Предстои ли нова икономическа криза и заради коронавируса?

• 41 177
  • 785
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Цитат
Пълна истерия!
Ще ти скъсам ушите, Денисо! Такова нещо няма и не е имало.
Ако е в друга държава ще го натъртиш изрично, ако ли не-ще пишеш във форума през крив макарон!

# 166
И това е само началото!
Снощи в хипермаркета всички пазаруваха на стекове брашно,ориз и захар.Рафтовете с консерви празни,а суха мая имаше като по чудо 4 пакетчета останали!Пълна истерия!

Това в кой град. Защото последните две седмици нищо такова не забелязах по магазините, освен липсата на маски в аптеките и железариите. В кварталните ми магазини всичко си е както обикновено.

# 167
Скрит текст:
Това наистина не се среща всеки ден, което значи че паниката е достатъчно сериозна и очакванията не са само за краткосрочен спад. Досега се опитваха да неглижират сериозността на проблема и дори имаше опити за нелогични за мен връщания към стари високи нива. Дано положението се овладее в разумни срокове защото не е в интерес на хората да се срине икономиката задълго в глобален мащаб.

# 168
И щатския долар поевтиня драстично от както има корона извън Китай.

# 169
По принцип толкова отдавна се говори, че ще има охлаждане, че предполагам, всеки който не е от заплата до заплата, е имал време да измисли, как да си опече работите.

# 170
  • София
И аз един човек не съм видяла да се запасява.

# 171
И аз един човек не съм видяла да се запасява.
Не знам запасяват ли се, или какво...но имаше доста коли на паркинга и на Лидъл и на Кауфланд (аз пропуснах).

# 172
Никой не се запасява.

# 173
Никой не се запасява.
А на 25 кг боб как му казваш ( справка в темата за вируса).
Аз такова количество за 50 години не съм изяла.

# 174
Кой се е запасил с 25 кг боб? Чета темата, явно съм пропуснала.

# 175
С какво се запасяват? Може да се запасиш с малко леща за периода на карантина...но за криза? Кризата няма да е 14 дни...колко леща трябва...

# 176
  • Пловдив
Няма нужда от излишна паника, ама народа доде го осъзнае...

# 177
  • here and now
Вчера се чух с приятелка, която живее в Лондон. Каза, че сапун и тоалетна хартия не може да свари да си купи.
Та там с това се запасяват. Всичко останало си има.
Тук покрай мен, никой с нищо не се запасява.

# 178
Каква е тази истерия за тоалетна хартия. Нали има вода, ще се измиете.
Леща не ядем у нас (един пакет на година и остава).
Как да се запася...къде да сложа сурови зеленчуци и плодове...

# 179
  • София
Вчера говорих с познат, който има хранителвн магазин. Каза, че е много зле, защото много хора са хукнали към големите вериги да купуват на едро и такива като него няма да продадат и 1 килограм брашно следващите 2 месеца, защото народът се е запасил. Малките фирми първи ще пострадат

Общи условия

Активация на акаунт