Обратното броене наближава - до АПРИЛ мъничко остава

• 37 571
  • 376
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, момичета ! Каква е разликата м/ду ергономична раница и слинг ? И кое се ползва за новородени бебенца ?
Слинга е шал, ползва се от първия ден. Удобен е, но слагането е едно диво усукване, което не винаги е удобно.

Има различни видове- шалове, с халки....

Аз лично се насочих към раницата по две причини- едната е,че няма още от първия ден да излизаме. Общо взето ще мине месец преди да излезем навън. Моя позната ползва ергораница от почти втория месец на малкия (между втория и третия месец). Удобна е за пътуване, поставянето и е доста по-бързо. За първи път видях такава на една майка във влака и още от тогава съм очарована. А има и някакви приставки за новородено, но не мога да кажа много за тях.
Купих си нещо такова с регулатор на крачетата, просто не намерих нещо по-бюджетно от другия тип, който ми харесва повече

Много исках такава, но не успях да намеря нещо бюджетно такова

# 76
Имам точно 2 седмици до секциото. Днес изпрах първото нещо - обиколника на кошарата. Количка и кошара - несглобени на склад, неизпрани или почистени. Всичко останало в килера, чакащо пране, сушене, подреждане. Дори и нощниците ми за болницата. Оставила съм всичко за другата седмица + оправянето на самата себе си. Великото спокойствие съм. Багаж за болницата няма да имам кой знае какъв - 2 пижами, чехли и лични вещи. И аз съм от Варна, ама ще раждам тук. Болницата ми е на 4, 5 минути, така че не го мисля.

# 77
Някой да знае нещо за ЖК с този коронавирус?

# 78
В Сф не са отменени, Корона вируса не е толкова опасне за бременни и деца, а за възрастни хора +не се психирайте. По-кофти е грипът, който  върлува, защото е заразен, тр да се пиеАБ и ако не се хване на време да стигне до бебето и то да е на АБ като се роди.

Аз лично ще отида на консултация в понеделник, но мъжът ми ме кара с колата, за да не ползвам градския транспорт, за да не лепна нещо от въздуха. Мн неприятно се получи за всички бременни, но никой не го е очаквал или знаел преди година.

Трябва да се пазим и да се опитаме максимално да вземем предпазни мерки.

Аз лично за к им султацията бих питала доки кога да отида. Аз си отмени една мин седмица тъй като нямах конкретни оплаквания и не ми се висше в болницата.

# 79
Момичета да ви попитам относно намирането на педиатър, как процедирахте, запазвахте си час или просто уговорка по телефона ?

# 80
Момичета да ви попитам относно намирането на педиатър, как процедирахте, запазвахте си час или просто уговорка по телефона ?

Ходих на място да питам дали ще аписва нови пациенти и за кога ми е термина Simple Smile

# 81
Аз се обадих по телефона да попитам дали записва нови пациенти. След изписвснето се носи епикризата на детето, лекаря го записва и се уговаря посещение в дома. След това се уговаря първата консултация.

# 82
Здравейте момичета! И аз съм за края на март и съм притеснена от корона вируса. Смисъл след като родя, бебето да не лепне нещо от болницата ако има някой болен..Всеки казва да не се мисли така, но на човек всичко му минава през главата . Друг въпрос имам, кога се започва обръщането на бебето на лява и дясна страна за оформяне на главата, само главата ли обръщате или цялото бебе на ляво или дясно?

# 83
Още след раждането обръщаш бебето наляво и надясно.
Аз оставях моето по гръб и местех само главата. Сега само завърта глава на където си иска на 2 м и 20 д.

# 84
Здравейте момичета... Аз съм за края на април 30ти..и от 1ви влизм в 9 месец и съм силно притеснена за тази пандемия.. Знам че не е добре човек да се шашка и допълнително с моята тревожност да притеснявам някои от вас, обаче наистина съм обезпокоена... Знам че има време докато родя, но нали съм в период в който нищо не се знае вече.. В очакване.. За 1 месец в Италия стана страшнооо..... И не знам.. Реших да споделя... Благодаря ви 🙏

# 85
Аз също съм леко притеснена заради тоя вирус.Вече влезнах в 9тия месец.Миналата седмица насрочихме дата за секцио за 2ри април,тъй като бебчо върви едричък.Надявам се да не тръгне по-рано.

# 86
Момичета, не се притеснявайте от вирусите, скоро ще се стопли и ще изчезнат. Чух, че бебетата не могат да бъдат заразени с корона. А в крайна сметка, ако се наложи, ще си раждаме вкъщи Stuck Out Tongue Winking Eye За момента, мисля че няма проблеми с ражданията като гледам мартенските мами, а до април да се надяваме, че всичко ще отшуми. Смятам, че се преекспонира ситуацията, около мен няма нито един болен, нито на работа, нито близките ми, може би дечицата в училище са засегнати от грипа... "И това ще мине"  Simple Smile Hug

# 87
Стига сте се шашкали с този коронавирус... 33+2 седмица съм и една хрема изкарах,а изобщо не съм се шашкала от грип или от коронавирус. Аз си мисля,че всичко е преувеличено. Плюс това се чу,че малки деца,млади хора и бременни не хващало да ви успокоя поне малко. И нещо което четох в интернет

# 88
Притеснена съм защото, февруари след престоя ми в болнично заведение ме изписаха с 38гр темп. и бях на АБ 7 дена.. Вече сме 12ти и още вадя някакви секрети (а не съм от тия които боледуват и пият АБ) и се притеснявам.. Дано да е така както казвате 🙏

# 89
Притеснена съм защото, февруари след престоя ми в болнично заведение ме изписаха с 38гр темп. и бях на АБ 7 дена.. Вече сме 12ти и още вадя някакви секрети (а не съм от тия които боледуват и пият АБ) и се притеснявам.. Дано да е така както казвате 🙏
Преди да разбера ,че съм бременна от хрема бях минала на бронхит и след това на остър ларингит. Бях изпила 4 антибиотика ,а последния даже се е застъпал с първия месец от бременността. Това за 3 месеца лекуване с АБ и след това още вадих секрет. Температура не бях вдигала,само се чувствах отпаднала. Температура не знам за бременни дали става студено компреси с вода и оцет или само с вода под мишниците и на челото. И много завиване и изпотяване,което пак не знам дали е добре за бременни. Попитайте АГ дали стават тези методи,за да не се надявате само на лекарствата. Дано се оправите бързо и всичко да е наред Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт