ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 509

• 25 776
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • Варненска клюкарка
Проф, точно така, същия е въпросният Яман. Бизнесът им е под шапката на холдинг - съвкупност от много фирми занимаващи се с различна дейност. Наистина от мода до сирене и вино си е странно, но щом се справят с толкова дини под мишница.....Както го пишат, тоя е един от най-желаните турски ергени, но също така пише че и майчето много го пази и разгонва манекенската паплач която му се лепи....

Защо снимката на тоя Илкер Билги е с дата 27.04.2017? Това е снимка от пробата на булчинската рокля от АФК. Има и още една подобна. То и по размерите на Илка си личи.

Като за първа серия и не по основния канал е екстра.

Гледах някакви видеа на които Лидия свири на пиано, предполагам че са от сторито и.

Както и да се опитвах да ги снимам, все едни отражения в прозорците и нито действителните им цветове "хванах" нито красотата им. Като наведа камерата, хващам отражения на дървета и блокове отсреща, като я вдигна, хващам небе и отражението на прозопците на терасата. Самите орхидеи също хвърляха сенки върху прозорците, които приличат на глави на хора но не са. С 3 думи, нищо не стана. На цвят са пурпурна, винено червена, розова, жълта, бяла и шарена, само дето не им личи.... Не съм прибирала наоколо все още, имам още работа, снимах докато не са прецъфтели, че докато пренасях насам натам на 2 им поизпадаха цветовете и ги върнах в стаята.

Скрит текст:

Нямам и настроение, че аман от сакатлъци, като се оправим с поредния ще разправям.

# 616
Бел , много красиви орхидеи си отгледала и снимала Heart Eyes

Гифчетааа за настроение  . Ах, какъв е стегнат в началото на Ичерде ,не е обрасъл.
Sunglasses

как и даде знак с ръка ех , този Казановаааа

питах една виртуална дружка какво ще направи ако Ча и звънне на вратата ?
 Цитирам
А за Чачо ако ми звънне на вратата..
ами..ша минем в безсрочна карантина и като Мутафчийски
всяка сутрин ще обявявам кога очаквам пика*

Извън цитата и аз ша права така , заключвам го под карантина с мееен JoyMask

Спомени и архив от 2012 год. Репортаж

Heart EyesHeart Eyes

Ще се зарадваме да качи фото как рисува в изолацията , ама къде ти ... Феновете ще му забравят очите и ще им Писне да чакат. Rage
Лидия с колегата ,чаршафената сцена

Хакан и Зейнеп

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 17:12 от femmi2

# 617
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Значииии ... doh бях написала, че снимката е от АФК, но като видях датата, реших че вече съвсем съм се смахнала и го изтрих. Laughing Сега вече ми идва на ум, че просто е датата, на която господинът е решил да я сподели сефте с останалия свят. А сега го припомня на Хазал. То в тази карантинна скука вече върви и #tbt на #tbt-то от н`ам кога си.

Много са ти хубави орхидеите, Белл. Heart Eyes Само ти си знаеш какви са реалните цветове и намираш кусури.

# 618
  • Варненска клюкарка
То в тази карантинна скука вече върви и #tbt на #tbt-то от н`ам кога си.

Баш. Толкова да няма нищо че не знам.... Сега беше време Гинчо да поразрита наЩи да пуснат по някоя стара невиждана снимка, сигурна съм че има такива, навремето когато пишеха на аблата, тя им отговаряше че имат много общи, но не знам си какво-що, не ги показвали.... През 2014-15 излязоха 3 от сета които не бяха показвали, не може да няма и други. Всъщност и да има каква полза, Хазал направи всичко за да не свързват името и с Чачовото, той пък един активен.... Сега ми попадна тази, не помня по какъв случай я беше пуснал.

# 619
Няма нищо ново , всъщност има , вероятно сте прочели и както се казва истаната е някъде там. Изобщо дали си прави планове  , щото пандемията за съжаление расте , не намалява. Но есента си прават планове за завръщане на сериали.

Бел, Хазал си приказва и ще не ще споменава Чачовото име и отношения. Като и задават такива въпроси.
Колко е избягала не знам. С него винаги ще я свързват , защото направиха нещо уникално и запомнящо се Wink
Гинчо е за бой и Чачослав. Хората ще го забравят и на мен ми омръзна но чакам .
Да позная ли  ? До края на седмицата или през следващата ще се появи от къщата.

Ето и хабера  и слуха , който се вътри из мрежите . Сериала ще се казва Марсал и Ча ще се внедри в организация под прикритие.  Продуцент Бурак Саяшар , съпруга на Хатидже Шендил.
 Бел , може да  ти се сбъдне желанието . Ех , що не стават и мойте ,може пък да станат знай ли човек .
Кандидатки за главна женска роля Пънар Дениз и Дилян Чичек . Съгласна съм с тези двете , само да не е Йококу Караел.Не я харесвам за него.

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 21:33 от femmi2

# 620
  • Пришълец
Бел, тази снимка я пусна Аталай за РД на Ча миналата или по-миналата година.
 Дано се е поуспокоило положението при теб, че нещо последния път не прозвуча добре.Hug

Няма нищо ново , всъщност има , вероятно сте прочели и както се казва истината е някъде там.
Феми, не съм чела, ако ти се ще да споделиш Kissing Heart

Сега видях редакцията. Не знам има ли нещо вярно... Пънар я харесвам и аз. Гледах я в Любов 101. Разтоварващо сериалче, минах го за една нощ. За разлика от Протектора, с който се мотах цял месец...

# 621
О,баджаначке домъчня ми за теб Kissing Heart
Изгледали го сериалчето ?
Чета че било добро ,има химия между Каан и Пънар. Темата за новостите има линкове къде да се гледа .
Там не участва ли твоя Баран от черната роза ? На него ми заприлича младежа . Мяркам снимки ,иначе не съм го подхващала и не знам дали ще го подхвана . Нищо не ми се прави и гледа напоследък .  Комедии за разведряване зяпам .Атие също не съм го почвала .

Не е потвърдено нищо . Ча не повтаря роли ,а това ми блъска на  Ичердето .
Но няма да го върнем екшъна ,харесва ми такъв Ча . Ако вкарат повече ашк или съблазън . В последното интервю за лондонската фотосесия сподели ,че ще е доста натоварен през годината. Тогава нямаше извънредно положение .
Ако смима само за нет платформи,където има свобода .

# 622
  • Пришълец
Пропуснах да кажа, че орхидеите на Бел са наистина прекрасни Heart Още колко ли пъти  ще мина да ги погледна...
Аз моите саксийни през зимата повечето не съумявам да ги опазя. Ще засаждам други, както всяка година Sweat Smile

Феми Heart

Изгледах го като на майтап. Превеждат го и на бг. Момичетата са бързи, като търсех бяха качили първите три епизода, но взе че ми стана интересно и останалите ги минах с руски субки, нищо, че съм малко скарана с руския Satisfied За една нощ приключих Stuck Out Tongue Winking Eye Ами на мен ми хареса, за разтоварващ го намирам. Някой пък може да каже, че е наивен, въпрос на вкус...
Извън драмите си падам по такива младежки, романтичните комедии бързо ми дотягат...
Да, участва и Мерт Язъджъоолу /Баран от ”Черна роза”/, със същата визия е. Хареса ми. По някаква случайност партньорката му /доколкото може да се нарече така/ е със сходна на неговата фамилия - Ипек Филиз Язъджъ.Stuck Out Tongue Winking Eye Та тези двамата наистина ми изглеждат като тийнейджъри + Алина Боз отчасти. Останалите двама в групичката не ги знам кои са, но доста големички за ученици. Това е първото, което ми се наби в очите.
Другото е кютека дето си теглиха в един от епизодите, твърде нереален Joy
Както подсказва заглавието има и любов. Просто влюбване, без горещи сцени.
Пънар Дениз и Каан У. са учители, но да не досаждам с излишни подробности Grinning

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 16:58 от 'Маргарита

# 623
Марги ,разкажи не ми пречи . Ще има втори сезон ,но като знаем Нетфликса как бави. За Защитника мернах инфо че последния четвърти сезон ще го пуснат през лятото юли . Ако е вярно де ,иначе и по -рано няма да е зле при това затишие и скука . И трети не изгледах всичко. Издиша сценария ,не е изпипан. Поне му се наслаждаваме на екран .
Твоя Баран на колко години е реално ,кой набор е ?
Дай кютека ,ако намериш гифче се развеселим.
Нетфликс без горещи сцени ми е трудно за вярване.

# 624
  • Варненска клюкарка
И аз видях спреженията за Ча и Пънар, но това е очаквано, тя снима за Нетфликс, и беше една от двете с най-големи шансове за роля в Защитника, затова и мисля че са я поканили в друг техен оригинален проект, защото първия път късмета отиде при Айча, нейният сериал приключи точно навреме, а на Пънар тъкмо беше започнал  втори сезон. Латините много напираха за нея, когато течаха кастингите.
Видях снимки на Мерт Я. изглежда като момченце, визия много близка до тази в Карагюла и до тогавашната му възраст. Видях и сцена между Пънар и Каан Урганджъолу, доста гореща целувка за турски сериал, пък ако ще да е на Нетфликс  Laughing
Не мисля че това което каза Ча за "Лондонското" интервю, по отношение на професионалните си планове важи в момента. Кризата удари навсякъде, осоено кино проектите. Няма как тълпи да ходят на кино, дано поне сериал да има, но и за там казват че по-рано от август едва ли. Пък после прогнозите са че предстои новият пик, а то и настоящия още е в силата си... Imp

Марги как се радвам да те видя Heart

При нас е от блеене
Скрит текст:
- този път сакатлъка е за сметка на мъжа ми. Метнала съм се да чистя вкъщи, изпрах пердета и дойде ред да се закачват, по принцип не го занимавам с такива неща, но мъжът ми дал високата стълба на съсед, неудобно му било да си я иска, а аз с ниската, не стигам, ей сега за нула време щял да ги закачи.... и така.... Не е кьопав в краката, не знам какво е направил в случая, но за да не падне скочи от около метър, приклекна рязко и скъса менискус, другата седмица му предстои малка операция на коляното. Отново ядове и тревоги за мен, защото най-много аз ги изживявам тези неща.

# 625

мамино ,какино сладурче , голяма скица Yum така ми липсва на екран и гласа му меден . Красивите хипнотизиращи очи Heart Eyes

рими редихме как блее и пие питие

# 626
  • Пришълец
И Защитника изгледах, ама вярно отвсякъде издиша. Завърши с Хаканчо, който се метна в морето, за да не му отнемат един ключ и мислено пак се върна в миналото (Ключ май беше Thinking) Нисан пое контрола над съзнанието на една голяма част от хора, които се втурнаха след Хакан, в т.ч. Зейнеп и другите предани.

Феми, за Любов 101 накратко.
Скрит текст:
Разказва се за една групичка проблемни ученици по на 17- три момчета и едно момиче. Вечно си навличат неприятности и са застрашени от изключване. Но, учителката Бурджу (Пънар Дениз) е на тяхна страна, опитва се да ги разбере и винаги се застъпва за тях. Докато един ден става ясно, че е получила предложение за работа, което отдавна чака и ще замине. Директорът се радва, че вече ще се отърве от учениците при поредното провинение и няма кой да го спре; учениците пък от своя страна чувстват реална заплаха, че ако я няма учителката ще изхвърчат от училище. Искат да я накарат да остане като за целта решават да я влюбят в новопостъпилия учител Кемал (Каан У.). Оказа се обаче, че тя е сгодена за друг. Получават съдействие и от отговорничката на класа Ъшък (много миловидно момиче), която също става една от тях. Даскалите наистина се влюбват впоследствие, не без намесата на келешите естествено, които освен, че им уредиха набързо ”първа среща” взеха и да си прожектират един филм, че кат' си легнат двамата нататък ставало лесно.Joy Младежи, невярващи и непознаващи любовта, ама съдбата си знае работата... Както казах изгледах го целия и ми допадна.

Любовта пламна при Бурджу и Кемал, но две двойки се сформираха и при тийновете. Да не изреждам поименно, че става объркващо. О, да, за страстната целувка е вярно.

Всички тези случки са в спомените на порасналата Ъшък, която 20 години по-късно ( май бяха 20. Това си беше пожелала и на рождения си ден, след години пак да се срещнат), решава да покани компанийката на гости. В ролята вече е Баде Ишчил. Първа в дома ѝ пристига другото момиче от компанията - Еда. Ролята на порасналата Еда се изпълнява от Туба Юнсал (каката Хандан във Вътрешния с Ча). Доста неуместен избор според мен.

Баран/ Мерт Я. и Пънар Дениз са на една възраст, почти на 27. На него в сериала не му личат, същинско момченце е. Тя е женствена, нямаше да ѝ отива да е ученичка. Красива е обаче.
А, за Мерт и на Бел и направило впечатление, че визията му напомня тази на Баран.
Сякаш и ден не е минал оттогава...

Феми, гифки ако правя ще са от онзи репортаж с Ча през 2012-та. Наредила си чудни кадри. Засърбяха ме ръцете Stuck Out Tongue Winking Eye
Олях се с Ашк 101, стига толкоз Joy

Белче Heart Да минава. Много ти се насъбра в последно време.
Знам какво ти е. И аз се тревожа много за близките ми. Повече за тях, отколкото за себе си.
Скрит текст:
Нашето малкото пък си изкълчи ръката, сега е добре, но много ни притесни.

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 21:59 от 'Маргарита

# 627
О ,направи ще се радваме Grinning Даже като ти паднат от други репортажи резни.
Ама този с червените шорти потъна:rage:
По онова време материал колкото щеш .
Добре ,че имаме спомени за какво да се сещаме в това положение . Винаги може да обсъдим нови и стари неща .
Марги ,видя ли гифките от Ичерде ?
Супер са Sunglasses Я ,кажи сега ако Чачослав ти звънне кво ще направиш ?
Ще повярваш ли на очите си ?

Дуда сега го гушка и се блажи ,само да не се пръкне шаманче ,щото ша имат достатъчно време да мачкат чаршафитИ .
Ама да фнимава в картинката ,ще му извия вратлето ,лоша Фема GrinMask

Бел, само сакатлъци ,но ще мине . Но сега в това положение по болниците оперират ли ? То няма как като се налага .На мен ми е притеснително за близките . Бяха намерили кръв за вуйна за операцията и дойде тази гадост с вируса и се отложи . Сега трябва да търси пак дарител ,а това е проблем с кръвната група.
Марги ,тъкмо си мислех за малката и ти сподели . Много ли я боли миличката.
Пращам и виртуална прегръдка Hug

Да ,Марги ключа търси ,нали Нисан след любовната нощ му го взе .  Сценаристите забравят и пишат колкото да има сезони .
Хакан доверчив ,влюбчив и спец .ефекти липсват. Докосна се до Нетфликс, крачка в кариерата му.

Последна редакция: пт, 01 май 2020, 12:44 от femmi2

# 628
  • Пришълец
Супер са гифките на Еми, винаги готова да изпълни поръчката ти. Тя е по-надеждна от мен  Kissing Heart
Прииска ми се да донеса мърдащ Ча от онзи репортаж по времето на ПЕ, засега няма какво друго...
Много, много хубав. Умишлено ги направих по-големи,  над 7 МБ са и се публикуват, но ако са 8 и нагоре Мамата ги отхвърля и посочва като допустим размер 5 МБ... Понеже освен мен и вие коментирахте размера веднъж...

Феми, ако ще ми се появява на вратата Чачослав да внимава в какъв вид ще е, да не ме стресне Joy Пък и след карантината може не само хората ами и той самия да не се познае.Joy
В тон с твоите шеги. Sweat Smile Иначе е ясно, че ще остана безмълвна. С радост бих го погледала, но отстрани. Нито имам какво да му кажа, нито по снимки и автографи си падам. Stuck Out Tongue Winking Eye
Не че едното има нещо общо с другото, ама няма да забравя веднъж се разминаваме с Асен Блатечки, аз със забързана крачка... Явно е свикнал на внимание човека и дори се спря за миг, а аз така префучах и в движение се чудя с тоя познаваме ли се отнякъде. Е, след минута загрях, че аз него го познавам, но той мене не JoyJoyJoy

Малката сега е добре, ох страх ме е да се похваля направо.

Последна редакция: пт, 01 май 2020, 01:23 от 'Маргарита

# 629
  • Варненска клюкарка
Колко е красив, направо не мога да откъсна очи, то профил, анфас...Самото съвършенство. ЦитирВам си ги Laughing

Скрит текст:

...... няма да забравя веднъж се разминаваме с Асен Блатечки, аз със забързана крачка... Явно е свикнал на внимание човека и дори се спря за миг, а аз така префучах и в движение се чудя с тоя познаваме ли се отнякъде. Е, след минута загрях, че аз него го познавам, но той мене не JoyJoyJoy
Ох бе Марги, горкия, направо е онемял от такова безразлично отношение rotfImbo rotfImao Никога не съм го харесвала и все се чудя какво му се прехласват на малките свински очички и грозните зъби. Пък и на годините на които е, вероятно на живо си изглежда като средностатистически чичка.

Ох горкото мъниче, бързо да му минава и повече никога да не се случва.

Фемо, в нашия случай го писаха спешен, макар че не е. Той си върви но леко накуцва и го наболява, даже върви по-бързо от мен.

Общи условия

Активация на акаунт