Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан /тема 4/

• 41 904
  • 766
  •   1
Отговори
# 150
Момичета Ванчето от кога я няма?
Аз като ходих на 5ти март я нямаше.

# 151
Другата седмица се връща 😁
Някой да е пускал NK клетки в клиниката, интересува ме цена, ориентираха ме към 500 за тях + тромбофилии. Утре ще ходя да давам кръв.

# 152
  • v. turnovo
Аз пусках, но заедно с много други изследвания и не мога с точност да си спомня, но сякаш бяха в порядъка до 100лв.

# 153
Аз пусках, но заедно с много други изследвания и не мога с точност да си спомня, но сякаш бяха в порядъка до 100лв.
Ако е толкова, "банкет" ще дам 😁😂, на фона на всичко друго до сега е нищо.

# 154
400 и нещо си бяха преди НГ.

# 155
За NK cells +AFA+ AHA и тромбофилии платих 366 лева.
За информация, на когото е нужна, резултат след 3 седмици 🤔, май ще ми се размине трансфера следващия месец.

# 156
Доколкото разбрах, на 12.03., Б. Бойчев е карантина, но не знам кога е на работа.
Само НК клетки като пускам контрола са 185 лв. NK cells +AFA+ AHA общо бяха 295 лв. Значи разликата е за тромбофилии. Аз тях съм пускала основен панел и после допълнителни преди на друго място.

# 157
Доколкото разбрах, на 12.03., Б. Бойчев е карантина, но не знам кога е на работа.
Само НК клетки като пускам контрола са 185 лв. NK cells +AFA+ AHA общо бяха 295 лв. Значи разликата е за тромбофилии. Аз тях съм пускала основен панел и после допълнителни преди на друго място.
На бележката пише : NK cells + AFA + AHA - 256 лева
Тромбофилии 110 лева.
Естествено с химикалка, не е касов бон

# 158
Ами... Браво! На мен толкова ми взеха август мин. година. Сега може да има някаква отстъпка в комбинация с тромбофилии.

# 159
Изпращат ги в Надежда. Ноември пусках, толкова ми взеха. Тогава гледах ценотазписа на Надежда, но не се ориентирах особено.

# 160
Момичета, колко време трае стимулацията? Горе - долу?

# 161
Мойта стимулация беше 10 дена, бях по къс протокол. И на 12 ден беше пункцията

# 162
Мойта стимулация беше 10 дена, бях по къс протокол. И на 12 ден беше пункцията
Благодаря за отговора. А успешен ли бе опитът?

# 163
В понеделник, ще е трансфера, в сряда беше пункцията- аз съм при д-р Л. Бойчев. Вие сега в стимулация ли сте

# 164
  • v. turnovo
Моята стимулация продължи 8 дни по къс протокол

Общи условия

Активация на акаунт