Създаваме живота нов, с мъничко вино и много любов! - Бебеправене 370

• 29 233
  • 712
  •   1
Отговори
# 105
Джулка, миличка, много съм благодарна, че се реши да пишеш, то си твое право и да не пишеш, но много се радвам, че ни ъпдейтна. Гуш и палците имаш от мен и през църквата ще мина (нищо че и аз не съм вярваща). Радвам се и че си споделила с родителите си Simple Smile
Надявам се нещата с кучо да се разрешат безболезнено.
Кийпче добре ми звучиш Flowers Tulip
Аз лично се радвам и че Емси писа тук, разбирам и мотива да пише, даде информация. Пък и почваме темата с добри новини, както ми се иска и да продължи. Честито от мен Емси. За другото момиче няма да коментирам.
Аз не ви казах, че отгоре на всичко сме в ремонт в момента. Трябваше да е през август, септември ама майстора си би камшика, намерихме друг, но беше зает досега. Та почна точно като влезох в болница и сега не сме вкъщи, а в апартамента на един приятел, съвсем близко до нас, та ходя по няколко пъти на ден при котето. Аз трудно се светвам да приемам помощ, и съм много учудена всеки път, когато някой ми помогне и толкова благодарна, иначе трябваше да седя в къщи по цял ден на ремонт и прах и без тоалетна. Но ми мъчно за котенцето, защото е самичко в къщи, уплашено и изнервено. Първите дни не беше яло. Сега май се успокои, че нищо не я заплашва нея, ама си ми е мъчно.

# 106
Калиниста, да, всичко подадох, сега ще си чакам заповедта. Пък с ММ действаме по текущия трансферен прозорец. Той си почна добавките. За този цикъл нямам надежди, защото е вляво при липсващата тръба, а и добавките са от 2 дена само. Но за другия ще се настървя Simple Smile
Кийп - много, много палци!
Джули , честно пуснах сълза от твоя пост. (Откакто ми се скапа щит жлезата, съм много ревлива.) Та това с кучо е станало само за да направи драмата около трансфера пълна. Винаги става така. "Брой до 10" и ти пожелавам спокойствието на бременните!  И дано с куч нещата се наредят с помагащите хора около теб.
При първото ми инвитро и аз бях подложена на голям емоционален тормоз дори от семейството ми заради котарака. Въпреки чистите тестове за токсоплазмоза и научните статии, които им изкарах, че това е по-вероятно да го хвана от недобре измит и почистен суров морков, въпросите "Защо не махнете котарака?" не спряха да му се не види. Все едно някой да ми каже "Ми що не махнете бебето, като те буди така нощем и не те оставя да си починеш?"  Така и не разбраха, че само ме разтройват. И това е от нещата, която ти като една мама ще трябва да преглътнеш и да се справиш, нали? Yellow Heart

# 107
Благодаря, момиченца. Беше странен ден. Но ще мине. Иве, и моят има точно същото. Яд ме е че тези под нас знаят, че е сам, и вместо да чукнат, да питат как е и да ни кажат, те директно ни докладват. Но може да са други. В писмото не пише. И аЗ живея така. Нон стоп го дебна, в сряда си тръгнах от работа пп-рано Sad днес ще звъня в общината, за да им обяснявам. Чак сънувах как някакъв ни идва на визита.

Роч, забравих да те поздравя за темичката. Много е добра и как ги изписваш тези имена всеки път- не знам. Мисията невъзможна. Прегръдки.

Последна редакция: пт, 28 фев 2020, 08:48 от Анонимен

# 108
Джулка, имаш и моите стиснати палци и положителна енергия. Вярвам, че всичко ще е наред и ще изгрее слънце и на вашата улица. Прегръдки.

# 109
Джули 💋 Радвам се за теб! Сега чакаме да видим две хубави чертички!
Кийп, продължавам да ти изпращам положителна енергия!💋
Честито на момичетата,видели двете чертички!

# 110
Моята драма свърши и осъмнах в бяло и червено, нищо че още не е първи март!

Джули, всичко ще се нареди! Намерили сте решение за момента, така че ако можеш да се "изключиш" и да не го мислиш толкова ще е добре. Мисли само хубави неща - идват пролетта, слънцето, щъркелите, които ти носят двете чертички. Сигурна съм!

# 111
Джули, няма какво да ти пожелавам успех. БРЕМЕННА СИ People Baby и съм абсолютно, ама абсолютно ( да наблегна на сигурността в думите си) убедена, че ще ни пишеш с добри новини след време! А за първородното готино косматче, на което съм фен, защото е зверски як, за съжаление това е много чест проблем... А и англичаните не са особено толерантни... Но пък имате друга яка съседка, която би го гледала през деня, това си е доооста добро решение. След лоша ситуация се появява пък доста добро решение, което си е доста положително нещо. Погледни го от тази страна. А за чувствителните ти съкооператори, майната им, не ги мисли.
Фрекоко, ох, това с котките и бременността.... да смее някой от родата да каже нещо за моя ПОР и евентуалното му махане, ще го захапя за сънната артерия Joy, гък не искам да чувам по тази тема. Нито кучето ми, нито котката ще заминават някъде заради детето ни. Е разбира се малкият косматко ще бъде с ограничена територия за известен период от време след раждането, но той и без това само спи и изобщо не му дреме дали ще е на едното или другото легло или на дивана Joy

На бременните, честиткааааа, айде всичко да е наред и да е лекичко бременеенето!

Аз днес съм на фоликулометрия, да видим ще има ли О, няма ли да имаа. Гела седи на стартова позиция Joy MM пита за него, големи надежди му е заложил.

Mrs. Cherry, Disappointed , борбата продължава, съжалявам за лелището

# 112
  • София
Едни стиснати палци и от мен на Джулката!
За кучо - котка съм гледала почти 18години - сиямец, като го заведох в клиниката преди да почине съм ревала все едно усещах, че го виждам за последен път, и той плака милия.... но пък лекарите после казаха, че е бил много стар и болен. Липсва ми, той си беше моето братче Sad и честно казано и до ден днешен се чувствам виновна, че го оставих в клиниката сам, макар всички д аме убеждават, че за него е било по-добре, защото се е мъчил иначе...

# 113
Охх леле, темата с домашните любимци е най .. чувствителна за мен. Толкова много ги страдам.. Имам котка и аз на 11 почти години, а все едно беше вчера като я взех, имам и куче на 4, а преди два месеца почина другото ми куче, което беше на около 20 години, спряхме да му ги броим и просто му се радвахме.. Няма друго такова чувство като това когато се прибираш и те чакат и се радват..

Както се казва животните не са целия ни живот, но правят живота ни пълен Heart Exl

# 114
Ооо, shantall ! Разбирам те. И аз имах сиамче и толкова много си го обичах и ми беше точно като братче. Подариха ми го като бях на 6 и общо взето израстнах с него.
Когато почина няколко месеца бях на успокоителни защото не можех да дишам от мъка.

Добре че съществуват милите животинки, за да ни карат да сме по-човечни и добри. Animal Cat2 Animal Dog2 Animal Tropical Fish

# 115
Ехеее, знаех си, че нещо се случва - Джули, толкова се радвам, че се появи. Изобщо всичко се развива повече от идеално и съм убедена, че 8ми март ще го празнуваш като бременна!!
Сега почивка и спокойствие, кученцето засега си остава при вас, намерила си разрешение.

Аз чакам развитието и се чувствам странно, последните две нощи са ми се отприщили някакви ужасяващи еротични сънища:D Изопачени и съвсем не на място баш сега, даже пих нош па. Де го беше това желание като правехме естествени опити, питам се аз?

Бременелките, случвало ли се е? Чувствам се виновна и чудовище, наистина е различно , сигурно е от хормоните.

# 116
Кийпче, често имам розови сънища 🤭

# 117
Момичета, чета с трепет всеки пост в темата, и както няколко пъти съм казвала, някои момичета са ми се заболи дълбоко в душата, та тях ги чета с едно много силно чувство, което не си обяснявам...Как е възможно да ти пука толкова много за някого, когото изобщо не познаваш (тялом). Джули, най-после си бременна. Толкова съм развълнувана, че не намирам думи да опиша колко се радвам за теб. Всичко ще е наред - я виж колко много момичета ще се молят за теб и твоето ембрионче 💜.

На мен май пак ще ми идва много рано. Снощи ми зацапа много оскъдно и мислех, че днес ще дойде, но още не е. Ако дойде днес, това ще ми е най-краткият цикъл ever! Скъсява се периодично и като изключим, че може да е нещо хормонално, се радвам. Откакто правим опити, много се дразнех, че до следващата овулация има 19383 дни и ми се струваха цяла вечност.
Не вярвам, че ще ме пропусне. Имам си обичайните неразположения, напрегнати гърди, напрегнат корем и кръст, пъпчасването, раздразнението и ревливостта 😁.

Тинти, ти къде ще ходиш, не разбрах? Точно ти?! Която периодично изчезваше от темата, на която усещах липсата и приканвах да се включи. Едно от „старите кучета”, заради които стоя тук. Ако вас ви нямаше и бях останала сама, надали ще продължавах да пиша и нямаше да опозная новичките (които и те прекалено много се задържаха тук, за жалост).
Тикълс, и ти, и ти! Не знаете ли, че е забранено напускането, преди забременяване?! По един коментар на месец, поне, заради тези от нас, които ви очакват да пишете.

На всички пожелавам скорошно забременяване и да ходим дружно да се дърляме в друга тема 💜

Джулка, месри, че ни подари такъв хубав пост. С кучо всичко ще е наред и ще бъде щастлив, все пак ще става батко 💜

Последна редакция: пт, 28 фев 2020, 11:45 от Re-Born

# 118
Честито на бременните момичета и леко и успешни ди щастлив финал!
Добре дошли на новите и не се задържайте задълго!
Джулка, всичко ще е наред и с бебчо и с кучо! Стискам ти палци.
Ро, прекрасна тема както винаги!
Момичета, черпя ви виртуално , че от днес вече съм в клуба 40+
Нищо , че не се празнува , в неделя ще спретна ей такава торта:

# 119
Честит рожден ден, Ирен! Много здраве, любов и сбъднати мечти!

Общи условия

Активация на акаунт