Създаваме живота нов, с мъничко вино и много любов! - Бебеправене 370

• 29 229
  • 712
  •   1
Отговори
# 90
SsSa, има една бърканицата с мед, която на нас Кацаров ни предписа за подобряване на спермограмата.
Ако искаш може да му я забъркаш, вярвам че и имунитета ще му подобриш😁

Ако не се вижда добре, пиши.

Скрит текст:

# 91
Момичета тези от вас, които са от София коя болница посещавате Simple Smile

# 92
Мале, вижда се, ама малко сложно ми се вижда Smile май на този етап на просто прахче андрозитол ще кара, но много ти агодаря, ще си го запазя Hug

# 93
  • София
Аз я направих бърканицата, ММ я яде с триста зора за има-няма седмица.
После тотално я отказа, била отвратителна на вкус и не можел.
Доскоро я държах в шкафа, с надеждата да си промени мнението.
Преди няколко дни я изхвърлих.

# 94
Така, тук съм. Днес имах трансфер, та както казваше Лика- бременна съм, до доказване на противното. Тест на 10-ти март. 2-дни след женския празник. Не исках да казвам, защото минах през много емоции и несигурност.

Беше много хубав ден, бях настроена положително, докато не се прибрах и не отворих пощата. Писмо от общината. Оплакване от съседи, за лаенето и виенето на кучето. Направо ми прилоша. Очаквах го, бях убедена, че тези мизерници под нас ще ни разкажат играта. Сега ще ни проверяват, ще има визити, ще ни разкатаят. Проверявах цените да го пращам на дей кеър- 30 паунда на ден! Стрела в сърцето. И се обадих на родителите ми в БГ. Помолих ги да го гледат за няколко месеца, докато успеем да съберем пари, за да си купим къща и да се изнесем от тук. Ревах, много ревах, той ми е детенце. Всичко ми се върти около него. Мама и татко се навиха, казах им, че правим инвитро и че съм с трансфер. Мама беше на седмото небе. Татко като чу, веднага омекна и каза, че иска кучо да иде при тях- преди това леко се дърпаше. Говорих с другата съседка, която се грижи за него понякога и тя беше потресена. Каза, че ще направи всичко възможно, за да ми помогне и че няма да го пращам в България. Не ми давала. Щеше да е 100 пъти по-лесно да дойдат да говорят директно с нас тея мръсни уроди, вместо да ни докладват. Ужас... Та тя каза, че е ок да го гледа, когато може- ще си плащам на нея, но по-малко и ми намери други хора, които могат да го гледат, когато тя не може. Пак ще е много пара, но пак... Сега си го гледкам. Легнал е и спинка, като ангелче. Толкова много го обичам, беше бебе на 8 седмици, като го взехме. Неразделни сме, той ми е утеха, той ми е всичко. Ако не издържим финансово, ще трябва да го пратя. Търсих как да го пратя. Абеееее, беше тежък ден. Много. Имах и други проблеми тези дни. Но въпреки всичко- имам си 5 дневно бебе в мен, моля се на Господ да се захване и да си имаме живо и здраво същество след 9 месеца. Днес цял ден вървях с молитвите. И в следващите 2 седмици ще е така.

Молете се и вие за мен, момичета.

Бъдете благословени.

Последна редакция: пт, 28 фев 2020, 00:17 от Анонимен

# 95
  • София
Ей, Джу, от кога чакам новини от
теб !

Напълно те разбирам !
Аз самата имам две кучета, които са ми всичко. Съобразяваме живота си с тях, всички почивки са заедно с тях, новата кола се избра спрямо тях и т.н.
Едното е по-възрастно /мъжко/ и буквално ме спаси преди години. Извади ме от много дълбока душевна дупка тогава и ако не беше той, не знам къде и как щях да съм сега. После пък той за малко да загине в един инцидент, аз го спасих. Абе много сме преживели.
Сега са ми голяма утеха и често им разказвам какво ще е като дойде бебето и как ще бъдем едно щастливо семейство най-сетне. Постоянно си говоря с тях, все едно са хора.
Понякога се страхувам, че момчето ми няма да дочака. А така искам да се познават.
Направете някои лишения, ако трябва, ама изберете варианта с платената жена.
Аз лично, не си представям моите Шушки да са далече, пък било то и при роднини.

Моля те, разбирам яда ти, ама друг приоритет имаш сега !
Бъди спокойна, доколкото е възможно и чакам двете чертички !
Green Heart

Последна редакция: пт, 28 фев 2020, 15:00 от rave

# 96
Джулка, вчера смятах и бях решила, че трансфера ти е бил преди два дни Stuck Out Tongue Winking Eye и вече ти броях дните до теста.
На 5 дневно Е при ЗЕТ на пети ден след О ли се връща?
Rave +1 от мен.
Още много щях да пиша, но забравих какво беше. Утре пак ще се включа Nature Stars

# 97
Да, Марианка, на 5-ти ден. Биха ми инжекция за таймирането на овулацията в петък и днес действахме ❤

# 98
  • София
А защо кучо лае толкова ?
Или тия олигофрени преувеличават ?

Може би, повече разходки, игри с приятелчета... Да си изразходва енергията, да е по-спокоен ?

То и породата му е такава, нерваци са си малко, ама...

Последна редакция: пт, 28 фев 2020, 01:04 от rave

# 99
Рейви, страда, че ни няма. Лае си, но отскоро е така лошо. Гледам го на камерата 😫 ходи всеки ден на разходки, има си уолкър, с други кучета Излизат, но все иска повече. Буквално му трябват 3-4 часа, за да се трупяса. А ние бачкаме. Кой има по 3-4 часа всеки ден? Оф, не знам. Той просто иска някой да е с него нон стоп. Иначе във всяко друго отношение е приказен. И послушен....

# 100
Джулииии! Бременна си абсолютно така искам да живееш! Стискам палци и не съм религиозна, но за тебе и молитва ще кажа!
Моля те спокойно само сега, ти си много емоционален човек и това ти вкарва автогол, искам да станеш непукист. Мойто кученце го гледат мама и татко, защото има сепарейшън анкзайати, от ден 1, демек лае и вие ако остане сам, руши къщата, изпуска се, много страда. Тичала съм от работа, в Обедните си почивки, живеех със свито сърце, треньори виках, консултации, хомеопатия, някои животинки просто са така. Накрая съседи направиха проблем, и трябваше да го дам на наще, ама го виждам всеки уикенд, а и скоро след това забременях и беше по лесно и за мен като се появи бебето. До последно с корема го разхождах като го взимахме уикендите да си е при нас, но той е и по голям куч, аз съм го показвала тук черният дявол, първородния ми сИн Grinning мъчно ми е че баба му и дядо му го осиновиха, но там е по щастлив определено!!
А ето че ти решение си намерила и никъде няма да ходи кучо! Пари се намират, а и като те видят бременна уродите съседи ще омекнат!
Прегръдки и спокойствиееее изпращам Hug

Последна редакция: пт, 28 фев 2020, 10:59 от Ivied

# 101
Джулка, имаш едни здраво стиснати палци и от мен!
И за кучо те разбирам прекрасно и моята принцеса е всичко. Мъжа ми съм склонна да изгоня, ама нея за нищо на света не я давам. Предполагам, че твоят усеща някаква промяна при вас и реагира по неговия си начин. Надявам се, че ще успеете да намерите решение бързо. Но във всички случаи бягай от там, защото сега им пречи кучето, а после като дойде бебето и плаче и от него ли ще се оплачат...

# 102
Джули, Heart И аз те мислех вчера, но не смеех да пиша. Желая ти от цялото си сърце да останеш бременна още 9 месеца! Сега е най-важно да бъдеш спокойна, всичко ще се нареди. И аз съм на мнение, че пари се изкарват, но безрезервната любов, която ти дава домашният любимец няма как да бъде заменена, и не бих могла да се разделя на толкова голвмо разстояние от него. Ние точно поради причината, че от 7 до 7 не сме си вкъщи, не можем да си вземем животно,  ММ имаше куче, което доизгледаха родителите му, и му беше много тежко.
Поне ще ти е уютно в отчетните с познати лица - Кийп, Марианка, Ели, сигурна съм, че всички ще сте там Blush

# 103
Джулка и аз те мисля ... чаках да пишеш . Много , много стиснати палчета и положителна енергия и от мен ! Ще чакаме хубавия тест с нетърпение ! Прегръдки HeartHeartHeart
Дано се справите със ситуацията с кучо и не се налага да идва в Бг Hug

# 104
Джули бременна си и още как!!! 🤰🏻❤
Сега само хубави мисли, забрави всякакви проблеми и си почивай. Вярвам, че ще разрешите проблема с кучи. Стискам палци и на краката за един хубав финал след 9 месеца. ❤❤❤😘

Общи условия

Активация на акаунт