ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 509

• 25 840
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
  • Варненска клюкарка
Това не помня да съм го виждала 19.09.2016 денят на първата серия.

Странна идея от зетко.

# 406

зад кадър
 Маргиии извади припадащите и халката му отива . Как го казваше Кияра ,че го усеща във въздуха .

Хазал Кая се гордее с колегата Енгин Коч,който играе епизодична  роля в проект на НВО.

една новина  - Арабска  компания купила правата на кара севдата .  Главните ще са Далида Халиль и Мотасем Ал Нахар

Сценария е доста добър. Рядко се случва това . Действието динамично ,няма разтягания . Харесвам визията на Бурак в сериала . Несла каквото и да прави не я харесвам визуално . Всеки с вкуса си. Като почне да реве цялата се подува.  Харесах  играта на Хазал Кючуксе такива пакости натвори . Момента го повтарят по фемилито ,но рядко го заглеждам . Да си гледа новия проект  щерката и няма опасност да я лепнат до Чачо.
Арабите дали ще се придържат към този сценарии или ще го променят . С тази пандемия кой знае кога ще се върнем към нормалното.Unamused

Последна редакция: нд, 05 апр 2020, 11:01 от femmi2

# 407
  • Пришълец
Аз Кара Севда се канех да го погледна, но приключих с няколко безуспешни опита, в които филма гледаше мен вместо аз него Joy Може историята наистина да си заслужава, не знам. Пък и след като е бил отличен с ”Еми” за най-добра теленовела... Трудно римейка би надминал оригинала обаче.
Попадала съм и на хубави кадри с Несла и Бурак, само да не реве, че е страшна.

Феми, да, Киара го усещаше Ча във въздуха. Но помниш ли и как го определяше по друг начин - като ходещ афродизиак. Имаше право Joy

Бел, нали, видимо демонстрира самоувереност. Не му е липсвало внимание, а тия дето му са се радвали не са се делили по възраст и пол
И отново да вмъкна чужда мисъл, но тайно е завиждал на всички дето го познават ... а по времето на втория сериал им е съчувствал Smile

Тук странно ама пак долавям лека прилика с Мерт Я. в Карагюла.

Последна редакция: нд, 05 апр 2020, 02:10 от 'Маргарита

# 408
  • Варненска клюкарка
Май е нова

Стаята на Фико, легълцето на което лежеше Хазал с книжка го видяхме на една скорошна снимка.

Марги пък на мен асоциациите ми с Мерт Я. са с орела, много прилики намирам там, само дето Ча е по-висок и като цяло по-едър. Но като излчване  и като възраст и в известна степен в лицата има прилика. Която нататък в Карагюла се поразминава...

Това нещо Карасевдато правих няколко нещастни опита да го загледам но не става и не става. Бурак ме дразни много - изглежда ми като наконтен индиец или като циганин, което е още по-лошо, пък нали трябва да ми харесва главния. Е, на мен не ми харесва, имам чувството че ейсЯ ще започне да щрака с пръсти и да се кълчи в някой танц - ни игра ни персонажа му ми харесват. Несла освен че се подува не спира да реве , маже сълзи и сополи  по цялото си лице даже и над  веждите си, а отгоре им полепват коси и става чак гнусно ooooh! За съдържанието съм на обратното на Фема мнение - приспивно, чак има опасност да вкара драгия зрител в кома - разтягали че разтягали..... За Емито- нали не мислите че някой от журито е седнал да гледа сериала? За там кандидатстват някакви си, всичко е до имидж, влияние, фенове, а кресливите фандоми в случая не са за подценяване. За последните винаги много са се старали от АЯ. Странно как все сериали на биг бос се награждават по международни форуми, а истински гледаемите и рейтинговите продукции дори и не ходят там. Подозирам че има връзка с награждаването в  страната производител, а за биг боса в родината му това не е проблем- първо беше един от собствениците на канал Д, после спонсор на куп такива форуми и масово се награждаваха негови проекти, странно че с една от най ниските гледаемости получаваха много награди.... Темата е много дълга. Това което обаче може да се гледа  в този сериал е Каан Урганджъолу - мъжкар, строг, студен, високомерен и отмъстителен, лошия в историята, гледаш го и му се кефиш, даже походката и как му се развява сакото след него са готини без да е красив- знаете, виждали сте го. Засякох сцена с него и Хазал Филиз, ми веднага ме хвана. Не случайно латините са поканили него в Маями, а не ГГ.  Навремето когато с огромно закъснение в АШК решиха най-после след стотиците молби в нета, да акцентират на неговия персонаж, на екрана нещата веднага започнаха да изглеждат по-различно но закога, свърши преди да се усети ефекта.... ooooh!
Арабите купуват турски сценарии, защото от поне 2 години не излъчват при тях турски сериали, имаше някакъв скандал не помня причината че минах инфото по диагонала, не ме интересуваше а  зрителите каквото хванеха от нета- това....

Мале какъв е красив Ча в тези серии smile3544 И няма как да е от филтри или там разни операторски магии както пишат някои - операторът на АФК е същия и в Ичерде - Толга Кутлуай.

Последна редакция: нд, 05 апр 2020, 11:46 от Беллора

# 409
  • Пришълец
И още малко от стаята на Фико Wink

Доста наедряла

От сторито на Хазал

Бел, вярвам ти. Каан Урганджъолу в Кара Севда вероятно си е попаднал на мястото и е направил интересна роля.  А в АШК с Хазал просто го намирам за по-малкото зло. Макар, че когато гледах сериала може да ми се е сторил даже красив Joy спрямо ХаканЮ.
Не забелязах, че си сложила новата снимка на Хазал, карай...

# 410
Хубав дизайн на детската стая .Мама си има диванче да го наглежда  .

Несла постоянно реве в Карата и Бурак  лее сълзи . Сега чета в дъщерята че много добре играе . Ама няма начин да го загледам .Все ми е тази за сериала и главните .

Последна редакция: нд, 05 апр 2020, 13:24 от femmi2

# 411
  • Пришълец
Ако положителните коментари са от безпристрастни зрители, хубаво, ама ако са от феновете ѝ не им вярвам много Joy Всеки си хвали любимеца...

# 412
  • Варненска клюкарка
Е, то пише че и в Карато хубаво играела пък мен ми е дразнеща. Предвид че го пишат същите хора, работата е ясна....
Помня я като 15 годишно девойче в Листопад и играеше добре. Младата Фахрие и малката Неслихан там ми бяха любимите актриси, съдбата на героините им ме интересуваше. После Несла се опитах да я гледам с мъжа и, ама то по-заспал сериал рядко се случва, отделно че и една от пълнежа много повече ми хареса, тя пък стана звезда в Обидени цветя сред куп актриси и потвърди впечатленията ми които бях сдобила от малката и изява преди това. Естествено за успеха на един сериал най-важна роля има сценария, няма ли история, нищо не става пък който ще да играе....

Марги, нека да има, ти си сложила и кафето.

Султан Ердоган е пуснал указ, който забранява излизането извън къщи на лица родени след 01.01.2000 г.
А граничните власти в Турция са задържали огромна пратка респиратори за Испания и казали че проверките по освобождаване на пратката ще продължат около 3-4 седмици. Преди месец се е случило подобно и с вентилаторите за Италия. Намерил кога и на кого да си отмъщава, що не вземе да ги присвои, ефекта за очакващите ги в Испания ще е същия.

Последна редакция: нд, 05 апр 2020, 13:16 от Беллора

# 413
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
То все едно ги е присвоил.
Вчера говореха за подобни действия на американското правителство, спрямо американска фирма от китайския ѝ завод.

Илка е проявила Айканатовско чувство за хумор. Mr. Green
"🪐 . Sonunda 🤪  /В края на краищата / накрая/"

# 414
Каан Урганджуолу ,егати завъртяната фамилия . Не знам дали правилно я пиша. Този ред на мисли нашите хора са с лесни имена и фамилии . Винаги съм казвала че по -добре Чаатай отколкото мангалското Хасан и подобни . 

Та за Каан в карата образа му на злодей му лепна . Кючуксексето е огнена жена и ми харвсват двамата . Зейнеп забременя от Емир ,ама се омъжи за брата на Нихан не по любов а ,да върти номера. Мъжа й си мисли че детето е негово .
Ако съберат нашия и Хазал Кючюксе ще са огън ,като Айчата . Така мисля и усещам . Rolling Eyes

# 415
  • Пришълец
Вярно, Несла играеше в Листопад, единствено там съм я гледала. Героинята ѝ се казваше Дениз. Беше малка и изглеждаше добре. Ама сега с тия торбички под очите... Дали не е последствие от злоупотреба с алкохол Flushed
Сериала беше интересен до някое време, ама като вкараха куп нови персонажи стана досадно...
Героинята на Фахрие - Неджля и любимия ѝ Джем ми бяха слабост.

Феми, за теб

Да измрънкам. Имаме сняг, но нямаме ток Pensive

# 416
  • Варненска клюкарка
Ми Проф, за толкоз години все е прихванала нещо, чувството му за хумор ...Laughing

При нас пък цяла зима и ден не е валяло сняг. Тази сутрин имахме силен вятър.

Марги не знам, рускините пишат че злоупотребявала, не излизала от баровете, а може и да е генетично. По едно време си ги махаше, ама сега такива ги е отгледала че са страшни направо.

И аз много ги преживявах за Неджля и Джем. Не знам дали се сещате но навремето Бтв-то показваше по цяла серия, май разделена на 2 части. Така беше и с Листопада и с ЗП пък сега не стига че сериалите разтегнати, ами  и надробено на по 40 минути.
От Листопада излязоха куп популярни днес актриси - Фахрие, Несла, Дениз Чакър, Гьокче Бахадър, жената на Къванч Касабълъ забравих и името, Бену Йърдълъмлар която сега гледам в Жена... И други които не се сещам... А на Аблата човека Толга Карел, онзи който въртеше двете сестри и който беше много популярен, също бест модел, сега кара камион в САЩ. Имат снимки с Ча по времето на АФК семейно на вечеря някъде си с неговата жена и с аблата и Ча. Миналата година нещо се беше изказал  мрежите за Чачовите бизнес планове в САЩ....
Неджля беше архитект на затворения комплекс, който в Листопада видях в груб строеж, а след няколко години, Емко живя там с първия Бен Laughing  Онзи актьор от Листопада който го изкараха заради зависимостта му към  наркотици, забравих му името, преди няколко години се ожени за едната гримьорка от АФК, Айшегюл каква беше....  Въпросната гримьорка и тоя заминаха да си търсят късмета в САЩ. Ето тази:

Като я споменах перхидролената, да си кажа и че ми е много странно мълчанието и през годините откакто пътищата им с Ча се разделиха. Когато някой от нейното ниво изпусне кокала обикновено после се пускат компромати, има искания, а тук нищо. Пък тя е сигурно и повече от Гинчо в нещата, защото тя е открила Ча, познава го от времената преди да стане известен, знае много неща които един мъж не би забелязал. Казах го това, защото съм чела за много съдебни искове предявени от бивши мениджъри на актьори които те са открили и които сега са стигнали по-напред, а онези продължават да шетат в ниското само с лица от конкурсите.

# 417
Мисля че проблема не е заради алкохол,но може и това да е .  Просто си ги има ,ходи на козметични процедури да ги махат ,но в Дъщерята на Посланика ги е оставила големи и са плашещи . Устните дебели ми се струват посинели.
Нейните фенове я харесват такава ,няма лошо .
Нашия патрон си пие алкохол и на някой кадри се забелязава торбички и подпухналост .Има проблем отдавна с едното око и го оперираха или квото там се налагаше . Може да е от умора или дето е стоял повече под водата .
Мъпета смачкания ,подут вид  няма Общо с гореспоменатато.
Берен Саат злоупотребяваше,имаше трудности,но сега е добре .

Тенкю за клипчето . Страхотни са Ча и Кючюксето . Браво на този ,който ги е сглобил . Погледи ,могледи ,допир .
Мразовито ролята и е шантава.  Завърши с хепиенд и Айча беше булка. Мернах снимки от финала .

Архив -  Тази , кято Бел публикува от 2016 год.  се чудим дали не е изпипан колаж Rolling Eyes
Краката на Ча са тънки ,по летни дрехи и слаб .Значи е от началото на Вътрешното.

Последна редакция: пн, 06 апр 2020, 11:55 от femmi2

# 418
  • Пришълец
Тази от Бел най-горе на страницата? Не е колаж, Феми, той тогава си беше слаб. Ама ето докъде я докарахме като ту качва, ту сваля рязко, съмняваме се Sweat Smile Излезе още тогава, но съм забравила, че в деня когато е започнал сериала.
Подпухването при Ча си е от пиене и недоспиване, ама при Несла е страшно. Разбира се, има си фенове, сигурно не са никак малко и на тях това в никакъв случай не им прави впечатление, даже си я намират за красива...

Жената на Къванч Касабалъ е Седеф Авджъ в Листопад му е сестра.
Бел, ти всъщност си ги изредила актрисите, на които им провървя след това. От по-младите само за Седа Демир /в ролята на съседското момиче Седеф/ повече не съм чула нищо. Също и за Джанер К. и Хасан Кючюкчетин, съответно първия и втория Шевкет. Другите се уредиха с главни роли /предполагам в успешни сериали/. Аз имена помня много, но с други факти за актьорите почти не съм запозната.
За епизодите си права. На първите сериали /Перла, Листопад, ЗП, после и Времето лети, за кратко и ОС/ даваха по два епизода на вечер, което може би се равнява на един оригинален.

Колко е хубава Хазал с гримьорката, от сета на 52-ра ли беше това Heart Eyes

Последна редакция: нд, 05 апр 2020, 20:04 от 'Маргарита

# 419
Марги до там я докарахме с килата на Ча. Верно си помислих за колажа .  
Да дрънкат ,като Емир е дебел е Абсурдно! Какви очи гледат тия хора ?
Възмажа бързо и Марга се чуди дали актьора е един и същи и като добавим и озучаването с друг глас в началото Joy
Тогава е като момченце ,но после става ходещ афродизиак , ходеща беля . Heart Eyes

Последна редакция: нд, 05 апр 2020, 22:22 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт