Домакини 70/ За да постигнеш всичко, понякога е достатъчно да направиш само една стъпка

• 56 791
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Оф, ама и това ще мине. Хванаха и "трудно" време.... На мен са ми далече, иначе с удоволствие щях да помогна. Обичам миризмата на бебе Kissing Heart

# 646
А аз се дрогирах от тази миризма. До скоро миришех главата на момчето ни. Виках го и му казвах....Дай да се дрогирам!

# 647
  • при късмета
Добро утро, нищо, че е обяд!
Голям кеф е да се наспиш.
Някак се успокоих като вчера видях нашия доктор и ми стана ясно всичко около шефа. И вие ми бяхте голяма подкрепа, много ви благодаря!
Мария, дано бързо се възстанови майката. Като са сами там е доста натоварваща ситуацията.
И аз умирам за бебоци, но за мое не искам и да си помислям. Не заради бебето, а нито физически, нито психически бих издържала бременност.
Мрачно е при нас, но поне вятъра спря и е малко по-топло или поне така се усеща. Така се понася някак.
Смърфи, до къде докара ремонта? Майсторите ако се правят на разсеяни, прати ме мен, както съм събрала на целия свят, ще им отеснее апартамента Joy
Хубав уикенд на всички Hug

# 648
Тук се продъни небето.... Шантаво време.

Ма ко,
Скрит текст:
два са ремонтите. Единият в Пловдив, там помагаме на свекърите с един техен наследствен имот - малко апартаментче, което трябваше да се избуши до основи. Нещата се развиват по план, със съвсем малко забавяне, заради ситуацията. Другият е в София, също се развива горе-долу добре. Имаме приятелка, която наблюдава и координира нещата. Там сме изправени пред едно предизвикателство с банята и прозореца в нея. То решение има, ама искат много пари. Та сега изчакваме други майстори да си кажат цената. И така. Вървят нещата, ама много бавно. Не че бързаме занякъде, хаха. 

Направо завиждам на Калинка за слънцето и хубавата разходка!

Мария, стискам палци бързо да се възстанови снахата! Hands Pray

С Фло сме съзодийнички! Wink

Ставам да готвя една супа. Довечера сме на гости след толкова време изолация...

# 649
  • при късмета
О, бях тръгнала да пиша за снимките от Калинка, ама явно още ми се спи. И аз много обичам камънак, а при тях изобщо не липсва.
Смърфи, банята винаги създава проблеми, аз като се сетя миналата година по това време как още не ми беше минало на майсторите, а за мъжа ми да не говорим.
Трябва да се събудя и да измисля какво ще вечеряме.

# 650
То и тук, както в Бг има от всичко - плажове с широки плажни ивици, скали, камъняк - само дето на разположение има много места - все пак е остров Laughing
Времето тази година се стопли много рано - такива горещини обикновенно почват в средата на юни, но ще видим до кога ще са Laughing
Сложих курбан, че мъжете у дома много го обичат, хляба е в машината, сега ще правя един доматен сос с моркови, чушки, лук, чесън, маслинки и мноооого магданоз, че останаха от вчера пържени кюфтета и трябва да ги "облагородя" Laughing

# 651
  • при късмета
Добро утро!

Честит празник на децата, да са живи и здрави, усмихнати и много успешни!

# 652
Добро утро.... Изпуснала съм кафето вчера, но за днес ми дойде екстра.

# 653
Аз пък ходих на изследвания (контролни, ендокринологични) и не бих кафе сутринта. Добре, че в клиниката предлагат кафе, та пийнах след това едно хубаво кафе.
Сега да стиснете палци за добри резултати, макар че си знам, че съм вгигнала пак инсулина...

Тук е отвратително време. 12 градуса е! Вали много често, духа, мрачно е. През април и първата половина на май беше много по-топло. Видях, че продават вече божури, ама след миналата година и алергията, дето ме хвана от тях, тази година ще им се радвам от далеч. Wink

В петък ще ходим до посолството за подмяна на документи. Както е тръгнало, може и да не успеем да се върнем това лято за подмяната им.

Ма ко - как е Шефът?

# 654
Смърфи, стискам те, веднага. И аз днес бях до ЛЛ за направление, другата седмица ще отивам до гинеколог, за да ми издаде за мамолог.
За студа, да ти кажа  при нас е студено, мокро и ветровито. Тази сутрин пак си пуснах климатика, но не за да ме охлажда.

# 655
  • при късмета
Смърфи, стискам палци за по-добри резултати, отколкото очакваш.
Шефа е добре, вече тича даже. Само съвсем малко още има да спадне около кокалчетата и настрани да върти глезена. Отивам след малко да взема един съученик да го доведа на гости, да се видят и поиграят.
Мария, за теб палци другата седмица
Кучи студ е при нас, влажно и ветровито. Рамото щом се обади, а то ме боли последно при влажно време, значи влагата много повече от обичайното и за по-дълго време от обичайното. От 3 дни съм на хапчета за мигрената, но пък нея овладявам, щом усещам ставите Joy
Не мога и да се наспя, шефа сутрин ме буди и ми вика: Аз щом трябва да ставам и ти ще ставаш. Вратлето ще му извия някоя сутрин

# 656
Смърфи стискам палци!
Мако браво на Шефа - даже и за това, че те събужда Laughing
Мария много дълъг път до мамолога.
При нас накрая заваля LaughingLaughingLaughing Лошото е, че от 28гр падна на 12гр...

# 657
  • София
Привет, момичета!

Ма ко, радвам се, че шефът е добре. И по-добре ще става.

Мария, успех при мамолога!

Смърфи, стискам много палци!

Ние увеличихме стопанството. Взехме си бройлери. След два месеца ще стават за.... клане. Искам да ядем чисто месо, колкото и да ми е мъчно, че ще играе ножа.

Искам да е лято, студено ми е, влажно, болят ме дъртите кокали.

🌸

# 658
Привет! Намерих време вече да ви видя. Споменали сте ме с добро на 6-ти, благодаря!
Мако, преживявания сте имали. Радвам се, че вече шефа е добре. Девойките онзи ден се сетиха за парка в Пазарджик, как са тичали и ги наяли комарите...
Дребната приключи годината,  каката я тресе изпитна треска. Още един месец ще устискаме и ваканция здравей!

# 659
Добро утро!
Кой спал, спал, сега кафе.

Да стискате палци днес, че ще слагаме брекетите на щерката.
Вале, с такава любов си описала житието на пернатите....чак на мен ми се прияде супичка и печено с карофки.

Общи условия

Активация на акаунт