Обратното броене наближава - до АПРИЛ мъничко остава

• 37 383
  • 376
  •   1
Отговори
# 240
Днес вече звъннах на АГ да я попитам какво ще става,защото от месец и половина не съм била на преглед,а влизам в 36 седмица. Тя ми вика тряя да си влязла в 36 ,викам е утре влизам в 36 седмица. Каза добре и ме пита къде ще е раждането ,не мислех да е в нашия град,но в това положение ще в тук.  Каза да отида на 02.04 с картона. Изрично я попитах ,само картона или и преглед ще има ,тя каза идваш с картона и нищо друго. И сега пак не знам преглед ще има ли или не. Изобщо не се е поинтересувала оплаквания имам ли,за тонове нищо не каза... Сега пак трябва да чакам до четвъртък. Имам въпрос към вас,как действате с педиатъра ? Избра съм,но още не съм и звъннала,защото ми казаха като наближи термина тогава,все пак тези дни мисля да и звънна. В това извънредно положение направо не знам,ако откаже какво ще правя.
Днес се чух с АГ-то което ме следи по ЗК. Разбрахме се да пратя някой да ми вземе  болничния и всички документи. Пита ме дали имам оплаквания, но изобщо не е ставало на въпрос за преглед. Още едно доказателство за мен, че не може да се разчита на АГ-то по ЗК и че трябва да си плащам за да съм спокойна, колкото и нелепо да е...

# 241
Днес вече звъннах на АГ да я попитам какво ще става,защото от месец и половина не съм била на преглед,а влизам в 36 седмица. Тя ми вика тряя да си влязла в 36 ,викам е утре влизам в 36 седмица. Каза добре и ме пита къде ще е раждането ,не мислех да е в нашия град,но в това положение ще в тук.  Каза да отида на 02.04 с картона. Изрично я попитах ,само картона или и преглед ще има ,тя каза идваш с картона и нищо друго. И сега пак не знам преглед ще има ли или не. Изобщо не се е поинтересувала оплаквания имам ли,за тонове нищо не каза... Сега пак трябва да чакам до четвъртък. Имам въпрос към вас,как действате с педиатъра ? Избра съм,но още не съм и звъннала,защото ми казаха като наближи термина тогава,все пак тези дни мисля да и звънна. В това извънредно положение направо не знам,ако откаже какво ще правя.
Днес се чух с АГ-то което ме следи по ЗК. Разбрахме се да пратя някой да ми вземе  болничния и всички документи. Пита ме дали имам оплаквания, но изобщо не е ставало на въпрос за преглед. Още едно доказателство за мен, че не може да се разчита на АГ-то по ЗК и че трябва да си плащам за да съм спокойна, колкото и нелепо да е...
Моя позната също се следи при моята АГ имаше час за 3 април ,но и се появили оплаквания като сърбеж и зачервяване и я е извикала днес. Прегледа в бил мерене на кръвно и слушане на тонове с цитирам "машинка от миналия век". Нейния термин е за юни ,не знам с мен как ще процедира.

# 242
Аз пък много харесвам роклята, тя ми е фаворит Heart Не ми допадна, че след пране и сушене, пелената някак провисна, не го очаквах. За друга пелена, нямам момичешка, може за болницата да взема някакво одеалце, т.к. не знам с какво ще ги завиват там. Синът ми е роден на 01.07 и бяха дали чаршафче, но му посиняха ръчичките и майка ми донесе тънко одеалце.
Моето първо раждане започна така, но преди това нямах никакви болки и стягания. Първо ядох диня, хвана ме стомаха, ходих няколко пъти до тоалета, а в 23:30ч започняха менструални болки и болки в кръста и бъбреците. Когато усетих, че не спират, започнах да ги засичам с един брояч в интернет, сега съм си изтеглила приложение. Родих 12:40ч на следващият ден.
А ти как изкара нощта?

За дрехите за изписване, за мен каквото ми става, а за беба взехме комплект, интерлог, а пелената е с вата. Предполагам, че няма да има изписване с хора и ще сме бързи. А и живеем на 5 мин. от болницата.
Комплекта:
https://www.pif.bg/komplekt-za-izpisvane-7-chasti-interlog-komes
Kristina.k при мен е същото 😄
Започнах да му обяснявам,че ще е скоро,да преглеждам багаж,да го уговарям да бъде търпелив колкото и ужасна да съм 😄 .
Предполагам, че е фалшива тревога,но и корема ми май се смъкна малко,днес изобщо съм нямала киселини например, а предните седмица-две бяха постоянни.
Ще чакаме,не остана,но все ми се иска да прескочим март 😊

Нашият комплект е същия. Малко не ми харесва материята на роклята, но каквато такава. Освен одеалцето в комплекта и друга пелена ли ще имаш?

Аз ще го оставя да го изперат докато съм в болницата. А в сушилня ли суши пелената, че е провиснала?

# 243
Поръчах от същият сайт,но друг комплект.
И нашата пелена се деформира малко, не съм я пускала в сушилнята,като я изгладих се пооправи.

# 244
Здравейте,мами! Да се похваля и аз. Днес се роди нашият син Петър 51см, 3 440гр. Не изчака до четвъртък малкия. За жалост сме на антибиотик и двамата, тъй като водите не били окей.

# 245
Честито на всички мами! Бързо възстановяване. Аз днес достигнах багажа и мъжът ми нещо се притесни. Вика много реално взе да става. То пак добре като не сега чак се шашка 😁 за родилите мами. Искам да попитам как стои сега въпросът с първите 2 ваксини? Слагат ли се? Благодаря.

# 246
Честито на подранилите мами! Живи и здрави бебенца и бързо възстановяване! Аз днес също посъбрах багаж малко остана още. ММ и той се шашна леко,още не може да повярва 😁 Макар,че съм за 28.04 ,обичам да съм подготвена. Кажете моля сайт за комплекти спални за кошара . Искам да взема един пълен с обиколници и всичко,иначе ще си взема калъфки и чаршафчета отделно.

# 247
Честито на родилите мами. Да са ви живи и здрави и много да ви радват!

# 248
Честити бебчета, мили мами! Да са здрави и щастливи! Heart

Да, в сушилня, явно там сбърках.
Аз ще го оставя да го изперат докато съм в болницата. А в сушилня ли суши пелената, че е провиснала?

Dreamer_19, сайта е наш. ММ каза да вземем комплект на Baby Dji, т.к. за тях няма грам оплаквания, но аз се запънах на този и той ми уйдиса на акъла. От скоро зареждаме Комес, т.к. имат много сладки неща, но явно все още осъвършенстват шиенето. За справка, за сина ми бях купила комплякт за количка със същата пелена но на друга БГ марка, това преди 7 години, пелената не мръдна.
А може наистина аз да съм я развалила в сушилнята, след гладене изглежда по-добре. Иначе продължавам да си го харесвам много, но се шегувахме, че и по пижама да я изпишат, то няма кой да я види, нали няма изписвания.

Последна редакция: вт, 31 мар 2020, 03:13 от girlinblue182

# 249
Здравейте,мами! Да се похваля и аз. Днес се роди нашият син Петър 51см, 3 440гр. Не изчака до четвъртък малкия. За жалост сме на антибиотик и двамата, тъй като водите не били окей.

Честито! Бързо да се оправяте! Да ви е много здрав и много да ви радва! Ако не се лъжа беше от Бургас?

# 250

Честито! Бързо да се оправяте! Да ви е много здрав и много да ви радва! Ако не се лъжа беше от Бургас?
Да,от Бургас съм. Simple Smile

# 251
Каквито и дрехи да приготвите остават под одеалото или пелената.
И се вижда шапката. Поне дрешките в комлектите за изписване стават да се ползват в началото. Подгответе си колан за стягане, заради снимките да изгледате добре на тях. Hug

# 252
Честито на подранилите мами! Живи и здрави бебенца и бързо възстановяване! Аз днес също посъбрах багаж малко остана още. ММ и той се шашна леко,още не може да повярва 😁 Макар,че съм за 28.04 ,обичам да съм подготвена. Кажете моля сайт за комплекти спални за кошара . Искам да взема един пълен с обиколници и всичко,иначе ще си взема калъфки и чаршафчета отделно.
Аз взех 2 комплекта от Комсед, спален комплект от 5 частни на Loreli, хубави са с олекотени завивки, сега виждам, че има и няколко промо комплекта, виж ако ти допадат.

# 253
Здравейте, бих искала да ви попитам следното... може ли да се роди бебе например 3,300 и с дните кг мите да спадат, например след 2 дена да е 3,160, на третия да е 3,050? Това не е ли огромна разлика, чувала съм, че с около 200гр спадат в болницата?

# 254
Здравейте, бих искала да ви попитам следното... може ли да се роди бебе например 3,300 и с дните кг мите да спадат, например след 2 дена да е 3,160, на третия да е 3,050? Това не е ли огромна разлика, чувала съм, че с около 200гр спадат в болницата?
Всяко бебе е индивидуално, неонатолог трябва да каже има или няма проблем.

Общи условия

Активация на акаунт