дано скоро се оправи!!!
и за нея нямам коментар 
. Да се представят все така "на ниво" на всички следващи изпити и купон да не пропускат.
Каква диагноза ви поставиха?
.
.
и затова го държа на разстояние, въпреки че е ваксинирано. Е, случва се тя да го докопа преди да я видя, но после веднага я мия. Надявам се като проходи то да бяга от нея и така проблемът да отпадне. Но пък при нас кучето се вижда веднъж в седмицата, като ходя при нашите и е по-лесно, а при вас сигурно е екшън 
, не мога да си представя как съм свършила всичко с шаващото човече в корема. А освен това и живеехме в апартамента, който ремонтирахме. Сигурно поне 5-6 години няма да помисля за големи ремонти. Обаче, сега съм си го направила, както ми харесва че моят мъж много-много претенции нямаше и ако го питаш освен смяната на дограмата сигурно нищо друго нямаше нужда да се прави и ми е супер уютно.
После се чудим защо жените не кърмят, ами то за тази цел трябва да се дава информация защо трябва да се кърми. А не да даваш съвети, че видиш ли, до 6-тия месец било предостатъчно. Как пък така го реши? Мен много ме е яд, че започнах да се цедя в началото и Дими после се отби. Сега да съм, никога нямаше да я направя тази грешка и сигурно още щях да кърмя. Но в началото още нищо не ми беше ясно. За съжаление нямах и интернет вкъщи и се оставих да ме психират, че на детето не му стигало яденето и било гладно. А тя изобщо не даваше признаци на глад. Аз обаче, паника, рев, тръшкане как нямам кърма и от всичко това още по-малко успявах да изцедя. Кой да ми каже, че бебето като суче изтегля повече кърма, отколкото помпата. После като се успокоих, като открих кои храни ми стимулират лактацията и с редовно денонощно цедене, нещата си дойдоха на мястото и избутах до 8 месец. Ох, ама се отплеснах
Тези 10 дни ще ми бъдат доста натоварени и не знам кога ще мога да пиша пак което надявам се извинява прекалено дългия ми постинг. Но обещавам, че редовно ще чета.
! Стои на пръстчета и плаче - не знае как да се върне обратно
!
! Бъдете щастливи, обичани и усмихнати
! 
Все шестици да имате.

.
. 
ще се оплача
Сашко така ме ухапа докато цокаше, че чак кръв ми пусна. Вече 4 ден не минава - раничка има - тъкмо хване коричка и той каго захапе - айде пак
, но аз досега си му давах и тази гърда. Обаче ме е страх така да не се възпали и май ще почна с помпата
Някой да знае с какво да мажа раната, че с Лансинокс-а не става явно, а може би трябва да не му давам да цока от нея изобщо няколко дни

.
. Явно е жизнена, след като днес е успяла да се изправи.
. Като си помисля, че вместо по цял ден както досега, ще бъда с нея максимум 3 часа (от 7 до 10 вечерта) и ми се реве. А не ми се мисли как щях да се чувствам, ако трябваше да я оставя на ясла. Но това си има и добра страна. Като ги оставиш по-малки, по-лесно свикват. Аз мисля да я давам направо на детска градина като стане на 3г., а тогава вече разбират повече и адаптацията е по-трудна. Аз все още имам гадни спомени от този период.
. По принцип на децата им се отразява много добре смяната на обстановката и тогава възприемат много бързо. Бабите просто имат друг подход. Едва ли със собствените си деца са били толкова търпеливи
и са им обръщали такова внимание (сигурна съм, че не са), но с внучетата е по-друго. Така че не си мисли разни глупости. На детето си му е най-добре при мама и при тати.