Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан /тема 4/

• 41 861
  • 766
  •   1
Отговори
# 105
И аз имам цветна снимка там преди няколко месеца. Също не са ми правили изследвания преди това.

# 106
И аз имам цветна снимка там преди няколко месеца. Също не са ми правили изследвания преди това.
Бебенце, какво стана при теб, ще почвате ли? Или ще чакаш другия МЦ?

# 107
Както ми каза ти, на втори ден трябва да съм там. Simple Smile

# 108
Момичета, и мен ме викат на 2ри ден за стартиране. Как се процедира, ако този втори ден е събота или неделя? Отделно искат да се обадя от 1ви ден, за да предупредя, че ще отида на следващия ден, по същия начин, ако първи ден ми е през уикенда и трябва да съм там в понеделник ?

# 109
Ако първи ден ти е събота, се обаждаш тогава до 14 ч. Ще се съобразят с теб неделя да са там. Ако ти дойде след 14 ч., се брои следващия ден за първи. Ако неделя ти е 1-ви ден, направо понеделник отиваш в 8 ч. за изследвания и след 13 ч. ще те прегледа докторът. Така ми казаха на мен. И аз очаквах да ми дойде в събота, но дойде в неделя. Успех!

# 110
Тоест мога в понеделник да отида без да съм звъняла предварително?

# 111
  • v. turnovo
аз така отидох. В неделя ми дойде, в понеделник в 8 бях там за хормони

# 112
Благодаря! Желая успех на всички! Simple Smile

# 113

Да.

# 114
Аз ще съм на модифициран естествен цикъл, незнам дали има значение Rolling Eyes

# 115
Не знам какво означава модифициран цикъл - лека стимулация? Така или иначе няма нужда да се обаждате предварително, че отивате на изследвания на хормони на 2-ри ден. Но като сте там сутринта, се обаждате на регистратура, за да ви включат в графика на доктора следобяд за преглед.

# 116
По принцип искат предварително да знаят, че ще сте там, но ако Ви дойде Ц в събота следобед в понеделник няма да Ви върнат.
На мен последния път при втората стимулация така ми дойде в събота след 15 часа, и звъннах на Ванчето, че се бях стреснала да не ме върнат ☺️🤭

# 117
Здравейте. На колко опита имаме право по Фонда?

# 118
Здравейте, на 4-ри опита. Успех.

# 119
Здравейте, момичета! Предстои ни стимулация при Б.Бойчев, по фобд еввнтуално, чакаме заповедта. Може ли някоя от вас да сподели как се процедира с лекарствата за стимулация- дават ти рецепта и сам си ги купуваш, или ги дават направо от клиниката? С какви препарати сте били стимулирани вие ( аз имам 2 неуспешни с Гонал и Менопур) и как ви понесе?
Благодаря предварително за отговорите 🌹

Общи условия

Активация на акаунт