Предстои ли нова икономическа криза и заради коронавируса?

• 40 470
  • 785
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Syros  е права, но ти, Polar Bear, няма как да разбереш. Толкова ти е висока камбанарията.

# 436
  • Canada
Казах първо да помислиш! Първата дума в едно изречение се пише с главна буква.

И какво е това, което не мога да разбера, Шарки? Че народът масово се поддава на паника ли? Кротнете се малко! Това за 'високата ми камбанария' в какъв контекст си го употребила? Laughing

Последна редакция: сб, 14 мар 2020, 23:17 от Polar bear

# 437
Ако се затвори как би се придвижил човек за храна или за лекарства?!

Ще те изненадам, има един радикален метод за придвижване, нарича се велосипед. И още по-радикално, нещо, което хората са правили от 100 хил. години - ходене. Малко известен факт, но хомо сапиенс може да ходи по-дълго от всяко животно.

# 438
Не претендирам за правопис, ама провери запетаите преди да слагаш удивителните!

# 439
Добре, че психиатриите ще работят, тотално сте откачили. Ще ми е интересно дали спазвате всичко това, под дъжда с велосипед или изобщо не излизате от вкъщи?! Ама в бгмама сме много силни , само на думи...
Ако те чака бебе вкъщи друго ще говориш..
🧐😅

# 440
Ако се затвори как би се придвижил човек за храна или за лекарства?!

Ще те изненадам, има един радикален метод за придвижване, нарича се велосипед. И още по-радикално, нещо, което хората са правили от 100 хил. години - ходене. Малко известен факт, но хомо сапиенс може да ходи по-дълго от всяко животно.
Сирен, нали трябва да го имаш този велосипед, за да го караш?! В квартала ни има два хранителни магазина и дрогерия, не аптека, която е с ограничено работно време и предлага само най-основните лекарства. Най-близките други са на 7-8 км, предлагаш да вървим пеша?!

# 441
  • София
Нямате съседи с автомобили, вие нямате автомобил и живеете съвсем сами? Или само теоретично питате?

# 442
  • Canada

Моля? Имаш предвид запетайките, с които съм оградила ника ти? Ти и за пунктуация не трябва да претендираш. Laughing

# 443
Ами има социални медии, организирайте се някой с кола да помогне, може и със списък. Айде сега, цяла БГ виси във Фейса и Вайбър, има си начини.

Радикално е, но може да си вземеш приличен велосипед на старо и за под 100 лева. Моят струваше 500 и в случай на зомби апокалипсис, мога да мина с него и 50 км.

Не знам дали ще има криза, но може би някои хора ще си припомнят някои основни положения за това да си малко поне находчив.

# 444
за нищо не претендирам Joy

Моля? Имаш предвид запетайките, с които съм оградила ника ти? Ти и за пунктуация не трябва да претендираш. Laughing

# 445
защото  заради такива като тебе, задаващи подобни въпроси  ще умре баба ми или детето ми, или аз, или ти. Те за това. Кой в коя тема написа и беше прав - Не е народ, а мърша.

То добре че от малоумие не се умираше, че тогава си###

И какво е това, което не мога да разбера, Шарки? Че народът масово се поддава на паника ли? Кротнете се малко!

Каква паника, те откачиха. Саморазрушението й е най-силната черта на нашата нация. До онзи ден нямаше такъв вирус и всички бяха много грууви, сега ще се окопават от всякакви външни злини, накрая и ще се изтрепят помежду си. В другата тема една иска съвет как да докладва група младежи, които се събрали пред блока, а друга пита откъде накъде тираджията играе карти.

Последна редакция: сб, 14 мар 2020, 23:33 от Анонимен

# 446
  • Canada
Ами има социални медии, организирайте се някой с кола да помогне, може и със списък. Айде сега, цяла БГ виси във Фейса и Вайбър, има си начини.

Радикално е, но може да си вземеш приличен велосипед на старо и за под 100 лева. Моят струваше 500 и в случай на зомби апокалипсис, мога да мина с него и 50 км.

Не знам дали ще има криза, но може би някои хора ще си припомнят някои основни положения за това да си малко поне находчив.

Кой на кого да помага, Сирен? Здрави, прави хора да се затворят вкъщи от страх?

# 447
Е сега ще се научи да не гледа само себе си.

# 448
Някой знае ли дали може работодател ей така да те пусне в неплатен отпуск. Щото вече го правят.

# 449
Като се скапе бизнесът, няма земна сила, която да накара работодателят да ти даде това, което няма. В някои държави има държава за тази работа.

Общи условия

Активация на акаунт