Домакини 70/ За да постигнеш всичко, понякога е достатъчно да направиш само една стъпка

• 56 790
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
  • при късмета
Добро утро!
Мария, стискам палци
Мушкатова, Hug появявай се по-често.
Вале, разбирам те за какво говориш. Голяма дилема е това.
Смърфи, днес ли излизат резултатите?
При нас като, че днес ще е по-топло, поне е по-слънчево. Измръзнах тези дни. Следобяд най-после ще оправя падналата пломба

# 661
  • София
Успех, Мария!

Едно слънчево кафе от мен:

# 662
Добро утро! Някой да каже на времето, че е юни, аааа...

Ма ко - излязоха. Правилно се съмнявах за някои неща. Пак трябва да се видя с лекарката и май ще иска още един, два теста и ще направи промяна в досегашното лечение. Тоест, като цяло новиите не са чак толкова лоши. Wink

Мария - стискам! Hands Pray

Честно, вече не знам какво да готвя. Ще ходя до магазина малко по-късно и не знам какво да купувам за вечеря. Имат домашно пилешко, ама дайте акъл за нещо на скара. Отскоро имаме хубав електрически грил, ама пилешко не съм правила. Снощи пекохме риба. Да го сложа в някаква марината може би, не знам. Или да го мятам на фурната и да не се занимавам с глупости, хаха.

# 663
  • София
Привет, момичета от близо и далеч! Hug
Наглеждам ви, чета ви, понякога пия кафенце с вас, но си мълча. Нищо кой знае колко Ентерсно няма при мен, ако не смятам завръщането на гаджето от вилата, където изкара две седмици почивка от мен Wink. Е, свърши и не малко ремонтни дейности. В една къща винаги има какво да се прави.
Най-вече се радвам на "прохождането" на Шефчето. Браво, че вече и тича. Молодец, биха казали руснаците и СМЪРФЧЕТО. Simple Smile
Стисках солидарно с вас палчета за нуждаещите се - кой за каквото е имал нужда и е помолил, да стане!
ВАЛЕНЦЕ, усмихна ме с твоите "дърти кокали". Какво да кажа аз тогава за моето архаично тяло??? Ами грижа се за него, та да ми служи дай Боже по - дълго време. Откакто започна карантината и свободно време колкото искате, започнах да играя гимнастика - стягам си мускулите. Особено внимание отделям на мускула платизма. Много важен за всяка жена. Не му ли обърнете внимание, не го ли тренирате - набръчква ви се шията, увисват ви бузите, разваля се овалът на лицето. Няма да ви изнасям лекция - има достатъчно писано по въпроса. Ако ви интересува, прочетете. Simple Smile
Работя по 2 - 3 дни в седмицата. От началото на месеца си възстановявам испанския. Да не си помислите, че съм тръгнала натам? Не.  Просто не давам на мозъка ми да лентяйства. Участвах в едно много интересно виртуално обучение по психология на тема Как да направим мозъка си по-умен. Води се от руски преподаватели, а те са много силни в психологията. Ако ви е интересно, веднага ще ви дам рецептата, как да стане това. Simple Smile
Гушкам ви, силно, силно. Желая ви хубав и най-вече слънчев ден!

# 664
Добър ден!
Вале помня я тази масааааа Kissing Heart
Смърфи аз току-що правих пилешки гърди на грил-тиган, ама не са домашни. Иначе "цепя" на две, за да не са дебели, не начуквам, мариновам за около 2 часа - в купичка слагам малко олио, соев сос, чесън, бял пипер, съвсем малко розмарин/много ми е силен/ и 1с.л. кисело нляко - разбърквам и омесвам с пилешките филенца. Сол не слагам заради соевя сос, че става солено. Пека на сух тиган, че в марината има олио.
Фло аз за съжаление овала не само на лицето съм го бая закръглила, ама пък нямам бръчки LaughingLaughingLaughing
Хортензия Kissing Heart
Мария стискам палци и чакам новини!
Кратун пък го тресе треска да се връща на училище. Чакаме насоки, уж от 15-ти ще ходи, но още нищо няма.

# 665
Привет момичета,нещо не ми се пише ,ама сега като ви прочетох, се появявам и аз.
Ма ко ще ставаш и ще слушаш ,още малко остана.Пущай си гръцкото и до като учи Шефа ти ще дремваш и ще мечтаеш.
Вале  завид за пилетата,ама ти е хубаво на село и спокойно.А към кафето другия път добави и сладкиш де.
Мария ще стискаме палци за теб ,бързо да минеш и за добри резултати.
Смърфи карантината е виновна,тя ни отпусна.
Фло   браво на теб,все измисляш с какво да се занимаваш.
Калинче  при вас или е студ, или жега хаха.
При нас уж вече почва жегата,ама си е студено още вътре.
Нещо здравата съм се отпуснала ,днес нищо не ми се вършеше...е, успях да си свърша задачите после обаче.
Стискайте ми палци утре ,че имам  да получа скица и дано нямам проблеми пак.Правя си планове и почваме да оправим долу кухнята.Ама бавнооо и славно  ще стане,защото не бързаме за никъде.

# 666
  • при късмета
Ако не знаете да ви кажа, аз съм в Гърция и трябва да се върна след 2 дни Joy Направо ми се реве, че се провали тази почивка.
 Смърфи, аз избягвам бяло месо да пускам на каквито и да е уреди и грилове. Поради липса на време за мариноване и става сухо, че обикновено се сещам в последния момент. Бяло месо само на китайско правя, но обикновено е планирано и си го мариновам. Наблизо имам магазин на птицеферма и яйца и пиле от там взимам. Цели и обезкостени бутчета имам винаги в резерва.
Фло, ти си фурия. Винаги постовете ти ме карат да се усмихвам.
Калинче, дано е за малко лошото време при вас, че и тук така изведнъж паднаха температурите, та 2 седмици студ и дъжд. Кратун го разбирам защо иска да се връща на у-ще, на възрастните не ни се отразява добре нормалната комуникация с хората, а за децата май е още по-трудно.
Писе, успех утре в общината
Оправих си пломбата. Метнах гюведжета за вечеря. Чакам шефа да се прибере, че излезе с комшийче навън и вдигам краци за днес.

# 667
Нямахме нет ден и нещо... Децата изпуснаха обучението днес, но поне се наспаха. Брекети ще слагаме в четвъртък, вчера само отливка.
Писе, дано си взела скицата.

# 668
Днес е черешова задушница,нека си спомним за нашите близки и приятели...
Мария ,оправих се със скицата,обаче телефона ми сдаде багажа хаха.
Звъня ,не ме чуват-заминал е микрофона.Оставих го за ремонт и дано днес стане,ако ли не нов ще вземам.А хич не ми се иска сега,но не мога без телефон...Почвам и ремонта, ще оглеждам оферти за плъзгащи врати,харесах си модел сега проблема е да има кой да ги направи.
Хайде слагам кафето и ще мързелувам днес,вън е облачно и приятно време.

# 669
  • София
А при мен нощес небето плака, та до преди малко...
Нека Бог да прости любимите ни хора, нека да е светло на душите им...Heart
Ще е светло! Току що слънчицето изгря. Усмивка през сълзи ще е, но такъв е животът...

# 670
  • гр.Варна
Привет момичета. Тази седмица ми беше троен ретрограден Меркурий Cry. На работа лудница и много натоварено, синът ми лази по нервите, а дъщерята.... Оф там беше ужасното притеснение. Не знам дали бях казвала, че има проблем с 4 мъдреца които нямаше шанс да се покажат от венеца. Февруари месец извадиха единия който създаде проблем и по препоръка на хирурга другите 3 останаха защото нямаше защо да се пипат към момента. Дааа ама, преди 2 седмици я заболя един, а после и другите се обадиха, а тя е в Берлин. По спешност я пратиха техните зъболекари на хирург и миналата събота извадиха и 3 наведнъж. Уж беше добре, и в понеделник се почна кошмар. Болки ужасни и температура. Ходи до клиниката където ги вадиха, всичкооооо било наред. Да, бе:confused: Накарах я да отиде при първите зъболекари, защото ги беше харесала като отношение, и се оказа че има възпаление. Не и бяха изписани АБ след ваденето, а ето че е трябвало. Сега пие АБ, но температура вдига все още от време на време. Като цяло казва, че се чувства отпаднала, а трябва и на лекции да се появява онлайн все пак. На тръни съм постоянно и не спя от нерви и притеснение.

# 671
  • при късмета
Привет!
Плами, бързо да минава на момичето ти, много е неприятно. Голям проблем може да излезе от мъдрец, моята зъболекарка абсолютно винаги ми дава АБ, когато вади, незивисимо дали ме е болял или не преди ваденето.
Писе, радвам се, че си се оправила в общината. Бързо да оправят телефона
Мария, ден почивка за децата, няма какво толкова да изпуснат края на годината
Фло, Калинче, Смърфи, Вале Hug
Свалихме конците на шефа вчера, изобщо не беше стресиран. Обаче доктора ми обърка плановете за пореден път. Беше казал, че на 19 ще има преглед и тогава ще решаваме за втората операция. Вчера каза, че този преглед ще е чак на 17.07 и операцията ще е следващата седмица вероятно. Та сега вместо уикенд организирам направо почивка, поне за седмица. Не знам къде, кога, нищо не знам, но другата седмица с това ще се занимавам. И препоръки приемам, направо към морето може би ще се насочим

# 672
Какво търсите, Ма ко? Вила, хотел, инклузив?

# 673
  • при късмета
Да ти кажа и претенции нямаме, само и само да идем на някаква почивка, че много ни дойде на всички. Шефа иска "само да се поплацика малко", аз искам да полежа на слънце и да се включа и в плацикането, а мъжа ми просто и той има нужда от почивка, че е почивал за цяла седмица последно миналата година, по това време. Може и други хора да има с нас и тази седмица ще събираме оферти, че да решим. Инклузива в никакъв случай не е задължителен. Даже включена храна не е задължителна.

# 674
Не мога да дам идеи, просто питах какви са ви намеренията, че покрай тоя модерен вирус .......

Общи условия

Активация на акаунт