"Системата - 60" - тема 54

• 48 503
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
LilyM, добре дошла! Линкове за книгите има на първа страница (все още са активни и работещи). Според мен, ако искаш я качи някъде и дай линк (книгите по спомен от преди милиони и една години се различаваха (незначително, но все пак) от правилата, които  са заложени тук + всяка от нас леко нагажда режима към своето собствено тяло (това се случва поне след 3-4 месеца опит с режима).

Последно включване от мен - вечеря вино и сирене - не е вечеря (това е изключение, което се допуска за някоя трудна вечер, след вечеря. Вечерята с млечни има два варианта - млечни с определени плодове или млечни с определени зеленчуци.

Не мога да редактирам ден 12, но там имаше доста промени. За обяд бяха кайсии, лозови сарми с кисело мляко и пържола. За вечеря две шопски салати, а за 22:00 - бяха пържоли (малко от пилешка и повече от свинска) + ребърца.

Последна редакция: пн, 10 юни 2024, 00:04 от Лебед

# 601
LilyM, добре дошла при нас. Разбирам те прекрасно с борбата с килограмите. Имам любовна история с тях Simple Smile Мисля, че си намерих моето си нещо за борба с килограмите, което мога да следвам в дългосрочен план.
Вчерашното ми меню:
З: Италиански гризини без глутен, доматена салата с босилек, шарлан и сирене и любимите череши
О: картофи на фурна, краставица
В: таратор
Лебед, колко дена имаш да пиеш АБ?
И каква е втората книга? Аз съм чела първата.

# 602
  • Враца
LilyM, добре дошла при нас. Разбирам те прекрасно с борбата с килограмите. Имам любовна история с тях Simple Smile Мисля, че си намерих моето си нещо за борба с килограмите, което мога да следвам в дългосрочен план.
Вчерашното ми меню:
З: Италиански гризини без глутен, доматена салата с босилек, шарлан и сирене и любимите череши
О: картофи на фурна, краставица
В: таратор
Лебед, колко дена имаш да пиеш АБ?
И каква е втората книга? Аз съм чела първата.
С рецепти.

# 603
Втората е само рецепти. Довечера ще се опитам да я кача.

# 604
Менюто за днес:
З: италиански гризини без глутен, кафе с мляко
О: чийзи гурме 1 и 1/2 розов домат, сирене, кашкавал, маскарпоне , 1 с.л шарлан и босилек. В жегата не ми се хапва готвено
В: планирам таратор. Ако не е това ще коригирам.
Сега ще погледна 1-ва страница за втората книга с рецептите.
Понеже снощи не спах много добре и днес ми едно убито реших вместо да тренирам да се разходя. Мале, че то голяма жега по обяд. За друг път по- добре да ходя на пътеката във фитнеса ако не ми се тренира.

# 605
Втората е само рецепти. Довечера ще се опитам да я кача.
Същата е втората книга, която я има на 1-ва страница - "Книга с рецепти".
Искам да попитам никъде нищо не видях за Киноа-та - къде попада и изобщо може ли да я ползваме?

Последна редакция: пн, 10 юни 2024, 19:26 от LilyM

# 606
LilyM, киноата, приемам, че е подходяща за закуска и обяд.

cvetnaS и аз в жегите предпочитам салати, но в офиса е твърде студено и си хапвам, когато съм там с кеф Simple Smile) Иначе 5 дена ми е този път антибиотика, още един остана довечера и утре сутрин. С късното хапване спя по-лошо и сутрин ми е сито... (тъкмо малко разбутване на организма - само да видя после как ще се върна обратно в релси).

Трън в Очите, как си, какво става с теб?

Ден 13 + 100
з: две пълнозърнести питки със сирене
о: крем супа от тиквички и булгур с чушки
в: "сладолед" от биволско кисело мляко със замразени горски плодове.
в2 (22:00): топено сирене и кисело мляко

Последна редакция: вт, 11 юни 2024, 05:51 от Лебед

# 607
Здравейте, мили!
LilyM, добре дошла! Сигурна съм, че тук ще ти хареса и ще имаш резултат.
За вчера:
З:две филийки хляб Енергия с масло, пастет, чай.
О: доста късен и несистемен-гювеч с телешко.
В:шопска салата.
За днес:
З: пдве пържени филиики със сладко от ягоди, чай.
О:Омлет с шунка и гъби.
В: ябълка с парче сирене.
Хубава вечер на всички!

# 608
Здравейте,

Лебед, то не останало. Пожелавам ти бързо да влезеш в релси.
Публично пред вас се порицавам. Сериозно трябва да се взема в ръце с това лягане. Снощи съм си легнала към 12. Сутрин ставам в 5.30. Няма как да я карам с толкова малко сън. Дори студените душове сутрин не успяват така да ме разсънят и тонизират и се нуждая от кафе, което да ме "вдигне". Аз пък обаче не обичам да съм зависима от напитки и така. Трябва да се стегна. Снощи уж щях да си лягам навреме, но така хубаво ухаеше на липи и си направихме пак една нощна разходка.Менюто за днес:
З: безглутенова американска палачинка на фурна, чаша домашен сок от вишни, череши и кафе. Свърши ми лимецовият хляб с квас и се чудех какво да си направя за закуска. Опитвам се да избягвам глутена. Но определено със солена закуска ми е по- добре.
О: пилешко със зеленчуци
В: ще е риба на фурна. Имаме традиция вторник вечер да сме на риба. Ще видим каква ще си изберем

Последна редакция: вт, 11 юни 2024, 11:37 от cvetnaS

# 609
  • Враца
LilyM, киноата, приемам, че е подходяща за закуска и обяд.

cvetnaS и аз в жегите предпочитам салати, но в офиса е твърде студено и си хапвам, когато съм там с кеф Simple Smile) Иначе 5 дена ми е този път антибиотика, още един остана довечера и утре сутрин. С късното хапване спя по-лошо и сутрин ми е сито... (тъкмо малко разбутване на организма - само да видя после как ще се върна обратно в релси).

Трън в Очите, как си, какво става с теб?

Ден 13 + 100
з: две пълнозърнести питки със сирене
о: крем супа от тиквички и булгур с чушки
в: "сладолед" от биволско кисело мляко със замразени горски плодове.
в2 (22:00): топено сирене и кисело мляко

Тук съм. Не пиша, защото не съм влязла в ритъм. Нещо се обърка при мен от Нова година насам, не зная какво. Предишната година свалих 10-ина кг без усилия и спазването на лекичък режин не ми тежеше, сега ми се струва, че само за храна мисля и не мога да започна да намалявам нито количествата, нито да качеството.
Дано да дойдат по-лесни дни, че в момента ми е едно такова никакво... сигурно ви е познато Grinning

# 610
Трън в Очите, само как те разбирам. До скоро и аз бях в сходно положение. Посмъкнах доста килограми и след това дойде момента на срива при мен. Хубавото е, че не качих повече от 1-2 кг и пак започнах да внимавам кога и какво ям. Но истината е, че ми е трудно да вляза в ритъм. Още повече, че плодовете са ми голямо изкушение, защото много ги обичам и доста често нарушавам с тях. Надявам се да успея и това да изчистя. Днес се замъкнах в залата с идеята да походя само на пътеката, за да не вървя в тези жеги, но като отидох там ми дойде музата и си направих упражненията с тежести. Мисълта ми беше, че понякога трябва малко да се понапънем и после нещата си идват на място. Под напъване нямам предвид да вървим срещу себе си и да правим нещо, което вреди на здравето ни, разбира се. Не е лесно човек да пребори старите си вредни навици и да ги замени с нови. Но път има и надежда има. Все още анализирам защо се получи този срив при мен, защото не искам да се повтори същата грешка.Но спирам да философствам, че само ви надувам главите Grinning

# 611
Менюто за днес:
З: филийки с чисто масло и свинска шунка, 2 с.л домашно сладко от сини сливи, чаша домашна лимонада от бъз,кафе
О: крем супа от картофи със сирене
В: печена ципура на фурна

# 612
и моето меню
З: пълнозърнеста филийка с масло, шунка и кашкавал; "домашно" 3в1 Simple Smile
О: салата с маруля и риба тон
В: снежанка с краставици, извара и кисело мляко

За утре З: баничка със сирене (от Лидл), 3в1
                О: Кюфтенца от киноа със снежанката от вечерта
                В: шопска салата или пилешко месо
Знаещите да кажат, добри ли са ми комбинациите Simple Smile

# 613
Здравейте момичета,

влизам на бързо да се отчета.

Ден 14 + 100
з: хляб с крема сирене и краставица
о: кайсии + 3 шоколадови бонбона
в: суши на корем, буквално

Ден 15 + 100
з: ръжен хляб с крема сирене
о: турска мусака с говеждо, тиквички и кисело мляко - много солена
в: "сладолед" от биволско кисело мляко със сушени кайсии

# 614
Здравейте, момичета.
LilyM, добре ти изглежда менюто. Как се чувстваш?
Момичета, аз ще ви оставям. Започвам пак да си тегля храната. Имам абонамент в студиото на Румяна и от там си харесвам меню според това какво ми се яде за деня и си го  готвя. Така съм спокойна, че съм хапвала точно колкото трябва. Със ситемата постоянно мисля много ли ядох, малко ли ядох и не ми е спокойно. Проблема е в моят телевизор. Системата си работи. Между другото аз като си смятам калориите съм на същия принцип. Закуската ми е най- калоричното хранене за деня. Ако нямате нищо против ще продължа да пиша тук, защото ми е уютно в темата, но няма да си качвам менюто, за да не обърквам другите. И каква мускулна треска имам на дупето от вчерашната тренировка само Grinning

Общи условия

Активация на акаунт