Защо снимката на тоя Илкер Билги е с дата 27.04.2017? Това е снимка от пробата на булчинската рокля от АФК. Има и още една подобна. То и по размерите на Илка си личи.
Като за първа серия и не по основния канал е екстра.

Гледах някакви видеа на които Лидия свири на пиано, предполагам че са от сторито и.
Както и да се опитвах да ги снимам, все едни отражения в прозорците и нито действителните им цветове "хванах" нито красотата им. Като наведа камерата, хващам отражения на дървета и блокове отсреща, като я вдигна, хващам небе и отражението на прозопците на терасата. Самите орхидеи също хвърляха сенки върху прозорците, които приличат на глави на хора но не са. С 3 думи, нищо не стана. На цвят са пурпурна, винено червена, розова, жълта, бяла и шарена, само дето не им личи.... Не съм прибирала наоколо все още, имам още работа, снимах докато не са прецъфтели, че докато пренасях насам натам на 2 им поизпадаха цветовете и ги върнах в стаята.

Нямам и настроение, че аман от сакатлъци, като се оправим с поредния ще разправям.

бях написала, че снимката е от АФК, но като видях датата, реших че вече съвсем съм се смахнала и го изтрих.

Още колко ли пъти ще мина да ги погледна...
За една нощ приключих
Ами на мен ми хареса, за разтоварващ го намирам. Някой пък може да каже, че е наивен, въпрос на вкус...

така ми липсва на екран и гласа му меден . Красивите хипнотизиращи очи 

) Нисан пое контрола над съзнанието на една голяма част от хора, които се втурнаха след Хакан, в т.ч. Зейнеп и другите предани.

Никога не съм го харесвала и все се чудя какво му се прехласват на малките свински очички и грозните зъби. Пък и на годините на които е, вероятно на живо си изглежда като средностатистически чичка.