Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан /тема 4/

• 41 896
  • 766
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря за отговорите, но имам още няколко въпроса. Ако цикала ми дойде в събота или неделя как се процедеира затова забравих да питам доктора. И на втория ден когато отида ми казаха че сутринта ще ми пуснат иследвания а след това какво следва.

# 136
Благодаря за отговорите, но имам още няколко въпроса. Ако цикала ми дойде в събота или неделя как се процедеира затова забравих да питам доктора. И на втория ден когато отида ми казаха че сутринта ще ми пуснат иследвания а след това какво следва.
Ако Ц ни дойде в събота преди обед се обаждаш в клиниката и казваш, те работят до 13:00, ако е след обед в понеделник в 8:00 в клиниката за изследвания, ще ти кажат да се върнеш към 12:30, но много рядкод-ра е там по това време, особено в понеделник, че имат оперативка в болницата. Изчакваш, викат те, преглежда те и разглежда резултатите от хормоните, на база на резултата ти назначава стимулация, изчакваш за да те извикат в стаята до кабинета на Любомир Бойчев, там ти показват как да слагаш инжекциите, в колко часа и каква доза. Казват ти и кога да отидеш пак, обикновенно след 4/5 дни, пак същото упражнение. Следващите посещения са през ден или всеки ден, зависи как отговаряш на стимулацията. На 12/14 ден ти казва кога ще е пункцията, и в колко часа да си там гладна/жадна.

# 137
Може и по-бързо да стане. При мен на 9-ти ден се знаеше кога ще е пункцията - на 11-ти ден. Успех, Mohiii!

# 138
Може и по-бързо да стане. При мен на 9-ти ден се знаеше кога ще е пункцията - на 11-ти ден. Успех, Mohiii!
Аз писах, че си зависи как отговаряш тялото, моята беше по дълга защото съм с АМХ 6, след първата стимулация, и СПКЯ - бях на ниски дози защото док се притесняваше от хипер стимулация, както и се получи де.

# 139
Това с периода на пункцията и трансфера ми е ясно че за всеки е различен, по скоро ме интересуваше периода от първия преглед на втория ден до следващия преглед. А някой от вас бил ли е с RH (-) и партньор RH(+) ?

# 140
Да, при всеки е различно. Това исках да кажа и аз, че може стимулацията да е по-кратка, т.е. по-малко дни да пребиваваш там. При мен прегледите бяха - на 2-ри ден, на 6-ти ден, на 9-ти ден. После пункция на 11-ти ден и после свеж трансфер на два 5-дневни ембриони. Но аз пътувам, тъй като сме от Русе.
За Rh факторa не знам, не сме такъв случай.

# 141
  • v. turnovo
При мен прегледите бяха в понеделник, петък, неделя и пункция в сряда

# 142
Момичета пак съм аз, много се притесних. Излязоха ми изследванията и до колкото разбирам имам гъбички. Някой попадал ли е в такава ситуация какво трябва да направя полагам и микробиологията.

# 143
  • v. turnovo
Аз когато се подготвах за стимулация ми излезе бактерия. Звъннах в клиниката, докторът ми изписа рецепта. След лечението повторих МБ и беше чиста и стартирахме опита.

# 144
Аз когато се подготвах за стимулация ми излезе бактерия. Звъннах в клиниката, докторът ми изписа рецепта. След лечението повторих МБ и беше чиста и стартирахме опита.
А чакахте ли за час и ходихте ли на преглед за да ви изпишат лекарства или по телефона ви казаха какво да пиете и правите, и колко време след приключване на лечение мога да пусна пак МБ. Защото мислех да стартирам на този цикал които чакам следващата седмица, а като гледам май пак няма да можем.

# 145
  • v. turnovo
Аз направих МБ на10ти ден от цикъла. След като звъннах в клиниката, доктор Бойчев ми пусна електронна рецепта, с която се лекувах 7 дни. Веднага след това пуснах нова МБ, която беше чиста. Реално той чак по време на стимулацията ме пита дали сме изчистили бактерията. Предполагам, че ако не се изчисти, не се прави пресен трансфер, а ЗЕТ

# 146
Здравейте! Аз също имах гъбички преди стартиране на стимулацията. Обадих се в клиниката казаха ми по телефона какво е лечението. След това отидох на 2ри ден от цикъл за стартиране, но понеже Фоликулите бяха почнали да растат ми изписаха противозачатъчни за 1 месец. Не са ми казвали да пусна пак микробиология, само ми казаха че е достатъчно това лечение, което са казали. Сега чакам цикъл и ще стартираме.
Успех на всички!

# 147
Момичета Ванчето от кога я няма?

# 148
  • v. turnovo
Последно на 9 февруари като бях на трансфер си беше на работа

# 149
Някой знае ли Д-р Б. Бойчев кога ще преглежда?

Общи условия

Активация на акаунт