Обратното броене наближава - до АПРИЛ мъничко остава

• 37 487
  • 376
  •   1
Отговори
# 180
Аз не искам таткото с мен. Изобщо не ми трябваше с първото раждане . Не го виждах в цялата схема. Имаше 5-6 доктора които постоянно са с мен. На 30 Мин някой те проверява за разкритие, с извинение акаш и пишкаш, кръв води текат. Абе чудна гледка. Изобщо исках да се самоизолирам в една стая и да не виждам никого. Особено много ме дразнеше ако някой ми каже нещо успокоително от типа. Тук съм, всичко е наред или ще мине. Вярвайте бях готова на убииство, нали теб не те режат контракции, какво ми обясняваш, че ще мине 😄 та сега със секциото ще мине бързо. После 5 дни там ще е тегаво. Дано съм в 1 ка, за да няма случайно срещи с други хора. Не знам кои къде е бил и силно се надявам да няма посещения.

# 181
"Още сега съм готова да се разплача, но ще събирам сили и ще се правя на супермама, за да не безпокоя таткото"

Това е много вредно и аз така правех първата бременност и след раждането и си вложих неимоверно депресията. Трябва всичко да се споделя, не да се таи. Приятелски съвет. Simple Smile
Благодаря Simple Smile Споделям си с вас и с него споделям притесненията си, но без да мрънкам и да плача, защото няма да променя нищо, най-много да си докарам предродилна депресия, ако има таква Simple Smile Затова ще си представям и вярвам, че всичко ще бъде наред, ще се опитам и аз като други мами да извлека положителното от ситуацията и така Simple Smile

# 182
Ако стерилизираш гъбите и четките те ще се разтопят Grinning

# 183
Яна, никакви придружители не се позволяват доколкото знам. Предвид масовата истерия и че се очаква пикът да е до края на април, не се надявай да пуснат някого. Според мен така и редно, защото в момента е извънредна ситуация. Моят мъж дори му казаха, че няма да му покажат децата до деня на изписването.

Съгласна съм, че е редно да е така. Подготвена съм за тази реалност, но питам с наивната надежда нещо да се е променило към добро Innocent Кураж на всички!

# 184
Bgzvezdi4ka, за името, понеже последния път, когато го питах, той ми се хилеше насреща. Питах, дали се прави на ударен и само ме дразни, и чака накрая пак да стане моята? А той хем кима, хем ми се смее. По принцип е чешит, обича да се шегува, свикнала съм му, но относно това вече се дразня. И без това нервите ми са опънати. Сега искам да потвърди, а той реши други имена да мисли. Това ме изнервя, не обичам нещата да се случват в последния момент и да се чувствам неподготвена. Това е нещо, което зависи от двама ни, все пак. Накрая ще стане, като лафа на снаха ми: "Ние решиХ!" Grinning
Днес попитах как стоят нещата с нашето АГ, не се допуска никой да влиза дори през вратата на регистратура. Багаж все още може да се носи. Ако се налага бащата да припознае детето, може да влезе, но само да подпише. Ако няма промяна.
Аз не знам какво ще правим с баткото, кой ще го гледа докато съм в болницата. ММ е на работа, а не искам да го взима със себе си. Явно ще се решава в движение.

# 185
  • Плевен
Момичета, някоя купила ли си е или ползвала ли е колан ластичен за отслабване и прибиране на корема за след раждането? На мен ми се иска да си купя, но нямам представа колко е ефективен, нито какъв да избера. Аз ще раждам секцио, не знам и дали това има значение.

# 186
Е не стана както исках, вкараха ме в отделението и заради това пусто ухо съм на АБ. Утре, т.е днес ще ги вадим.

Тоновете са перфектни, приключих 37 и от утре съм 37+1... Измери ха ги 3 и 2850. Ще видим,но за близнаци са големи. Някои мами по едно толкова раждат, а а з съм с цели две.

Стискайте палци и утре ще се похваля. Лека нощ и спрете спокойни. Всичко се преживява. И мм не го пуснаха, дойде само да ми донесе копие от брачното свидетелство и неговата лк. С имайте си ги да си ги имате

# 187
Дойде и моят ред да се похваля Simple Smile На 25.03 в 03:03 се роди нашата втора дъщеря Виктория ❤️❤️❤️ 3,350 кг., 50 см., естествено раждане. Към 12 вечерта ми изтекоха водите вкъщи, в 01:30 в болницата - 6-7 см. разкритие и в 3 часа бяхме готови Simple Smile Пожелавам на всички вас бързо и лесно раждане като моето Simple Smile

# 188
Честитo, бъдете здрави Heart

Дойде и моят ред да се похваля Simple Smile На 25.03 в 03:03 се роди нашата втора дъщеря Виктория ❤️❤️❤️ 3,350 кг., 50 см., естествено раждане. Към 12 вечерта ми изтекоха водите вкъщи, в 01:30 в болницата - 6-7 см. разкритие и в 3 часа бяхме готови Simple Smile Пожелавам на всички вас бързо и лесно раждане като моето Simple Smile

# 189
Честито! Бъдете живи и здрави! Blush Simple Smile

# 190
Това май е първото бебче в групата! Честито,бъдете здрави и бързо възстановяване!
😊❤❤

# 191
mama.bobyr, честита да е малката Виктория. Жива и здрава и много да ви радва! На теб бързо възстановяване!

bgzvezdi4ka пожелавам ти безпроблемно раждане и чакаме да се похвалиш!

# 192
Момичета, някоя купила ли си е или ползвала ли е колан ластичен за отслабване и прибиране на корема за след раждането? На мен ми се иска да си купя, но нямам представа колко е ефективен, нито какъв да избера. Аз ще раждам секцио, не знам и дали това има значение.

Не знам дали само с носенето на колан ще се прибере стомаха, ако беше комбинирано с тренировки щеше да е друго, но си писала ,че ще си секцио, при което тренировките отначало отпадат... Аз засега няма да си вземам. Ще раждам живот и здраве нормално, ще видя първите седмици как вървят нещата и ще реша.

# 193
Момичета да ви попитам тези от вас които са от Варна и ще раждат в АГ-болница, освен нещата от списъка какво друго си приготвихте в багажа, че е доста обран, какъв пакет памперси взехте от 22,3 броя или по голям, също какъв термометър трябва да взема за там, лигнин носите ли.. Също така пелените изпрати ли ги искат, защото моя позната ми каза че в окръжна ги искали както са закупени и съм се объркала тотално ?

Благодаря

# 194
Честита Виктория. Много да ви радва и бързо възстановяване 🥰

Според мен колана помага. В болницата като раждах и на секцио и на нормално родилите задължително им слагат колан. Аз си взех едни стягащи гащи на дорина. Много ми помогнаха с първото секцио. И един колан, който се нахлузва, но не ми беше удобен, тъй като се навиваше. Спорт преди 3 месец след секцио е малко мираж.

Последна редакция: ср, 25 мар 2020, 19:23 от hriska91

Общи условия

Активация на акаунт