Създаваме живота нов, с мъничко вино и много любов! - Бебеправене 370

• 29 250
  • 712
  •   2
Отговори
# 120
  • София
Balloon Ирен, ЧРД ! Birthday

Бъди щастлива !
Бързо справяне със здравословните проблеми и обратно на фронта. Hug

Последна редакция: пт, 28 фев 2020, 13:43 от rave

# 121
Честит рожден ден! Пожелавам плюсче и бебче на финала!

Много се радвам за Джули и Кийп! Всичко ще е наред момичета, виждам бебчета на финала, е преди това виждам коремчета и бонусите с тях!
Щъркелите идват, момичета! Аз ги виждам! Ще ви пратят на всяка една от вас по едно ревящо малко човече! 💜💙🤰🎁

И ние имахме куче, но след дълга служба при нас, почина. В началото на бременността ми,  исках да взема друго да си гледам, но с моят бонус в началото (станахме близки с WC) нямаше как да се грижа за бебе куче или коте! Но ще имам някой ден! 💜🙏

А, с напредването на бременността ставаше все по-розово при мен. Пъпки, мазна коса?!- Защо не! 😂 Хормоните са си сила! Смяна на настроенията има, продължава да има.. мъжете да му мислят! 😄 а, като каже АГ, че не може секс, да се спасяват както могат 😂 при мен не може от 20 и някоя седмица! Не съм хванала паяжина, само сънувах разни неща😂 В 9тият месец уж може вече, но пък то един секс 😄

# 122
iren11 , честит рожден ден! Да не забравиш да си кажеш желанието, когато духаш свещичките, всички знаем какво ще е и ти го пожелавам от сърце!  Hug

Момичета, напълнихте ми душата като изчетох как си обичате косматите дечица и че не поддавате на нежеланите съвети да се разделите с тях. Винаги ми е било болна тема, когато разбера за раздяла с куче или коте поради каквато и да е причина. За тях ние сме целият им свят и разчитат на нас, точно както и малко детенце.
Джули, не се стресирай сега, ще намерите решение. Дори и да се наложи временно да го гледат близки, накрая ще сте си пак заедно. Много кофти съседи, много.

m-angel при мен пролактинът падна под долната граница след месец прием на Достинекс и ми намалиха дозата на четвърт седмично. Така че явно действа, просто му трябва малко време. По повод, че си мислела да напишеш още нещо, но си забравила - и аз съм така, постоянно забравям, пиша си, но после забравям къде съм си написала Sweat Smile Не знам дали има общо с пролактина, но съм склонна да мисля, че е от него.

Ние днес подписахме предварителен договор за новия апартамент, с така желаната детска спалня и много се вълнувам, че заменяме двустайния с тристаен. Ех, тази стаичка как си я представям само Simple Smile)

Иначе броя дните до 11-ти март, за да си направя тест. А вчера се случи нещо много смешно. Говорим си с ММ за деца и тн и той ми сочи в ръцете и ми каза: "Виж се какво правиш несъзнавано". Поглеждам, че бода с една чаена лъжичка в центъра на яйце на очи. Лъжичката беше точно като сперматозоидче, а яйцето е ясно как изглежда. Хаха опитвах се да си оплодя яйцето несъзнавано Laughing Laughing Laughing
ММ е психолог и забелязва такива неща, не са случайни Simple Smile

# 123
Честит рожден ден Ирен! Тук пожелавам само здраве и бебета! Grinning
Кристи На теб честит апартамент, ще я направите супер детската стая и обитателче ще й направите. Много яко наблюдение на мъжа ти, на мен сестра ми е психолог и е 10г по голяма от мен та ми е забавно често с разни такива ситуации и констатации. Ама не винаги де! Но пък ММ понякога толкова ме нервира с късогледото му мислене за отношения и проблеми, типично мъжка незадълбоченост, че ми се струва страхотно да имаш насреща си човек, който ги разбира тия работи!

# 124
Ivied, да ти кажа понякога е добре да не задълбава много, другата крайност е по-зле. Не се оплаквам от моя никак, но бившия ме побъркваше с тълкувания и анализи. Редовно не ме оставяше да заспя нощем, защото искаше да обсъждаме с часове най-малката глупост, която го е обидила, а аз даже не съм разбрала. Чувствах се като мъж с кралица на драмата до мен (а аз съм чувствителна и разбираща уж). Накрая не издържах, а и хроничното безсъние спомогна Laughing
А със сегашния ми мъж е идеалната среда - хем не е непукист и забелязва всичко, хем не дълбае и рови прекалено. Но от двете крайности предпочитам непукист.
Благодаря за пожеланието за обитателчето, толкова е желано, че напоследък сънувам как ухае...
Откакто ми свърши последния цикъл нещо ме боли матката и единия яйчник и май ще се ходи на лекар... Sad Дано не излезе още нещо на прегледа.

# 125
Джули, душичке моя, бременна си и толкова! 🙏🏻
Не давам да не си! 💕
Всичко ще е наред, успокой се и мисли позитивно.. Simple Smile

За кучо(на който съм голяма фенка..) не се притеснявай, ако трябва ще го дадеш на вашите. Моят голдън така си живее при наще вече дълги години.. понякога се налага, знам, че е много болезнено, все пак дано не се стига до там, разбира се.. Simple Smile
Ти я знаеш мойта космата дебелана - не си представям живота без нея 😕
И сега покрай бременността много хора ме питаха КАК ТАКА котката остава. Еми, е така.. 🤨

Кийп, надушвам бременни хормони!
За сънищата - аз бях така до 5/6 месец. Даже и О. получавах на сън, беше ужасно, защото след това много ме заболяваше корема от контрахирането на матката.. 😅

Ирен, ЧРД! Да си жива и здрава и много скоро да си 2в1! 🍀

Меги, 🧐 моооже пък да не ти дойде.. нали знаеш - докато няма лелка, всичко е възможно! 🤗

Ветеринаторке, просто така - гуш за тебе! 🥰

# 126
Ирен, честит рожден ден! Бързо физическо възстановяване, по-малко стрес около организацията на  сватбата и до края на годината 2в1 и от мен като пожелание!
Кийп, това са си хубави бременни сънища, аз до такива не стигнах от многото неразположения, само кошмари (затова хич недей да четеш по форумите и из нета Stuck Out Tongue Winking Eye ), а ММ беше 4 месеца със забранен достъп.
Аз нямам търпение да идва уикенда, много ми беше натоварена тази седмица, другата влизам във фертилния прозорец, но ако е като тази не знам дали ще можем да го отразим.
Скрит текст:
И малко офтопик - снощи с рев съм се прибирала и палих свещ, като се прибрах. Удари ни голяма зима (изненадата от снега беше почти като в България), беше за вериги положението и 50те км от работа до вкъщи ги взех вместо за обичайните 30 минути за 2,5 часа, като след 5тата кола спрях да броя попадналите в канавките. При мен и без това ми е голям стрес ежедневното шофиране, но сега съвсем се убедих, че в момента, в който видя двете черти, хвърлям всичко и си оставам вкъщи на д-то.

# 127
Честит рожден ден, Иренче. Бъди здрава и весело празненство:heartpulse:

# 128
Благодаря ви , сладурки, много сте мили. Няма да празнувам, че нали 40 не се празнувало, ама в неделя на Сирни Заговезни ще се съберем семейно и за тогава съм обещала торта Павлова и пиде . Иначе пожеланията много се надявам да се сбъднат до края на годината Heartpulse

Последна редакция: пт, 28 фев 2020, 16:51 от iren11

# 129
Момичета, имам въпрос.. Зачетох се много за простегерона и какво се случва при липсата му.. И се запитах дали това не е било причина за БХ миналия месец.. Отделно че ми излизат от време на време едни твърди болезнени пъпки по врата, изнервена съм също така. Вие как мислите, и всъщност какво знаете по въпроса? 🙁

# 130
Твърде възможно е ,всяко хормонално смущение не е добре за плода,аз като си върна времето назад и се сещам за няколко причина за моята биохимична бременност,например че бях на деанксид от 4 месеца бях подложена на ужасен стрес и не се хранех с дни.Та предполагам че да се задържи плода е крехко нещо,като кристална чаша,трябва да си много внимателен.Това е моята теза.😁
Момичета, имам въпрос.. Зачетох се много за простегерона и какво се случва при липсата му.. И се запитах дали това не е било причина за БХ миналия месец.. Отделно че ми излизат от време на време едни твърди болезнени пъпки по врата, изнервена съм също така. Вие как мислите, и всъщност какво знаете по въпроса? 🙁

# 131
Ирен, честит рожден ден и от мен! Пожелавам ти всичките ти мечти да се сбъднат, независимо какви са! Heart

# 132
Прогестеронът със сигурност има значение. Не случайно когато една Б е заплашена от аборт, обикновено изписват Утрогестан, което е всъщност прогестерон за задържане. Така, че не е малка вероятността, ако ти е нисък това да е било причината за БХ. Консултирай се със специалист.
Ирен, честит рожден ден! Сбъдване на мечта ти пожелавам! 🎈🍰🎉

# 133
Ами ако сега пак съм +..
И пак се повтори Sad((((
Звъннах за час чак четвъртък ще работи..

# 134
Затова е най-добре да се пусна на 7 ден след доказана овулация, ако е под средната стойност не е добре. Моят при последния ми ЗЕТ беше със стойност 7 в деня на трансфера, въпреки приемането на утрогестан, и макр че ми утроиха дозата, бях сигурна, че нищо няма да стане.

Общи условия

Активация на акаунт