ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 509

• 25 780
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • Варненска клюкарка
Проф, наистина не прочетох как е подписана снимката  Embarassed Първо я видях през тела, там като увеличих бях сигулна че не е мишо, после като включих компа и ми заприлича на него, поне по прическата.

А това с кроасаните и аз си го помислих като видях името на центъра за красота и отслабване на една от фотките. Филтри-милтри, лицето и наистина излежда доста отслабнало и свежо, не е зле като за пети месец след раждане. Ай дано скоро да се втали до кг от началото на НИ, тогава изглеждаше като 19 годишна. Тя си е младолика, а ако успее да се вкара във форма и шансовете за роля стават по-големи, въпреки че преди да каже две приказки за себе си и особено това което искат да слушат феновете и, напоследък първото на уста и е за Мишо.

Страх ме е да прочета утре какви ги е наприказвала.

# 601
Хазалджим е толкова естествена,  открита , кукличка Heart Eyes
Мернах преди да легна кво става . Мишовата физиономия я няма засега .
Знаех си че няма да се откаже от актьорсъвото и ще ги съчетава с майчинството.
Потвърдила е че лятото е планувала да снима филм . За сега няма подробности какъв и кой е продуцента . Заради епидемията не се знае дали ще успее да го заснемат. Ако продължи дълго този гаден вирус . Оф и на мен ми Писна ,искам да съм сред природата ама търпим . Летния сезон е под въпрос. Хората трудно ще стоят по домовете си лятото.
Утре предполагам Инеса ще преведе още от интервюто.Рускините много и се радват на Хазал ,има си много почитатели от тях . Искат да се заърне на екран.

Последна редакция: пт, 24 апр 2020, 01:21 от femmi2

# 602
  • Варненска клюкарка
Фемо тя не се е отказала, но актьорството ще се откаже от нея. Ако ме разбираш. Това че е имала заплануван филм нищо не означава докато не започне събиране на каст и не започнат снимки. Това което се случва по света толкова ще свие разходите във всички браншове, че ще останат най-перспективните проекти. В Турция от 300 филма годишно, едва за 5-6 се чува че са си оправдали парите, които са похарчени по създаването им. Като и знам на Хазал вкуса, по-добре да седи без филм, отколкото с нов провал. Хората са запрени по къщите си, кой ще е тоя лудия да се тупне в някоя кино зала кълка до кълка с другите зрители и да рискува да се зарази? А никой не произвежда филми за да стоят зрителите през два метра, всички се надяват на пълни зали, което в тази реалност няма как да се случи. Не вярвам ставащото сега да приключи бързо, има да се предава още и още заразата и да се случват нови пикове Rolling Eyes
Избърза Хазал с тази сватба и бебе... Изтърва момента когато желязото се кове, я какво направи Ча, докато туитваха имената им в ЛА. Защитника може да е простотия, но в общ план договорът с Нетфликс е голям успех.  Хазал я лайкваха същите хора,  които харесваха и Ча, мина кастинг през същата американска агенция, Лорка, която е кадър на Нетфликс лайкваше всяка нейна снимка. Изпусна момента Хазал, докато беше заета със сватби, бебета и да тика мишока на феновете си. Само една омъжена и с дете актриса е вдигала рейтинг досега - Бергюзар Корел и то отдавна, преди 5-6 години когато се снимаше в Карадайъ. Другата която непрекъснато се снима е Туба, но там рейтингите и метат дъното на класацията. Нургюл Йешилчай играе само майки и когато я изнесат от сериала, нейното място лесно се запълва от друга актриса.... Това е настоящата реалност на омъжените турски актриси.
Не нярвам и Ча скоро да си намери нова работа.

# 603
Бел ,разбирам те и си права че желязото се кове докато е горещо.   Искам да вярвам че ще се оправят нещата .При създалата се ситуация е много трудно за икономиката и хората.
На хората ще им омръзне зараза ,не зараза ще рискуват и ще се работи.
Нали казват ,че да се заразим групово и така вируса ще си иде. Но за болниците и лекарите ще е много тежко.

Нетфликса сега  е замразил производство. Дай Боже  да се нормализират нещата и Хазал нищо няма да я спре, ако се договори с тях за проект. Те си я харесват Хазалка. Любопитно е кой проект с четири сезона е отказала ?
Не се сещам за много такива Rolling Eyes Протектора и кой още... Ямата е с три сезона .
Ако ще ги събират с братчето добре, че не е Мухафиза. Освен първи сезон , останалото много издиша .
Гледам картинки заради Ча и как се вихри. Желаем друг изпипан проект с тях ако някой продуцент се осмели .

Последна редакция: пт, 24 апр 2020, 19:01 от femmi2

# 604
  • Варненска клюкарка
Разбира се че един ден мерките ще отпаднат, но нищо повече няма да е същото. И пази Боже да не се заразяваме групово, защото ще мрем по улиците предвид капацитета на нашата здравна система. И няма гаранция, вирусът повтаря, даже в БГ на малкото количество заразени, днес казаха че вече има изписани с 2 отрицателни проби, които отново се завръщат положителни.

Снощи Хазал е казала че миналата година на 2 април, докато била на снимки почувствала силен световъртеж, станало и толкова зле че се наложило да ходи в болница.  Изплашила се, помислила че е нещо сериозно,  изследванията показали бременност.

# 605
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Докато се отпуши положението ще я карат/караме на спомени.
Както Хазал, покрай Ханде Доандемир, която се е присетила за това.

Или ще следваме всеобщата тенденция за посягане към стрийминг платформите. Ето споделеното в сторито на Илка - Любов 101. https://scontent-bru2-1.cdninstagram.com/v/t50.12441-16/95106336 … 45f6645f8c2c16d77

# 606
Ще я караме на спомени и на нови - стари снимки , като тази с Ча.  Да почвам ли пак с мрънкато да качи фото , липсва ми . Дори да чете в Т и там да мрънкат ,засега нема нищо. Изпитва ни търпението Imp Искам да видим на какво е замязал,да не е станал пехливан и да е с мустак. Сега това е модата при карантината . На фризьор се правиш. Дуда мой ли да стриже , не знам , колкото аз мога Joy
Оризилявала съм се  , ама коса расте , мойта по - бавно. Сега фризьорските салони са отворени ,но трябва да спазваш правилата . Вътре да си с маска и фризьора също и ако има клиенти  чакат навън.

ето я въпроснана снимка

Рускините са набарали фотосесия на Дуда от 2018 год.
Не съм я виждала или не си спомням:rolling_eyes:  

лицето й кожата  шамански и това си е .  Не ми харесва кой знае колко на снимките.

За оправяне на вкуса една слънчева  усмихната Хазалка Heart Eyes

Елка  гушнала кученце , хубава снимка Heart Eyes

Секси монтьорчеее , всеки ден ша си трошим колата  при такъв майстооор Joy
 ммм Сарп - Ча  Stuck Out Tongue

YumHeartpulse

Баджаначкеее , примамихли те , ела извади припадащата емотка
Омайва Мелек  има си план  за щерката на Джелял.

Последна редакция: сб, 25 апр 2020, 16:46 от femmi2

# 607
  • Варненска клюкарка
Хванала съм се да мия прозорците, оправям и цветята, изнесох орхидеите на затворената тераса, може да ги снимам и покажа после... Пък какво чистене ме чака на отворената, всичко стана в пръст и изрезки от растенията... Като няма нищо интересно за коментиране....

Фемо питаше ме в кое интервю е говорил че не търсел любов, а лоялност или каквото беше там... Датата и изданието ви ги казах, но сега ми попаднаха снимки от интервюто:

Най горе да не си помислите че е някаква простотия, просто жаргон, нещо като туристически пакет Blush
Откача вече народа.

Последна редакция: нд, 26 апр 2020, 11:56 от Беллора

# 608
Белл Hug, острова на свободата...  Laughing

Феми, докато на теб Кака все ти боде очите, то други са ѝ фенове, та чак и фен клуб си има.
И слънце събира в Чачовото дворче.

Хазалинда витае в облаците. Laughing

Върви из турските сайтове някаква клюка за Деметката и Керем Бюрсин ... в т.ч., че са се събрали заедно в карантината. Изобщо не го вярвам, защото Деметката от известно време си я кара карантината с Руткай. А месец-два преди това я бяха набързо хем събрали, хем разделили с Яман Тачироолу - член на борда на директорите на TACİROĞLU-PEYSAN - които държат двата едноименни бранда /за сиренца, кашкавал и др. подобни става въпрос/. Заводът им в Одрин е разположен върху 31 декара.

# 609
Привет неделно Hug Мен ме мъчи пак стомаха , нали си имам проблеми с него.
 Бел , ако снимаш метни орхидеята домашна .  
Мерси за фотосесията от интервюто . Добре е в началото на мъпета.  После става смачкосан чичка.

от Азизе с Хандето  , шаманска физиономия Animal Crocodile
Да си има фенове бе , аз не съм от тия .  То не знам кво и харесват в Дуда , нито Ча кво аресва и видял в нея ?
Душевна красота вероятно.  Препича се на слънце , рибаря спи карантинен сън. Нема ли да излезе на двора  барбекюто да опне и щракне една снимка !:rage: Хазал поне е активна и разговорлива.

Ролите му досега , пропуснали са от Орлето.

Последна редакция: пн, 27 апр 2020, 12:05 от femmi2

# 610
Подозирам, че част от феновете изобщо не знаят за Орлето. Rolling Eyes
И, като я гледам тази комбинирана снимка, за сетен път се убеждавам, че нито Яман, нито Баръш са ми за гледане. Sick

По-голямата част от цветята ги изкарах на терасата преди 2-3 седмици. Измила съм и част от прозорците и щорите, което правя поетапно и лека-полека предвид количеството и физическите ми възможности. Вчера отметнах тази задача за трапезарията. А днес смятам да продължа с едната от спалните. Там трябва да приключа най-вече заради тераската ѝ, на която отглеждам 3 големи зокума и 2-3 малки саксийки с дребосъци. Това са единствените китки, които още ме чакат на стълбището на кооперацията. Белл, при мен още няма цъфтящи за снимане, та ще се радвам на твоите, ако ги споделиш. Grinning

# 611
  • Варненска клюкарка
Те него често го забравят, а той беше със съвсем прилични резултати в бокс офиса. Добре поне че героите му са наредени в правилния ред, че обикновено едни фанатички почват с Аман, а Емко им е в края.

И аз не я харесвам тази фотосесия. Уж ми показват момчето от гетото, пък такъв скромен и свит, свел глава в краката си, ай моля! Обичам да гледам Чачовите персонажи когато си имат самочувствие, обратното изглежда нереалистично. Мъж два метра отлично осъзнаващ как изглежда, пък да ми се държи като някаква срамотна хъма ooooh! То всичко изглеждаше нереално като се почне от прическата му дето трябваше да има вид на небрежна рошната коса, а изглеждаше точно старателно наредена разхвърляна, изгоряла от опъване с преси и сешоари и стабилно бетонирана с гел и лак, та чак и от морски вятър не трепваше Rolling Eyes

Вчера срещнах по-подробен превод на изказването на Хазал. Миналата година на 2 април като станала сутринта, усетила силен световъртеж, но въпреки това се събрала и отишла на работа. Там и станало съвсем зле, помислила че има вертиго, не го знам какво е това, после ще рацъкам. Отишла в болница, или май колегите я закарали, забравих... Явно и друг път е имала такива симптоми, но този път получила голяма изненада, когато излезли изследванията и Stuck Out Tongue Winking Eye По мои сметки е била в четвъртата ГС. Доста рано е получила симптоми.

Проф, сега Деметката я спрягат че се правела на Сера, копирала я, тоя който споменаваш е "истинският Яман" сещаш ли се, как по времето на феноменалния ашк я снимаха с него тайно в някакъв частен клуб, пък Сера се усети и писна чак след четири дни, дълго е мислила какво да измаже тоя път  Joy  После се разбра че са били и на любимия и остров, преди това писаха че имало мъж с нея, а името му изплува месеци по-късно покрай снимката от ресторанта на частния клуб.... после летя с него до Париж... Той тежеше тогава няколко десетки милиона, та правилно се беше насочила. Относно Руткай, какво като е живял с нея? Той може да е станал свързващото звено- основния бизнес на Яман Тазджиолу е мода, а това е работата и на приятелката Руткай.

Проф, Зокум е лян/ Олеандър нали? На мен ми цъфна белия, вчера голяма борба падна докато го изнесем навън. Аз го държах да зимува  на южната ми остъклена тераса и тази година цъфти от януари, но при нас е много слънчево, нито ден не е валял сняг тази зима. На стълбището друга  зима даже му окапваха листата, на нашата кооперация тази зона се осветява от едно  прозорче, 50/60 см. което се пада на стена на терасата на съседите и ако го покрият, съвсем не прониква светлина.. После цяло лято беше един хилав и измъчен, като прибера и изчистя изцапаната тераса ще снимам и него.

# 612
Белл, първоначално и аз помислих, че е същият Яман, с който Сера си джиткаше на Миконос и т.н. Но после реших, че не са едни и същи Ямановците, защото за спрягания с Демет в нета ми излезе само млечната индустрия. А този на Сера основният фамилен бизнес беше текстилната индустрия. Нямах време да задълбавам, но видях че има някои сходни неща - крупен фамилен бизнес, майка и сестра ... Така че може и да си права. Ако поровим в старите наши теми, може и да разберем дали говорим за един и същи човек. Макар че за Демет са повече от сигурно само клюки. Защото февруари жълтурите разнесоха "бомбата", а март обявиха, че всичко е приключило. Е*ати връзката! И месец няма! То, ако така се броеше ...

Хазал и дума не е обелила за участието си онлайн при Тувана Буюкчънар. За сметка на това Ранини я е подсетила за Марал.

П.П. Белл, погледнах малко назад, наистина става въпрос за същия Яман.
https://www.ensonhaber.com/serenay-sarikayadan-yaman-taciroglu-a … i-2014-08-23.html

Последна редакция: пн, 27 апр 2020, 11:45 от profi_1

# 613
Цитат
Сериал Наша История, который вчера дебютировал в Чили, возглавил топ чилийского твиттера. Отметим, что сериал показывает не ведущий телеканал страны Mega, а Chilevision
Браво за успеха на Нашата История .
 Нова от Хазалче

от фотосесия , много я харесвам с бялото рокле и фигурата е тамъм Heart Eyes

# 614
Хазал си спомня за миналото лято и отново си мечтае да е там.

А единият от мениджърите на Джан Яман - Илкер Билги, който основно се занимава с мода, се е присетил за нашата Хазал. Grinning Тук е с Хазал, майка ѝ, Илка ...

Общи условия

Активация на акаунт