Отговори
# 210
Привет на всички!
Ние сме още на антибиотик, поне не са инжекции. Днес ще ходим на преглед - стискайте палци  Praynig.
Явно от тези лекарства малката шушка не иска да яде - изяжда само половина от обичайното количество.
Изглежда отслабнала и не е толкова весела. Направи опити на пълзене - на къси дистанции  newsm44, през нощта стои права в кошарката и гука, взимам Валери при мен. Тя вече се гушка! Толкова е приятно! Бърбори и, така ми се струва, даже се кара. Показва къде е крушката, къде са птичките, как прави рибка, звуците на котка и куче са еднакви   Heart Eyes.
Тъкмо да ви попитам - имат ли вашите бебоци любими играчки за преспиване? Имаме няколко, които само като ги види - гуши ги, пръстчето в устата и готова  fiuuuuuu!
Ани, честито ти внуче! Ние си имаме цели три  tongue!
Честито на проходилите бебоци  smile3539!
Честито новите зъбчета  tooth!
На всички пътешественици - приятна почивка  sun!
За РД мислим да съберем приятели и роднини в ресторанта  newsm19.

# 211
  • София
Добро утро, момичета!
Добре дошла Мира.
Кармен, добре си дошла и ти, и честито ви прохождане. Моята щерка само тича, не иска да ходи newsm78.
Волтаж, честито ви зъбче с много мъки. А пък мойта док казва, че не може от зъби да се вдигне Т, то си било инфекция Thinking.
Валерия, стискам палци днес за прегледа Peace, всичко да се окаже наред Praynig. А за приспиването - ние нямаме любима играчка, имаме биба.
Меги, приятно изкарване във Варна и да цункаш варненските бебета от нас.

# 212
Приятели,
някой от вас сигурно помнят миналата година когато се похвалих, че братовчедка ми роди момченце - Калоян. Сега нямам търпение пак да споделя радостта си с вас:

Вчера по обяд същата тази моя братовчедка роди МОМИЧЕНЦЕ - Анна. Прекрасна малка дама с големи бузи.

Пожелавам й да расте здрава, лъчезарна като майка си и невероятно красива и добричка като братчето си.  Heart Eyes Вчера бях в болницата при тях. Гушнах прекрасното малко вързопче и направо ми се подкосиха краката от удоволствие. Помните ли тези мигове, когато за първи път прегърнахме нашите мънички пухчета. Държа я, а все едно в ръцете ми няма нищо. Толкова е лекичка и нежна. Прекрасна е!

И още една страхотна новина - КРИСИ вчера проходи.  Hug Днес ще месим питката, че вчера не остана време от вълнението покрай новия член на фамилията. А и как се омаяхме снощи... мали, мали. Още ми се върти главата  Mr. Green

Последна редакция: сб, 26 авг 2006, 14:24 от klamerche

# 213
Ехехе Плами много се радвам за малката шушулка, честити ви ходещи крачета и все напред и нагоре в живота да я водят!!!!
На Боги честито перфораторче!!!!
На Коко му направихме прощъпулника , ама сега се сетих че не му бяхме сложили нищо морско  ooooh!, в крайна сметка се спря на едни ключове и едно портмоне. Всички други забележителности ги подмина, а имаше толкова шарени предмети.
Сега и той е с някаква лека кашлица, но съм го заредила с вит.Ц и разни други хомеопатии, и се надявам да ни подмине , защото сега въобще не е момента за такива неща. Тепърва ни предстой пътуване до Софето ,оттам до Перник да си вземем булката и после на Рибарица да ги оженим брат ми и бъдещата снаха и после ние с Драго отлитаме  за Белгия и се надявам да оставим Коко в отлично състояние на баба и дядо.Абе въобще ни чака нещо много приятно и само се моля Коко да е здрав.
За рожденния ден мисля че идеята на Боги ще успея да я копирам , много ми хареса и в къщи не става мого е тясно , така че навън и при това в непушаческо заведение , мисля че ще е супер.
А да и Коко вече ми вика мама , особено като иска нещо и ме гледа и Мама, абе знае той ама не му минава номера- вече .
Мамчета чао , че има някакъв зор и отивам да видя за какво мрънка.

# 214
  • София
Кламерче, честито ви бебе. И честито ти проходила щерка. Да е жива и здрава и много да ви слуша.

# 215
Здравейте,мами! newsm51
Ние вече сме си в София.Изкарахме супер на моренцето!Много съм доволна!Натали така се е забавлявала,не можех да я изкарам от водата.Почти не стоеше в басейна,ама то щото по-голям кеф от голямата вода няма.  sport027Сутрин стояхме около час и половина на плажа,после на разходка,че много се уморяваше малката и трябваше да поспи.Обядвахме и пак на разходка.Следобяд отново на плаж.Вечери задължително бяхме на бира и всякакви рибни специалитети. eat beerЛеле толкова риба през живота си не съм яла,ама сега ми беше вкусно.Нати разбира се по някое време заспиваше в количката,та успявахме да постоим до по-късно.Тези 6 дни бяха незабравими! Stuck Out TongueСнимки ще ви покажа,като пуснат бг-фотото.Е,всичко е ок,ама пропуснах да кажа,че малката е със сополки.Вчера я водих на лекар,всичко друго и е наред.Борим се с капките,но ще се оправи.
Сега ми се е скапало малко настроението,ама то ще да е от гадното време.
ЧСТИТО НА РОЖДЕННИЧКИТЕ БЕБЧЕ,ГЕЙЛРИЕЛ И МИШЛЕНЦЕ!!!/със закъснение/ newsm67
ДА СТЕ ЗДРАВИ,МНОГО ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ!!!

ЧЕСТИТО НА ПРОХОДИЛИТЕ ВЕЧЕ КРИСИ И КОКО!
Кламерче,честито ти племенничка! newsm32Да ти е жива и здрава!
Ани,на теб честита ти внучка! newsm32И тя да е жива и здрава! Ама бабо ли ще ти вика?
Надина,весело изкарване на сватбата и после същото в Белгия!
За рожденият ден отдавна си мисля,идеята за общо празнуване ми допада.Но не зная дали няма да е трудно да се организира,защото сме доста хора.Давайте идеи,плийз!
Целувки от мен и Нати. Kissing Heart

Последна редакция: пн, 28 авг 2006, 16:38 от bini_og

# 216
  • София
welcomebouquetБини, добре сте си дошли!
Ей всички са изчезнали някъде и това е. Аз сега съм без децата и имам време да пиша, а то няма с кого Mr. Green. Та по - случай това, че съм free, днес си купих Фотошоп wait, запалила съм се да  smile3529 изуча. Щях да ходя до СУ, но гадното време ми провали плановете. Само успях да запиша час за скенер на мъж ми.
 newsm12А какво става с Валерия? Светле, нищо не пишеш?

# 217
Еха, ето ни и нас. Вече сме си с Ема. Много съм щастлива. Е, и доста уморена. Сутрин от 6 часа играем и пеем песни, после й готвя, храня я, приспивам я и в 9 часа отивам на работа, а след работа се втъквам в дънките и хукваме по градинки и паркове. Познайте кой в 9 часа си ляга пръв! LaughingНо пък Ема много ми липсваше!
А за Рождения Ден съм доволна че ви харесва идеята.
Ами да започна аз тогава с организацията, пък вие ще помагате.
1. Списък с присъстващи, за да занем какво заведение да търсим.
СПИСЪК ЗА ОБЩ РОЖДЕН ДЕН (28.10.2006):
1. Ема (с мама и татко(?)
2.........
2. Решение дали да е навън или вътре:Октомври е граничен месец. Към края може и да е студено
Може ли някой да пусне анкета с опции: вътре, вън;
3. Кетеринг: варианти - каквото предлагат на място или да си вземем торти, украса от специализирани места.
4. Идеи за малки подаръчета
Хайде чао за сега, че бързам за основната ми работа - като Мама на Ема.

# 218
Вече си имаме вкъщи малко християнче. Вчера беше кръщенето. Мина много добре. Е, Дими поплака доста след като попът я изкъпа и докрая не можа да се успокои. Баща й пък, понеже не е свикнал да я слуша да се дере така, не издържа и пропусна края на церемонията Mr. Green. После почерпихме родата, а Дими получи много подаръци. Снимки ще кача през седмицата, че трябва да си ги взема на диск. Така че още не съм видяла как изглежда малката ми ревличка.

Иначе всичко при нас е горе-долу добре. 7-и и 8-и зъб на искат да излизат и Дими е доста мрънкаща напоследък. Направо ще черпя като пробият, че от 2 месеца я мъчат. Аз лека полека започвам да се подготвям  за работа, че в петък е първият ми работен ден Cry.

Кламерче, честита племенничка. Да расте здраво и усмихнато дете. Браво и на проходилата Криси. Да й нацелуваш крачетата от нас с Дими  Hug

Кармен, честито прохождане и на Дари.

Вал, дано сте по-добре Praynig

Идеята общ октомврийски рожден ден е супер. Само имам едно процедурно предложение - да изберем дата в началото на ноември, когато всичките ни "октомврийчета" са навършили вече 1 годинка, че нали си имаме и мами родили през ноември.

Целувки от нас. Отиваме да хапваме и после навън.

# 219
  • София
1. Списък с присъстващи, за да знаем какво заведение да търсим.
2. Таня, Петьо, Вал и Наси

Аз съм за затворено помещение Peace.

# 220
ЗДравейте и от мен. За съжаление нямам време да изчета всичко, попогледнах само че добре е минало лятото за октомврийчетата и щастливите им родители, пък болничките бързо да оздравяват! И аз бързам да се похваля- ПРОХОДИХМЕ вчера! Изкатери се на шкафа, пусна се и тръгна към мен. Видя, че няма страшно и вече изобщо не иска да го държа за ръка! Ходи си доста стабилно, само като се умори започва да плете стъпките  Laughing Чудя се кога да правим прощъпулника? Според бабите му трябвало да ходи съвсем стабилно, да кляка, става и т.н., т.е. според тях поне след 2-3 седмици  newsm78 странно... та мъникът дори и по неравните плочи на двора ходи сам... Хайде, изчезвам, поздрави на всички   bouquet

# 221
Варненчета, някоя от вас наднича ли още тук?
Меги ми се обади - иска да си направим среща тези дни.
Ще ви е удобно ли в СРЯДА следобяда да се организираме в Морската градина?
Чакам желаещи! Ако няма, ще се видим само с нея и принцеса Йоничка.   sun

За ОБЩ рожден ден на Октомврийчетата съм много навита. Идеята е страхотна. Дано и ние тук да успеем да се организираме.   dancing
Пчеличка благодаря ти приятелче!  Hug И честито ти християнче. Да расте здрава, добродушна, сърдечна и много щастлива.  Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower
lo благодаря за хубавата идея за общия рожден ден.   bouquet
Таня П. приятно учение на Фото шопа. Браво че си се захванала с нещо полезно. Аз все се каня да захапя английския, но все не намирам време.  ooooh!
bini_og страхотно е, че сте си починали на моренцето. Хубаво е всеки да има възможност да усети от това удоволствие  Grinning Къде бяхте? За колко дни? Бързо за ви спират сополите и да се радвате на останалата част от лятото с много настроение  1swing
Nadina приятно щъкане насам натам и да се заредите с много положителни емоции и усмивки. Щур купон и многооооо смях.  thumbsup

# 222
Dilyana честито ви ходещи крачета. Да водят малкия слънчо стабилно напред към целите му.   party006Прощъпулникът се прави веднага след като детето направи повече от невинните една две крачки самичко.  Hug

# 223
  • София, в полите на Витоша
Здравейте пак!

Ние понеже дълго стояхме в София  Mr. Green и затова в петък отново хванахме пътя , ама да се похваля-   бяхме на първият си от 7 години уикенд БЕЗ ДЕЦА!!!! Оставихме ги на самоотглеждане и хукнахме първо ето тук , а после на Банско.Ето и малко снимки да си напълните душата.

Какви прекрасни новини от Ани и Кламерче чета, да са живи и здрави малките принцеси!!!    bouquet

Ани69 - като прочетох и в първият момент се опулих, докато се светна за какво става дума, то нищо лошо, нали с Бабка- жабка сме набори  Mr. Green ... та няма да се учудите ако след година- две и аз цъфна с такъв постинг, ама наистина...А ти не се сбабосвай, ти си баба-леля, ама бабата може да отпадне...  Joy

Сватя, харизала си зетя на баба и дядо, сега ергенувате... Честито кученце, горкото , какъв ли тормоз ще му дръпне Краси! hahaha А той, зетя, не мож го изхрани.... ooooh!

Диляна, на вас честити ходещи крачета, с големи крачки големият мъж да върви към големи цели! На прощапулника е достатъчно да може да извърви пет- шест крачки до нарочетните предмети, така че си го направи когато на теб ти се иска!

1. Списък с присъстващи, за да знаем какво заведение да търсим.
2. Таня, Петьо, Вал и Наси
3. Тея с каките и евентуално тати

Все си мисля, че в краят на Октомври е задължително празника да е на закрито и също така мисля ,че трябва да изчакаме и рождените дни на трите ни Ноемврийчета да минат и тогава да правим общо парти.... Thinking

Хайде цунки и вече се надявам да сме на линия, въпреки че тати планира още две пътувания- на планина и отново на морето следващият уикенд...   Crazy

Последна редакция: вт, 29 авг 2006, 02:03 от pipi67

# 224
Прави сте, съвсем забравих, че Октомврийчетата се точеха от септември до ноември.
Ами тогава да мине и Ивчо на 02.11 и да правим парти или на 4.11 или на 11.11. Мандаринка може да искат да празнуват и събота с приятели и роднини, затова ако искате да го направим на 11.11, че и датата е една хубава!
А като гласувате нали си и мислите за примерни заведения.
Аз си мислих за едно до нас със заден двор с пясъчник, пързалка, бънджи под една череша и куп камиончета и коли, но е много малко. Не може да побере повече от 5-6 двойки.
Така че мислете и вие!
Честито на всички проходили! smile3539

Общи условия

Активация на акаунт