 7c7a4dcc269317dba

# 640
  • Пришълец
И аз не съм във възторг от разхлабването на мерките...

Докато разцъквам каналите попаднах на Ичерде по БТВ Лейди. В момента го дават, на първите серии са.

Последна редакция: пн, 04 май 2020, 15:31 от 'Маргарита

# 641
Новата седмица започва дъждовна .
И аз не съм във възторг ,макар да искам да си върнем нормалното . Няма да тръгна юруш ,но  като се оправи времето ще се разходим да подишаме горски въздух ,от сладкарниците ще си купим пасти завкъщи.
Детските градини остават затворени ,барове и хотели.
Чужбина ги разлабиха и нашите гледат от там . Те преживяха страшни неща и казват че нищо не е свършило още .
Да се пазим сами ,всеки отговоря за себе си .
Марги ,в кой ден и час по лейдито повтарят Вътрешния ?
Като сме тръгнали на вълна екшън .
Ча в началото е много изкушаващ агент .
Мъжки екшън пък любов завърте в реала. Не ми се спори  уредена  или не ,но се пръкна от нищото. Всеки сериал има пълнежи .Нали трябва да се разтяга и пълнат епизоди.

Марги ,мина ли продължението на нашия сценарии ? В момента сме стигнали до епизод 7. Може да проверяваш в темата .

Последна редакция: пн, 04 май 2020, 11:14 от femmi2

# 642
  • Варненска клюкарка
Цитат
❥ Генеральный директор Global Agency,Иззет Пинту назвал самых востребованных турецких актёров и актрис во всём мире:

#ЭнгинАкъюрек
#ХалитЭргенч
#БеренСаат
#ДжансуДере
#БергюзарКорель
#КыванчТатлытуг
#ТубаБюйюкюстюн
#БуракОзчивит
#КенанИмирзалыоглу
▪#ХазалКая
Каква ли е тази агенция? Липсва ми само името на Ча.

Бенсула. И аз като любимото комшийско възклицание да кажа едно А-А!!! Открийте разликите, според мен горната устна или и двете, може би и връхчето на носа, като цяло е отслабнала или е напрпавила нещо за контуриране на лицето, сега скулите и са много силно изразени.

Скрит текст:
Не помня кога за последно съм се шляла по паркове и градинки, че да ми липсват. Обикновено движението в нашето семейство е вкъщи, на работа, пак в къщи, чат-пат по обекти свързани с работата ми и по магазините и аптеките да напазарувам на близките ми, което не знам защо, но винаги се случва по няколко пъти седмично, колкото и да им обяснявам да гледат да се съберат в едно пазаруване, някой все е забравил нещо без което ако не го получи тази седмица, направо пропада светът  ooooh! Майка ми е счетоводител, но  заради травмата и последвалата операция, пък и заради общото и състояние заради което я пазим много - астма, сърце, диабет,  сега се занимавам и с част от нейните дела, не е излизала от 2 месеца. Тя е от старата генерация и за подаване на документи по интернет рядко кандисва, а съм предложила, а ме е вдигнала във въздуха. Липсва ми работата ми, ходя по веднъж седмично да върна и взема някои документи, до голяма степен е свързана с туризма, та  здраво ни удари и нас Rolling Eyes Забраните, траурните бюлетини и страхът ми ме морят мен, винаги съм обичала да съм си вкъщи, намирам с какво да се занимавам, но сега някак не ми е хубаво, тревожнж ми е. По обясними причини с приятелките ми се избягваме, особено като знаят как последните месеци все ходя за нещо по болници. Тя пък се пържи на друг огън, дъщеря и тази година завършва и трябва да кандидатства, а още нищо не е ясно там, свързано е с много пари които са дали по уроци, а още няма пробни изпити.
Т ежко е за синът ми, но при тийновете е до възпитание и отговорност, засега се справя и приятелите му са така, затова и вероятно не мрънка много.. В момента живее при баба си  за да и помага тип "донеси-отнеси, купи хляб и хвърли боклука", взе си компа и някакви други електроники, чат пат си идва да си вземе дрехи и така....Аз ходя всяка сутрин и вечер там, съвсем наблизо е, на метри, така че не сме си залипсвали, поне аз на него не съм Joy Беше свикнал да ходи всеки уикенд да гледа нов филм с приятели, сега приключи края на един курс онлайн, но още не сме взели сертификата и не се знае кога, в школата не отговарят, преподавателите не знаят и те нищо казват да се интересуваме..... Наясно е че това лято няма да пътува зад граница, и много вероятно да не запише нов курс. Миналата година вместо поредното пътуване до Германия, изненада всички ни като записа курс по немски, беше решил това лято да продължи с ниво Б1 курса е като училище 6 часа всеки ден 45 дни но както вървят нещата и тези планове пропадат. Отлагаме и шофьорските курсове, след месец нвавършва годините, но сега не ми се вижда разумно също както и немският. Общо взето това незнание какво ще бъде и какво да очакваме ни мори, не знаем какви дългосрочни планове да си направим, особено когато всичко е свързано с не малко пари. Аз самата трябва да ходя на зъболекар, но повече от месец отлатам игнорирайки лека болка, дано да издържи още, че дълги години моята зъболекарка държеше кабинет в болница и макар вече да има кабинет другаде, повечето и пациенти са доктори, точно сега не е най-правилния момент да я посещавам.
Готови храни откак сме в това неясно положение не купувам, само шоколад. Така и така съм си предимно у нас изпълнявам прищевките на моите. Смятам че охлабването на мерките е неразумно, до вчера глобяваха за липса на предпазни средства, утре ще отварят заведения за хранене и парковете. Логика умри doh

# 643
И аз преди не съм излизала кой знае колко.Свикнала съм и в къщи .
Баща ми обича да излиза ,даже си пазарува за къщата.
Повече ядем дом .храна но няма как да не идеш до магазина за продукти. Народа посвикна да не се блъска в това положение.
Още не сме пробвали картофените кюфтенца на Белл по техниката .
Имахме тиквички да ги употребим готвихме тях .  Пекохме и на грил тиган онзи ден. Леки и вкусни и месо опекохме.

Бенсуто и тя ли с пластики ,открийте разликите.
Джейда Атеш

Хазал си е подновила инста с нова снимка. Heart Eyes
казала , че не яде глутен  и си правила спец. майонеза . Говорила си с фенове в мрежите.
Аз не си падам по майонезата и рядко ям. Ни кетчуп и горчица .

Последна редакция: пн, 04 май 2020, 15:58 от femmi2

# 644
  • Варненска клюкарка
Проф, вярно че кака реди мозайка Peace
 Някъде назад на въпроса ти за интервюто на Хазал за Тувана най-интересното което преведоха беше че лятото трябвало да играе във филм но се отложил и даже не била се чувала с продуцентите ....

Джейда е казала че след счупването на носа е имала 3 операции за да спасят нещата, но не се е получило особено. Забравила е да каже че преди това има още 2 и накрая стават 5  В първия сезон на АФК е с един нос, а във втория с носле на Барби. В друго интервю казва че просто не и е останал хрущял с който да оформят носа и. Според мен носът и си е добре, но устните и веждите много портят физиономията и, изражението на лицето много зависи от формата и дебелината на веждите, а нейното на моменти ми е страховито. Устните и стоят на бабунки и там с процедурите не е случила...

Хазал освен глутена, казва че  отслабва, защото  е спряла да приема и лактоза, което означава че за нея са табу млечните продукти. Брашната с глутен успешно се заместват с царевица например, но тя и много спортува, така че режимът и движението си казват своето, отслабва, видимо се е вталила само 5 месеца след раждане и при наличен диабет. Браво, дано продължи така.

Тоя от горната информация, която постнах на руски, бил един от световните дистрибутори на турски сериали, той ако не знае кой се продава навън най-добре...

Сега ми попадна, пуш пауза от АФК.

Общи условия

Активация на акаунт