Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е менюто на един от участниците в системата за деня?
Какво е разрешено да се консумира за вечеря според системата?
Какви са някои от преживяванията на участниците в системата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е менюто на един от участниците в системата за деня?
Един от участниците споделя, че за закуска консумира мляко и сладко от смокинги с малко орехи, обядва шкембe чорба, свинско месо и лютеница без захар, а за вечеря избира портокал, ябълка и малко кисело мляко. Тя също споделя намерението си да намали млечните продукти, които обича, и да се храни с месо или яйца със зеленчуци за обяд и само зеленчуци и плодове за вечеря.
-
Какво е разрешено да се консумира за вечеря според системата?
-
Какви са някои от преживяванията на участниците в системата?
Участниците съобщават за различни преживявания, докато се опитват да се придържат към системата. Някои от тях срещат предизвикателства при поддържането на режим, изразяват липса на мотивация и се борят с изкушенията, особено по отношение на сладките изкушения. Въпреки това участниците споделят и успехи в отслабването и усилията си да се придържат към здравословното хранене.
-
Какви са някои ефективни стратегии за справяне с изкушенията за сладки изделия?
-
Как мога да увелича консумацията на вода?

. Малко е храната на Kally May, но тя знае какво прави. Преди беше смъкнала доста като вечеряше основно таратор. Понякога човек е добре да се ограничи леко, за да започне, плюс, самата Мириманова се храни силно ограничено спрямо големината на порциите. Когато съм на Системата, съм с най-големите порции от всички наоколо. Онзи ден, дори едно младо високо яшно момче ми каза, че обядът ми би му била храната за два дена... Казах му, ако ми беше видял закуската
... Ама не всеки ден е така, де...

, а в последните 3-4 години качих и още, което вече съвсем не е ОК.