Хареса ми изказване на една девочка ,че Барбароса едва ли си е мечтал такъв красив и харизматичен актьор ще се превъплати в неговия образ. Бих добавила и с купища фенове верни ,които му се радват.

Когато проекта и главния са перспективни, явно вирусът не им пречи и ще си го работят и ще си поемат рисковете. Аз все се чудя тоя Кадир какво дири в главни роли, толкова е скучен, пък за годините му не му отива да тича подир поредната екранна любима. За мен той е безплатно приложение към Несла, ама и тя скоро ще порасне... Същата компания ще почва и четвърти сезон на друг исторически- Абдулхамид. Може да го компенсират с някоя роля в един от двата проекта.
Просто в онзи момент е било пълна мърлящина - ядене и лежане, от двете по много, само така може да се докара до вида в който се появи след няма и 2 месеца от отличната си форма на премиерата.
Логиката е че няма как да стане по време на Хаканчо . Но слагам една малка вероятност наистина да е правил проби между почивките как ще изглежда като Барбарос .

като пандичка е

За 6 месечен бебок цветът им изглежда ясен и прозрачен.

какви очииии и не са я шарали като папагал . Обикновен стил и грим натюр:praying_hands:
Много кофти така, когато инфото дойде от правилното място и полее всички халюцинации на които 2 сезона се държеше цялата история.

Препоръчани теми