Създаваме живота нов, с мъничко вино и много любов! - Бебеправене 370

• 29 225
  • 712
  •   1
Отговори
# 75
  • Dope Reach
Още един път честито, пуста да опустее тази тема, само отчетните да гърмят!
Кали, кога ще чакаме тест? Blush

# 76

Днес съм със страшно главоболие. А като не ми идва още не смея да взема аналгин.

Можеш да вземеш парацетамол Simple Smile

Честито на успелите момичета! Лека бременност и до финал.. 🍀

# 77
Нали, Ро 🙂 “Великото преселение към отчетните” си пожелаваме. За резултата се очаква около 9-ти март. Рочи, хич не смея особено да се надявам, но все пак няма как да няма никаква надежда.

# 78
Ама аз имам намерение да си остана в темата дори и като бременна!Няма отърване от мен!😁

# 79
  • Dope Reach
Нали, Ро 🙂 “Великото преселение към отчетните” си пожелаваме. За резултата се очаква около 9-ти март. Рочи, хич не смея особено да се надявам, но все пак няма как да няма никаква надежда.

Сори, ама аз не говоря ако, ами когато! Не се дърпай! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 80
Честито на плюсчетата! Пожелавам щастлив финал!
Аз съм вече в 39та седмица, очаквам/ надявам се до 7-10 дни да се пръкне девойката и да ви замерям с памперси.
Бях малко в темата с вас, само 5-6месеца, преди да замина в отчетни. При вас научих доста неща за ПКЯ и ИР, както и за тестовете за Овулация и някои добавки, така че няма как да ви подмина и да не пожелая много, много плюсчета и бебчета.. 🤰❤️
Малко съм хормонясала и емоционална и се извинявам, ако сметнете поста ми за неуместен.

# 81
Емси , Роситка , честито , момичета Hug
Кийпче , чакаме новини от теб Kissing Heart
Момичето с балоните , пожелавам ти леко раждане и да се похвалиш когато се появи малката бебка Hug
Джули , къде си Thinking

# 82
Честито на виделите двете черти в темата, добре започва!
Момичето с балоните, ако щеш ми вярвай чудех се преди 5мин какво става с тебе, не дойде ли време да раждаш!? И ето те...ще мине леко всичко, чакаме да се похвалиш!
Родилите момичета хайде да направим традиция да казват как са кръстили бебчетата? Има цял под форум за имената пък ние тук не ги знаем дето хляб и сол делим дет се вика Grinning

# 83
  • София
Честито на печелившите !

Емси, аз те помня. И не че нещо, ама тука имаш броени постове, а последния ти беше през лятото на 2019та /поправи ме, ако греша/. Това е тема за взаимна помощ и подкрепа.
Винаги досега съм си мълчала, ама много такива случаи станаха вече - изобщо не ви пука за жените в тая тема и не се сещате и две думи да обелите, но когато дойде положителния тест, веднага се сещате да се похвалите тук. Е лошо впечатление ми прави.
Иначе, лека бременност ти желая.

МомичетоСБалона, радвам се че писа ! Теб и Съншайн ви следя и в отчетната тема. Желая ви леко
раждане и здрави бебчета ! Heart

Последна редакция: чт, 27 фев 2020, 22:08 от rave

# 84
Честито на всички бременни!
Кийпче имаш и моите стиснати палци всичко да е наред при теб!
На мен днес ми дойде по график. Сега се чудя, при двойка на по 28години, след 5-6 неуспешни опита, редно ли е да пращам вече ММ на СГ, или вече психясвам и е рано още?

# 85
Емси, Роситка, честито момичета! Бъдете здрави, вие и бебчетата ви и не правете прекалено на често ЧХГ тестове като мен Grinning

SsSa, според мен, предвид възрастта ви, можеш да изчакаш спокойно още половин година. От друга страна,  една СГ пък е най-лесното и безболезнено нещо, че и не толкова скъпо, и защо пък да не направите поне нея.

Идеята за имената на бебчетата е супер. Освен това, аз предлагам като попремине истерията с коронавируса и дойдат по-топли времена, да вземем да организираме една среща най-накрая.

МомичетоСБалоните - радвам се, че наминаваш при нас. Бременелките сте ни на късмет, а и вие сте част от тази общност и сте оставили следа. Аз и други любимки си имам сред бременните, те си знаят Stuck Out Tongue Grinning

Идея си нямате колко е безценна помощта, която си оказваме, и колко сме силни заедно всъщност. Получавам толкова много съобщения, дори от непознати момичета, всички са толкова отзивчиви, съпричастни, дават ми инфо, съвети. Аз съм човек, който винаги всичко сам е правел и предимно на себе си съм разчитала, и не мога да изразя колко приятно съм изненадата от добротата, която усещам във форума.

Засега няма да споделям конкретна инфорамация за моите тестове и развитието при мен, докато не се изясни окончателно положението с поне още 1-2 ЧХГ контроли. Надявам се няма да си разсърдите. Да кажем, че има надежда. Всъщност, то винаги има, стига да не сме черногледи и да виждаме именно надеждата. Днес сама си се накарах, че го отписах човечето, вместо да съм положителна и вярваща. Само се замислете - колко от жените като видят положителен уринен тест, ходят да правят ЧХГ? Може би неведението е блажено в такива случаи.

И с риск да помрача добрия тон на коментара ми, за съжаление подкрепям Rave в мнението й по-горе Wink

Последна редакция: чт, 27 фев 2020, 21:31 от Анонимен

# 86
  • София
SsSa, към днешна дата и това което вече знам - аз бих го пратила.
Ако всичко е наред, ще се успокоите, а ако не е - ще вземете мерки навреме. Hands V

Кийпи, да ! От няколко дни си мисля да върна темата за среща на дневен ред и просто забравям като пиша.
Идва хубаво време, слънце, пролет - идеално. Flowers Cherry BlossomAnimal BeeFlowers Hibiscus

# 87
Честито на плюсчетата, лека и успешна! Добре озарихте темата! Дано най-трудната част да е в миналото за вас.
Момичето с балона, лесно раждане и много здрава девойка!

# 88
SsSa И аз съм на мнението, че е най-добре да пуснете СГ и едни хормони на теб.

Ние чакахме 10 месеца преди да пуснем СГ и малко съжалявам, че не я пуснахме по-рано. При нас излезе ниска морфология и последва ходене по лекари, пиене на добавки и тн, за което се изисква време. За жалост не съм от търпеливите хора.

Ако си от по-търпеливите може да изчакаш още няколко месеца.

Стискам палци всичко да е наред при Вас.

# 89
Благодаря:blush:
Да, може би ще преминем вече към някои основни изследвания и двамата. Иначе аз от днес съм му взела на него разни добавки, не знам дали има нужда, но със сигурност няма и да навредят, та няма лошо.

Общи условия

Активация на акаунт