Отговори
# 150
  • Където ми покаже сърцето
 Здравейте,
Дидси,при нас никненето на зъбчетата е пу,пу без проблем.
Мандаринке,вие направо ме разбихте с тези теглилки.То моят Марти ще е кльощав покрай вас JoyБраво,само кърмене и пак кърмене Peace
За нас-Марти както беше заспал вчера в 17.30 така се събуди тази сутрин в 6.30.Само се промърдваше от време на време да суче.Събуди се на кукуряк и цял ден беше ОК.Размина ни се този път.
Момичета благодаря ви за подкрепата,че се бях изплашила.Забравила съм да ви пиша,че Марти вече два пъти си перфорира езика със зъбетата.Скача като кенгуро в креватчето и не преценява ,че като се е изплезил и си удари брадичката ще се прехапе.То беше кръв,то беше чудо,но почти не плака.Той когато сам се удари,независимо как и с какво не плаче.Вече проявяват характер тези мъничета.
Лека нощ на вас и целувки на всички бебчовци.

# 151
Ето ме и мен най-сетне! След като дълго нямахме интернет вече съвсем доволно седя пред рс-то Grinning

Александър вече е малко християнче - на 15 направихме кръщенето. Снимки обаче няма щото майка му  Embarassed Rolling Eyes забрави фотоапарата Crazy

Иначе и ние сме към групата на папкащите по-малко или направо хич - каквото и да предлагам стиска уста и неще (само домати яде с кеф) hahaha и кърма. 9.900 кг (+200 г само #2gunfire) и 78 см сме. Научи се вече и да плюе храната, а когато е по-на кеф Joy си я вади с ръка от устата и ме замеря Embarassed Направо незнам вече с какво да го храня  - стиска устенца и върти глава ooooh! Подивявам като дойде време за хранене.

Търчим с проходилката и за ръце го водя да ходи ама си е доста нестабилен още. Терминатор или Конан варварина май най му приляга напоследък - уби си вече половината играчки ooooh! hahaha

Честито на студентките! Heart Eyes
Морето още само си го планираме за от 1 септември пък дано да стане. Най-вероятно ще сме на Приморско.

Уф толкова отчет от нас засега, че Терминатора вече ще откърти предния панел на видеото ooooh!

# 152
Привет и от нас, момичета!!!
Сигурно вече ни забравихте....като седиме повече от месец на морето, така ще да е....
Изкарахме си супер(само в самото начало с пристигането ни налегна гадна хрема, ама за няколко дни мина), и пак ще заминеме натам към 26 август до средата на септември, ако всичко е ок. Дзвера има хубав тен, доста и хареса моренцето, радваше се на вълничките, после след плажа се къпахме и плацикахме в басейнчето, абе голям кеф!!! Кръстихме се даже в черквата на Черноморец на 16 юли , беше страхотно- свещенникът прави страхотни служби, той е бивш служител от “Александър Невски”, а черквата е невероятно красива и поддържана, с дърворезби, и страхотна градина.Изядохме пясъка на плажа, захранихме се с какво ли не по плажа, ама няма как....Всичко е в устата, всичко се дъвче, като си имаме 8 зъба(нали се озъбихме отдавна с толкова, но нямаме нови последните два месеца) такова е положението.Бърбориме си много, смееме се и се закачаме непрекъснато....
Та сега за малко сме си в Сф, ама доста задачки и търчане ми се посъбра, следващата седмица слава богу, ще е по- спокойна, та ще се криеме от адските жеги в къщи.....Направо навън е ад....
А пък в къщи купонът е пълен- пълзиме като бебето беглец със страшна скорост, изправяме се за всичко възможно, и мн скоро май ще проходиме...Няма спирка, ма едно място е абсурд да поостане, непрекъснато сме в движение и много заети.Вършиме всякакви белички, и съм само след нея- я наведена, я пълзяща, я търчаща след Алекс.Направо оставам без сили понякога...А понеже сме и адски любопитни, често спиме и по- малко, и направо каталясваш...Ама да сме живи и здрави!!
Нещо пак хрема ни мъчи и нея и мене от няколко дни, дано да мине бързо!!
Попрочела съм ви малко, ама нямах мн време за писане!!
Добре завърнали се някои от моренце и от др места, чета супер са си изкарали всички, които са пътешествали!!
И приятно изкарване на заминаващите скоро към морето и балкана!
Ирка- адски се радвам за тебе, и желая всичко да е без проблеми!!
Верич, много тъжно ми стана, като разбрах какво се е случило, но горе главата – убеди се, че няма невъзможни неща, и следващият път всичко ще е както трябва!!!
Ани- страхотно сте си изкарали на Арапя!И на Тони си личи колко му е харесало!А това с кучето ми е мн познато...Моят пес вече се спасява отвън на вора като види зора, на изтривалката пред нас....Хем подслушва на спокойствие вътре какво става, хем и навън следи ситуацията.
Честито на двете ни студентки!!Мандаринка пак не каза обаче какво ще учи, а ние сме любопитни.....Желая им всичко най- успешно и купонджииско!
А теглилките на Ивчо ме разбиха......!!!!Направо нямам думи!!!как го постигаш(при това главно с кърмене)????Пу- пу!!!!Жив и здрав да е!!Ние на последната консултация na 10 авг тежиме 9150(+ 350г за два месеца) и 73 см(+3см за два мес.) А нямаме и мн апетит на последък, още откакто заминахме на море, а пък адски мн се движи, и даже и тези резултати ме учудиха положително....
Калинке, радвам се, че всичко се е разминало без последствия, но и ти не се шашкай толкова- тепърва ще има да се контузват мъниците....Ани хубаво ти го е казала....И ние сме мн палави, както писах, не седиме хич на едно място, редовно сме с цицини и синини...Преди няколко дни падна с един лек шкаф- тоалетка в антрето, защото се беше изправила за нея, люшкаше се, а аз съм разчистила работите от горе и, за да не ги сваля, и шкафа е станал лек,,,,Та падна назад с него, върху плочките в антрето отзад по тила , и шкафа по челото.....Не можем да ги опазим от абсолютно всичко, добре, че Господ ги пази....Толкова лесно все пак слава богу, лошите работи не стават!
И последно да ви се похваля, че съм за втори път леля- имам си племенник, Стефан, който се роди на 12 юли в Канада- това е второ детенце на сестра ми.
Е, хайде, че до смърт ви отегчих.....Скоро и снимки ще гледам да ви пусна!!!
Целувки!

# 153
Здравейте,милички!
Вече няколко дни сме си вкъщи, но нямам никакво време да пиша, попрочетох малко набързо, но засега няма да пиша по текущите теми!Няма време!  Hug Йони само ме гледа в ръцете и чака да я гушна, след болницата е станала голяма глезана, ама ще се отучим, няма как. Нали другия месец е на ясла, та сега съм в период на покупки за яслата. Не ме питайте как се чувствам-просто толкова ми е мъчно, че трябва да я дам, че не ми се говори.......... Ама има и хубава страна на нещата та се успокоявам-нали ще е сред деца, ще си играят, ще стане общителна и т.н. Ох, много ми е тежко, ама шефа ме изчака доста вече........

Иначе на морето изкарахме страхотно, по 2 пъти на ден на плаж-от 8 до 11 и после от 16 до 19, направо беше супер, определено си починах!Извинявам се на варненските майчета, че не успяхме да се видим, но времето беше малко и бяхме с компания и т.н., знам че ще ме разберете!  Hug Определено си изкарах страхотна почивка! Снимки-др.седмица.

Ох,Йони вече се разплака да и обърна внимание, така че целувам всички и при първа възможност ще пиша!!!

Знаете ли как е Валерия? Милата ми се обади че са в болница, малката Валерия вдигнала Т и треперела цялата, милото детенце и майчицата! Дано са по-добре!Ще се помолим за тях!!! Praynig

Целувки!

# 154
  • София
Здравейте!!!

Признавам си не мога да ви изчета, но ще свърша и тази работа някоя вечер. Искам само да се похваля, вчера изпратихме Краско на почивка с баба му и дядо му. За сега е добре и не им създава проблеми, не реве за мен (дано и така да си остане, че иначе трябва да хващам и аз пътя за Доспат). Малко ми е странно без него и много тъжно, нали до сега не сме се делили един от друг и малко страдам. Другата новина около нас е, че имаме ново попълнени в семейството - имаме си куче   Crazy Дамата с кученцето и количката с детето   Mr. Green !!! Много е сладко на 3 месеца е, порода австрийски йоркшир (териер), мъничко е и не стават по-високи от 25 см. Докато го няма Краско минаваме всичко програми за обезпаразитяване.  Краси много му се радва, но не иска да го пипа и не дава да го лиже по крачетата, защото го е гнус (много гнуслив е този моя синковец). Когато го набия (кучето де) и Краси умира от кеф и почва да пляска ръце (демек казва "Браво"). Голяма веселба е, все едно съм си с 2 деца!  Simple Smile
А резултата от последната ни консултация е 12.690 ки и 81 сам - голямо мъжле!!!

Ако успея да ви изчета ще се включа пак!

# 155
Eееее, и Меги се завърнала!!!Добре дошли!!!!Боже, какви приключения по болниците сте имали с Йони?Нещо схванах, че фебрилен гърч ли е направила малката(ако правилно съм разбрала?)?И къде бяхте приети и за колко време?Много се радвам, че сте си изкарали супер на морето....Ти от др месец ли се връщаш на работа?
Оххх, и това с Валерия е адски неприятно, дано да не е нещо сериозно и бързо да ги изпишат!!!!Дано!!!
Дидси, и при нас зъбоникненето до тук е без проблемно(всичките резци вече и излязоха на Алекс).Дано и занапред да е така!Чукам на дърво!!
R-ка, честито ви кученце!!!Сега вече ще ми влезнеш в положението....точно като още едно бебе е!
Ох, днес си личи, че съм си вкъщи.....второ включване даже...
Стигам до тук да не досадя!
Приятен ден отново!

# 156
Привет момичета!
Ние вече сме си в къщи. Този летен вирус е кошмарен! Пазете си бебоците.
От 37,1 стигнахме до 39,6 и до  предгърчово състояние. Много е страшно! Чувстваш се безсилен.
Тази нощ Валерия нямаше температура,  ходим на инжекции два пъти на ден.
Днес сутринта не ме познаха в болница - подпухнала и с очите на китайче, добре че беба си е същата, усмихната, въпреки че е малко отпаднала!
Благодаря на всички!
Особени благодарности на Меган  и на Дринка!
Целувки.
Лек ден     bouquet!

# 157
  • София
Здравейте, дами! Миналата седмица ходихме да си видим сладураната в Шумен. Въобще не ни е забравила. Заварихме я в проходилката да гледа как се върти пералнята и да показва на баба си и вуйчо си това интересно нещо. Като ни видя разпери ръчички и се гушкахме и целувахме - толкова беше хубаво! Много е пораснала, косата също - май пак ще се постригват, много е заякнала и е много палава. Но нека си е такава, за да е бойна в живота  Laughing. Хапва всичко от детската кухня плюс много плодове. Не обича само праскови и крем горена захар. Щаслива е от живота, надявам се да не и липсваме. Именния си ден го изкарах чудесно! Благодаря за честитките! Оказа се, че и Преслава има имен ден на Богородица - попитахме 2 различни свещеника в София и Шумен. Преслава означавало пре-славна, а пре-славна била само Богородица и аз съм много щастлива - ще си празнуваме с дъщеричката заедно. Меги, как уреди да тръгне Йони толкова рано на ясла? Аз пак ще ходя на аудиеция с директорката на яслата и докато не се срещнем очи в очи с нея няма да мръдна от там. Лек ден ви желая на всичките и целувки на бебоците.

# 158
здравейте
на мен май нещо ми стана навик да се включвам само събота и неделя Grinning
Искам да честитя и аз на новите студентки и да им пожелая лесно взимане на изпитите и успешно дипломиране с весело изкарване в университета. Малко ви завиждам, благородно. Аз нали още миналата година исках да следвам, но не се сформира група за специалността която исках, а за другият университет, взех та родих в деня на изпита /подраних с 12 дена/ Mr. Green. Таз пък година нещо не мога да се навия, ама има време за още размисъл, понеже времето за подаване на документи е септември месец. Абе странна работа, когато родих баткото бях студентка и не се притеснявах кой знае колко да го оставя да го гледат, но малчо ми изглежда много мъничък да се отделя от него и изобщо не мога да си представя да го пусна на ясла с неговите "умения".

В тази връзка честито и на първите бебоци отиващи на ясла. Пожелавам лесно адаптиране, много игри и да не липсват много на мама през деня

валерия, дано бързо да оздравее малчо и я нацелувай от нас.

сега да ви се оплача от Мишо. Ами той установи, че лазенето е много по бърз начин за предвижване и по-безболезнен и затуй ходенето ни е в застой. В скоро време няма да има прощъпулник newsm45

Сега още една новина - заминаваме на екскурзия със състава /говорила съм ви за него/ в Турция. Имам предвид аз, мъжа и баткото, а Мишо ще е на бабогледане, половината време при мама и другото време при свеки. Ще се върнем на 3 септември, а на 4 заминаваме за морето, вече заедно с Мишо. Ех, доживях да дойде време и за нашата почивка Wink Sunglasses

е, за сега е това от нас. Чао и лек ден  bouquet

е това мойто дете днес е много кисело, още от както се е събудил реве и мрънка. Искара и 1то си спане за деня и сега отново нададе вой. какво му става днес незнам, зъбче ли е, кво е, но дано скоро да премине, че от тез ревове така се изнервям

Последна редакция: нд, 20 авг 2006, 10:25 от miramax

# 159
момичета Hugето ни и нас.
Първо да ви кажа че Еличка на Облачка си има вече едно зъбче!!!! разбрах го по телефона и понеже Облачка бяха във враца, пък от днес на Рибарица - рекох аз да се похваля с малката зъбличка tooth
Гледам Ани, Меги и Грейпфрутче са си дошли от моренцето!  HugРадвам се че сте изкарали добре!Меги как се съгласиха да вземат Йони непроходила в яслата???? newsm78 Тук не щат и да чуват за непроходили деца. Да не казвам че и зимата не искат да приемат щото много боледували....
Валерийка радвам се че вече сте  добре!Хайде дано да ви е първа и последна среща с гадния вирус. Много гушки на малката Валери Heart Eyes
ММЗ браво на малката Преси. Нека все така си хапва. То е ясно че при баба е много хубаво!!!Колкото до решението за "рандеву" в директора на ДГ - поздравления. Така трябва да се действа.
Сега за нас -
спомняте ли си миналата година родовата среща на която не бяхме поканени?????И си изплаках очите тогава че ми беше много криво и обидно. Явно съм претръпнала, щото тази година отново имам родова среща. Организатор отново е зърва ми  и  свеки ми каза че "заръчала ако искаме да отидем" #Cussing out Е ама Юлия вече не ще!!!! Първо защото с тях на една маса не сядам. Нито съм преглътнала дървата в градината ми нито останалите мизерии и  приказки по наш адрес. Колкото до останалите роднини - ами не смятам че съм от този род , след като като се роди Яни никой не се обади да ни чистити. Да не говорим че вчера и днес цял ден са в севлиево и нито една леля или братовчед не дойде да го види. То вярно че са "образовани по отношенията ни със зълва ми " погрижила се е женицата да ги светне по въпроса но това нито им прави чест нито  е признак на добро възпитание.
Е поздравете ме сега Hug видяхте ли колко филосовски приех нещата?!
сега за Яни.
Яни е малка моторетка. Пълзи навсякъде. Хваща се изправя се и продължава прав. Не мина без няколко травми като разбито носле и венци на ръба на масата...но това е част от прохождането. Иначе като го водя не е много стабилен. За сметка на това сам държейки се в стената е много здраво стъпил на краката си. Дори го доказва отлепеният тапет. Изправя си се до мястото и  започва да си г о чопли и разлепя... ooooh!  И хич не му иде на ума че се е пуснал и с двете ръце за да върши тази пакост Mr. Green
за кучето-
нямам какво да ви кажа.... то вече живее под кревата.... Whistling
П.П. Мирамакс - весело изкарване на турнето. Добре да си починете! Мишето ще е добре при баба!!!! Hug

# 160
Здравейте,мами!  bouquet
Ние сутринта в 4:00 тръгваме за моренцетоооо! newsm44
Дай Боже да сме здрави и всичко да е наред!  Praynig
Много ще ни липсвате!
Валерийка,съжалявам за това,което сте преживели!Радвам се,че вече малката е по-добре!Моля се да оздравее напълно и всичко лошо да отмине! Praynig
Грейпфрутче,добре дошли и на вас! Grinning
Нямам  много време да пиша,че тук е ужас.Багажи на всякаде!Трябва да си събера акъла в главата и да не забравя нещо.
Прегръщам ви  Hug и целувки от мен и Нати. Kissing Heart

# 161
Ами за яслата съм я записала още април и още тогава казаха, че не се изьисква нищо-така е по закон. Децата трябва да имат навършени10 месец и това е всичко. Друг е въпроса, че има 40 молби за 18 места, но това не ме касае, защото сме 5 номер в списъка. Макар, че се опитаха да ни направят номер и да ни отложат, ама все пак съм подала молбата много отдавна и нямаше как.  Peace
Другата седмица правим изследванията и някъде към 5-6 септември ще се пробваме. Много ми е мъчно отсега и много си поплаквам, ама няма начин  Tired Ще се пробваме, дано само не боледува и да се адаптира бързо! Много ми е трудно.............

Бини, пожелаваме ви приятно изкарване на морето!Много много да се веселите и както ти казах вчера-спокойно, всичко ще е наред!!!Цункай малката нати от мен, че вчера спинкаше и не можах да я нацелувам!!!  Heart Eyes
Джули, поздравявам те, мила, голямо момиче си вече, няма да ти пука за зълвището! Mr. Green Прегръщам те и се надявам наистина да не се тровиш вече с такива неща!!! Браво на мото-Яни!!! Както казва Йони, когато говорим за коли, колички, или види кола-брррррррррр!!!  Joy
Нашата програма е много голяма вече, постоянно научава нещо ново, като имам време ще напиша репертоара-даже я снимахме с камерата и всичко си каза детето!!! Последното е как се обаждаш на тати-и тя слага ръчичка на ухото и вика-ааал!От любимите и неща са да повтаря мама, баба, бебе, също как прави колата-брр, патето-папапа, котето-маааа, колко голяма ще порасне-вдига ръчичка и казаа-ммммммм и още доста неща!
С пълзенето още сме на етап-виря си дупето  Mr. Green, обръща се и сяда от 2 дни, вдига се веднага щом види наблизо стол,диван,легло,крак на мама и т.н и от днес се мъчи да върви насам натам по дивана. За 2 ръчички върви вече много стабилно, но сме далеч от самостоятелно ходене според мен!  Thinking Нищо, има време!
Валерия, радвам се че вече е добре малката дано нямате повече екстремно преживявания от този вид! Прегръщам те!
ММз, браво на Приси,и на теб също, колко време е вече при баба малката? Аз не знам как ще издържам да не я виждам по цял де3н, вижда ми се много трудно, и много ще ревЪ!Ама ще видим, де.......
Попи, не се притеснявай и ние предния месец бяхме качили само 300 грама, после точно толкова свали в болницата, та утре на консултацията ще видим дали поне ги е наваксала! Те вече качват по малко, защото много се движат, а и Йони например не яде много.
Май само Ивчо си продължава с бясно темпове  Flutter Маринка, важното е че е здрав и ще стане един голям мъж!!!
Честито на студентките Мандаринка и Злато!!!!Леко и успешно!
Ер, честито за кученцето, Краско много ще му се радва!!!
Пипи, весело изкарване на моренцето!!!

Гея , ако не се лъжа утре пътуват за Варна и завиждам!!Искам и аз пак на Варна!Да ама не-чак другия месец, но здраве да е!Дано и те изкарат страхотно моренце!!!
И всички, които ще ходят сега, ние наистина изкарахме прекрасно!!!

Ох, Йони вече ме зове!!Отивам да я приспивам!!!Целувки на всички големи и мънички!!!

# 162
  • София - Младост 1А
Хелоу от мене мацки.

Посипвам си главата с пепел и си  признавам, че нито имам време за четене, нито за писане. Ей сегичка реших да ви драсна два реда, та да видите че още ни има. И да не си мислите че Пепи е инициатора на туй късно будуване. Неееее, спи си детето, ама майка му тука прехвърля разни проекти на кухни и гардероби и сън не я лови... Направо съм в екшън. Боядисвам, лепя тапети, чистим, местим, проектираме, пазаруваме... лудницата е пълна.

Иначе сме живи, здрави, порастнали, забавни... както всички ви.

Валерия, радвам се че сте по добре. Дано повече нямате такива преживявания!!! Прегръдки и целувки от нас с Пепино!

Е толкоз - отивам да се пробвам да спя, че утре ще съм като утрепана. Пък трябва да ида за едни тапети... не е за разказване. Вие нали сте чували за моя бал, сватбата, кръщенето на детето ми и разни други преживелици... та като приключа ще има продължение... "Моят ремонт и катаклизмите свързани с него". Басирам се че ще ви е много забавно, въпреки че на моменти на мен хич не ми е.

Хайде народе чао ви за сега. Айде морските като се приберат предлагам към средата на Септември да спретнем една срещичка, че няма да се познаем. Пък и гледам една по една се връщаме на работа и таквиз събирания все по рядко щ има.

Целувам ви и да знаете - не съм ви забравила... само да свършим пусти апартамент...

# 163
Валерия, дано вече сте добре, тези болести са направо ужасни.
Аз бях много зле в четвъртък през нощта и в петък. Още не мога да повярвам как изведнъж ме тръшна тоя грип, цял ден в четвъртък нищо ми нямаше, вечерта започна да ме боли корема и цялата нощ беше кошмар, петък също ми беше много зле и изведнъж в събота-все едно никога не съм боледувала. Лошото е, че свалих доста кг и ще трябва да си ги възстановя. Аз 50кг не съм била и преди да забременея. Много се притеснявам да не съм заразила Рали, дано не трябва да изживее всичко това миличкото детенце.
Рали е подстригана отново, но този път 2ри номер с машинката. Голям цирк беше, защото баща й реши, че ще се справи сам в събота, но машинката се задръсти, нали и е много тъничка и гъста косата. Стана по-зле и от рекламата на Фанта, по спешност отидохме при фризьорката да я оправи, всички в салона умряха от смях като я видяха. Сега все едно си имаме момченце, много ми е смешна.

Меги, като тръгнете на ясла ще има ли кой да я взима в началото по-раничко, или ще бъде на цял ден. Рали също е записана от септември, но ще изчакаме няколко месеца. Нали трябва да е проходила. Мисля да я пробваме за по малко зимата, но ако нещо не се получават нещата, свеки ще остане и зимата.
ММЗ, ние също подадохме молба още зимата, няма как да откажат. Мъжът ми каза, че държи септември той да отиде да говори с персонала в яслата, незнам какви ще им ги говори, но явно е решил, че аз няма да се справя.

Приятно изкарване на всички на морето и по планините! Вече броя дните до 1ви. С Попи може да се засечем на Приморско Grinning

# 164
Здравейте момичета!  Hug
И ние по жегите се позагубихме, но от време на време хвърлям по едно око във форумчето да видя как вървят нещата! Как сте в тия жеги?  sweating Нали съм ви казвал  за нашата гадна западна тераса- вчера сложих стайния термометър там, хем беше със спуснати завеси, които малко намаляват слънчевите лъчи и резултата беше: 45 градуса! Без коментар! Та вечерта ходихме да спим в апартамента на майка ми и баща ми, който е на 5 мин.път, но мъж ми не ще там да ходим да спим, нищо че в момента няма никой там. И само като влязохме, ни лъхна един прохладен въздух, направо се родихме, поспахме на хладничко и днес пак сме в нашата пещ!
Първо – честито на Злато и Мандаринка- весело  Tada  и безпроблемно студентство им пожелавам!  smile3529 smile3523
Бързо оздавяване на Валерийка- тия високи температури са много страшни и направо настръхвам от тях, а децата май са много склонни да вдигат такива!
ММЗ- дошла си до Шумен и не си ми се обадила- направо си за бой!!!   Crossing Arms  А Преслава я виждам почти всеки ден- малката принцеса наистина много е порастнала и е голяма хубавица, една руса жена я разхожда, предполагам, че е майка ти, но не съм й се обаждала, но скришом си ги гледам!  Simple Smile
Мирамакс- успешно и весело турне ви желая, и дано не липсвате много на Мишето!
Джули- браво на теб- започна и ти да гледаш философски на живота, трябва и аз да взема пример от теб, че нещо на мен не ми се отдава, иначе на другите давам такива съвети! И да нацелуваш Яни от нас, а пък голяма работа лелите като нещяли да го видят- те губят от цялата работа, а на зълвата един ден всичко ще й се върне, повярвай ми! Като си помисля, че и аз съм зълва, звучи ужасно, но ние с моята снаха много си се обичкаме и тя ми е като сестричка, нищо че рядко се виждаме, а пък как само обича Светли- все ме заплашва че ще ми го открадне да си го мачка и целува до насита!  Laughing
Грейпфрутче- добре дошли от моренцето- ама вие не ви ли е множко толкоз моренце бе, това на нищо не прилича, че и пак ще ходите!  Crossing Arms Целувки на зъбленцито Аля! Hug
Такааа,  сега малко за нас- зъби още нямаме! Но за сметка на това миналата седмица Светославчик се подриска, текна му носа и посред нощ в 2.30часа вдигна температура 38.2 и меко казано ни паникьоса, понеже досега не е вдигал никога температура, дори и 37 градуса. На другия ден го заведохме при докторката и той от вратата взе да реве ( вече така ни посрещат докторките). Док рече и отсече, това е зъбна история, изписа ни едно сиропче за всеки случай против бактерии, което за нещастие мирише на мастика, и с триста зора го изпихме, защото малкия ( явно ще прилича на майка си ) направо му се повдига като го помирише, но пипетата на панадола свърши чудеса в случая! И така вече сме без температура и сополи, но още сме подрискани, но зъби нямаааа! Та утре сме на ваксина и сигурно ще ни я отложат, нали и без това закъсняхме с ваксините, та сега за беля пак ще ни я отложат. Иначе гадните ДТК вече ги свършихме, но заради тях детето се наплаши и сега докато влезем и надува гайдата!
Още не сме проходили, защото наблягаме на лазенето и катеренето, но и аз много не бързам де, че после съвсем ще лудна. Вече като излизаме по разходки, изобщо не ми дава да спирам, а спра ли започва едно лудо катерене по количката, и ако го изтърва от поглед ще се преобърне с нея, така че вече съм Пантелей пътник!
Казваме доста нови неща, като мамам, айдеее, дайдай, еййй, естествено тата и разни други, показва с ръчичка чао- чао и казва тао-тао, а бе изобщо сладурче!
Другото което исках да ви кажа е, че най сетне се наканих и аз да ида на гинеколог, щото не съм ходила от как съм родила.  Embarassed И моля ви се тъпата гинеколожкаме пита дали ми се е регулирал вече цикъла, и аз и казвам че още не е, защото все още се кърмим, а тя ми казва с насмешка: „Ами че ти докога смяташ да кърмиш- до две години ли, стига толкова- 6 месеца са напълно достатъчни”. #2gunfire  Щях да падна направо,  Close вместо да ме похвали, да ме поощри че съм успяла досега да кърмя детето, тя ми изцепва тази глупост! А бях толкова горда, че кърмя! Искам да ви кажа че в нашия град почти не познавам майки, които да кърмят, а ако кърмят то е най- много месец, и после- на кисело мляко, просто нямам думи!
Ох, доста дълго стана, за което моля да ме извините!
Чао от нас за сега и целувки на всички малки бебешори  Hug

Общи условия

Активация на акаунт