Джан вчера с поздрав за майка си по случай рождения ѝ ден.
https://scontent-bru2-1.cdninstagram.com/v/t50.12441-16/95838689 … 9672f302df9f2c6a6

Из мрежите върви официално инфо за каста и основния сюжет на Мистър Грешен. Трима от актьорите в Птичката влизат - играещите ролите на Джей Джей, Полен и фризьорката. От нашето сериалче влиза актьорът играещ Бюлент - брата на Капитана. Не знам какво толкова си го харесват в Турция, на мен не ми е дори симпатичен.
Героите на Джан и Йозге ще са съседи, като тя все е с неуспешни връзки. Отраканият герой на Джан ще почне да дава съвети на съседката и да определя тактиката ѝ в следващата/ите ѝ връзки. Докато естествено се влюбят.
Ето инфото от мениджъра на Джан.
Can Yaman ve Özge Gürel’i buluşturan yeni dizimiz #BayYanlış’ın kadrosu tamamlandı! 🙏🏼 Haberin detayları için hemen fox.com.tr’ye gel.

https://www.fox.com.tr/FOX-tan-Haberler/haber/2584/FOX-un-yeni-d … adrosu-tamamlandi

Както и друг път съм казвала, двигателят на последния му, всъщност единствен успех, за мен е Демет, както и при други негови колеги. Деметката им повлия в правилната посока, а после мрак.... Искам я за Ча, жива е, емоционална и интересна, подозирам че и в живота е такава и с нея се общува лесно и приятно. Без да е някоя супер красавица (аман от позиращи самовлюбени модели) то и няма нужда, успява да изкара от колегите си най-доброто. И Йозге я искам с Ча, той е като мъжкия еквивалент на Демет, чувствен, емоционален и дръпнатото Йозге ще му дойде по-точно отколкото на Джан. Ще го кажа така за Джан и нея че днес и без това ми е на дневен ред в кухнята - с каргофи и кайма веднъж сготвиха мусака, втори път отново с картофи и кайма какво се очаква да сготвят? Ми същото
И въобще всякакви повторения в Турция не струват, просто изпортват спомена ако е имало нещо прилично за гледане първия път.

Майка ми е счетоводител, но заради травмата и последвалата операция, пък и заради общото и състояние заради което я пазим много - астма, сърце, диабет, сега се занимавам и с част от нейните дела, не е излизала от 2 месеца. Тя е от старата генерация и за подаване на документи по интернет рядко кандисва, а съм предложила, а ме е вдигнала във въздуха. Липсва ми работата ми, ходя по веднъж седмично да върна и взема някои документи, до голяма степен е свързана с туризма, та здраво ни удари и нас