ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 509

• 25 751
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
А представяте ли си Хазал в ролята на пиратски главатар? Дребна, красива и властна жена, която строява едри, мускулести мъжаги с леко дрезгавеещо гласче. Облечена с мъжки пиратски дрехи, но под ризата личат женските й форми и с развети коси. Върти меч и раздава юмруци.....

# 691
  • Варненска клюкарка
Рори, никак не мога да си го представя за средновековна Турция мъже да позволят да се качи жена на борда, че и да ги командори. В онези години дори в християнска Европа не е можело да се случи. Турция е място където жените са получавали известно уважение когато навършат преклонна възраст, или родят повечко синове, както и някои имали късмета да се родят в семейства от аристокрацията, ама само някои. Никоя жена не е стояла по-горе от някой мъж, може би само майката на султана, султанската любимка или първа съпруга. Смятам че максимално ще се придържат към фактите, тази компания прави един исторически сериал, ох как му забравих сега името, Абдулхамид нещо си - казват че почти няма жени, а доколкото се срещат няколко, ролите им са съвсем незначителни.

Представяла съм си Хазал във фентъзита,  даже по-скоро някакви приказни сюжети, че каквато е малка и с тези прозрачни зелени очи, точно ми е за някоя елфска принцеса, горска фея такива неща.

С бебе и с тоя график по СП според мен ще може да работи само за платформа -  те снимат кратки неща от 8-10 серии, стандартен турски сериал едва ли, а както и преди съм казвала игралните филми в Турция често се провалят. В този момент са по-лоша идея отколкото човек да стои без работа, поне ще си спести плювките че е съсипал нечий филм.

# 692
Здравейте ,навън е лято . Още сме май ,а големи жеги . Предпочитам така,отколкото студ и лед .
Чачослав е поздравил за празника на Ататюрк. Интелигенцията си го почита. Направи светска  Турция ,а сегашния управник я съсипва!
Може Гинчо да е писал вместо Ча ,знам ли? Той дори не лайква ,а преди макар и рядко го правеше. Заради Барбароса има с какво да се занимава . Фехтовка, тренировки ,а плуването го умее .
Ще му е кеф да кисне в морето

# 693
  • Варненска клюкарка
Дано само габаритите му да са приемливи че ме е страх да не потопи кораба, поне последно в Защитника не изглеждаше добре такъв отекъл и огромен. Какъв е смисълът от криене, когато още с първите снимки от СП и ефекта на изненадата ще изчезне. 
През юли би трябвало да излезе на екран и последния сезон на Защитника.

# 694
Бел ,как ме разсмя с това описание Joy
Това ни  е страха да не е с такива габарити ,да не мой се побере в кораба. Като гледаме оригинала Барбароса друса шкембе ,брадата ще изтърпим някак си . Дали ще има пиратска превръзка на окото?
Чачи е хамелеон ,но заради фенките и това че е природно красив силно се надявам да не ни разочарова с новата визия.  Да е от модерните пирати и да извае тяло и мускули да размахва меч да ти е кеф да го гледаш и наслаждаваш. Heart Eyes Хареса ми изказване на една девочка ,че Барбароса едва ли си е мечтал такъв красив и харизматичен актьор ще се превъплати в неговия образ. Бих добавила и с купища фенове верни ,които му се радват.
Когато представяше восъчната фигура в Мадам Тюсо брадата му нормална, прическа екстра ,тяло е тамъм.Heart Eyes
Та си мисля дали не е почнал още тогава да се готви за проекта:rolling_eyes:
Но заради гадния вирус са отложили снимките. Юли почват ако е вярно инфото . Само се чуда как ша спазват дистанция ,то в батални битки и бой няма как да стане . Ще дезинфикцират и чистат. Наближава и мистър грешен на Джан . Тези дни почват репетиция .
Между другото същата компания Ес Филмс ,която ще прави историческото подготвя римейк на индийски сериал.
Главната роля Кадир Дуолу. Бирсен сподели ,че го отлагат заради ковид вируса.
Неофициалната версия е че компанията много залага на Барбароса и влага всички сили и ресурси в нея и затова отлага индийския римейк .
Историческо не ми се нрави,но изглежда ще има история доста, малко любов .
Та кадъната квато изберат ,няма да е любовен  романс сълзи и драми.
Сценаристите ,както коментира Бел са писали Долината на вълците ,знам го като заглавие ,не съм го гледала.
Нашия е заложил на сигурно ,никога не действат необмислено с Гинчо.
Инеса го писа още преди две години и се оказа вярно от източници или интуиция .
Моето усещане е че ще има стабилен рейт и ще са доволни.Така познах и за Ичердето.
Не исксм да го разточват и Ча да е подписал за един сезон . След като свърши и си отпочине да действа по филма .
А,забравих да вметна че срещам много колажи и коментари когато си пусна брада и стана като Гризли на сватбата на Хазалинда и още някой снимки след това.Разсъждават, че това е възможно да е било за пирата . Ама къв пират ,като тогава е зает с Мухафиза и има договор с Нетфликс. Може да е било проба за визията или се е запуснал от мързел.
Тази визия с брадището така и не я видяхме в сезоните. Предстои сезон 4.

Последна редакция: вт, 19 май 2020, 17:35 от femmi2

# 695
  • Варненска клюкарка
Видът му от представянето на восъчната фигура сигурно вече не е актуален,  изминаха 3 месеца вече....за толкова време направо ме е страх да си представя какво е отгледал докато лежи и яде вкъщи. На сватбата на Хазал не бяха изминали и 2 месеца от перфектната му визия на премиерата на Защитника и на какво се беше направил doh
Отложили на Кадирчо ама друг път. Въобще няма да го бъде и се сетили за вируса Joy Когато проекта и главния са перспективни, явно вирусът не им пречи  и ще си го работят и ще си поемат рисковете. Аз все се чудя тоя Кадир какво дири в главни роли, толкова е скучен, пък за годините му не му отива да тича подир поредната екранна любима. За мен той е безплатно приложение към Несла, ама и тя скоро ще порасне... Същата компания ще почва и четвърти сезон на друг исторически- Абдулхамид. Може да го компенсират с някоя роля в един от двата проекта.
Рускините често прекаляват с коняка в чая, когато се появи като гризли, му предстоеше пореден сезон на Защитника, мисля че трети, как може човек да се готви с визия за нещо друго, когато си има настояща работа и трябва да има вид като за нея, не за нещо за което даже няма и договор ooooh! Просто в онзи момент е било пълна мърлящина - ядене и лежане, от двете по много, само така може да се докара до вида в който се появи след няма и 2 месеца от отличната си форма на премиерата.
Четвърти сезон го започна веднага след трети, май само десетина дни почивка имаше, така че ще е същия тежък и огромен защитник.

Рускините са превели нещо от Бирсен, нейните попадения са по-редки от измислиците и, ако има и някоя и друга неточност в превода.... На предната страница има превод в скрит текст кратка история за Барбароса, всъщност става въпрос за братята Барбароса, но детайлите навярно още дълго няма да ги узнаем кой кого ще играе.
Цитат
💣🔥 Как утверждает Бирсен Алтунташ Чагатай Улусой в сериале Барбарос сыграет не Хайреддина Барбароссу, а его старшего брата Аруджа. Кто сыграет младшего пока не известно. Запланировано, что сериал продлится 2-3 сезона. Отметим, что информацию о том, что Чагатай будет играть Аруджа мы давали еще два года назад. Тогда же была информация, что на роль Хайреддина рассматривается Арас Булут Ийнемли. Однако пока не известно покинет ли Арас сериал Чукур или же создателям проекта придется найти другую кандидатуру на эту роль. Похоже, создатели решили пойти по пути Мехмета Боздага и рассказать историю Аруджа, а затем, в случае успеха, продолжить сериал после его героической гибели уже с Хайреддином

Последна редакция: вт, 19 май 2020, 15:30 от Беллора

# 696
Бел ,то явно и аз съм прекалила с коняка Joy Логиката е че няма как да стане по време на Хаканчо . Но слагам една малка вероятност наистина да е правил проби между почивките как ще изглежда като Барбарос . Satisfied
Неговото е мързел ,ядене и отпускане.
На него му е бана не как ще се появи.
При Айшето си го каза лично . Тялото си е мое ще права каквото си искам с него. Нещо ми се върти, че говори в репортажа в музея като го питаха за промените и каза че сам се предизвиквал така . Може да греша ,не знам помните ли превода и думите ? Сезон 3 и 4  ги засне почти едновременно та няма да е по различен,
отпуснат и подут. Лице е хубав . То и сценария един.... Добре ,че няма да има още продължения и ще участва в нов проект. Сътрудничеството с Нетфликс продължава занапред ,убедена съм в това. Няма да го изпуснат току така. Платформите дават свобода.

Как добре си го изразила ,ся ще ни скочат неговите обожателки и на Несла също.
Чачо ще им донесе успех, реклами и печалба . Турците обичат да гледат такъв тип сериали. Мислят ,като продуценти и като се зафанали ще го направат независимо от вируса. Дано наистина не отложат Барбароса по тези причини и да стане още по лошо:disappointed:
А,може и да му дойде ред на индийскито Слънце и Луна ,никой не знае със сигурност. Както казваш да пришият Кадир в някой друг проект.
Я ,си представете че го сложат в Барбароса . Кадир го харесах във Фатиха кога се загаджиха със Несла . Визия и като актьор ми допадна . После не съм го гледала ,но казват че последната му роля във Вуслат била добра. Но това е от неговите фенки ,може да са пристрастни.
Несла и върви в проектите повече от мъжа й. В нея не виждам кой знае какво спука се да ревтуни с тия торби под очите.Като се озъби ,само косата ми харесва не спора затова .
Какво сега нашия Арджун ли ще го играе?
Оф ,като малчът и всеки си пише нещо си...
Ча и Гинчо прекаляват с Търпението ни . Никаква реакция за бъдещия проект.
До Юли може да мъцнат нещо.

Последна редакция: вт, 19 май 2020, 17:48 от femmi2

# 697
  • Варненска клюкарка
Ами такива са правилата на бизнеса - залага се на сигурното, там се наливат парите, защото очакванията за възвращаемост и печалба са по-големи. Кой е Ча и кой е Кадир, ако имаше шанс щеше да го е оправдал още на 20 и няколко, да очакват такова нещо на неговите 38 си е кауза пердута и хората които си вядят хляба с тоя бизнес го разбират, само феновете отказват, пък аз не съм му фенка и не ме боли да го кажа. Нормално е да наблегнат на по-перспективния проект.
Това Луна и слънце явно ще е индийски римейк, по време на рекламите на "Жена" дават откъс мятат там някакви шарени парцали и големи черни коси. И да направят нещо по-нататък, смятам че ще търсят по-млад главен. Едни от най-запомнящите се главни мъжки роли в турдизи са на млади мъже - и Ча и Киво и Кеню завинаги ще останат в съцата на зрителите с едни от първите си роли. Тези дни четох Че Кенювият "Диво сърце" бил най рейтинговият турски сериал за всички времена, не знам колко е стигал, но помня в едно от първите Чачови интервюта че той беше разказвал че това е един от любимите му сериали и как цялото семейство го гледали и как тогава Кеню станал любимиятк му актьор. Ако правилно съм го прочела "Дели Юрек" Гледала съм някакъв с младия Кенан, ама хич не ми хареса, главната му я взе и забремени друг и после тръгнаха нещата надолу - пистолети, отмъщения.... Не знам дали за тоя става въпрос.
Пишат че нашия ще играе големият Барбароса- брат Аруджа, който се е самопровъзгласил за султан на Алжир. Пишат че подобно на Ертугрула първо ще се започне историята с по-големият брат, който умира в битка, така Ча ще работи само 1 сезон, а младият Барбароса ще го играе друг. Но засега по-коректната и точна в новините Ранини мълчи, лично замесените в проекта също, така че всичко в момента освен  че ще има грандиозен проект е в сферата на догадките.
Засега казват че единственото сигурно име освен Чачовото е Онур Сайлак, бившият мъж на Туба.

Според мен е старо, не знам защо сега го е пуснала като е една от най- добрите и снимки и през последните години се нагледахме на едни фотосесии и едни стайлинги страх и ужас.... Едни дънки, една обикновена блузка и едни разпуснати коси колко по-добре изглеждат от разни натруфии и облизани по скалпа и прически в поредното упражнение на някой велик стилист.

# 698

Хазалка не спира с тия филтри . Според мен  Фико  прилича на  нея.

Последна редакция: ср, 20 май 2020, 17:34 от femmi2

# 699
  • Варненска клюкарка
Олей какъв малък пух Kissing Heart

Фрегата клас Барбароса на въоръжение в турския флот

Последна редакция: ср, 20 май 2020, 17:27 от Беллора

# 700
Олей какъв малък пух:kissing_heart:

Пухчо Heart Eyesкато пандичка е Animal Panda Face
Много е активна и ни радва Grinning
плитчици си е направила и грее с бебо.
Майчинството и харесва иска още деца.
Сигурно Мишо ги е щракнал ,но като видях отблизо малкото да не вземе плешивостта на бабато . Пази Боже ! Още е на месеци ще му порастне косичка.
Колегите и съседи дали си ходят на гости заради вируса ?
Така желаем Чачи да държи Фико и да му се радва ,умее да държи бебчета:heart_eyes:

# 701
  • Варненска клюкарка
Какъв мъдър поглед има Фико, също и очите на Хазал Heart За 6 месечен бебок цветът им изглежда ясен и прозрачен.
То пък много важно ако го държи Ча, каква полза, да не би да е негов? Ще го подържи и ще забрави.... Дуда бяга подир всяка бременна да лепне ръце за корема и, ама имам чувството че Ча не се е потрошил от бързане към пълноценен семеен живот.
Плешивостта ще се прояви евентуално след около 30 години, а природата е умна и повечето новородени в началото приличат на бащите си - всички знаят кой го е родил едно бебе, но бащите нито са го износили, нито по някакъв начин са го почувствали тези 9 месеца,  един вид с приликата природата гали егото им.
Аз пък бих искала да видя снимка с цялата домашна менажерия и Фико- винаги е много интересно там където съжителстват деца и домашни любимци Laughing

# 702
Kissing Heart

Ако можех щях да сътвора колаж за шапо  с тия кадри . Много хубава Хазалка от фотосесията Heart какви очииии и не са я шарали като папагал . Обикновен стил и грим натюр:praying_hands:
Косата и хубаво спусната . Да имах и аз такава ,ама ....
Фотото на Ча след приключване на мъките и мъпета е уауууу ,едно от любимите ми:heartsc:
Винаги съм вярвала и писала , че всичко ще си дойде на мястото.Знаете и за лято 2014 колко си го харесвам там и как грее ,като е далеч от такива ,дето му се прикачват и пиарат.
А,Гинчо ги поля със студен душ ,на някой халюцинайте продължават.
Драсканиците на пресата за лайкове и ревност от Дуда Joy

Имам предвид, че обича да държи деца и са близки с Хазал.
Единствената колежка с която поддържа приятелство и присъства на сватбата й .
Инат е Хазалка ,пали ,гаси ,докато нашия непукист или здрави нерви, не се обяснява на никого.
Не е  длъжен ,но и за проекти е същото.
Сега се доверяваме на Ранини и Бирсен ,но друго си е да чуеш лично от него.
Даже не знаем със сигурност кой Барбарос ще играе ?
Но ще си е в главна роля.
Точим се като няма пират кО прайм?
Малко вероятно е щото няма да се разгласи толкова ако не е подписал.
От продуцентите мълчание.
Чачо има предимство пред Кадирчо.
И аз ако бях продуцент ще реша така ,който е на печалба и тръпнат в очакване Чачо да се завърне .

За Онур Сейлак от нерде е сигурно,
кой го е писал?  Ще се радвам да работят двамата . Онур ще става отново баща .
След развода с Туба се е залюбил с друга.  Тубата пък се фана за Лабумски и скандали около него .

Последна редакция: ср, 20 май 2020, 21:59 от femmi2

# 703
  • Варненска клюкарка
Ще има, твърде много инфо излезе и то от важни блогъри които по принцип вадят такова инфо само когато е потвърдено. Ранини никога не говори празни приказки, само няколко пъти е грешила, но то по-скоро е заради отлагане, или разпадане на нещата, а не от незнание или колкото да си разчеше клавиатурата.
И Ча скоро не беше потъвал за 3 месеца, готви се нещо.

Е, то повечето с халюцинациите се правят че Гинчо нищо не е казвал Joy Много кофти така, когато инфото дойде от правилното място и полее всички халюцинации на които 2 сезона се държеше цялата история.

Много от известните имена са харесали снимката

sngloden
@hazalkaya aşkım ali❤️ teyzesinin pamuğу

duygu_sarisin
Tam bir erkek 😍 bakışlarını öperim

eceyorenс01
Tatlımmmmm

ceydatesofficial
Yerim onu🌸 Maşallah ikinize 🧿

gamze_ercel
Çok güzelsiniz 💙✨

batukaya_
KUZUUUU 💕💕💕💕 @hazalkaya masallah 🧿🧿

turkmen
Потвърдено
Ey maşallah Fiko’ma❤️🌈🧿🙏🏼

mericaral
🧿❤️

oyadogan
Fiko ❤️ Kuzum o bakışla bitirdi визы

aslienver
Yaaa 😍😍

cansutosun
Потвърдено
Inanılmazzzz

gozdekocaoglu1
Maaşşaallahhh

Последна редакция: ср, 20 май 2020, 21:34 от Беллора

# 704
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
И не само аз твърдя, че прилича на Мишо. Самата Хазал е публикувала снимката с текст "Здравей, аз съм Али ... Фикрет Али ..." и още хиляда тага от типа #Бях много влюбена в баща му, #Кой ще прилича на баща си? и т.н.

А на тази снимка текстът е "Да приятели, момчето прилича на баща си".

От днес са почнали промо снимките и четенето на сценария на "Мистър Грешен". Лично аз нямам търпение да видя Аслъ Парлак каква визия ще спретне на Джан Яман.  Blush

П.П. Нова порция ирония от Хазал.

Последна редакция: чт, 21 май 2020, 10:02 от profi_1

Общи условия

Активация на акаунт