Отговори
# 180
  • София
Хай момичета здравейте и от мен! Hug
Днес бяхме на консултация и резултатите са 10кг и 100г /+150/, (миналия месец качи 500г и беше малко на диета). Дея е много буйна лази като фъртуна - само да излезна от стаята и хуква по мен - докато се обърна и прекосила апартамента. По този повод чистене и подреждане се утрои. newsm28.

valeria1 Дано се оправи детенце и скоро да не се чува дори кихавица.

JuliS Не се ядосвай! Честно да ти кажа мисля, че мрънкаща свекърва с претенции и капризи е по досадна от такава дето я няма. Моята всяка свободна нейна минута иска да е с нас или да гледа Дея САМА, т.е. мен да ме няма, защото и нямам доверие как гледа детето. Поставя такива ултиматуми и са такива разправии, че 10 месеца ми се вгорчи живота. #Cussing out Що не вземе да ми се разсърди най-накрая и да си отдъхна....

Иначе да ви кажа завиждам на всички, които ходят и бродят насам - натам.  newsm41 Аз мислих, че като съм майчинство няма да се спирам това лято, а ходихме на мнодо малко места. Моят мъж бачка като луд и няма дори събота и неделя свободни.... А всички приятелки край мен също работят и въобще  - скука.
По този повод си мисля, че можем да се организираме ентусиастки от форума и зачезнем с бебоците 3-4 дни на някоя хубава станция.... lalalalaНещо "Чифлик" ми се върти из главата - хем планина, хем минерални басеини....

# 181
здравейте момичета
ДНЕС СТАНАХ БАБА
най голямата ми племенничка/дъщеря на сестра ми/роди момиченце и го кръсти на мен Анна
Малко е странно,че има чичо Тони на 10м Crazy Laughing
Честит рожден ден на Бебче05 и на Гейлриел
ЧЕСТИТО!!!!!МНОГО ДА ВИ РАДВА И ДА Е ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА МАЛКАТА АННА!!!!!!!!!
СТРАННО Е ДА, АМА ТАКЪВ Е ЖИВОТЪТ ИЗПЪЛНЕН С ЕМОЦИИ И СТРАННОСТИ!!!  Hug

# 182
Да са ни живи и здрави двете рожденнички- BEBCHE05 И GEILRIEL !!!Пожелавам им всичко най- хубаво!!!Весел празник и прекрасно настроение
Ани-честито на щастливата баба!!!! Ясно е, че племенницата ти много те обича..Да ви е жива и здрава малката дудунка и да ви радва много. Животът е странен и интересен , нали!!!
Валери- стига с тези мъки, дано бързо се оправите!!!!От колко време малката получава този антибиотик? Ако е повече над 5 дни и продължава да има признаци на инфекция- Т, и т.н очевидно не действа( не са уцелили чувствителността на бактериалния щам и не трепе гадините...) Очевидно, че в ткъв случай трябва да се смени с друг, и то най- добре след антибиограма....затова те питах. И наистина по- добре отидете до Пазарджик.
Пчеличке- не знам как да ти отговоря на въпроса относно кучето smile3521....Той е толкова лигав, че няма на къде, ходи навсякъде в къщи, понякога си ляга  и на  спалнята до мене да си дремнеме (естествено като го няма мъжа ми...)доста е космат(сетер е ), а както пълзиме и пипаме навсякъде, а после всичко пъхаме с устата- просто няма оправия....Всеки ден чистя, но можеш да си представиш ситуацията.Ако се вманияча на тема чистота- трябва да се побъркам...Не и мия ръцете всеки път след като го е пипала, просто защото той е все до нас,а тя все гледа да го скубе и дърпа. Благородно ти завиждам за пътуването до Париж- много любим град...Там имам леля. Ти какво работиш?
Ло- какви са тези самобичувания и приказки????Как можеш да се съмняваш, че не си добра майка- естествено че си най- добрата за Ема!А внуци се гледат по- различно от собствени деца...
Криша- браво на малката и добре дошла след дълга пауза!!!!
Джулка- ама хич да не ти пука!!!Свиркай си и си карай кефа!!!И не се занимавай с малоумни и злобни зълви!
Светли- ама хич не ми е малко туй море, ако може и половин година да седя няма да ми писне....Страшно готини сте на аватара ти!!!Пу-пу!А за гинеколожката - не,ам думи...На мнението на Пчеличка съм.
Хайде лека нощ и целувки от мене!!!

# 183
Здрвейте и от нас ,
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РОЖДЕННИчКИТЕ-ЖИВИ, ЗДРАВИ,УСМИХНАТИ И МНОГО ЛЮБОВ!
Аз само да се похваля че от вчера, Коко проходи, бяхме се събрали малко рода и го гледаме Коко като играчка и той  си хвана една кутия и си тръгна с нея въобще без да се усети че е сам и че няма опора. После го пробвахме още няколко пъти и си ходи от човек до човек и без да се замисля, даже като се усети че е сам и забързва крачката, за да може да стигне по бързо до другия край. Абе беше си много забавно и сега чакаме малко да позакрепне и да правим прощъпулник.
Айде майчета чао и много мааааалко по-хладни целувки от морето.

# 184
Честито на рожденичките BEBCHE05 И GEILRIEL!Всичко най-хубаво ви пожелавам момичета  bouquet
Ани,честито за малката шушулка Анна!Да ви е жива и здрава и много да ви радва.
Надинка,честито прохождане на Коко. Hug
Ние сме добре-растем,постоянно сме прави и обикаляме кошарата,не ядем никакви пюрета,кухми,само по-много малко от това,което аз и приготвям.
Нямам много време за форума,защото апартамента ни е готов (построен само де) и сега постоянно бягане на сам на там,нали знаете.
Целувки от нас!

# 185
Здравейте и от нас след дълга пауза. Завърнахме се и от село - беше прекрасно, само ме изядоха комарите  Simple Smile. Имах и ЛИЧНО време!!! Голямо постижение  Wink. Сега проучвам разните детски кухни, не съм наясно кои са в квартала, ще поразпитам в една друга тема... Ами нови снимки има тук : http://www.bgphoto.net/Start.aspx?UserId=8495, но бгфотото май пак не работи... Надявам се всички да сте здрави и да прекарвате страхотно лято с дечурлигата!

# 186
Една свещичка повече гори,
една сълза в очите ти блести.
Не си с година остаряла,
ти просто повече си помъдряла!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИШЛЕНЦЕ!

# 187
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИШЛЕНЦЕ!ВСИЧКО НАЙ-РОЗОВО И ПРЕКРАСНО ТИ ЖЕЛАЯ!!!!!!!

# 188
Мишленце, честит Рожден Ден   newsm59! Желая много щастие и обич!

След два часа отиваме пак на преглед, дано всичко да е наред  Praynig!

# 189
Благодаря ви момичета, много сте милички и много ви обичам.
Днес като за рожденничка ме засипаха с работа, но колегата е отпуска и няма как.

# 190
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН мило ни МИШЛЕНЦЕ!!!
Да си жива и здрава. Много да те обичат, глезят и радват. Много късмет и любов в живота!!!

П.П.момичета  разрешиха ми проблема с профила Peace

# 191
  • Варна, България
Честит рожден ден, Мишленце!    bouquet 
Бъди здрава, обичана и нека се сбъдват мечтите ти!

Честити рожденички от вчера Бебче и Глейриел!
Многоооооооо усмивки, любов и още нещо!  Wink

Честити ходещи крачета на Коко! Браво на юначето!
Честита ни втора баба  /след бабка жабка/  Heart Eyes във форумчето! Нека расте здрава малката Анна и с много късмет да е орисана! Аз имах съученичка, която беше по-голяма с година-две от вуйчо си!  Mr. Green Набързо да ви кажа случая- майка й заминава на 18 г. на рейс с баща си, който е капитан. На кораба се залИбва с един моряк и хоп бебето, и сватбата. Капитанът се сдобива със внучка и след 1-2 години и със син, а съученичката ми с вуйчо, та така .... света е шарен!  Joy
Вал, скорошно оздравяване на малката! Като знам какво е да ти е болно детенцето ми се свива сърцето! Много целувки!

Самуил е относително добре. Третият зъб още не е избил. Днес бяхме на консултация и резултата е 9690 и 77 см. Малко ми е отслабнало детето, но нали нямаше апетит доста време. Сега вече му се хапва за трима, и яде всичко - кифлички, филийка намазана с масло, кроасани, пие айрян. Днес за последно му позаголиха пишлето и много го боли детенцето. Като му се допишка и почва много да плаче. Направих му компрес с реванол. Дано да е спокоен довечера.
Не си спомням някой беше питал за РД. Аз днес направих резервация в един арт-клуб за деца. Намира се съвсем близо до нас и когато има някакви мероприятия работи без външни посетители, т.е. най-малкото няма да е опушено. Предлагат ДиДжей, програма, украса, фойерверки и т.н. Засега съм се спряла само на ДиДжей.  Това, което не ми хареса са часовете - 10 ч.; 16.00 и 18.30 ч. Резервирах за 18.30 ч., малко късно ми се вижда, но пък повечето деца в 16 ч. още спят, докато се приготвят и т.н. то ще стане време да си тръгваме. Смятам на самата дата 14. 10 да е рождения ден с децата, а на 15. 10 да е с баби, дядовци и т.н.
Е, доволна съм! Отпадна ми една голяма питанка!
Хайде, лека и целувки!

# 192
   Мили момичета-Мишленце,Бебче и Глейриел-Честит рожден ден!Да сте много,много здрави,все усмихнати и щастливи!

И аз не пиша много често,но това е защото не се задържаме много вкъщи и в София!Добре сме си иначе!Гледам,темата почва да се оживява,много липсващи се появиха!Добре завърнали се на всички!

За тортите-и на "Лагуна" са страшно готини,препоръчвам ги!Страшно интересни и нестандартни ги правят като украса,детските имам впредвид,а и са вкусни!

# 193
Ани, честита внучка. Да е жива и здрава и да расте щастлива и обградена с много любов.

Мишленце, честит рожден ден. Здраве, щастие, любов, късмет и много усмивки и радостни мигове със сладката Рали.

Наде, честито прохождане на Коко   bouquet. Все напред да върви в живота.

Грейпфрутче, работя с френски фирми, които се интересуват от българския пазар и всяка година имаме обучение във Франция за около седмица-две. Миналата година заминах два дни след като разбрах, че съм бременна и на всичкото отгоре бях болна с температура 38 градуса. Трябваше да стоя 15 дни и бяхме запланували с мъжа ми накрая да остана още малко и той да дойде и така да изкараме нещо като меден месец, че никъде не бяхме ходили. Заминавам аз, но толкова ми беше зле, че едвам си оправих багажа. В резултат куфара тежеше 25 кг, които ми се наложи да мъкна по едни стълби. Пристигам в хотела и си меря температурата - 39,6. Как не загубих бебето не знам. Добре, че си бях помъкнала разни бабешки илачи - оцет за смъкване на Т, чесън и лайка, които си капех в носа вместо капки. Абе ужас. Но за един ден се оправих. Обаче........... после започна екшъна. Започна да ми прилошава от бременността и то не само сутрин, а през цялото време. Нямах никакъв апетит, изобщо не ядях. От това ми ставаше още по-гадно. А нали знаеш французите какви неща обичат да си хапват, а на мен от всяка миризма ми се гадеше. И на всичкото отгоре имах страшно натоварена програма, която включваше посещение на селскостопанското изложение, където бяха събрани всякакви домашни животни и смърдеше зловещо. Освен това гледах никой да не забележи, че ми е кофти, че още не исках да го разгласявам. С две думи, това беше кошмарно преживяване. Накрая мъжа ми като дойде ми донесе домашна пилешка супа, че само това ми се ядеше и малко се пооправих, но пак не ми го побира главата как съм се мъкнала с него по разните му там забележителности. Накрая и прокървих малко и тотално се шашнах, а за капак полетът до София беше кошмарен. Та затова все още Париж ми навява неприятни асоциации. Направо си мислех, че няма да се прибера жива. И в резултат през цялата останала бременност не мръднах от София, толкова ме беше страх да пътувам. Дано тази година имам по-приятни преживявания.

Пак стана дълго, за което се извинявам. Лека нощ и приятни сънища на малки и големи  Hug

# 194
Честит празник на Мишленце, Глейриел и Бебче! Пожелавам ви слънчева година, изпълнена с добрини, усмивки, слънце, настроение, късмет и здраве. Heart Eyes
Волтажче гледам и теб те вълнува вече предстоящия рожден ден. То си е истинско събитие. И аз от няколко дни тресково мисля и премислям как и къде да направя рожденните дни на принцесите си. Нали си имам две октомврийчета (на 2-ри и на 4-ти та ще ми трябват две торти. Днес купих свещичките на Дисни - с 1 и с 3 годинки. Огромна радост ме тресе и вече обмислям детайлтие. Партито май ще е общо, защото всичките ни приятелчета все още са общи, а дните са много близки. Искам и всички октомврийски бебета да присъстват. Боги ще те помоля ако не те затруднява да ми дадеш повече информация за този арт-клуб? Благодаря ти предварително  lovekiss
Lu добре дошла!  Flowers BouquetСнимките не се отварят   33uu
Nadina честито щъкащи крачета. Да го водят все напред и нагоре. Не му мисли много а започвай да месиш питата. Да видим какво ще хване Коко и какъв ще стане като порасне  smile3548
ani69 честито бабче  Mr. Green Да ви е жива и здрава Аннито и много радост да носи на всички   ylinfant
Пчеличка явно и ти имаш страхотен баща който се справя добре с децата. Аз го чакам моят да се прибере тези дни от дълго отсъствие и само мога да си представям какви игри и закачки ще падат. Голяма страст са му децата  Heart Eyes
bebche05 valeria1 - пожелавам ви вече да сте здрави  Flowers Four Leaf Cloverи никакви болести да не настигат малките слънчица
popy1 ех този твоя зайко що така те гризха брех... Виж в кърмаческия там сигурно ще са ти по-полезни с някой съвет.   33uu
lo така са децата при баба и дядо. Учат все нови и нови неща. Дори каката се връща след един ден изкаран с баба си с някой нов номер, песничка, стихче, приказка... баба постоянно й показва нови неща. Затова е хубаво децата да общуват и с други хора и да попиват като гъбки всичко ново и интересно което ги заобикаля. Не се обвинявай за глупости - не си лоша майка. Просто при баба и дядо е друго  balloon Хубаво е да има и такива емоции. Тепърва ще те изненадва.
raycheva сърдечни целувки за сладкия Райчо.  Heart Eyes
Целувки и за всички други малки щъкащи шушулки  Hug lovekiss

Общи условия

Активация на акаунт