Предстои ли нова икономическа криза и заради коронавируса?

• 40 408
  • 785
  •   1
Отговори
# 570

Кви почивки, бе хора..кво море? Simple Smile Не, че не искам...много даже, ама то отпуск няма да имаме, ако всичко друго е ок.

В ситуацията на моето семейство хоум офисът винаги е бил опция, а в момента- особено ценена. Надявам се да не ни пропаднат летните планове и резервации за почивка. Силно вярвам, че до тогава всичко ще се нормализира.

И при нас така. И в момента вече толкова изтрещях вкъщи, че вече си мечтая за слънце и море и ако трябва отивам с маска на плажа. Писна ми от този вирус и това чудо, в което живеем сега.

# 571
Туристическият бранш ще пострада много това лято.

# 572
Аа пазарувам от промоции, от години.
Така имам двойна полза. Пестя пари и винаги имам наличности.
В момента нямам нужда от нищо.
Сега се налага да пазарувам и за майка ми, че съм ѝ забранила да излиза.
Иначе не съм купила нищо различно от обичайното пазаруване.

# 573
Напълно е възможно със стриктни мерки ситуацията да се овладее до лятото, но едва ли ще се сведе до 0 нови заразени и всички досега заразени(включително и неофициално регистрираните) да са излекувани за да мога да отида на спокойствие сред хората лятото в България. Ако ще съм с маска избягвайки всеки и всичко ще предпочета да си канселирам "почивката".

# 574
  • На остров
Ние определено няма да пътуваме до края на годината поне.
Но нещата са толкова несигурни с този вирус, че както казва Мистик не е ясно дали въобще ще се мисли за почивки.

# 575
Аз планирах да посетя България това лято с мъжа ми, сина, снахата и внучето, но май няма да стане. Не сме купили билетите още, но снинът ми тъкмо щеше да взима техните, когато избухна този вирус и сега чакаме.

# 576
  • Пловдив
Lina...не каза как ще ви водят на работа до юни?
Имаме собствен транспорт.
Simple Smile
Имах предвид документално как ще е ...
На редовен раб.ден, в дълъг неплатен и т.н.

# 577
  • там, където ми харесва
Ще ни водят на работа  обаче ,за какво и как ще е все още не мога да кажа.

Последна редакция: пн, 16 мар 2020, 21:41 от lina&

# 578
  • Пловдив
Ще ни водят на работа , обаче за какво и как ще все още не мога да кажа.
пак е добре...
Ще свиваме разходите и така. Само да сме здрави!

# 579
  • София
Тя е факт. Не дали предстои, а как ще се продължи е загадка.
Туризъм, транспорт, производство, магазини, услуги, ресторанти. Животът ни се преобърна. Стагнира. Блокира.

# 580
Напълно е възможно със стриктни мерки ситуацията да се овладее до лятото, но едва ли ще се сведе до 0 нови заразени и всички досега заразени(включително и неофициално регистрираните) да са излекувани за да мога да отида на спокойствие сред хората лятото в България. Ако ще съм с маска избягвайки всеки и всичко ще предпочета да си канселирам "почивката".
Китай овладяха нещата за месец.
А за купени билети, има опция канселиране.

# 581
На нискотарифните не можело.
Така му отговорили на милото.Изгорях с 250 паунда..

# 582
  • На остров
Сега слушах коментар на един виден икономист по тв. Прогнозата му е за съвземане след около 2,5 години. 

Днес е най големият краш на борсите от 87 насам.
Дауджонс е тотално сринат затворили са с минус над 11 процента.
Борсите в Стокхолм, Франкфурт и Лондон затварят и те на минус 5 процента средно.

# 583
На нискотарифните не можело.
Така му отговорили на милото.Изгорях с 250 паунда..

Ако е използвал кредитна карта да им се обади и я анулира през тях.
При нас ми даваше 390 минути да чакам, а и опциите. ( нов билет за след няколко месеца на двойна цена;  кредит в авиокомпанията) не ми харесаха. Звъннах на кредитната карта и за има няма 10 минути приключихме заниманието.

# 584
Райънейр още онзи ден обявиха, че до 31 май ще правят презаверяване на полети неограничено в какъв период напред.

Общи условия

Активация на акаунт