Странна идея от зетко.

Може историята наистина да си заслужава, не знам. Пък и след като е бил отличен с ”Еми” за най-добра теленовела... Трудно римейка би надминал оригинала обаче.

За съдържанието съм на обратното на Фема мнение - приспивно, чак има опасност да вкара драгия зрител в кома - разтягали че разтягали..... За Емито- нали не мислите че някой от журито е седнал да гледа сериала? За там кандидатстват някакви си, всичко е до имидж, влияние, фенове, а кресливите фандоми в случая не са за подценяване. За последните винаги много са се старали от АЯ. Странно как все сериали на биг бос се награждават по международни форуми, а истински гледаемите и рейтинговите продукции дори и не ходят там. Подозирам че има връзка с награждаването в страната производител, а за биг боса в родината му това не е проблем- първо беше един от собствениците на канал Д, после спонсор на куп такива форуми и масово се награждаваха негови проекти, странно че с една от най ниските гледаемости получаваха много награди.... Темата е много дълга. Това което обаче може да се гледа в този сериал е Каан Урганджъолу - мъжкар, строг, студен, високомерен и отмъстителен, лошия в историята, гледаш го и му се кефиш, даже походката и как му се развява сакото след него са готини без да е красив- знаете, виждали сте го. Засякох сцена с него и Хазал Филиз, ми веднага ме хвана. Не случайно латините са поканили него в Маями, а не ГГ. Навремето когато с огромно закъснение в АШК решиха най-после след стотиците молби в нета, да акцентират на неговия персонаж, на екрана нещата веднага започнаха да изглеждат по-различно но закога, свърши преди да се усети ефекта.... 
И няма как да е от филтри или там разни операторски магии както пишат някои - операторът на АФК е същия и в Ичерде - Толга Кутлуай. 

спрямо ХаканЮ.

Излезе още тогава, но съм забравила, че в деня когато е започнал сериала.
Препоръчани теми