Отговори
# 255
  • София
Джулка, на нас за кръщането също ни искаха тези неща, само че кърпите бяха 2 една за попа и една за детето (аз за него си бях взела голяма хавлия). В нашия списък присъстваше и кръсче. Още искаха и кръщелното на кръсницата и акта за раждане на Краско. А за детегледачката май взимат от 2.50 лв. и нагоре на час, но не съм на 100 % сигурна.

# 256
  • София
Джули, и на нас искаха кръстче и синджирче. За да ги осветят. А кърпите - две - една за попа и една за жената, която продаваше там, за Вал - хавлийка. С олио ги помазват, а вино им дават да пийнат. Силно казано. ПО-скоро да близнат.
Тарифите за детегледачка бяха/август/ - за 10 часа , 5 дни седмично, даваха 250 - 350 лв. + карта за транспорт. Ако остане след работно време, по 1,50 -2 лв на час. Нали търсехме работа за мама, в Сф, като детегледачка, та това даваха. Ако има педагогическо или медицинско образование, може и малко нагоре.

# 257
Момичета много се радвам, че има форум и знам, че винаги мога да вляза и да прочета какво става с вас, въпреки че го правя доста рядко. утре заминаваме и ние на море на къмпинг Златна Рибка до Созопол (ако някои е в района ще се радвам да се видим тел 0889 430 235), та реших да драсна два реда.

Аз не съм почнала още работа, но поработвам от къщи заедно с Любчо. доста зор виждам и затова съм се замислила и аз за детегледачка на половин ден от ноември живот и здраве.

ама как растат тия дзверчета и колко енергия имат. голяма забава е в къщи. Любчо пълзи скорострелно, изправя се по мебелите, слиза сам от дивана и спалнята, рови по всички достъпни места. позната ви картинка. понякога се случват и инциденти - например днес падна от столчето за хранене и бая ме стресна. вече го връзвам ще не ще.

честито на Мандаринка и Злато за студентсвото. блазе ви.

идеята за общ рожден ден е чудесна. аз мисля, че някъде на закрито е най-добре.

чао от мен, стискам палци всички да са здрави и в добро настроение. Laughing

# 258
Миринда, честит рожден ден! Бъди жива и здрава, винаги влюбена и страстно обичана и дарявана с много усмивки от малкото ти момиченце и любимия мъж.

Момичета, аз също имам повод за черпене. Моят мъж става на цели 37 години. Пожелавам си да ни е жив и здрав, все така да ни обича и да се грижи за нас и да има повече свободно време, което да прекарваме заедно.

Аз пък от утре сутрин всъщност от днес съм в редиците на трудовите  хора. Стискайте палци първият ми работен ден да  мине добре както за мен, така и за Дими. Оставям я на грижите на татко й и на моя татко, та ще видим как ще се справят с нея двама мъже hahaha Joy Дано до вечерта все още са живи и ентусиазмът им да я гледат не се е изпарил.

Ако мога, ще се включа от службата.
Целувам ви и ви пожелавам приятен и по-топъл петъчен ден.

# 259
Честит рожден ден Миринда!
Пожелавам ти много здраве,семейно щастие,много хубави моменти с любимите ти хора и късмет!
Весел празник!
  bouquet
Пчеличка,да ти е живо и здраво мъжлето и на вас весел празник!  bouquetУспешен първи работен ден!
Добре дошли на Надинка и Ивон!  bouquet
Джули,за бавачки-нямам много информация,но под нас ползват услуги на детегледачка 5 дни в седмицата,по 8-9 часа и и плащат по 1.5 на час, но освен с детето се занимава и с домакинска работа.
Мишленце,честито повишение на заплатата и весело изкарване на моренце и на балкана!
Емим,малката слдуранка май на татито се е метнала Wink Hug
Надинка,за обувките ние нямаме такъв проблем,но пък Вики иска да си ги гризе и все се мъчи да ги събува.Дори вчера си загубихме едната и сега трябва да и купувам нови.
Таня,дано му се размине операция на мъжа ти и всичко да е наред Praynig Hug
Радвам се,че Преско е по-добре.Дано скоро ги изпишат,много кофти тоя вирус.
Аз да се похваля,че моето детенце вече яде това,което му приготвям аз и съм изключително щастлива,че най-сетне прояде,защото само на мляко не става.
Целувки от нас и приятен уикенд!

Последна редакция: пт, 01 сеп 2006, 09:49 от galentina

# 260
  • София
Хелоу, май френд Mr. Green.
 newsm51 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИРИНДА. МНОГО ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ babydust7.
 Two HeartsЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА СИМЕОН, на Wasp. Да расте здрав и щастлив  ura.
Ивон, приятно изкарване  grinning039. И влизай по-често тук.
Пчеличка, честито ти рожденик baloni. Да е здрав и много послушен.Успех в работата newsm10.

# 261
  • София
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=59209
Ето малко снимки и от мен  bouquet.

# 262
Здравейте!!
И мене много ме е срам, че не съм чела от сто години Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Таня, мерси за пожеланията!
 Черпя всички по повод именния ден на мойто дзверче!!!  food002

Миринда, ЧРД! Бъди много щастлива, обичана и красива!!!!

Нямам възможност сега да пиша за нас - с две думи - добре сме, но яде супер малко - ако изобщо благоволи да хапне, изяжда около 2/3 от малките бурканчета по 130 г. Добре, че мляко пие. Слагаме лепенка на пъпчето, защото малко стърчи, това ми е голямата болка, дано не прерасне в херния. Зъби - 3. От 10 дена го чакаме четвъртия, но не и не. Стои прав, но не ходи. Лази много. Тръшка се, сърди се като не е неговото.

Целувам ви всички и дано скоро да имам време да чета и пиша повече (то верно че от мен зависи, ама..... Embarassed)

# 263
  • Варна, България
честит рожден ден, Мириндичка!    bouquet
Желая ти дълги години все така ведро настроение, оптимизъм и много обич в семейството!

Честит имен ден на всички именици!
Симеон на Wasp да расте здрав и усмихнат!

Честит рожден ден на мъжлето на Пчеличка! Весел празник!

Ние си имаме 4-то зъбче и вече сме здравички. При нас хремата и кихането най-вероятно са били алергична реакция към храна. С еднократно слагане на капки Виброцил оправихме положението.

Ивон, весело изкарване на морето. А Созопол и "Златна рибка" са чудесен избор!
Джулка, тези попове м...... си тракали /Ша Ма прощавате/, ама толкова неща да искат. Не че после не ги продават пак...
Забравих да похваля малките сладурчета октомврийчета от последния брой на "Моето бебе" - Рали на Мишленце, Нати и Преско!
Ооооооох, дано бързо се оправи малкия пухчо Преско!
Чао засега, ще се опитам и аз да дремна с бебо!

# 264
Ето ме мами - на работа Hug
Яни си има кака Петя от днес следобед Mr. Green Ще ги видим как ще се справят.
Като начало ще са за по 3ч през ден. После ще увеличаваме докато станат за цял ден - всеки ден.
Той сега спи де, ама като се събуди ще ви кажа как вървят нещата. То и аз ще тичам по етажите първите дни Embarassed ама какво да се прави.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИРИНДА!!!!ДА си ЖИВА И ЗДРАВА!!!МНОГО ЩАСТЛИВА И УСМИХНАТА
Честито и на малките въшки Нати Преско и Рали!!!!Да са ни живи и здрави медийните звезди!!!
Честит имен ден и на Симеон на Уасп!!!!И той да е жив и здрав. Много щастлив. С гордост да си носи хубавото име!!!
Честит рожден ден и на Пчеличкиният мъж. Дано все така да си ви слуша и обича!!!
Ивонка - весело изкарване на моренце. Дано времето е с вас и да е оправи бързо!
Танчеее!!!! Crossing Armsзащо си смени аватара пък сега???
Галка - честото ви прояждане. Най после и Вики да оцени усилията ти в кухнята.
Ер-ка - добре ме подсети за кръстчето и синджирчето ,че бях забравила Crazy Ще трябва още в понеделник да намеря време да обиколя златарниците Mr. Green А ти ей така да беше драснала някой ред???То и бабака жабка никакава я няма???? Thinking
Волтожче - браво на Сами че е вече здравичък. А за зъбчето - честито!!!Пък за поповете...права си ... ама служител божи , как да го коментираш?! Mr. Green
Айде сега малко визитки да понаправя ...после пак Mr. Green

# 265
здравейте
честито Миринда, както и на вси4ки останали, които не съм поздравила от предишните дни. Бъдете винаги усмихнати и щастливи, вървете напред и намирайте време за всяко нещо, радвайте се на  всеко детаил от живота

ами, аз се завърнах от Турция и ми се разминаха всичките му там атентати Simple Smile Ще ви разкажа по-късно как беше и снимки тогава. Надявам се това да стане преди 4, когато заминаваме на море. Дано тъпото време да се оправи и да изкараме там страхотно с бебока. Я, да ви попитам: ами докато бяхте на морето, на плажа какво ядяха вашите деца. Нещо ми се струва, че само пюренца ще яде Мишето и някоя друга купена супа, за всичко останало ще ми трябва пасатор или кухня за готвене.

Ех, малко разбъркано се изказвам, ама да не забравя нещо ... Честито и на всички останали ходещи крачета, лека и безавариина. Аз лично правя прощъпулник, когато преценя, че детето ще стигне без проблем и без опасност от падане от мен до поставените на няколко метра от него предмети /няма да се излагаме пред гостите де/. А иначе Мишенцето вече е готов за събитието, но нали пак заминаваме на море, та пак ще поизчака:) На големият му го направих доста късно / вече ходеше стабилно и дори можеше да клекне сам/ на рождения му ден.

Относно рождения ден, аз от доста отдавна бях запланувала да ви поканя на този на Мишо, но идеята за октомрииски рожден ден ми допада повече. За разлика от мненията които изчетох /не съм прочела още всички странички Embarassed/, аз мисля, че най-удачно е да се направи по-средата някъде на рожденните дни. Все пак освен ноемвриичета има и от септември /те на год и месец ли ще празнуват/. А пък октомриичетата, на чиято дата ще празнуваме би трябвало да се почувстват поласкани, че именно техният ден сме избрали за среща, а и кое дете може да се похвали с такъв първи рожден ден на датата си:). Имайте предвид, че това е само мнение, дори не е предложение.
Относно заведението - патиланци не е подходящо, понеже ще има и външни хора, а игрите които организират са за по-големи деца от 3годишния ми син. Мисля, че е най-удачно да се наеме такова квартално заведение, само за нас си. В момента не се сещам за имената, но има закрито, близо до 93 училище /Гео Милев/ и закрито с двор до пазар ситняково. Относно прорамата може ние да си измислим нещо /някакво състезание за най-бързо лазещо бебе или нещо такова/ и някой от нас да е водещият. И за подаръците имам идея - всяка да купи нещо мъничко до определена сума и на лотариен принцип да се разменят между децата и ако някой не е доволен от подарака да може да си го замени с друго дете /изпитан метод при по-големи деца - много е забавно/

ами това е за сега от мен, хайде че мъжа ми дава зор да излизаме

# 266
  • София
Боги, браво на вас, че сте оздравяли. А към какво може да е алергичен?
Джули, дано да уцелите на детегледачка. А аватара си го смених, щото бг - фотото ми прави проблем. Пък да не вземе и някой да ме познае  smile3520 Mr. Green.
Мирка, добре сте се завърнали и приятно море. Ние сме от септемврийчетата, но ще празнуваме, когато кажете Mr. Green.
За заведение - вижте какво намерих :
http://www.bunny-bg.com/

# 267
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Ер-ка - добре ме подсети за кръстчето и синджирчето ,че бях забравила Crazy Ще трябва още в понеделник да намеря време да обиколя златарниците Mr. Green А ти ей така да беше драснала някой ред???То и бабака жабка никакава я няма???? Thinking

Аааааа моля, моля ..... Точно аз ли ?  Naughty Не ви изпускам от поглед , зорко ви наблюдавам и чета ако има писано. Мерси ,че се сети и за най-дъртото Blush тук.  Hug

Честит Рожден ден,Миринда! Жива , здрава и много лично и семейно щастие!

# 268
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Новата темичка http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=124318.0  Hug

Общи условия

Активация на акаунт