Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан /тема 4/

• 41 879
  • 766
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, момичета! Предстои ни стимулация при Б.Бойчев, по фод еввнтуално, чакаме заповедта. Може ли някоя от вас да сподели как се процедира с лекарствата за стимулация- дават ти рецепта и сам си ги купуваш, или ги дават направо от клиниката? С какви препарати сте били стимулирани вие ( аз имам 2 неуспешни с Гонал и Менопур) и как ви понесе?
Благодаря предварително за отговорите 🌹
В клиниката ти ги дават, доза, час, как да ги поставиш и т.н.
Аз също имам две стимулации с Гоал, Цитродит и Менопур.
На първата нямах особени оплаквания, на втората със същите дози(175 Гонал) направих хипер, лека, изкарах я в къщи, подут корем, тежест в яйчниците и т.н. При всеки е различно, и всяка стимулация е различна. Успех!

Последна редакция: пт, 05 мар 2021, 07:47 от Dimitrichka Krasteva

# 121
Здравейте. От Мед.център дават ли болничен при стартиране на стимулацията?

# 122
Здравейте, и аз съм пациентка на д-р Л. Бойчев, и днеска стартирахме стимулацията по фонд. Пожелавам успех на всички момичето.
 Доколкото знам от една приятелка, на нея бяха дали болничен от началото на самата стимулация. Така съм запомнила, дано да не греша, това беше одавня- детето и вече на една годинка

# 123
Мен по-конкретно ме интересува в болничния дали пише, че е за инвитро процедура, понеже не ми се иска преди всякакъв резултат да се разчува на работа. От суеверие не искам предварително да се говори за това. Дано правилно съм обяснила. :sunglasses
Моля, който има информация, да пише. Успех на всички двойки!

# 124
Здравейте, на мен ми дадоха 30 дни болничен от деня в който ми взеха яйцеклетките. После взех 14 дни от личния, после една или две седмици пуснах отпуска и после вече пак болнични от клиниката. За жалост на този 30дневния болничен пише за какво е (в нашия случай това пишеше-  женско безплодие,свързано с мъжки фактори).
Миналата година по това време стартирахме процедурата. Успех ви пожелавам от все сърце! 🍀❤🤗
Мен по-конкретно ме интересува в болничния дали пише, че е за инвитро процедура, понеже не ми се иска преди всякакъв резултат да се разчува на работа. От суеверие не искам предварително да се говори за това. Дано правилно съм обяснила. :sunglasses
Моля, който има информация, да пише. Успех на всички двойки!

# 125
Благодаря за разяснението. Да разбирам ли, че при вас процедурата е завършила успешно? Hug

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 21:52 от bubanka

# 126
Да 😍

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 21:52 от bubanka

# 127
Радвам се за вас! Вдъхвате надежда на такива като мен, на които им предстои всичко. Бъдете здрави и вие и детенце! Hug

# 128
На мен ми дадоха болничен от пункцията 30 дни, преди това си взех от ЛЛ, като и обясних за какво стана въпрос.Тя писа нищо за шипове 🤔😊, а на болничния от клиниката си пише табурен стерилитет. Сега на 16 съм на преглед и ще подготвяме ЗЕТ, дано не ми мине котка път.
Ноември правихме абразио.

# 129
Честит празник момичета, днес бях на преглед и на на следващия цикъл започваме с опита. Ще ми е за първи път искам да ви питам дали някой от вас е отсядал в стайте който са към клиниката, кога мога да резервирам стая дали ще има свободни когато отида на втория ден от цикала или тряба предварително да резервирам,също така и дали знаете какви са цените  там?

# 130
  • v. turnovo
Аз съм отсядала за една нощ преди пункцията. Стаите са хубави, на три стаи се пада едно  общо кухненско помещение. Доста е удобно вместо да се налага да пътуваш по нощите. Цената също е повече от прилична.

# 131
Честит празник момичета, днес бях на преглед и на на следващия цикъл започваме с опита. Ще ми е за първи път искам да ви питам дали някой от вас е отсядал в стайте който са към клиниката, кога мога да резервирам стая дали ще има свободни когато отида на втория ден от цикала или тряба предварително да резервирам,също така и дали знаете какви са цените  там?
Аз като бях на трансфера, отседнах в хотела до клиниката, нямаше свободни места в тези на клиниката. А звънях 4 дни по рано да питам, цените са сходни, в хотела платих 40 лева за нощувка за двама + закуска. Там сме хапвали и преди това, добре готвят и е на добри цени.

# 132
Аз питам, защото мисля да остана за цялото време което дори не знам колко ще е, не обичам да пътувам, а и това значи че тряба да ангажир още някой който да ме кара на пред назад. Затова търся най изгодния вариант за мен

# 133

Здравейте! Аз нощувах там съвсем наскоро, цената е 35 лв на вечер, за по- дълъг период може да питате за блок цена. Нямат обаче никакъв вариант за вечеря примерно, или трябва да ядете навън или да поръчвате доставка. Стаите са прилични, с интернет.Успех!

Аз искам да попитам- някой правил ли е лапароскопия при Б.Бойчев? Колко дни се стои в болницата, доволни ли сте, след ОП имали ли сте успех?

# 134
Аз питам, защото мисля да остана за цялото време което дори не знам колко ще е, не обичам да пътувам, а и това значи че тряба да ангажир още някой който да ме кара на пред назад. Затова търся най изгодния вариант за мен
Здравей, ще е около 10/12 дни, по добре виж къща за гости или друг вид настаняване.

Общи условия

Активация на акаунт