Отговори
# 195
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИШЛЕНЦЕ!
Надинка,честито прохождане на Коко. Здрави и бързи крачета да има.
Ани, честита внучка! Пожелавам и да евинаги усмихната и щастлива.

Да ви кажа вчера какво се случи с Райчо. Бях го оставила на дивана седнал да си играе, а аз бях на мивката. В един момент го чувам как се кисне слабо. И  като поглеждам какво да видя всички иглачки на земята заедно с него. НО по интересното е че беше стъпил на земята и се беше подпрял на дивана с лакти и църка милия. В същия момент ми сана хем смешно хем малко гадно, защото - смешно че сее свлякал по крака на пода и тъжно като си помисля че можеше да падне много по лошо. А той милия като ме видя че отивам към него едни усмивки, един смях, просто драго да ти стане.

ТОва е то вас за сега лек и усмихнат ден на всички.

# 196
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИШЛЕНЦЕ!!! bouquet  bouquet
Много здраве,щастие,успехи и любов!

# 197
Хей, момичета! Днес се събудих с една шантава идея. Нали само обмислям идеи за рождения ден на Ема.
Искате ли да си направим парти на клуб "Октомврийчета" по случай първия ни рожден ден. Можем да си запазим цяло заведение с дворче, да си уговорим меню, да си поръчаме украса и даже да си поръчаме малки подаръчета.
Може даже с татковците.
За да не отнемем истинския празник на някое човече, можем да го направим на 28 (събота) или на 29 (неделя, когато нямаме рожденници.
Искате ли?

# 198
Явно не съм единствената, която вече мисли за организацията на първия ни РД, успокоих се, защото ме мислеха за луда. Но аз като се замисля, нали заминаваме на 1ви на море, после ще ходим някъде и на планина и половината септември няма да све в София, а все пак Рали е в началото на октомври. А някои от вас вече са резервирали  Grinning
Аз се отказах от варианта за детските парти клубове, или ще е у нас на 2 пъти-с роднини на 3ти и с приятели и други дечица, на първата събота. Или в някое заведение ще го направим наведнъж, но още не мога да измисля къде. Ако имате разни идеи, може да споделите.

Ло, идеята е много добра, аз съм ЗА, но ако се намери някой да се заеме с организацията, защото аз нямам физическата възможност. Ти какви идеи обмисляш за вашия РД?

# 199
Здравейте , мами Heart Eyes
Целувки от морето.
 Преско и майка му са добре.

# 200
  • София
ЧЕСТИТО НА РОЖДЕННИЧКИТЕ. МНОГО ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ.
Здравейте и от мен момичета. Аз пак съм в Сф, сама, без децата, инцидентно. Че нашия тати го е сковала дископатията и е на легло. И какво по - лесно от това, аз да дотичам от Чепеларе, за да му бия инжекции.
Гея, приятно море. Да се топнете и за нас.
Светле, дано скоро й мине всичко на Валерия Praynig.
Мишленце и аз мисля вече за рождения ден, не си сама. Аз съм си харесала един клуб.
Ло, и аз съм ЗА, само трябва да го измислим.
Ади, гледай и да поспиваш. А догодина може да ми продадеш правата върху идеите си Mr. Green.
Лу - страхотни са. И те разбирам за свободното време, че и на мен ми се случва при свеки. Даже в петък бях на дискотека.
Джули, правилно. И аз на твое място бих постъпила  така.

# 201
  • София
Здравейте!!!
Ло, идеята ти е страхотна!!! Аз съм ЗА, но нека да вземем и татковците. Инече, аз вече съм решила къде евентуално може да направиме рождения ден на Краско, но още е в проект. Инече заведението не е никак лошо, но дали ще е подходящо за първи рожден ден!? newsm78 А и баща ми ако не успее да си дойде до тогава, май няма да правиме голямо парти....

Мая, кучето се казва Ричи, ама на мен все ми идва Бари или Краси да му викам  Crazy Много е щуро. Краско все се закача с него, иска да се гонят, но Ричката предпочита да му лиже крачетата.

# 202
Честит Рожден Ден на Мишленце на патерица!!!Желая ти всичко най- хубаво!  bouquet
Пчеличке, големи емоции са били в началото на бременността ти...Добре, че в крайна сметка всичко е завършило благополучно!!!Ох, франсетата хич не са ми любима нация, но пък Франция за сметка на това е много красива!!!Този път, повярвай ми всичко ще ти изглежда мноооого по- хубаво и различно, и ще се прибереш все с хубави спомени. За последно бях на един стаж в Париж 3 месеца в една от детските им болници, на всичкото отгоре бях у леля ми, имам много съученици там- т.е въобще не бях сама, но накрая си броих дните до връщането ми в Бг.Виж като турист там е друго, ама хич не обичат в работата си чужденци, особено които биха могли да са им конкуренция. Такива номерца въртят....И аз като тебе в началото на бременността имах мн негативни емоции (денонощно гледане на баща ми, ообезболяване на два часа, облъчвания( не едно.....-защото още не знаех че съм бременна) без предпазна престилка дори, дежурства,,,), ама явно Господ си знае работата!!!
Ло- Предложението за РД е много хубаво!Ще е мн приятно да се съберат доста празнуващи бебеца!!!
Надинка- браво на крачетата на Коко!!!Честито!И сега вече да ти е яко съвсем дупето!
Гея- много приятно изкарване и честит ви минирожден ден!!!
Валери- какво става с вас?
Не знам дали утре ще ми остане свободно време, затова да ви кажа, че в събота сутринта пътуваме пак за морето до средата на сепрември.Пожелавам на всички ви да сте здрави, усмихнати и после все хубави новини да чета като се върна!!!
Обещаните снимки очевидно че ги видите септември....за което се извинявам!!!
Целувки на всички мъничета и на майчетата им!

# 203
  • Варна, България
Здравейте, милички!
И днес Сами е крив и с температура. Постоянно мрънка и плаче и иска да го гушкам. Снощи няколко пъти давах Панадол, днес продължавам + хомеопатични+ Вит С. Аз си мислех, че е от заголване на пишлето, но според педи са зъбите. Няма хрема, кашлица, кихавица и т.н. Ако и утре Т продължава ще ходим на преглед.
Та да ви кажа за този арт-център. Откриха го преди месец-два. Представлява 4 големи кожени сепарета в жълто и зелено. Отпред има малка сцена на която се танцува,  разиграват се игри, там се поднася тортата. Има надписи за РД и балони. Предварително се уговаря менюто - има сандвичи, сладки, безалкохолни, алкохолни и т.н, според желанието. Хубавото, както вече писах е, че няма външни хора, най-вече пушачи. В другите детски заведения масово се пуши  #2gunfire , а и избора не е голям.  Затова избрах този вариант. Тортата е по каталог от Амбелино, или се внася отвън. Мисля, че е много прилично за детски РД. При нас вкъщи мястото е малко и не знам как бих събрала около 15 бебета и деца + родители  newsm78. Така че този вариант ме устройва. Адресът е ул. Ген Цимерман № 12 /под градинката до Тим/.
Поздрави

# 204
  • София, в полите на Витоша
Ехооооооооооооооооо и от нас!
Не съм ви изчела още, върнахме се в неделя от морето и утре поемаме за Банско, но попрочетох тук- таме  Embarassed

Успях да ви кача малко снимки от морето , моля да обърнете специално внимание на тези тикви , направо са връх.... hahaha hahaha hahaha

Иначе прекарахме супер, Тея яде пясък и пи морска вода на воля, плискаше в моренцето , направо не ми се прибираше.... Joy

Освен виждащите се два долни зъба, имаме и два горни- вторият е пресен- от вчера...  Joy

Иначе прави опити да стои права сама и да се изправя от клек без помощ, но твърдо отказва да слиза от креватите с дупето назад и се бухва с главата напред,  Mr. Green, вседствие на което осъществи няколко падания, ама като види зор и вече се усеща да обръща дупето..

На консултацията преди морето беше 9300 гр. и 73 см, направо забележителен успех в ръста, точно се чудех кога ще минем 70- те см...  Laughing

Иначе за моя радост на морето децата бяха здрави, ние с таткото малко се разсополивихме, но това отмина бързо. времето ни беше супер, през цялото време нямаше едно облаче, водата беше чай , а морето- като тепсия.. два дни имаше малко вълина колкото за цвят и това беше...

Цунки от нас, отивам да ви чета!

# 205
Ако не сте видяли пак ни има в пресата - вчерашния труд Mr. Green пробвах да ви снимам вестника и това е резултата http://www.snimka.bg/album.php?album_id=57290

# 206
  • Варна
Здравейте, мами,

Еййй, всички хукнали на море!!! Гея приятно плацикане!
Ние пък нали сме морски чада та се мъкнем на планина и по чукарите всяка година. Тази година ходихме за една седмица в Стара планина - Тетевен и Рибарица и след минахме през Пловдив, където преживяхме леко ПТП и потрошихме много нерви по дядката, който избяга от произшествието и се насочихме към Кърджали, където обиколихме Перперикон, Татул и другите по-важни забележителност. Бяхме отседнали до язовир Кърджали, че там поне малко се дишаше през нощта. Такива жеги уцелихме, че по тия напечени камъни на Перперикон, Били горкия едва дишаше миличкото.
Има и снимки, ама ще ги пусна като проработи БГ-фотото  #2gunfire

А като се върнахме се оказа, че за 43 дни Били не е наддал нито грам и теглото му отново беше 7920 гр. Ама дофторката го отдаде на щурия му нрав  newsm32. Човекът още не ходи, но за сметка на това е мноооого добър в пълзенето, а вече освен че слиза от всякакви мебели, успява и отново да се покатери нагоре. Целите му крачета са в синини, а главата в цицини. Ако живеехме в САЩ, досега да са ме осъдили за домашно насилие  Embarassed

Попи, събирай ги тия снимки за архива на Алекс, аз така направих със снимките на Били, само после да ми излезе с лафа "Ти луда ли си била да ме размотаваш по разни мероприятия!"  Naughty

Пипи, скри ми шайбата с тия тикви! Таквози чудо не съм виждала досега.

Гледам трескаво кипи подготовка за рождени дни, а на ми се вижда толкова далеч. Заведенийцето, което е открила Боги ми звучи да е хубаво, може да го посетя. Боги, знаеш ли колко време предварително трябва да се заяви мероприятието?
А идеята на Ло, за масов октомврийски рожден ден много ми хареса, може да го приложим и за Варна, ако има съгласни.

Приятен ден на всички!

# 207
Момичета мили, ние с Йони пак заминаваме за Варна тази вечер!!Много съм щастлива!!! Реших го в последния момент, даже билети нямаме, но се надявам едно легло да има във влака!!! Това е последната ми свободна седмица и ще я използвам максимално-да се видя с нашите пак, със сестра ми, с приятелките и естествено- с варненските мамита!!!!!!!!Някой ден от другата седмица заформете срещаааааааа!!! Нямам търпение да ви видя и бебоците колко са пораснали!!!

Като се върнем след седмица-мисля другата събота и Йони тръгва на ясла, после от 1 октомври аз на работа, ако всичко е наред и така ще се проточи времето и чак за Нова година ще имам възможност да отида до Варна!

За рождения ден на Йоана обмислям варианти за детско заведение, но като я пусна на яслата-то първите дни ще е за 2 часа, после за половин ден и като свикне-след около 10 дни-за цял ден. Тогава ще ходя да резервирам някое заведение-мисля си за Лейди в Дървеница или Патиланци. Но още не съм ходила да видя как са офертите и кое е най-подходящо!  Hug
Много ми хареса идеята за колективен рожден ден, аз съм навита, трябва да го организираме на всяка цена!!!

Целувки на всички бебета от нас с Йони!!!

# 208
Привет приятелчета!!!
Ние избягахме от жегите на балкан за 3 седмици с малката.Много добре ни се отрази и на двете и живот и здраве догодина пак!Луда е на тема животни и що котета и кучета изтормози не е истина.  
Спокойно владее езика им hahaha само плещи "Мяу" и "Бау" animal037 , и цъка с език като види конче из града.Големи фенове сме на .
Дария там проходи, а като се върнахме в Пловдив се пусна да върви сама.Сега ми бута ръцете и иска да ходи самичка.Малко ме е страх да не падне и да не се изплаши.Ще правя прощапулник другата седмица.
Като се върнах ме изненадаха приятно, защото сме получили награда от конкурса "Любителска снимка на кърмеща майка", в който участвахме по повод световната седмица на кърменето. sling
На мен ми остават 2 изпита и държавен и завършвам и това ми е № 1 цел сега до края на годината.И в тази връзка ЧЕСТИТО НА МАНДАРИНКАbouquet
Разгледах всички снимки от морета и балкани!Всички бебчовци много са пораснали!
Това е общо взето от нас!Целувки! Heart Eyes

P.S.Ще качвам снимките тези дни и скоро ще ги пусна!

# 209
  • Варна, България
Късен привет от нас!
Резултатът от няколкото дни температура и мрънкане е налице - имаме 3- то зъбче  newsm44 ,  а и другите са на път!
И още, че Сами свикна да спи с мама на голямата спалня! Не знам как ще се отучваме. Снощи в просъница успях да го хвана в момента, в който падаше от спалнята. След няколко безсънни вечери това щеше да е върха на сладоледа!
Мирка, добре сте се завърнали! Леле, вие в тези жеги цяла Бг сте изръшкали! На таквизи ентусиасти - Браво!  Laughing
За заведението - незнам колко дни предварително, но е желателно по - отрано. Както знаеш във Варна са много малко заведенията, където може да се правят детски РД. Сега ще имаш вариант да избереш час - 10, 16, 18.30, а и дата според желанието. Оставя се 20 лв. капаро и 10 дни преди мероприятието се уговарят броя на гостите, консумацията и т.н. Ди джеят /сори, ама не ми се пише на латиница  Embarassed/, освен, че пуска музиката разиграва и малко игри с децата- цена 20 лв.
За празнуване на октомврийски РД на бебешоците съм ЗА!
За среща с Меги другата седмица също!
хайде чао,
отивам, че Сами е сам на спалнята...

Общи условия

Активация на акаунт